Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek is jönnek jövõre? Le vagyok maradva! AC 3 0 day vétel lesz ha lesz rá keret!

Lentebbi listádból a Brothers in Arms 4 is érdekel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

shaddam
Lefölözi a blizzard a hasznot az ingame auciókból úgy lesz pénznyomda.Meg gondolom wowos módra a mikrotranzakció határát súroló dolgokat árul majd

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
Majd meglátjuk. Dio 2bõl 4 millió fogyott el sok év alatt. Halo 3ból 14 millió pár év alatt. Amúgy a Dio 3 havidíjas lesz, vagy hogy jön be több bevétel mint a WoWból? ahhoz azért jó sokat el kellene adni, többet mint a elõzõ részbõl szerintem. Amúgy leszállhatnál a magas lóról, mert lehet normálisan is írni ám.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hate annyira a számok emberének képzeled magad, akkor belehallgathatsz az actiblizz pénzügyi beszámolóiba, ahol elmondják hogy a d3 rmahtól több bevételt várnak mint a wowtól. Nem kispályás baszakodás lesz mint egy cod meg egy halo ami egy hétig létezik aztán a kutyának se kell, hanem évekig fog annyi pénzt nyomtatni amit nem tud elképzelni egy hozzád hasonló konzolos arc. És már mondtam hogy bye, neirogassál, nefelkiáltsál, nemosolyogjálnekem.

Totti5
Így van! A lényeg hogy te jól megmondtad😊

wedge31
Mondom ez a te izlésed dolga mert a jövõ év se lesz rosszabb mint az idei.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

joh te leputtyogtatod az ûrgyíkokat mesterszakáccsal hetvennegyedszer én meg a játéktörténelem része leszek, csõbye

Totti5
Elõre jelzem hogy pl a COD új része, és a Halo 4 is lényegesen nagyobbat fog robbantni, akár van Diablo akár nincs. ( még mielõtt valaki íjra, nem arról van szó hogy a Diablo nem lenne sikeres )

Irogathatjátok a listákat a közepes játékok közepes folytatásairól, de a jövõ év egy dologról fog szólni, ami nem más mint Diablo.

DarkSector
Ninja Gaiden 3
Final Fantasy XIII-2
Silent Hill: Downpour
Tomb Raider
Halo 4
Far Cry 3
Assassin Creed 3

A többi elhanyagolható.

I Am Alive és Alan Wake American Nightmare meg az arcade-ra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Far Cry 3, Assasins Creed 3

Totti5
+ Tomb Raider, BioShock Infinite, ( Halo 4 ) stb... dúrva év lesz a jövõ év is.

Totti5
Év elsõ fele még:

FIFA Street
Aliens: Colonial Marines
Ninja Gaiden 3
SSX
Metal Gear Solid: HD Collection
Final Fantasy XIII-2
Soulcalibur V
Silent Hill HD Collection
Silent Hill: Downpour
Ridge Racer Unbounded
XCOM
Devil May Cry: HD Collection
PROTOTYPE 2
Brothers in Arms Furious 4

Aztán majd GTA5 és egyebek...

Hát 4-5 játék van , amit várok, így nem mondanám kifejezetten jó évnek. Szemben pl. az ideivel, ahol 1 hónapra esett ennyi (pl. november, de akár októbert is mondhatnám).

Te is felsoroltál még 7-et az én 3 db-omhoz, de még az is nagyon karcsú (10 jó játék egy év alatt). Meg lehet nézni a idei évet. Legalább 30 új és többnyire jó játék érkezett, ahhoz képest az a 10 nagyon kevéske.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Sorry, biztos néhányat kihagytam.

Guren
+Syndicate

wedge31
Azt írtad szegény év lesz, hát abszolút nem lesz az.
Természetesen neked lehet, hogy az lesz de ez már ízlés kérdése.

wesker24
Prototype 2-öt se hagyjuk ki a sorból ! xD
Guren
hogy lehet letolni egy játékot?

Hát ebbõl nekem Dragon age 3 (nem is hallottam, hogy jövõre jön az új rész) és a Borderlands 2-t majd meglássuk. Hitman 6? Hát nem is tudom...

