Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát 15 dolcsiért simán venném a Raget 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NEOreg3
az egy dolog, de 25 euróba kerül, míg amerikában állítólag 15 dollár

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

arty
33eur/20font/20$ amugyis, szal "drága" (najo, amcsiknak végülis annyira nem)

Forza.

Shep
Hát öcsém mindig direkt ilyen nóném garázsprojektekkel van a széngyûjtés amirõl még csak nem is hallottam? Jó ez nyilván az én hibán is de akkor is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
nem a steam döntése

mellesleg a mai a legszarabb az eddigi ajánlatok közül, cave story féláron 5 euróért, mikor fut a humble bundle amiben benne van

ლ(ಠ益ಠლ
grebber
Mer mi az hogy csak annyit vettél?<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Steam:

Rage akció ---> Not available in your region.

Miért? Az eddig vásárolt 124 játékomért nem volt büdös a pénz, most az?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
<#rinya>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Szerettem volna Avatart venni PS3 premierre, hogy tecsdemózzam😊, 6k alatt nem találtam itthon. Nevetséges, de az is hogy egy DVD 3-4k, de amúgy meg ne legyen már a BR drágább, fõleg ne dupla annyi mint a DVD.

arty
magyar felirat nélkül nem veszek blurayt, márpedig alig pár korongon van, ami a zavvin kapható 😞

Forza.

arty
anno megvettem legacy-t 30ért, eladtam 12ért, amikor jött a quadrology... az megint 30... ér most vagy 3ezret és a BD már megint 30 ... nanem 😞

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nincs. Kicsik vagyunk mi ahhoz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Renjike
Alien az csak angol vagy van benne magyar is?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

shaddam
Tessék zavvit kempelni, 2 hete onnan vettem 15 fontért.Idehaza talán a dvd kerül annyiba...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Természetesen angol!

Soldiers-t szerintem ne hagyd ki! Az egyik legjobb II. vh-s stratégia, egy kis Commandos-al felturbózva!

IMYke2.0.0.0
Nekem is arra csorog.
A DVD-s Quadrology verzió megvan, BD-n is szeretném nagyon 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
ebbõl a pakkbol nekem az alienekre csorog a nyálam 😊

(magyar vagy angol? angol árat bármikor kifizetném, de a magyaartol csak felmegy a vérnyomásom. nako, nem bármikor... olyan 500ft/fontig - ami már nincs is olyan messze 😄 )

Forza.

csunyácska, de ez még el is menne... nem tudom a megszokott gombokkal mozgatni a képet, csak egérrel. nem tudok eléggé eltávolodni a kamerával. és 7 perc után kifagyott.

2004-es játék, ahhoz képest igenis pofás RTS. A többi no comment... Ha ezek miatt kihagyod, akkor meg is érdemled.

Tegnap és a közelmúltban érkeztek:

Steam-en egyelõre csak a Defense Grid-hez vettem meg az új DLC-t...

shaddam
Én is. Felkerekítem egészre, annyit megérdemelnek...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Guren
<#eljen>

Fabio Capello
én már csak a bónusz content miatt is az averaget szoktam adni.

Rage47
én eddig is 1 dollárt adtam minimum
Szerintem 1 dollár/játék kéne hogy legyen az alap ár minden esetben, akinek centjei vannak az maradjon a facebook játékoknál ott vehet belõle piros virágokat.

shaddam
1 dollár a humble bundle minimum ár. Köszönjük meg kedves lol ingyen játék warezbarátainknak ha gondolnak egyet a srácok és hagyják a fenébe az egészet.

Kongy
Még az is sok ezért a játékért.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

robotnyk
kkü mindenkinek, sok játékot 😊
Fabio Capello
Nem szoktam self-reklámot csapatni, de ezt berakom, hátha érdekel valakit: eladó játékaim

Kíméljetek meg a "dehátingyen" hozzászólásoktól, karácsony van és üres a pénztárcám :/ 😞

grebber
HL1 sourceot felejtsd el, semmi értelme. Szinte semmiben sem jobb mint a HL1 és halott a multiplayere is.

Shep
Az megvolt, meg a Missing Link is, most ilyen fantasys hangulatom van 😊 Azért köszi.

Shep
A 2-t próbáltam, valamiért annyira nem fogott meg. Kicsit szórakozok még Skyrimben hátha elkap a hangulat de ha nem akkor ezt a DA-et lehet megnézem.

Prince23
Sci-fi témában erõsen ajánlott a Deus Ex HR

Shep
Pedig az jó kis játék kár kihagyni.

De ott a two worlds is, elvileg az is megfelelõ.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Shep
És a 2 érthetõ az 1 nélkül, vagy annak a folytatása és az 1 ismerete nélkül nem érdemes a 2-vel foglalkozni?

arty
eh 😞

csunyácska, de ez még el is menne... nem tudom a megszokott gombokkal mozgatni a képet, csak egérrel. nem tudok eléggé eltávolodni a kamerával. és 7 perc után kifagyott.

skip!

Forza.

Totti5
Az alapján amit írt, a DA1 pont nem esik bele. 2 már inkább.

Shep
1 megvolt az nagyon tetszett, 2 ugye nincs PC-re, a 3 meg nem igazán nyerte el tetszésemet pedig nagyon vártam.

Shep
Azt mindenki mondja ,hogy az 1 milyen jó úgyhogy akkor lehet belelesek. Kösz.

robotnyk
dragon age 1-2?
Fable

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Shep
Na akkor senki semmit erre?

Tudtok nekem olyan RPG-t ajánlani, ha lehet ne legyen túl régi aminek a játékmenete a Witcher 2-höz hasonlít tehát kisebb játéktér inkább a történet a fontos és könyvszerûbb az egész, nem pedig ez az Oblivion, Skyrim-féle mászkálok a semmiben 10 perceket azért hogy utána lelõhessek egy farkast, nyilván ennek is megvan a maga bája csak nekem az egész valahogy üres.

Shep
Alien Breed? Hát de az dögunalom, vagy csak nekem? Pedig a régi nagy kedvencem volt.

arty
ezt majdnem nem vettem észre 😮

anno játszottam, tetszett. most szedem a demót innen

Forza.

arty
nekem eddig csak szén és egy 33%-os valve kupon jutott 😞
ráadásul amikre várok, nem jönnek... najo, egy blur jött, ezt lehet megveszem.

hl anthology is kéne, de tényleg fillérekért 😄
hl1: source-al, meg a hl2 részekkel... de nemjön 😞(

és megint itt az alien breed trilogy, hogy agyalhassak még azon is 😄

Forza.

wesker24
Silent Hill 1 tényleg jó játék szó szerint megcsinálták ugyanazt az L4d-ben is azzal különbséggel hogy a játék végén nincs fõboss hanem L4D finálé van ! 4-en vittük végig az egész kampányt 3 óra alatt !
Shep
Hát most nem igazán vagyok ilyen horror témára ráhangolódva de majd valamikor lehet megnézem megint.

wesker24
Jha a Silent Hill 4 : The Room volt méghozzá a 302-es szoba !

Ott is paráztam ezerrel amikor elõjöttek a szellemek a szobában ezért mindig volt nálam szellem irtó gyertya amit kiraktam az ablakba igy amig égett a gyertya addig távol maradtak !
Totti5
Meg kell próbálni kontrollerrel, hátha.