Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
ez a new vegas nagyon csábító 5 euróért...
DarkSector
Úgy döntöttem hogy lassan vége az akciónak, ha van valakinek nyomorék kis játéka, akkor kuponért cserébe elviszem....akit érdekel irjon privit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen én is így vagyok ezzel ha nem akkor meg kivárom ha lesz megint akció, de van aki nem...lehet nekem is csurran pénz, akkor nem szarakodok mondjuk veszek egy silent hill-t féláron...és nem várok rá...Van ám olyan gém ami ritkán van akcióban.

Modern Warfare meg Battlefield-ek pl azért nem mindig és nem mindig annyi %-al olcsóbbak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
hát egy darabig nem hiszem, h bármi értéke lenne a kuponoknak, mivel most kb. minden jobban le van akciozva, mintha az átlag kuponokkal lenne. ráadásul az uj játékokra nem vonatkozik(amik jan2 után jelennek meg)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Kapsz tõlem egy milka csokit. Vagy viccet félre téve egy kis olcsó gémet lehet hogy vennék majd cserébe a cuccokért. 😊

DarkSector
Jah most nem érdemes tökölni 1-2 nap és vége eksönnek. 😊

Shep
Én vagyok a láthatatlan ember. feltettem redditre ami összejött ebben a szarságban, hát még véletlenül sem kell senkinek. Még megvárom ezt a két napot ha nem jön össze legalább a 7 szén odaadom az egészet valakinek ingyen, aztán cserébe vagy lök legalább egy Túró Rudit vagy nem. Akinek ha kell majd 6 szén meg kuponok az jelezze.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Persze letöltött save-el. Legutóbbi próbálkozás végleg elvette a kedvem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Így igaz! Véleményem szerint, aki most elherdálja a kuponjait az nagy hibát követ el. Jan 2-tõl sokkal nagyobb lesz az értékük, amikor már nem lesz akció!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Próbáltad az achi-t? Nem ezt mondanád, ha próbáltad volna, abban semmi élvezet nincs!

Van még két darab Sanctum585 Ft-ért eladó, vagy más játékra cserélhetõ!

DarkSector
Grat! 😊

Kösz, de már megvan.

DarkSector
Jah nem gond válaszolok szivessen mindegyikre.

És szenvedéseim jutalma egy nagy büdös szén... Köszönöm Steam én így szeretlek...<#nevetes1> (5 órát baszarintottam el 1 db szénért... megérte <#nevetes1>)

Engem ugyan nem zavar, nem kell magyarázkodnod, csak kíváncsi voltam 😊

DarkSector
hát ritka de az 50% nem. 😊

DarkSector
Persze biztak bennem ennyi, megaztán hogy lehetne ellopni mikor e-mail kell ahhoz hogy akár jelszót változtassak?
Meg mi lenne velem ha elsõ tag felnyomna hogy átvertem és innen és prohardver-rõl is kitiltanának, a jóhirem maradt csak pénzem nincs vigyázok rá.

De sok live accountban is segítettem embereknek itt sg-n azt nekik se loptam el.

Igen ritkák a 66-75%-os kuponok 😊

DarkSector
Jogos de a kupon is sokat fog érni, mikor akarsz venni év elején egy 20-30 euros játékot, és van rá 66-75%-os kupon...

Értem. Én biztos hogy senkinek nem adnám oda az account-om!

DarkSector
Hát ha valakinek bérbe csinálom nincs idõm arra hogy szarakodjak. 😊
Nekem kb 5 ember cuccát kellett eddig megcsinálnom, ne kis melo.

Önmagában nem a cserebere gusztustalan, nincs ezzel semmi baj. Az meg, hogy sok marha erre áldoz egy csomó szabadidõt, akár napokat is, az már az õ baja... Engem igazából az egészben csak a teljesen értéktelen kuponok zavarnak... Akkor legalább adna szenet, ami nyerési esélyt kínál (kb mint egy lottószelvény)!

DarkSector
Megadták accountot, megcsináltam irtam hogy visszaléphetnek
és felvettek majd kifizették a munkámat
1 kuponnal vagy egy szénnel
ki mit adott

Te hogy csinálgatod meg másoknak az achi-kat, ha lehetek vindisgréc? 😊

Zomil
persze, le is lehet tölteni mentést...de abban mi az élvezet? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
az?? missön impászibl! nincs fészbukom 😊)

totti adott nekem szenet, meglett a 7, kraftoltam és.... megint egy 50%-os kupon, serious samre 😄DD

szal nekem ez eddig nudli 😞

Forza.

DarkSector
de bazzeg
megcsinálom neked vagy segítek ha nem bizol meg bennem és elmondom mit kell csinálni ne szenvedj. 1 perc alatt megvan kb.

utolsó ellenfél nyírt ki az imént.... most már ideges vagyok, és már nem volt pénzem védelemre...<#boxer>

DarkSector
Jah buznyák kuponok meg szenek jönnek sokszor.
Volt 1 tag aki nyitott egy profilt, és kapásból 3-4 játék csúszott be csak mert 3-4 dobozt kinyitott...fuck!

Craftoltam is, de loszart nem ér, szerencse nem mellém állt sajnos.

