Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
SZÓLJATOK majd! Köszi!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
DNF-et PC-n toltam le... teljesen okés volt 1x, persze oldschool, de jól szórakoztam, sokat nevettem rajta.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Mi volt vele a gond? (Nem tudom, mert még nem toltam a játékot.)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Renjike
de ha már megvan akkor a gift kiszedéséhez igényelnék embert :SS

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

artschi
stabilizálták már pc-re valamelyest? Ha igen, akkor talán bevállalom.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Renjike
egy rakatfos 😊)

MerlinW
Steam topikba beírták õket.

[merlinw.org]

balee4
DNF esélyes, igaz éppen most rendeltem meg PS3-ra is. 😄 Sajnos az új DLC nem akciós.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Errõl a bunch of heroesról mondana valaki valamit milyen ?

Next PC upgrade: 2022

Renjike
nem új hanem feloldható , bocsánat 😊

Renjike
Barbarian , Squire az alapból benne lévõ új karakter nem? 😊

grebber
Faluba császkáltam wifi reményében.Meglepödtem mennyieknek van szerencsére volt free is.De most nics kedvem a steam miatt kilométert gyalogolni azt a nagy minuszba utca közepén lopni a nezwz 😊 Még itt leszek 2 napig ezért kérem mindig írja le valaki.

artschi
Lego Batman - 4.99
Half-Life franchise -75%
CoD: MW2 - 12.49
Theatre of War franchise -75%
Tropico 4 - 15.29
Red Orchestra 2 - 17.49
Chantelise -75%
Duke Nukem Forever - 4.99
Sacred 1-2 -50%
Costume Quest - 3.74
Dungeons of Dredmor - 0.99
Withcer 1-2 -40-75%

Az árak euro-ban értendõek és az áfát tartalmazzák 😛

Illetve a tegnapi akcióból még van 23 óráig akcióban:
Rift - 4.99
Orcs Must Die - 2.74
Bunch of Heroes - 2.49
Fable 3 - 9.99

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
Akkor már meg tudod érteni, hogy én milyen helyzetben vagyok.
Fél megabites, vezeték nélküli nettel, határvidéken...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NEOreg3
nincs Gothic 4, megnyugodhatsz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
Lófütty... de komolyan.

grebber
Valaki legyen oly kedves és írja le a mai steam akciókat árral együtt. (Mindjárt felkötöm magam falura a térerõ se jár 😞 )

MerlinW
Erre annyit tudok mondani, hogy így jártál. Én szeretem, játszom, élvezem, a megjelenésének napjától fogva. Ennyi. Ha nem lenne jó, nem öltem volna bele 100+ órát. Kb 5 játék van a ~20 éves játékos pályafutásom óta amivel 100 óránál többet játszottam volna. Nevezz igénytelennek, nem érdekel. TDU 2 jó játék.

[merlinw.org]

MerlinW
Ismétlen, TDU sosem volt szimulátor. (megjegyzem, nekem sok bajom nincs az FFB-vel árkád játékhoz képest). Ha szimulátorral akarok játszani, akkor Life for Speed, Ferrari VA, vagy NetKart-al játszom.

[merlinw.org]

arty
Igen, a TDU egy élvezetes árkád játék volt.

A TDU2-re a flatout3 a tökéletes hasonlat... mintha csak valaki megvette volna a licenszet és kiadta volna ezt a rakás szart, merthogy a név ugyis eladja.

Nevetséges, bugos szemét. Épp tegnap indítottam el újra, hátha jött ki rá csodapeccs, de nem: a forgalom azóta is el-eltünedezik, a fizika olyan pocsék, hogy folyamatosan a shift borzalmaira vágytam, de legalább immár 3D-ben is ótókaszimszezhetek 😞

Forza.

MerlinW
varázsló, rugó, harcos és szerzetes. Én nem tudok másik kettõrõl, pedig az összes DLC megvan.. A karakter pakk adott mind a 4 kaszt-hoz 1-1 új ellenkezõ nemû skin-t.

[merlinw.org]

arty
" ez egy masszív online játék. TDU egy "feelgood" anyag, számtalan lehetõséggel, játékmóddal, sok játékossal, hatalmas, hangulatos, szabadon bejárható területtel. "

nyakonöntve az egyik legalja ffb-fizika párossal, amit komolyabb autósjáték valaha prezentált (kornak megfelelõen persze)

Forza.

arty
LOL

Forza.

Renjike
6 kaszt 😊

MerlinW
OMD-bõl csak videókat láttam, és elég repetitívnek tûnik, a 4-5 fajta ellenféllel és az 5 darab csapdájával. Míg DD 4 kaszt + több ezer item + 10 csapda/képesség + coop + komplett RPG-s karakter, fegyver és "pet" fejlõdési rendszerrel, 20+ változatos pályával, ~20 játékmóddal, PVP, CTF, TD, stb.

