Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hát ahogy nézem az amerikai Amazon digitális boltja nagyon odakurja a steam-et:

Just Cause 2 600 Ft
Kane and Lynch 2 600Ft
Deus Ex 3 3800Ft
Dungeon Siege III 1200 Ft
Lara Croft and the Guardian of Light 600Ft

Next PC upgrade: 2022

w77d
én most a Divinity 2: dragon knight Sagat nyomom, helyenként brutál nehéz, de nagyon élvezetes játék..

Totti5
Egyedül nehezebb. Ha ketten megyünk, akkor sok helyen a varázslóval simán átemelünk mindenkit, így igazából nem is kell semmit csinálni olyan helyeken, ahol amúgy egyedül nekiállnál építkezni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

HappyHunter
Esetleg ha valakinek lenne kedve coop-ban végigtolni, vegyen fel Steamen, egyedül szerintem nem akkora fun.

Be happy. :) Running!

Totti5
Nem szopat és 10 méterenként van checkpoint, de sok helyen van upgrade pont, amik megszerzése kreativitást igényel. Persze ha az ember ezekkel nem foglalkozik, akkor nem túl hosszú, sõt...

Totti5
Játszok. 3/4dénél vagyok és zseniális, gyönyörû, maximálisan igényes. Igaz nekem új, mert az elsõvel nem játszottam, de be fogom pótolni!

Zene pedig<#worship><#worship>

Carlos
...és túl rövid!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én végignyomtam. Beszarás jó lett... (sajna szintén csak virágbolti verzió)

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
én a topikjában irtam, h a készitök ismét kitettek magukért és kaptunk egy meseszép aranyos játékot 😊

mindenkinek csak ajánlani tudom 😊

egy bajom volt vele, h sztem tul könnyü...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Mivel szemét módon, csak 'csúnya' verzióban van meg, így otthon tudok vele játszani - az itt aktívan mûködõ STEAM-hozzáférésemet nem kockáztatom.
Éppen tegnap, a Hunted-del együtt telepítettem fel a Trine 2-õt is, de elõbbi elkapott, mint egy ékszíj, úgyhogy a 3 kalandornak várnia kell még a sorára 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HappyHunter
Épp akartam is kérdezni, hogy játszik-e valaki a Trine 2-vel. Furának tartottam hogy még egy szó sem esett róla, pedig az elsõ rész mindenki tetszését elnyerte ha jól emlékszem. 😄

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Még nem játszom vele, de a Trine 2 Original Soundtrack nagyon ütõs - Ari Pulkkinen ismét kitett magáért.
WIKI

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
alapból CSAK õk kapták meg, akik a 4 packet vették, azok nem. viszont most megkaptuk a dlcket, meg 3 dlc nélküli alapjátékot is pluszban
Akinek giftben küldöd azok is megkapják a DLC-ket!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jó game! <#eljen>

robotnyk
így van, nekem épp most töltõdik le 😊
wedge31
Nekem az egyik idei kedvencem...<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Csak érdekességképpen szúrom be, mert tudom, kutyát se: a Hunted: The Demon's Forge tegnap este rendesen beszippantott.
Nagyjából 11 óra környékén települt fel, és 1/4 2-ig nem tudtam abbahagyni.

Tinman
"Nem tudom ezzel a listával ott vagyok e azok között akik már gamernek számitanak."

Én sem tudom, mert ezt NEM én hoztam szóba...

Pár gondolat:

DS2 valóban k. jó volt, de, hogy 3x végigjátsszam? De miért? Máshol ugrottak ki a szörnyek vagy mi? Már 2.-ra se találnék benne sok újat, mert én elsõre is "kivesézõsen" játszom.

Dead Island-et se értem nagyon, bár ott random zombizás van nagy részt, de 1x szvsz bõven elég.

Demon's Souls elõtt toltad le a Dark Souls-t? Miért?

Demon's Souls-ot végigvittem nem is oly rég... szerintem szar játék volt, olyan 9.5/10-et gondoltam rá :-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

FZoleee
Renegade Ops-hoz a support megadta a DLC-ket, és nem vette el a 3 alapjátékot... szóval 2 euróért kaptam egy renegade opsot dlc-vel és 3 db sima játékot <#hehe>
Daell Drow
En ma valtottam be egy ilyet es szerncsem volt, kaptam orange boxot.
jarlaxxe
Pc:

Dragon Age 2
Dead Space 2 - 3x végigjátszás + multi
WH40k: Retribution - multi a mai napig
Deus Ex HR - 2x végigjátszás
Portal 2
Lord of the Rings: War in the North
Witcher 2 - 2x végigjátszás
Hunted: The Demon's Forge
Crysis 2
Fable III
Bulletstorm
Red Faction: Armageddon
F.E.A.R. 3
Limbo
Dead Island - 2x végigjátszás
Warhammer 40,000: Space Marine
Rage
Might and Magic Heroes VI
Batman: Arkham City
Call of Duty: Modern Warfare 3
The Elder Scrolls V: Skyrim
Saints Row: The Third

PS3:

Dark Soul - 2x végigjátszva
Demon's Souls - nem idei de a Dark Souls után muszály volt beszerezni, végigjátszás folyamatban / kurva nehéz /
Shadows of the Damned
Infamous 2

Nem tudom ezzel a listával ott vagyok e azok között akik már gamernek számitanak.

grebber
7 szenet betudsz váltani ha atom mákod van kapsz 1 game-et ha nincs mákod kapsz 1db kupont vagy 1db szenet!
Ezért inkább a többség elcseréli õket játékokra!

w77d
steamen ezek a szenek mire jók?

