Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Amugy a Silent Hill 1-et már végig játszottuk az L4D alapján ugyis 12 mapos volt 4 alternativ befejezéssel !
Shep
Az, az. Nekem csak majmok maradnak 😊 A 4-ben nekem leginkább az erdõs rész meg maga a szoba tetszett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
a 4 az a The Room volt?

Shep
Én vagy 2 éve leszedtem de annyira gáz volt az irányítása, hogy hagytam a fenébe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
A csecsemõ ikrekre gondolsz aki a kezükön mászkáltak azok tényleg durvák voltak !
Totti5
"Az 1-el nem játszottam mivel az nem jött ki PC-re !"

Öreg hiba, de van pécére PS1 emulátoros megoldás ami tökéletesen megy. Tessék letölteni valahonnan!!!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Nálam a 2 mindent visz, a 4-ben azoktól a kétkezû majomszörnyektõl az idegbaj mindig elkapott 😊

wesker24
Nálam az SH3 nagyon EPIC volt az összes befejezést megcsináltam benne !

Az SH4-ben is megcsináltam mind a 4 befejezést !

Az SH4-ben a Kör-ös hosszú fekete hajú démon csajtól mindig a hideg rázott ki amikor állandóan követett ! na abban volt két olyan jelenet ahol én is elmorzsoltam egy könnycseppet olyan megható volt !
Shep
Ha még nem játszottál velük és szereted a horrort akkor igen, viszont ha már végigvitted õket akkor (jó tudom nem illik itt ilyet mondani 😊) gondold át a dolgot, mert én akárhányszor újra belekezdtem valamelyik részbe amit korábban már befejeztem, egyszerûen nem tudtam élvezni. Ez persze biztos az én hibám de mással is elõfordulhat ilyesmi.

Tudtok nekem olyan RPG-t ajánlani, ha lehet ne legyen túl régi aminek a játékmenete a Witcher 2-höz hasonlít tehát kisebb játéktér inkább a történet a fontos és könyvszerûbb az egész, nem pedig ez az Oblivion, Skyrim-féle mászkálok a semmiben 10 perceket azért hogy utána lelõhessek egy farkast, nyilván ennek is megvan a maga bája csak nekem az egész valahogy üres.

w77d
ugyanígy nálam... a 3 kegyetlen nagy, nagyon ott van hangulatban is és megoldásokban is...

wesker24
Számomra a Silent Hill V a leggyengébb !

Nálam ez a sorrend !

1. Silent Hill 3
2. Silent Hill 4
3. Silent Hill 2
4. Silent Hill 5

Az 1-el nem játszottam mivel az nem jött ki PC-re !
zzeN
Én SH-val szemezgetek, nem tudom h megéri-e az árát.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shep
Engem az nem hoz lázba de ettõl függetlenül az tényleg jó ajánlat volt.

IMYke2.0.0.0
A NWN2 Platinum tegnap jó volt, szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én is bánom, hogy nem ugorhatok át mondjuk a szomszéd településrõl, mert nagyon-nagyon kíváncsi vagyok már a gyûjteményedre és természetesen a személyes találkozó során biztosan megnézném, milyen technikával játszol 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Hát elég gyenge a mai felhozatal is 😞

IMYke2.0.0.0
Hízelgõ az ajánlat és nagyon jólesik, csak az a baj, amikor Pécsett járok, akkor feszített idõrendem van.
Ám, ha sikerülne melót találnom valamikor, vagy rám szakadna egy lottónyeremény, biztosan visszaköltöznék a kedvenc városomba és akkor egy ilyen ajánlatot szívesen ki is használnék! 😊

IMYke2.0.0.0
Az irigység nem szép dolog, de most az vagyok, hogy a régi motorosokkal egyrészt találkozhattál, másrészt okulhattál tõlük! 😊
<#worship>

Tinman
Rohadtul sajnálom, hogy Pécsen laksz (messze), simán kölcsönadnám a PS3-am, Demon's Souls miatt. Egyszerûen aki kicsi is szereti a fantasy, RPG témát annak kötelezõ végigjátszani.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Kösz, hogy szóltál nekem is adott 1 szenet (jó lesz a kazánba 😊) meg a valve termékekre egy 10% meg egy 33%-os kupont. De tõlük momentán nem kell semmi 😞

Tinman
Az AC1-rõl csak annyit, hogy utána az AC2 olyan volt, mintha elolvasták volna a sirámaim (naná, hogy nem az idõrend se stimmel :-D) és az ÖSSZES hibát kijavították. Nagyon öröm volt a 2. résszel játszani :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Köszönöm szépen... jó mestereim voltak ;-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kár, hogy ennek már rég vége...
1.5 évet voltam a Guru utódjánál (Gamer magazin, Lily-vel, Mocsy-val, Bird, etc.), majd a Magyar PCM magazinnál nagyjából 1 évet.

Igen, pár hónapja van.

A Demon's-t kihagytam, és a Dark-ot is ugye inkább boxra vettem meg, nekem az a fõ platformom.
Nem tudom, hogy nehezebb-e az elõdje, de a Dark is eléggé szopatós tud lenni 😊 Egyszerre nagyon utálom, mert szemét, de közben nem tudom lerakni, mert az összes harc nagyon élvezetes, nagyon okosak az ellenfelek (bár ahogy Tinman is írta, kitanulható a technikájuk).
De a szaggatástól megbolondulok. Nagyon zavaró tud lenni.

Btw, ha van kedved, és Pécsen jársz -mert ugye néhanapján benézel- Castlevaniá-t meg a Dark Souls-t nyugodtan megnézheted/kipróbálhatod. A Vanquish-t eladtam már.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Az engem is nagyon izgatna, ha lenne konzolom.

