Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Sajna már elment :-/

Viszont ma kaptam egy Fallout 3-at Steam-tõl a párom accjára! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pointer4
Oda ne add másnak!! 😄 Vinném, ha még megvan.
robotnyk
valakinek nincs nem aktivált(?), kvázi bontatlan, lehetõleg normál kiadású Crysis 2je? Digitális, külön emailre és accountra regisztrált, DLCs BF3at tudnék felajánlani érte. Értékegyeztetéssel elfogadnék classicot, vagy origin kódos megoldást is esetleg. azért írom, mert vannak itt olyan nagy gyûjtõk (KÖH-KÖH w77d KÖH-KÖH 😄) akik hajlamosak elcsábulni egy-egy játékra, aztán nem is kezdenek bele hónapokig. 😊
w77d
próbálkozok ezzel a Binding of Isaac-al.. geci nehéz, ráadásul szivatósabb, mint a Super Meat Boy, mert ha meghalsz akkor a leges legelejérõl kezded megint. Na és honnan kéne a Steam-nek egy achi a szénhez ebbõl a játékból? természetesen a fináléból XD

ment válasz

grebber
Privát üzi ment!

Next PC upgrade: 2022

Tudok adni ajándékba (Steam-es), vagy cserélni, ha van valamid.

DarkSector
DS2-õt leszámítva nem annyira nagy nagy akció. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Cdgalaxisnál a bõség zavara:

Bulletstorm Limited Edition 2990 Ft

Darkspore 2990 Ft

Dead Space 2 (2990 Ft)

Dragon Age 2 (2990 Ft)

Dark Void 1990 Ft

Borderlands 1990 Ft

Fallout 3 (990 Ft)

Szerintetek a Fallout 3 vastag DVD tokos lehet?
Alszok egyet aztán ha még holnap is kaphatóak lesznek lehet csak megkéne venni a Dead Space 2-t is ha már az elsõ rész is elsõ kiadásban van meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

grebber
Left 4 Dead 2 4-es pakkot nem tervez valaki venni?
(Számlaszámra utalással betudok szállni!)

Egészségedre! Véleményem akkor is fenntartom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Guren
menjetek már a kuponokkal a steam topikba, ott úgyis többen üzletelnek.

w77d
-50 psychonauts vagy -50 PatricianIV kell valakinek cserére?

grebber
Te így vélekedsz!Steam meg minek bannolja hiszen feltétel hogy minden accon legyen valamit.Ergo oda is veszel valamit vagy küldesz magadnak jön a zsé nekik.Hülyék lennének bannolgatni emiatt!
Csak sajnos az a baj hogy most virágzik a biznisz pc-n mert ölik bele a zsét de az a baj hogy ilyen filléres game-eket nyomatják ezerrel amiket "low budgetnek" tartok.Amiket kb csak azért vesz a nép mert van benne max 30 perc alatt megszerezhetõ acsi azt többé nem is játszik vele.

Most viszont vettem potyára ezt a Defenders-et elcseréltem kaptam érte 3 db játékot (egy collectiont) nekem megérte!
Most kaptam ingyenes acsiért dota 2-öt amit szintén cserélek mert nagyon nem érdekel és megint jól járok 😄
Jó ez a steam de nagyon!

DarkSector
van jónéhány szenem ha valakinek van feles játéka.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Imi! Nem értelek most egy picit, ugyanis vannak INGYENES játékok a steam-en melyekbõl szedhetsz ki ilyen szén/játék/kupon "achit".

Sõt, párat kattintasz és alapból kapsz "ajándékot" (csatlakozol egy rajongói csoporthoz, kívánságlistádon 10 elem szerepel, írsz egy pár soros ajánlót, stb.).

7 szén = meglepi (vagy full játék, vagy kupon) ami tradelhetõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dj Tommy
Akinek kell ez a kupon:
50% OFF Alien Breed 3: Descent
Csak szóljon.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

arty
ok, köszielõre is 😊

Forza.

Shep
Hát figyelj, lényegében lehet róla szó, nekem mindegy melyiket nem használom fel de neked meg ha kell, akkor érted na. De ha komolyan gondolod elõtte megkérdezem DarkSectort mert õ kérte hogy rakjam neki félre aztán ha neki nem kell vagy nem fut be valami jó akkor holnap elboltolhatjuk szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
csere bio2 50%-ra? 😄

Forza.

Shep
Ezért csinálom én csak a free vackokat, aztán ha beakad valami jó ha nem akkor meg majd odaadom valakinek az egész kócerájt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Tényleg kedves Tõled, de jelenleg nincs mozgatható tõkém, és inkább csak poénnak szántam a hozzászólást.
Bizonyosan lesz olyan fórumtársunk, aki szívesen és számodra hasznosan veszi az ajánlatod.
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Nekem meg AvP 75%-ot adott ami már több, mint 1 éve ott van a steam fiókomban.

arty
ha kell a kupon, szívesen átadom (mondjuk 1 szénért? 😄 de sztem anélkül is...)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Vedd meg és passzold el... mondjuk Nekem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
(nem mellesleg én is birkultam kicsit a TF2-vel, kb 1 órát csesztem el az acsira... jutalmam: bioshock2 50% ... köszbammeg... ugye már végignyomtam és nem is igazán tetszett a bõrlehuzás jeleg miatt - erre ezt kapom. karma 😄)

Forza.

arty
nincs ezzel semmi gond - a sok birka magától veszi el az idõt, hogy mondjuk valami értelmeset is játsszon 😊 hidd el, a grind pont a legértékesebbtõl fosztja meg õket: a szabadidõtõl!

Forza.

Rage47
ezért van trade rendszer
Én eléggé gusztustalannak tartom ezt a csereberét, ami most steamen zajlik.