Ide is beírom, hátha érdekel valakit:

Ezeket cserélném Steam-en játékra:
- Left 4 Dead
- Zombie Shooter 1 (hent-hent-hent, de nem rossz, van némi rpg beütése, lehet benne cuccokat vásárolni és fejlesztgetni a karaktert)
- Zombie Shooter 2 (ugyanaz, csak jobb grafikával és több lehetõséggel)
- inMomentum (parkour jellegû futkározós platformjáték, elsõ és harmadik személyû nézetben is játszható)
- 7 db szén

Egy számomra érdekes játékért akár az összes játékot odaadom!

grebber
Venni nem akarok már max cserélni szénért 😄
2,99-ért még megvettem volna!<#eplus2>
De mostantól indul az Anettka Space prodzsekt akarom mondani a grebber gothic 4 prodzsekt mert szenekért be fogok szerezni ,mert igenis meg tudom csinálni!

Már ez sem elég jó. Steam-es topikban azóta Gothic 4 gift-ért könyörög 😄 Mostmár drukkolok neki, komolyan!

Természetesen no offense!

robotnyk
ráadásul még árban is stimmel 😄
IMYke2.0.0.0
Ja és ezt semmiféle éllel, bántó szándékkal.

IMYke2.0.0.0
Egy egész topik várta lélegzet-visszafojtva. <#taps>

arty
pont ez jutott eszembe 😄

---

valaki kuponcsere?
roboblitz -50%
amnesia -50%
valve -33%
3 szén

kb bármi érdekelhet, még akár szén is 😄

Forza.

NEOreg3
vehetsz Grebber Gothic 4-et!

végre.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

shaddam
Jah.A wowot meg lehet nézni milyen irányba vitték, ahogy a starcraft 2 miatt is morgolódtak egypáran.De majd a diablo 3....
Meglepõ, már-már a fanboyizmus határát súrolja azért amit egyesek a blizzardról feltételeznek.Nekik is a pénzünk kell, a többi csak körítés.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

robotnyk
egy 10 éves félkész játékot amit rég dobni kellett volna készre férceltek a gearboxosok, hogy hozzon némi pénzt a név, azt hiszem ez elég egyedi eset. 😊
w77d
reméljük

wedge31
Azért egy Blizzard az más kategoria.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

w77d
egy duke nukem sem épült bonyolult alapokra, mégis elszarták..

robotnyk
eladnám, vagy elcserélném, de még mindig tartok tõle hogy valamit baszakodnak majd, deaktiválják majd azokat amiket elajándékoztam, és újra el kell küldenem vagy valami ilyesmi.
arty
mert 100 órán át 10000000000x nyomsz jobbklikket? 😊

Forza.

FZoleee
szintén <#nemtudom>
robotnyk
ja, mert annyira bonyolult alapokra épül a játék <#idiota>
w77d
simán elronthatják..

Nem vagyok elfogult és fenntartom a kétkedés lehetõségét. Mindig van rá esély, hogy egy nagy cím nem hozza azt, amit elvár tõle az ember.

Tudtommal nem adtam neked okot arra, hogy így beszélj, úgyhogy vegyél vissza!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Renjike
jövõre ami érdekel : ME3 , AC3 , Halo4 , minden mértékben 😊)
ezen felül : Aliens Colonial Marines , Metro Last Light és kb ennyi 😄D
Diablo 3 megjelenésében meg nem hiszek és nem is várom amég nem 1 nap marad a megjelenéséig 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

robotnyk
szóval. ugye írtam, hogy vettem renegade ops 4 packet, és az ajándékozottak megkapták a dlcket is hozza, valószínûleg a steam tévedésébõl. tegnap este indítom a steamet, és az inventorymban megjelent 3 alap, dlc nélküli renegade ops...

AC 3 olyan soká?

Totti5
Bár lehet hogy szeptember, mert tologatták. Annyira nem követtem.

Totti5
FC3 február 1.
AC3 év vége.

"nem lehet rossz a Diablo 3"

veled mi a fasz van?

És attól, hogy a Blizzard mit mond, meg mit remél még nem lehet rossz a Diablo 3, nem szerepelhet rosszul? Én azért ennyire nem lennék optimista.