Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Minden játékostársnak sikerekben, és játékokban gazdag új évet! 😊

Daell Drow
Boldog uj evet mindenkinek!
grebber
Most perpill nem érint mert jelenleg még a szén és a kuponok számítanak csak<#eljen><#taps><#banplz>

Next PC upgrade: 2022

arty
van itt még eladó renegade opsa valakinek zsírolcsón? dobjon privit pls!

BUÉK!

Forza.

DarkSector
10839 egy abortusz <#levele>

Vége az újévi poénkodásnak...részemrõl. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
330 a kondom <#levele>

Carlos
725 a Máltai líra... <#zavart1>

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
519 a Monster <#levele>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
417 a benzin <#levele>

DarkSector
+<#levele>

jAsOn VoOrHeEs
Azta, 314 az euró, 377 a font. <#levele>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Fabio Capello
SAM-re nem ad bant, csak ha akkor futtatod amikor VAC-secured játék is fut.

Legalább öt éve forog a program a köztudatban, és eddig két emberrõl ha hallottam hogy kirakták.

Prince23
A VAC letilt. ha nem is ma, majd jövõre.

Zomil
valoban, ennyi erövel, steam achivement managerben is be lehetne pipálni az achikat...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Nehéz ha nem trükközünk. 😊

Zomil
Super Meat boy-nál ez a téli achi a világ legszemetebb dolga az biztos 😄
Még nekem se volt gusztusom fél oránál többet szopni vele...pedig az eredeti játékot végigvittem és a hell pályákat is...sztem mondjuk elég kellemes játék, bár tény h eléggé hardcore, de pár ora után sztem bele lehet jönni, meg az kampány elég jol fel van épitve nehézség szempontjábol 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
AC: Rev credits ma pergett le. K. jó volt ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mazoizmus? Jurassic Park NES 4 órás játékidõvel hogy fel sem kelhettél elõle mert nem volt semmi mentés? 😄 Ez mennyire az?
#32388 arra meg beruházol majd jövõre 😄 amúgy meg is látszik azon a részen a bugmentesség hogy volt idõ befejezni. A folytatásokról ordít az 1 éves fejlesztés rövidsége.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

davidka003
Én már akkor is utáltam a szopást mikor divat volt a 3 élet meg mentés se volt. Ez volt mondjuk 15 éve. Most meg már fõleg nem játszok ilyenekkel mikor vannak szórakoztató játékok is amihez nem kell anyázni. Most például Ass Creed Revelations.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Én is elindítottam az achi miatt. Asszem 8 percet mutat a Steam számlálója 😊 Uninstall. Majd ha szopatni akarom magam, vagy rá akarok hangolódni egy kis törés-zúsára, akkor újra fel lesz telepítve 😊

5 percet játszottam vele, ezalatt 55 x haltam meg. Én még mindig szórakozni szeretek nem szopni, úgyhogy hagyom ezt a játékot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

fery02
Bizony, tavaly is volt már róla szó. Idegrendszeremet ismerve én kellõ távolságot megtartom tõle. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

TBTPumpa
Az életszínvonal olyan mint a léghajó. Ha azt akarod, hogy emelkedjen, ki kell belõle dobálni mindent. A többit számold ki! - Hofi Géza

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Ha a Bétából nem is, de akkor a Véglegesbõl tüntessék el ezt az idióta rendszert és akkor fordítható lesz, addig felejtõs...

És sajnos tényleg egy nem túl kecsegtetõ évnek nézünk elébe!
Órák kérdése és emelkedik az Áfa és ezzel együtt minden...
Talán életbe lép az Ebadó, a Levegõadó, a Mobiltelefonadó, az Internetadó és a Hamburger vagy Chips-adó, ami már nem csak a cukros és sós élelmiszerekre vonatkozik majd, hanem mindenre, ami élelmiszernek minõsül...

Szoftveres fronton jövõre sok jó játékot fogunk kapni a pénzünkért, nem úgy, mint idén, csak idehaza ezt eddig sem nagyon engedhették meg maguknak az emberek és a fantasztikus áremeléseknek köszönhetõen ezután még annyira sem engedhetik meg maguknak, mint eddig...

Ez a supermeatboy mazohistáknak való...<#csodalk>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Még a Sands of Time hiányzik. De nem ez volt a poén, hanem, hogy azt hittem múltkor a WW-t vettem és kiderült, hogy nem (amúgy is megvettem volna az egyik részt, de ez így elég Lol érzés volt...XD)

IMYke2.0.0.0
Igen, én is így tudom - a remény hal meg azért utoljára 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Alapból az év áremelésekkel kezdõdik.Melóban laza 10 k-t lecsípnek kajajegybõl.Lehet éjjeles és délutános pótlékot is megvonják (összevonják)
Szóval minden lesz a jövõ és csak boldog nem!