Látszik, hogy sok ember még a saját anyját is eladná egy ingyen játékért, persze tisztelet a kivételnek (4-5 account csak acsi gyûjtésre, ha én steam üzemeltetõ lennék és észrevennék ilyet bannolnám az összes accountját).

Egyszerûen felháborítónak tartom, nem elég, hogy nyereményjátékban vehetnek részt, kedvezményeket kapnak, ha szerencséjük van ingyen játékot, de még vissza is élnek vele. <#boxer>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Utolsó darab!

680 Ft-os Dungeon Defenders keresi gazdáját.

Weskerrel, Grebberrel megvettük a 4-es pakkot, 1 szabad préda még van :-)

Tradelhetõ!

IMYke2.0.0.0
Még nem tartok ott, és most egy kissé spoilernek éreztem a dolgot ezzel az itallal... :=(

grebber
Dungeon Deferders-et az acsik miatt mennyien keresik nem semmi 😄

Adnak érte:

Bunch of heroes
Frozenbites Collection
E.Y.E. Divine
Machinarium
Day of defeat source
Amnesia
1Valve game
UniverseSandbox

Többet nem írok eléggé bõség zavara van!

grebber
Tinman most itthon vagyok mert a 2. csoport mérkõzései zajlanak!Ha vagy akkor most küldheted a game-et! Elvileg van is rá csere partnerem szerencsére!

Rage47
ez a játék nagyon jó coopban!!
én ittam meg mindig a lötyit, és a haverom csak nézett, hogy végzek mindenkivel 😄 meg a bugokon jókat szórakoztunk, plusz nehezítés volt sokszor😄
Én meg soha nem ittam meg és néha vért izzadtam... DE így volt benne kihívás rendesen!

arty
szóval mesterkártya :/ köszi !!!

(asszem anyósomnak azvan)

Forza.

Igen, tudom, emiatt is akarom a következõ alkalommal úgy végigjátszani, hogy nem iszom meg, mert kíváncsi vagyok a másik befejezésre.

wedge31
Igen, igaz ugy könnyü, na de anélkül...

Ha nem iszol egyszer sem a vége is más lesz a játéknak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én mindig megittam a felkínált folyadékot... Igaz, így kicsit csalás íze volt a dolognak, de legalább gyorsan végeztem velük 😊

wedge31
Majd igazán a silver liquid challengeknél fogsz vért izzadni.

Meg egyik-másik rejtett dungeon se könnyü.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sanctum 4pack érdekelne valakit? Fejenként ~575-be kerülne, fejenként ~200 Ft-ot spórolva.

IMYke2.0.0.0
Hát, tegnap este a 'Hunted: Demon's Forge' rendesen megszívatott azon a részen <2. fejezet>, ahol egy "tekerõs lifttel" le kell ereszkedni az egyik karakterrel, és röviddel a túlsó platformon lévõk lenyilazása után egy Wargar ront ránk.
Addig, minden 'karakterváltó' kõnél váltottam, de éppen elõtte úgy gondoltam, a francokat, most csak azért is E'larával nyomulok... vesztemre. Háromszor gyilkolt le a Wargar, mikor úgy döntöttem, valami taktikát kell váltani, mert a nyilak elfogynak, a varázslatok csak gyengítik, és amikor támadás kombókat visz be, akkor gyakorlatilag végem, mert a karddal is, az elmozgással esélytelen vagyok a szûk helyen.
Mindez 'Gamer' (második) nehézségen.

'Last checkpoint' visszatölt, Caddoc-ra váltás, lifttel leereszkedés , a kötelezõk felvétele, majd irány a lépcsõ, ahol már jön is a szürkén izzó Wargar.
Nem túlzok, max. 12 másodpercig élt.

S csak azután jöttem rá, hogy a torony lerombolható, és a társam le tud jönni... <#taps><#vigyor5>

Szuper a játék!

wesker24
Amikor ajándékot kapsz akkor 2 lehetõséged van elõször is az hogy elfogadod majd miután elfogadtad utána választhatsz hogy mit szeretnél vele csinálni berakni az Inventoryba vagy kibontani és berakni örökre a többi játék közé !
1 euróért veszek egyet!

Esetleg ha van még valakinek egy példánya a DLC-s 4pack-ból, akkor az egyiket átveszem azon az áron, amibe akkor került!

grebber
Megkérdeztem neked ezekkel mind jó volt:

OTP webkártya (mastercard)
CIB Internetkártya (mastercard)
Raiffeisen bankkártyával (mastercard).

grebber
Azt nem írták és nem is kérdeztem!De ha érdekel rákérdezhetek ott ha nem vagy ott regelve!

Tinman: Amúgy ezt a Dungeon Defenders-t amit majd küldesz nekem én eltudom tradelni majd ?

DarkSector
PFFF...😄
te is kaptál az elsõ 4-hez? 😛

robotnyk
kinek nincs... <#idiota>
DarkSector
Ha érdekel valakit esetleg:
Van 3 eladó sima Renegade Ops 2.1euro-ért. (DLC nélküliek!)

Igen, érzékekre hat. Nekem rögtön eszembe is jut a hatásvadász szó, kicsit sajnos negatív értelemben... Nem rossz game, de nem is kiemelkedõ. Ilyen középszerû cod-féle rail-shooter (ezekkel amúgy nincs bajom, ha jól meg van csinálva és van hangulat). Van pár jó pillanat, de pont az "emelkedettség" hiányzik belõle, amit nagyon vártam egy ilyen témájú játéktól. Egy fantasztikus Freedom Fighters-hez képest sehol nincs. És én inkább azt veszem elõ legközelebb, és ajánlani is csak azt tudom.