Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mellesleg a mai a legszarabb az eddigi ajánlatok közül, cave story féláron 5 euróért, mikor fut a humble bundle amiben benne van
ლ(ಠ益ಠლ
Rage akció ---> Not available in your region.
Miért? Az eddig vásárolt 124 játékomért nem volt büdös a pénz, most az?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Soldiers-t szerintem ne hagyd ki! Az egyik legjobb II. vh-s stratégia, egy kis Commandos-al felturbózva!
A DVD-s Quadrology verzió megvan, BD-n is szeretném nagyon 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(magyar vagy angol? angol árat bármikor kifizetném, de a magyaartol csak felmegy a vérnyomásom. nako, nem bármikor... olyan 500ft/fontig - ami már nincs is olyan messze 😄 )
Forza.
2004-es játék, ahhoz képest igenis pofás RTS. A többi no comment... Ha ezek miatt kihagyod, akkor meg is érdemled.
Steam-en egyelõre csak a Defense Grid-hez vettem meg az új DLC-t...
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kíméljetek meg a "dehátingyen" hozzászólásoktól, karácsony van és üres a pénztárcám :/ 😞
Next PC upgrade: 2022
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
csunyácska, de ez még el is menne... nem tudom a megszokott gombokkal mozgatni a képet, csak egérrel. nem tudok eléggé eltávolodni a kamerával. és 7 perc után kifagyott.
skip!
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Tudtok nekem olyan RPG-t ajánlani, ha lehet ne legyen túl régi aminek a játékmenete a Witcher 2-höz hasonlít tehát kisebb játéktér inkább a történet a fontos és könyvszerûbb az egész, nem pedig ez az Oblivion, Skyrim-féle mászkálok a semmiben 10 perceket azért hogy utána lelõhessek egy farkast, nyilván ennek is megvan a maga bája csak nekem az egész valahogy üres.
Forza.
ráadásul amikre várok, nem jönnek... najo, egy blur jött, ezt lehet megveszem.
hl anthology is kéne, de tényleg fillérekért 😄
hl1: source-al, meg a hl2 részekkel... de nemjön 😞(
és megint itt az alien breed trilogy, hogy agyalhassak még azon is 😄
Forza.
Ott is paráztam ezerrel amikor elõjöttek a szellemek a szobában ezért mindig volt nálam szellem irtó gyertya amit kiraktam az ablakba igy amig égett a gyertya addig távol maradtak !