L4D2 acsival nem szenvedek asszem már, mert nem hiszem hogy pont abban a 2 ben kapok játékot.
Mostmár lassan csak kuponokat gyüjtök, vagy 30db kupon. 😊

robotnyk
jó, csak nem foglalkoztam vele, és most vettem észre hogy van ilyen is. lett belõle nagy lószar amúgy, delta force platinum pack -50% kupon, HTX.
DarkSector
Bazd azt hittem játékról van szó, az ingyenesek mind könnyüek azok alap dolgok. 😊

Én az alantabb felsorolt játékokat vállalom be egyenlõre ha valaki meg akarjaa velem csináltatni, de SPIRAL KNIGHTS limitálva van asszem már csak 2 embernek tudok csinálni.

robotnyk
nem is, mert link your facebook account 😄 azért köszi
DarkSector
TF2-CrimeCraft-Revenge of the Titans-Spiral Knights-Killing Floor-Beat Hazard

robotnyk
melyik a legkönnyebb ilyen achievement? javasoljatok valamit, csak egy kellene.
DarkSector
Azért gratula, bár én a másikakra értettem, ami free játék vagy bármi letöltõs játék...
A trade-be ha segítek azért nem kell semmi.

Csak voltak például itt meg prohardveren hogy nekem le van töltve sok gém, fõleg a crimecraft-ot utálják megcsinálni.

adtak accot itt megcsináltam visszaadtam oszt ennyi.

grebber
Már megcsináltuk!Kapott szenet és kraftolta az így már 7 dbját Ghostbusters The Vide Game-re!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Ha érdekel segítek acsikat megcsinálni, ahogy többi idegennek is segítettem, ha sok játékot kell megcsinálni akkor egy darab kupont vagy szenet kérnék a munkámért! 😊

Mindenki szólhat bárkinek segítek...

"habár én már leszûrtem a tanulságot, hogy csak az nyer, aki sokat vásárol magas áron, kispénzûek nem kapnak jó cuccokat!"

Ez sem igaz. Tegnap haverommal közös profilra, amin egyedül a CoDMW3 volt, csak poénból benyomkodtam az ilyen alap dolgokat hogy tároló megnyitása, ajánlás, stb...

Eredmény:
-2 szén
-1 kupon
-Deus Ex: Game of the Year Edition
-Holiday Sale 2011 Gift: The Witcher: Enhanced Edition
-F1 2011

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
1 perces trükköm van rá ha kell szól!

Revenge of the Titans-t próbáltad? Na az se piskóta. 4 órám benne van és még mindig nem sikerült.

Ezt csak megerõsíteni tudom. VAn egy haverom, akit szeptemberben meggyõztem, hogy jó dolog a steam, azóta 180 játékot vett, de a mostani nyereményjátékkal nem foglalkozott. Tegnap megkérdeztem, hogy van-e valami cserélni valója, kiderült, hogy nem is tud a játékról. Elmondtam neki, hogy csinálja meg azt a 7 achi-t, amit pár kattintásból meglehet.

Mit dobott neki ugyanígy a holiday groupba csatlakozáskor? Two Worlds 2-t. Én meg szorgalmasan csinálgatom az achi-kat és semmi értelmes csak kupon (1 accounttal természetesen). Szóval nagyon megéri legalább azt a 7-et elvégezni, mert lehet szerencséd (habár én már leszûrtem a tanulságot, hogy csak az nyer, aki sokat vásárol magas áron, kispénzûek nem kapnak jó cuccokat!)

grebber
Cserélsz bármit bárkivel pl szenet szénért!

w77d
6 kurva szenem van és nem tudok több achit megcsinálni, mert a többi game nem érdekel.. steames achik közül meg a trades hiányzik, de nem vágom azt hogyan kell...

Totti5
Van 50%os valve kuponom és azt hiszem egy szenem. Akinek kell az privi rám és mondja el hogy adjam át neki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Az a baj nagyon sok az ilyen ember aki vett 1 valamit steam-en és nem is tud az akcióról.Ezáltal rengetek ingyen cucc bentmarad a rendszerbe 😞

Kiteszek magamra táblát azt járom a várost aki steam fiókkal rendelkezik keressen fel😄

Tinman
Igazából neked nem is azt ajánlom, hogy kezdjél akciós játékokat venni, hanem azt, hogy ezeket a holiday INGYENES dolgokat megcsináld... hátha kapsz valami jót rá!

Látod, nem csak szenet, meg kupont ad... pusztán azzal, hogy rányomtam a Join holiday group-ra, dobott egy Fallout 3-at.

Szóval, ha van idõd szerintem szánj rá egy keveset :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
CE-m volt... meg GOTY-t vettem aztán, de a CE-be nem vastag tokos kiadvány volt, hanem normál DVD tokos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Meglepõ lehet, de nem szoktam a STEAM-mel foglalkozni - csak annyit tudok, hogy létezik, és hogy van néhány 'ingyenes' játék rajta .
Az akciók, a gyûjtögetések sem izgatnak rajta. Lehet, hogy ha rákapnék, akkor csinálnám ezerrel, de eddig nem izgatott.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Neked volt ugye ilyen magyar kiadású Fallout 3-ad? Hogy emlékszel rá, vastag tokos volt?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;