Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Just Cause 2 600 Ft
Kane and Lynch 2 600Ft
Deus Ex 3 3800Ft
Dungeon Siege III 1200 Ft
Lara Croft and the Guardian of Light 600Ft
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Be happy. :) Running!
Zene pedig<#worship>#worship><#worship>#worship>
Þór vígi þessi rúnar
mindenkinek csak ajánlani tudom 😊
egy bajom volt vele, h sztem tul könnyü...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Éppen tegnap, a Hunted-del együtt telepítettem fel a Trine 2-õt is, de elõbbi elkapott, mint egy ékszíj, úgyhogy a 3 kalandornak várnia kell még a sorára 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Be happy. :) Running!
WIKI
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nagyjából 11 óra környékén települt fel, és 1/4 2-ig nem tudtam abbahagyni.
Én sem tudom, mert ezt NEM én hoztam szóba...
Pár gondolat:
DS2 valóban k. jó volt, de, hogy 3x végigjátsszam? De miért? Máshol ugrottak ki a szörnyek vagy mi? Már 2.-ra se találnék benne sok újat, mert én elsõre is "kivesézõsen" játszom.
Dead Island-et se értem nagyon, bár ott random zombizás van nagy részt, de 1x szvsz bõven elég.
Demon's Souls elõtt toltad le a Dark Souls-t? Miért?
Demon's Souls-ot végigvittem nem is oly rég... szerintem szar játék volt, olyan 9.5/10-et gondoltam rá :-DDD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Dragon Age 2
Dead Space 2 - 3x végigjátszás + multi
WH40k: Retribution - multi a mai napig
Deus Ex HR - 2x végigjátszás
Portal 2
Lord of the Rings: War in the North
Witcher 2 - 2x végigjátszás
Hunted: The Demon's Forge
Crysis 2
Fable III
Bulletstorm
Red Faction: Armageddon
F.E.A.R. 3
Limbo
Dead Island - 2x végigjátszás
Warhammer 40,000: Space Marine
Rage
Might and Magic Heroes VI
Batman: Arkham City
Call of Duty: Modern Warfare 3
The Elder Scrolls V: Skyrim
Saints Row: The Third
PS3:
Dark Soul - 2x végigjátszva
Demon's Souls - nem idei de a Dark Souls után muszály volt beszerezni, végigjátszás folyamatban / kurva nehéz /
Shadows of the Damned
Infamous 2
Nem tudom ezzel a listával ott vagyok e azok között akik már gamernek számitanak.
Ezért inkább a többség elcseréli õket játékokra!
Ezeket cserélném Steam-en játékra:
- Left 4 Dead
- Zombie Shooter 1 (hent-hent-hent, de nem rossz, van némi rpg beütése, lehet benne cuccokat vásárolni és fejlesztgetni a karaktert)
- Zombie Shooter 2 (ugyanaz, csak jobb grafikával és több lehetõséggel)
- inMomentum (parkour jellegû futkározós platformjáték, elsõ és harmadik személyû nézetben is játszható)
- 7 db szén
Egy számomra érdekes játékért akár az összes játékot odaadom!
2,99-ért még megvettem volna!<#eplus2>#eplus2>
De mostantól indul az Anettka Space prodzsekt akarom mondani a grebber gothic 4 prodzsekt mert szenekért be fogok szerezni ,mert igenis meg tudom csinálni!
Természetesen no offense!
---
valaki kuponcsere?
roboblitz -50%
amnesia -50%
valve -33%
3 szén
kb bármi érdekelhet, még akár szén is 😄
Forza.
végre.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Meglepõ, már-már a fanboyizmus határát súrolja azért amit egyesek a blizzardról feltételeznek.Nekik is a pénzünk kell, a többi csak körítés.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Tudtommal nem adtam neked okot arra, hogy így beszélj, úgyhogy vegyél vissza!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ezen felül : Aliens Colonial Marines , Metro Last Light és kb ennyi 😄D
Diablo 3 megjelenésében meg nem hiszek és nem is várom amég nem 1 nap marad a megjelenéséig 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

AC3 év vége.
veled mi a fasz van?