DD-vel 80 órát játszottam és nem unom, míg OMD-t a videók felénél meguntam😊 Nem érdekel a Metacrit..😊

[merlinw.org]

shaddam
Lemertem volna fogadni pontban hétkor lehalnak a szerverek. 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Guren
nem tudom te miket és hol olvasgatsz, de én pont, hogy pozitív kritikákkal találkoztam csak. metacritics-en is jobban áll az OMD, mint a DD. a user score majdnem egy ponttal több.

én csak ajánlani tudom, jó játék.

zorrobomber
DD-be én tudok két embert, én meg a haverom, de várok vele jan2-ig mert az 50% nem daily deal

shaddam
50%-os valve kupon továbbra sem érdekel senkit?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zorrobomber
fórumon lehet próbálkozni csereberével, bár tény hogy ez elég szar kiindulási alap, csakúgy mint az én day of defeat source-om 😊

Tinman
Nem bírtam ki, megvettem... viszont DD is érdekelne, de 4-es pakkhoz most úgyse lenne ember, szóval, ezt most kihagyom.

Tinman
Kaptam egy ajándék játékot: Team Fortress Classic.
Ingyenszar? <#whatever>

zorrobomber
Én azon az oldalon állok hogy a tdu jó játék ha elfogadod a korlátatit és alapvetõen érdekel, mindemellett nem év játéka. Flatout féle "ronda" de finom cucc és itt a rondát nem a szépségre kell érteni hanem az abszolút nem "game braker" hibákra.

MerlinW
Felejtsd el, vegyél helyette Dungeon Defenders-t, hasonló stílus, viszont ezeszer jobb😊 OMD-ról én csak rosszat vagy közömböset olvastam.

[merlinw.org]

MerlinW
Miután a TDU mindig is árkád játék volt.

[merlinw.org]

Az hogy a renegade ops nincs meg neki sem nekem sem a többinek akiknek a pofájába vágta hogy nézzedmá kijött két új DLC a játékodhoz amit meg sem vettél még.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tinman
Nem értem, mi ez a nagy ájuldozás... volt már ennyiért a Metro, ráadásul akkor a forint is erõsebb volt, olcsóbban jöttél ki.

Én még várok a jó akciókra, bár ezt az Orcs must Die!-t eléggé szeretném, csak SENKI NEM MOND RÓLA VÉLEMÉNYT ;-) ;-) Köhömmmm ;-)

zzeN
Mi köze van egy update üzenethez, ahhoz h mi van meg neked?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
Azt nem tudja e valaki, hogy a steam miért adott egy olyan frissítési üzenetet (ablakba), hogy a Renegade Ops játékodhoz két új DLC jelent meg?

meg sincs a játék... nem értem. néztem email fiókot is...

Totti5
Nyilván ez lehet a hiba forrása.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SötétBarom
Te jó isten milyen akciók vannak steamen :o

Még gépem nincs alá, de basszus most vettem egy metro 2033-at KETTÕÉSFÉL euroért :o

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Büdös Bohóc
tudni kéne beállítani a kontrolleredet és a kormányodat. Érdekes módon nekem teljesen érezhetõ volt, a csúsztatás és a "kicsúszásig még mennyi van" határt szépen lehet vele érezni. Nem teszkógazdaságos kormánnyal kell tolni.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

DarkSector
1 címben tuti biztos voltam a BF3-ban. Erre az eremet felvágtam volna hogy az lesz. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Természetesen. FFB szemét, fékhatás irreális, ha megcúszik az autó random megy, semmi visszajelzés. Ez nem túl meglepõ, amikor semmi felfüggesztést nem számol játék.

Nem is mondtam, hogy a Forza legyen az elsõ 😊 Csak a TDU-val nem értek egyet.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Nincs hát, õk Ridge Racert csinálnak, az lesz az új Flatout. Biztos jó játék lesz!!

Ezt a Flatout 3 néven kiadott mocskot, a Flatout Wiis protját készítõk csinálták, egy teljesen más csapat, vagyis a Wiis verziót visszaportolták PCre...

MerlinW
Nem, semmi köze az eredeti gárdához. Valakik megvették a liszenszet és összeszartak valamit pár hónap alatt.

[merlinw.org]

Prince23
Egyébként a Forza 4 így sem nyert volna HG-nál, mert második helyen a DiRT 3 végzett 😄

de tény, hogy a forza 4 xboxon év autós játéka. de lehet most "nagyoztam". 😄

Kongy
Flatout-ot hagyjuk már ki ebbõl, az a sorozat végképp eltûnhet a süllyesztõben ezzel az új "résszel", vagy nem tudom minek vegyem... de ehhez az eredeti készítõknek közük nem lehet, az biztos...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
"akár kormánnyal egyszeûen használhatatlan, nincs az autó alatt fizika."

Akkor mi nem ugyanazzal a játékkal játszottunk. Természetesen nem egy LFS, de 10x több autófizika van benne, mint az összes NFS vagy Flatout-ban összesen. Hardcore módban játszottál?

[merlinw.org]