Next PC upgrade: 2022

ezzel azert nem ertek egyet, mert annyi jo jatekkal szerettem volna iden is jatszani, de a felere nem jutott idom. ha minden jatek 50 oras lenne, akkor meg ennyi se ferne bele. tokeletesek ezek a par oras kampanyok, ha hosszabb szorakozas kell, akkor pedig ott a skyrim vagy a the old republic.

IMYke2.0.0.0
Olvastam a "Játékmagyarítások fórumában" a Diablo III mizériát - hát, drukkolok, hogy azért legyen valami megoldás, és akkor valóban sikerekben gazdag új év elé nézhess Te is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nézd a jó oldalát legalább így meglesz az egész trilógia steamen is. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

IMYke2.0.0.0
De jó lenne ismét úgy játszani a sorozattal, mintha már nem játszottam volna végig kétszer... 😞
.

Múltkor azt hittem megvettem, erre nézegettem a Prince akciókor a Two Thrones-t. Erre írja, hogy ez már neked megvan. Véletlen múltkor ezt vettem Warrior Within helyett...<#banplz>

TBTPumpa
Köszi, neked is nagyon Boldog és sikerekkel teli új évet kívánok! <#pias>

IMYke2.0.0.0
A Prince of Persia: Warrior Within: <#finom>

robotnyk
az 😞

neked is, és mindenki másnak.
IMYke2.0.0.0
Megpróbálkozom majd vele - ha nagyon nem megy, akkor feladom, és rátérek egy másik játékra 😊

Mindenkinek:

Nekem a steam karácsonyi akció soráni legnagyobbb fogásom egy tegnapi biznicbõl származik:

1 db FNV vettem akciósan (5 euró) és adtam 5 db kupont (amit úgyse használnék fel) és kaptam érte egy Two Worlds 2-t (akcióban 20 euró az ára, amúgy 40 euró) és egy Drakensangot (akciósan 10 eurós, amúgy 20)

Amúgy vettem még egy Renegade ops-ot és egy Princ of Persia Warrior Within.

Kijelenthetem, hogy igen szolíd karácsony volt pénzköltés szempontjából és az utolsó 2 szerzeményt nagyon olcsón szereztem!

Hardcore módhoz ajánlok egy doboz sanax-ot ... Baromi nehéz. Én is próbálkoztam, de feladtam.

IMYke2.0.0.0
Nem, itt nem voltam - nem találtam meg a három dolgot, ami a kinyitásához kellett 😞

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Vörös, rúnás karddal és íjjal kezdtek a skacok.
Én mondjuk nem emlékszem Csontváz Tesókra... 😞

wedge31
Ha megölted a három skeleton brothers-t akkor gyak az összes titkos helyen voltál.
Ekkor a következö végigjátszást egy crystal sword/bow-al kezded.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jakuza001
Ertem en, de akkor is. Biztos szep ej jo jatek ebben en nem ketelkedem, de en nem ahhoz szoktam hozza, mint a mostani modern jatekoknal, hogy egy-ket delutan vegig lehet rajta szaladni.

Persze Totti ilyenekre emlekszik az X360n meg akciojatekoknal, ami 10 ora, mert sose jatszott olyanokkal, mint Unreal, ami FPS letere is kenterbe veri jatek oraban.
Persze MSnek hala, majd jopenzert biztos lesznek DLC-k, amik adnak +4 jatek orat.

IMYke2.0.0.0
Az már biztos, hogy legközelebb nem hagyom a GügyeAzéNemVagyok bolcán a játékot... kell!

IMYke2.0.0.0
Csak becsültem. 4 éjszaka játszottam végig és átlagosan 3 órával számoltam - persze, ez több volt esetenként.

Kár, hogy otthon nincs netem <és persze nem legális a példányom>, mert így nem tudtam nyomon követni a teljesítettséget - én ugyanis úgy éreztem, hogy elég sok titkot, titkos helyet megtaláltam.
Igaz, nem minden holttestre bukkantam rá, de számos über-brutál íjra igen.

Totti5
Uplayt sikerült bétából kiereszteni az Uborkának! Hatékony az új éjszakás takarítónõ!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Akkor játsz olyan játékkal ami 100 óra. Nem lehet minden annyi. Akciójátékok pedig sosem voltak 10-15 óránál hosszabbak.

Amúgy rengeteg játék van ami 20-25 óra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jakuza001
12 ora ? Nem eroltetik meg magukat mostanaban, a fejlesztok.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, véget ért a játék - megközelítõleg 12 órányi játékot követõen.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a "Hunted: The Demon's Forge" címû, világot-meg-nem-váltó, de szórakoztató játékot.

Én, úgy gondolom, még nekifutok Hardcore, vagy Old School módban még egyszer.