Solid Snake
"Mount & Blade With Fire and Sword (ezt mint tudjuk képtelenség végigjátszani)" Chuck Norris már végigjátszotta 2x is. <#hehe>
wedge31
Csak így ami eszembe jut.

Darkness II
Max Payne 3
Borderlands II
Dragon Age 3
Hitman 6
Torchligt II

És bizony vastagon ott van a Diabló is, legalábbis nálam.

Kutakodtam még és kiegészíteném a Risen 2-vel, de a többi annyira nem mozgat.

Például?

40 óra alatt neki se kezdek <#nevetes1>

De vegyük sorba: Bulletstorm 10 óra alatt, DA2 (több részletben nyomtam, de olyan 25-30 óra), M&B (idõrabló játék), W40k Retribution (15-20 óra), First Templar (15-20 óra), Brink (6, azaz 6 óra), Witcher 2 (olyan 30-40 óra körül), Fable 3 (sok-sok sok, sok óra.... 60 tuti volt, elvoltam vele sokáig), Hunted (2 délután kb. 20 óra), DS3 (végigszenvedtem, így nem számoltam az idõt), AC Brotherhood akart lenni egyébként (Revelations most van folyamatban ( Szóval Brotherhood multi csak 60 óra, single+30), Space Marine (15 h körül), Two Worlds kieg (15-20 óra), Cursed CRusade (2 délután), Orc's must die baromi rövid, Lotr: WitN (egész hosszú volt 20-25 óra), Batman jópár délután (40 óra tuti).

Pes2012-be csak önmagába beleraktam 50+ órát, így idén vele töltöttem a legtöbb idõt, természetesen AC Brotherhood mögött, ami 100 fölött végzett!

wedge31
Jó pár nagy nevet kihagytál ami jövöre várható.

Tervezek egy Complett AC (AC1, AC2, Brotherhood, Retribution... apropó valakinek megy jelenleg az Ubisoft server, mert én nem tudok bejelentkezni) végigjátszást is, de valószínûleg az már jövõre lesz.

Apropó jövõ ti mit vártok a jövõ évben? Én elsõsorban pc-rõl tudok nyilatkozni, de sajnos elég ubiszezon lesz számomra.

A következõket várom: 1. Kingdoms of Amalur 2. Darksiders 2 3. Mass Effect 3 és nagyjából ennyi jut eszembe hirtelen. Szegény év lesz a pc-seknek...<#sir> És még mielõtt megkapom NEM Diablo 3-at nem várom. Tudom nem vagyok se ember, se Gamer, dehát ez van...<#rolleyes>

Totti5
Ezek azért nem 8 órás stuffok😊

Jah és a végigjátszott játékok száma az utóbbi években nagyon drasztikus csökkenést mutat.

Bulletstorm
Dragon Age 2
Mount & Blade With Fire and Sword (ezt mint tudjuk képtelenség végigjátszani)
Warhammer 40k retribution
The First Templar
Brink
Witcher 2
Fable 3
Hunted the Demon's Forge
Dungeon Siege 3
Assassins Creed Revelations
Deus Ex: Human Revolution
Warhammer 40000 Space Marine
Two Worlds 2 Flying Fortress
The cursed Crusade
Orc's must die
The Lord of the Rings: War in the North

Érdekes volt ezt így összeszedni, úgy gondolom ez nem olyan sok, fõleg annak függvényében, hogy ebben az évben 9 hónapot munkanélküli voltam. Emellett legalább egy tucat cím az elsõ 1 órában elvérzett.

Jelenleg: Skyrim, AC Revelation, Pes 2012, Saints Row the THird
Batman Arkham city

Totti5
Hydrophobia
Assault on Dark Athena
A World of Keflings
Bulletstorm
Tomb Raider:Legend
F1 2010™
Two Worlds II
Cameron's Avatar
Alice: Madness Returns
Shadows of the Damned™
Borderlands
007: Blood Stone
Crysis®2
Force Unleashed II
Rez HD
Child of Eden
SBK®2011
DiRT 3
Mafia 2
Transformers: WFC
Gears of War 3
Gatling Gears
El Shaddai
Asassins's Creed Revelations
FIFA 12 ( only multi )
Fifa 11 ( only multi )
F1 2011™ ( WIP )
Forza Motorsport 4 ( WIP )
Top Spin 4 ( WIP )

Totti5
Ha szarati az autóst, talál 4 címet, ha az fpst talál 4 címet, ha a platformot talál 4 címet, ha az rpgt talál 4 címet stb... nehéz megérteni ezt a 30 címbõl 2 kettõ nagy kegyesen.

