Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Next PC upgrade: 2022
Half-Life franchise -75%
CoD: MW2 - 12.49
Theatre of War franchise -75%
Tropico 4 - 15.29
Red Orchestra 2 - 17.49
Chantelise -75%
Duke Nukem Forever - 4.99
Sacred 1-2 -50%
Costume Quest - 3.74
Dungeons of Dredmor - 0.99
Withcer 1-2 -40-75%
Az árak euro-ban értendõek és az áfát tartalmazzák 😛
Illetve a tegnapi akcióból még van 23 óráig akcióban:
Rift - 4.99
Orcs Must Die - 2.74
Bunch of Heroes - 2.49
Fable 3 - 9.99
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Fél megabites, vezeték nélküli nettel, határvidéken...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A TDU2-re a flatout3 a tökéletes hasonlat... mintha csak valaki megvette volna a licenszet és kiadta volna ezt a rakás szart, merthogy a név ugyis eladja.
Nevetséges, bugos szemét. Épp tegnap indítottam el újra, hátha jött ki rá csodapeccs, de nem: a forgalom azóta is el-eltünedezik, a fizika olyan pocsék, hogy folyamatosan a shift borzalmaira vágytam, de legalább immár 3D-ben is ótókaszimszezhetek 😞
Forza.
[merlinw.org]
nyakonöntve az egyik legalja ffb-fizika párossal, amit komolyabb autósjáték valaha prezentált (kornak megfelelõen persze)
Forza.
DD-vel 80 órát játszottam és nem unom, míg OMD-t a videók felénél meguntam😊 Nem érdekel a Metacrit..😊
[merlinw.org]
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ingyenszar? <#whatever>#whatever>
[merlinw.org]
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Én még várok a jó akciókra, bár ezt az Orcs must Die!-t eléggé szeretném, csak SENKI NEM MOND RÓLA VÉLEMÉNYT ;-) ;-) Köhömmmm ;-)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
meg sincs a játék... nem értem. néztem email fiókot is...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Még gépem nincs alá, de basszus most vettem egy metro 2033-at KETTÕÉSFÉL euroért :o
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ezt a Flatout 3 néven kiadott mocskot, a Flatout Wiis protját készítõk csinálták, egy teljesen más csapat, vagyis a Wiis verziót visszaportolták PCre...
[merlinw.org]
de tény, hogy a forza 4 xboxon év autós játéka. de lehet most "nagyoztam". 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson