Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem, talán a "leáldozott" topikbeli emlékek miatt, de Te és Totti5 személyesítik meg a "vérkonzolos" kategóriát - mindenféle sértés-szándék nélkül írva mindezt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
abszolut élvezhetõ írások, akkor is ha az ember nem feltétlen 100%-ban egyetértõ 😊
Forza.
A +fav-al pedig megtisztelsz :-)
Egyébként, ha nem olvasná senki, akkor is írnám, mert néha jó visszagondolni 1-2 élményre és ezek segítenek felidézni :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
konzolon a crysis2 nem fut túl jól, ráadásul pécére 10 font volt, nem pedig 18 😊
Forza.
Mert akkor megy Kedvencekbe.
Várj csak... van egy kakukktojás a képen: Crysis 2
De hiszen Te konzolos vagy! <#vigyor5>#vigyor5><#buck>#buck>
Kedvet kaptam újra hozzá! A teszt elérte a célját.
344k miatt sry, de nem akartam félórát a jpg tömörités %-aival eljátszani, ha meg levettem komolyabban, elég randa lett 😞 6 képpel meg tényleg nem akarnám rombolni a topikot!
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Hátha lesz a karácsonyi akciók között a single DLC-je leárazva.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Igaz én nem vagyok Duke fan, a régi sem igazán jött be, így attól hogy valaki elböffent pár malacságot minden sarkon, meg óránként találkozok cickókkal még nem fogok hasra esni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az igények komolyan megváltoztak a legutóbbi része óta - így érthetõ, hogy nem tetszik mindenkinek. A minõsége sem kimagasló.
'Egynek jó'.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ha benne lenne a 3. is ami megintcsak 10 euro és most akciosan 2.5 euro, akkor a BUDLE 30euro lenne és 7.5 euro akciósan vagy ilyesmi...nem?
És a budle-ra irtam hogy elírás...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert fejenként 9.99 euro, míg a Budle eredeti ár 23.99....vagyis elírás.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A Neverwinter Nights™ 2 Platinum tartalmazza a Neverwinter Nights™ 2-t és két hivatalos kiegészítõt, a Mask of the Betrayer-t és a Storm of Zehir-t.
-75% Eredeti ár: 19,99€ Valós ár: 4,99€
Batman: Arkham City
F1 2011
S.T.A.L.K.E.R. Franchise
PAYDAY The Heist
Mount & Blade Franchise
Jurassic Park
Neverwinter Nights 2: Platinum
Grotesque Tactics Franchise
Sherlock Holmes Franchise
Defense Grid: The Awakening
Swords & Soldiers
Monday Night Combat
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
* Half Life 2: Episode One
* Half Life 2: Deathmatch
* Half Life 2: Lost Coast
* Portal

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
árkád funra pedig a hotpursuit3 vagy a run is jó
😊
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
+1
hetente 1szer beteszem a gépbe, hátha, de nem 😞((
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Zomil itt napokig rágta a fülünket DD ügyben, de akkor még sokalltam az árát, most meg szerencsére 4-es pakkban valami 4.3 Euro körülre jön ki, ami már nagyon kellemes ár.
@Tinman: szólok, persze! Neked van még egy "embered", vagy hajtani kell még egy negyediket delikvenst is?
a második rész tele van szimszel, offline szinte használhatatlan. de még ez is elmenne, ha nem butult volna annyit az elsõ rész után a lényegi rész 😞(( nekem ez fontos, idén 0day csak autós játékokat vettem (tdu2, dirt3, forza4) és ebbõl csak a legelsõ volt csalódás, a dirt3 a "nem tul jo, de végülis elmegy" kategoriát erõsítette, míg a forza4 tökjó 😊
ha a tdu2 tdu vezetési modellt kap, talán én is játszanék online, mivel jópár haver is megvette, együtt lelkesedtünk, hogy majd milyen jó lesz... aztán az elsõ pár hét után a lelkesedés elmaradt és "mindenki" továbblépett 😞(( hidd el, én is nagyon akartam szeretni a TDU2-t, mert óriási potenciál volt benne.
Forza.