PS3-ad is van? A 'Demon's Souls'-t végig tudtad játszani?

Tinman tesztje alapján én valószínûleg elvéreznék - rohadt nehéznek tûnik.

grebber
2 szenet is kaptam mellé.Igaz nem olvastam utána mit kapok érte de annyit tudok ha 7 összejön beválthatom valamire vagy nem tudom 😄

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0

Daell Drow
Biztos negyen vagytok testverek. <#idiota>
Jah, most hogy mondod, a Vanquish is Tinman miatt volt meg. És nagyon nem bántam meg, nekem is nagyon tetszett 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

wesker24
Megint egy mázlista ilyen nincs bezzeg nekem csak kuponokat meg szenet ad !
NEOreg3
én 4 accountról nyomom és nem félek😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hali. Most van ugye ez a nagy steam leárazás és a nyerés. Nos én annyira nem használom a steamet, össz-vissz egy orange boxom van. Az érdekelne, hogy most hogy lehet nyerni, a testvérem is csinálgatja ezeket a feladatokat, és a steam nem bannol-e mondjuk csalásért? Mert másik profilt használna, meg a saját gépérõl, de egy házból. Szóval ilyenkor IP egyezés vagy valamit nem találnak-e? Illetve bár kicsi az esélye, szerintetek mit rakjak a kívánságlistára? (5-öt vagy 10-et nyerhetsz meg róla) Elsõsorban olyanokra gondolok amiket online is tudok használni. Eddig beraktam:F1 2011, DIRT3, Dirt2, CoD4, Left4Dead2. Ti mit ajánlanátok még? Elõre is köszi.
grebber
LOL azta.Én sosem voltam kimondottan szerencsés.
Belépek steam-be.(Eddig falun voltam akció elejétõl mamámnál net nélkül stb)
Mondom kattintok párat belépek a grupba amit kér.Irja nézzem meg ajándékaimat amit nyertem mondom megnézem adja a szaros kuponjait biztos.

Erre ott figyel a PORTAL 2!!!!!

Steam én így szeretlek!!!

IMYke2.0.0.0
Jelentem, minden cikket elolvastam.

Ami azonnal kellene, a tesztek után:
* Castlevania - Lords of Shadow (X360)
* Conan (X360)
* Vanquish (X360)
* Demon's Souls (PS3)

grebber
Mivel fingom nincs angolhoz ilyen guidok nem érintettek soha 😄

robotnyk
a gamefly megvette a d2dt kilóra. amíg költöznek, lehet hogy nem tudsz mindent elérni a játékokat szedd le a biztonság kedvéért. ha vettél prima guideokat, azokat végképp, mert azok egyátalán nem lesznek elérhetõek késõbb sem.
grebber
Pont jónak linkeled közöm nincs mit jelent 😄

zorrobomber
ezek ilyen vicces srácok 😊 nem is nagyon olvasok mást mióta rájuk leltem btw

IMYke2.0.0.0
Csak nekem szúrt szemet?

Totti5
"]A version for Xbox Live Arcade was being developed by Atlus, but "most likely won't happen." according to Frozenbyte"

Az ea ennyit se érdemel érte.

grebber
Holnap jön az 1400FT-os Dragon Age 2 a D2D-n azt megveszem ennyit még megér nekem.

IMYke2.0.0.0
Tudtam én, hogy semmirõl sem maradok le, ha nem játszom végig az Assassin's Creed 1-et - bár, ingerenciám még mindig van rá...

arty
amugy trine1 nincs 360ra??

Forza.

Totti5
KZ3, Uncsi 3 KELL MOST😊))

LBP 2 a demo alapján nem igen jütt be, bár lehet a 15 perces gamespot, ign reklámok miatt nem éreztem a hangulatot...

Ide akciós, ocsó Crysos XBLA vásár... reggel 10 perc alatt ellõttem 4200 pontot😞

Trine 2 drága volt, de hát... na, ha ez nem éri meg a pénzt akkor semmi.

IMYke2.0.0.0
Jól is tetted - most mindent értek.

Ezen éppen 10 másodperce hangosan felnevettem, amolyan insider módon:

"mert néhol kínosan idézi a Bikini Szarmuráj"

És a Dark Souls megvétele pedig a Demon's Souls tesztnek köszönhetõ 😊

Én amiatt vettem meg a Castlevaniát 😊

IMYke2.0.0.0
Egyszerûen beszarás volt a három cikk, amit eddig elolvastam - megyek is mindjárt vissza - és ha nem tudnám, hogy volt közöd a dologhoz, akkor azt írnám, neked szerkesztõségben a helyed!
<#eljen>

Castlevaniát máris venném, teljes áron, ha lenne bogzom és pénzem 😊

IMYke2.0.0.0
Közben egy érdekesség, miközben hangsúlyozom, hogy nem konzolos topik, de minket, játékosokat érdekelhet:

Tales of Xillia sells 525.000

S hogy ez miért fontos?

Mert Japánban, a JRPG-k és a Final Fantasy-k világában az aktuális XIII-2-t csúnyán elverni látszik a Tales. Már nem egy japán témájú oldalon, blogon láttam a hírt.
Köztük itt is.

Jó, nyilván nem kell még temetni a sorozatot, de amikor ilyet olvas az ember japánoktól, és rajongóktól, az elgondolkodtató:

"“It’s dead, completely dead.”
“Bloody hell, FF can’t even outsell Tales now!”
“So the brand has finally collapsed. I suppose it was to be expected, they’ve just gotten too bad.”
“It sold even less than I thought it would… Maybe I’ll buy it cheaply second-hand.”
“Everyone will wait for the second-hand copies. They’ve learnt their lesson from the first one.”
“It can’t even win in the first week. There’s no chance for it now.”"