IMYke2.0.0.0
Úgy irigylem azokat, akik évente több tucat játékot végigjátszhatnak...
Nekem nincs idõm ilyesmire. Akkor sem, ha dolgozom, és akkor sem - mint most -, ha nincs melóm...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Hééé! Mindent szart én tolok le, nem a Totti!
Totti csak nekiáll, de nem fejezi be :-D

Idén ezeket vittem VÉGIG (41 db.), nálatok hogy fest ez a lista?

- Assassin's Creed - Relevations (folyamatban, szilveszterre simán meglesz)
- Shadows of the Damned
- God of War - Ghost of Sparta
- God of War - Chains of Olympus HD
- God of War III.
- God of War II. HD
- God of War I. HD
- Demon's Souls
- Uncharted III.
- Uncharted II
- Uncharted I
- Red Dead Redemption - Undead Nightmare
- Red Dead Redemption
- Gears of War 3
- Outland
- Fable 3 + 2 DLC
- Tron: Evolution
- Dead Space 2
- Duke Nukem Forever
- King's Bounty: Crossworlds
- King's Bounty: Armored Princess
- Batman AA
- AC: Brotherhood + Michelangelo DLC
- AC 2 GOTY
- AC 1
- Vanquish - 3x toltam végig
- Viking
- Bullet Witch
- Conan
- Jumper
- Beowulf
- King Kong
- Majin
- Golden Axe Beast Rider
- Bully
- Castlevania LoS
- Enslaved
- Alan Wake + 2 DLC
- PoP: TFS
- Plants vs. Zombies
- Fallout 3 + összes DLC

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Míg vannak mások, akik válogatósabbak, esetleg kevesebb az idejük, így nem tolnak le minden szart, hanem csak ami tényleg érdekli õket...

Ja igen, õk a nongamerek, épp most tisztáztuk 😊

Gondolom õ a saját véleményét írta le, szemben veled, aki ugye mint tudjuk, csak a tényeket szokta. <#idiota>

azért próbáld megemészteni pici vuk😊

Hol?

Totti5
"van válogatok"

nem válogatok

Tinman
Hmmm... de ki az az Évi? <#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Mezei játékos vagyok, az átlag alatt. Játszok mindennel ami jó, van válogatok ki 10 AAA++ból 2õt hogy az értékelhetõ és talán. hanem megpróbálom letolni mindet, max 1-2õt nem ha a mûfaj nem tetszik pl God of War 3at nem fogom.

wedge31
Ezzel a nongamer érvel mindig megnevetetsz mikor így probálsz magad fölé helyezni azért mert te minden szart végigtolsz.

Évi kb25 játékot tolok végig ha ezzel nem tartozok a te klubodba nem is akarok oda tartozni mert kizárt, hogy ennél több minöségi játék kijönne egy évben.

Tinman
Bastion és Rock of Ages megvéve.

Totti5
Válogatásnak is vannak határai.

Totti5
Amikor úgy írja hogy "értékelhetõ" és kettõt mond, arra mit lehet írni????

Tinman
Nincs is jobb egy kis év végi személyeskedésnél <#eljen>

w77d
nagyon jó a Full HD, fõleg, ha közel ülsz a monitorhoz, akár én... én nem szeretek távolra ülni, úgy nincs meg az az érzés, mikor a teljes látómezõmet betölti a game, és így máris irdatlan nagy a Full HD elõnye...

Hát ha te vagy a "gamer" (felfogás szempontjából), akkor én nem vagyok az (nem is akarok az lenni).

Tinman
Nagyjából 1 hónapig CRT-n, ~7.000 Ft-os eredeti MS komponens kábellel toltam... botrányosan szar volt, aki mást mond hazudik, szépít.
Szar. Fõleg, ha egy átlagos full hd kijelzõn egyszer láttad u.a. a képet, utána egyenesen szentségtörés!