Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Vége az újévi poénkodásnak...részemrõl. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Legalább öt éve forog a program a köztudatban, és eddig két emberrõl ha hallottam hogy kirakták.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Még nekem se volt gusztusom fél oránál többet szopni vele...pedig az eredeti játékot végigvittem és a hell pályákat is...sztem mondjuk elég kellemes játék, bár tény h eléggé hardcore, de pár ora után sztem bele lehet jönni, meg az kampány elég jol fel van épitve nehézség szempontjábol 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
#32388 arra meg beruházol majd jövõre 😄 amúgy meg is látszik azon a részen a bugmentesség hogy volt idõ befejezni. A folytatásokról ordít az 1 éves fejlesztés rövidsége.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
És sajnos tényleg egy nem túl kecsegtetõ évnek nézünk elébe!
Órák kérdése és emelkedik az Áfa és ezzel együtt minden...
Talán életbe lép az Ebadó, a Levegõadó, a Mobiltelefonadó, az Internetadó és a Hamburger vagy Chips-adó, ami már nem csak a cukros és sós élelmiszerekre vonatkozik majd, hanem mindenre, ami élelmiszernek minõsül...
Szoftveres fronton jövõre sok jó játékot fogunk kapni a pénzünkért, nem úgy, mint idén, csak idehaza ezt eddig sem nagyon engedhették meg maguknak az emberek és a fantasztikus áremeléseknek köszönhetõen ezután még annyira sem engedhetik meg maguknak, mint eddig...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szóval minden lesz a jövõ és csak boldog nem!
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mindenkinek:
1 db FNV vettem akciósan (5 euró) és adtam 5 db kupont (amit úgyse használnék fel) és kaptam érte egy Two Worlds 2-t (akcióban 20 euró az ára, amúgy 40 euró) és egy Drakensangot (akciósan 10 eurós, amúgy 20)
Amúgy vettem még egy Renegade ops-ot és egy Princ of Persia Warrior Within.
Kijelenthetem, hogy igen szolíd karácsony volt pénzköltés szempontjából és az utolsó 2 szerzeményt nagyon olcsón szereztem!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én mondjuk nem emlékszem Csontváz Tesókra... 😞
Ekkor a következö végigjátszást egy crystal sword/bow-al kezded.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Persze Totti ilyenekre emlekszik az X360n meg akciojatekoknal, ami 10 ora, mert sose jatszott olyanokkal, mint Unreal, ami FPS letere is kenterbe veri jatek oraban.
Persze MSnek hala, majd jopenzert biztos lesznek DLC-k, amik adnak +4 jatek orat.
Kár, hogy otthon nincs netem <és persze nem legális a példányom>és persze nem legális a példányom>, mert így nem tudtam nyomon követni a teljesítettséget - én ugyanis úgy éreztem, hogy elég sok titkot, titkos helyet megtaláltam.
Igaz, nem minden holttestre bukkantam rá, de számos über-brutál íjra igen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy rengeteg játék van ami 20-25 óra.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mindenkinek csak ajánlani tudom a "Hunted: The Demon's Forge" címû, világot-meg-nem-váltó, de szórakoztató játékot.
Én, úgy gondolom, még nekifutok Hardcore, vagy Old School módban még egyszer.