Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sherlock1
Nem kellett 1 centet se fizetniük, ugyanis bugos a paypallal való fizetés a steamen. Rosszul adod meg az adatokat, a steam nem teljesíti a vásárlást, sok ideig azt mondja, hogy megvetted a játékot, de még nincs véglegesítve, de viszont így már bekerülhetsz a nyereményjátékba és megcsinálhattad azokat a hülyeségeket. De nem olyan egyszerû ám, mert a steam nem csak az ip címet figyeli, hanem a gépet is, ha ugyanazon a gépen csinál 100 accountot, akkor az egy kicsit feltünõ. Jó sok gép kell hozzá, ha nem akar lebukni az illetõ.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

davidka003
Mindenki arra költi a pénzét amire akarja.
Tény, hogy én se vennék ennyi játékot, mert úgy sincs idõ játszani de akkor is az õ dolga.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

grebber
Lehet csinálok Paypal-t (ha megtudom hogy is van ez) és tesztelem az orosz gyereket elküldi-e nekem valóban a game-eket. Kezdek majd ilyen "filléres" szarokkal aztán jön a nagy vad ha nem kúr át akkor vele fogom vetetni a steam-es game-eket!

Next PC upgrade: 2022

w77d
jó volt ez az akció, nem volt semmi gond vele.. csupán sok embernek semmi nem elég. A mai világban ha akarsz valamit, ki kell fizetni, és erre a steam nagyon jó alternatívát kíván ilyenkor. Ilyen akciós árakkal sehol máshol nem találkozik az ember...

jah, a 12 euros la noire complete is tiszta gaz.

grebber
Na grennmangaming által osztogatott ingyenes Sniper Ghost Warrior begyûjtve!!!!!<#taps>
Jól kezdõdik az újév!

w77d
cuppantás a homlokodra kiscsávó <#wave>

Az nyeremények azért fogytak el idõ elõtt mert sok faszkalap az 1 centért vett indie bundle kulcsokkal csinált több száz vagy ezer új accountot, amiken megcsinálták az ingyenes achikat és kinyertek mindent. Legközelebb talán keményebb szabályozás lesz hogy milyen account vehet részt, akkor majd azért lehet sírni.

IMYke2.0.0.0
Ne személyeskedjünk kérem, ráadásul rögvest az év elsõ napján! <#ejnye1>
Az ilyesmit privátban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Holland Kemence
és mikor rakod fel hirdetni az accodat, persze drágábban mint amennyit valójában ér, és úgy hogy nem is akarod eladni csak kíváncsi vagy rá mit írkálnak be az emberek, mert máshol már nem tudod verni magad?

Bence94
ez volt az elsõ akció, hogy nem vettem semmit... egy nagy hulladék volt mivel, hogy az alapból is olcsó indie játékot leárazták még olcsóbbra, a "rendes" játékoknál pedig alapból magas ár van amit már rég lejjebb kellene vinni a kedves kiadóknak mert ez inkorrekt.<#levele> egyesek röhej magas áru portékáját egy 25%-al olcsóbban adja (khmm igen pl activison)

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Én nem rajongok a STEAM-ért, de nem is kell védeni velem szemben a rendszert - 'õ' köszöni szépen, elvan rendesen, és nagyon is nyereségesen.
Mindezek mellett, azért elolvashatnál néhány hozzászólást még azon az oldalon - vannak ott érdekességek...

[senki sem írta, mondta, hogy mindenkinek nyernie kell - az akció végeztét például sehol sem jeleztek , csak egy jelzés nélküli fórum topikban...]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
Szerintem teljesen korrekt rendszer a Steam az ilyen akcióknál.. az més kérdés, hogy ha nincs akció, akkor nagyon drága

Az egy dolog, hogy akiknek nem esett le semmi, az átverve érzi magát... De ki mondta, hogy mindenkinek egyformán fognak záporozni az ajándékok? Az, hogy irtózatosan sok játék lett kiosztva, azt senki nem tagadhatja, csak itt ezen a fórumon nagyon sok ember kapott sok játékot. De ez olyan, mint a lottó. Ennyi erõvel lehetne panaszkodni, hogy milyen igazságtalan az is, hogy nem lehet mindenkinek legalább egy kettese.

IMYke2.0.0.0
Csak egy vélemény - 11 oldalon keresztül olvashatók hasonlók:

TBTPumpa
CD Galaxis-nál néhány újabb EA játékra óriási kedvezményt adnak:
Dead Space 2, Need for Speed Shift 2 Limited Edition, Dragon Age 2 Signature Edition, Need for Speed Hot Pursuit, Medal of Honor, Bulletstorm Limited Edition, Darkspore, Crysis 2, Battlefield Bad Company 2 és a Medal of Honor 10th Anniversary is csak 2990 Ft január 15.-ig!
http://cdgalaxis.hu/

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Diszkrimináció volt az egész hadmûvelet. Na ezért szemetek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Guren
van pofájuk ingyen játékokat osztogatni, szemetek.

Most mibõl jött le a kapzsiság?

Nekem is volt egy kis szerencsém, ezek lettek meg ingyen (vagy szénért):
- Sol Survivor (Zombie Shooter 2 gift-ért)
- Greed Corp (4 szén)
- L4D (achiért)
- Alien Breed (achiért)
- Universe Sandbox (achiért)
- Half-Life 1 (achiért)
- Men of War Vietnam (ez egy Sanctum árából meglett csere folytán)

Cserealapjaim:

- Sanctum (4pack-ból származik, 600 Ft, ha érdekel valakit)
- Alien Breed: Impact

Kuponok közül ami ér valamit:
- Two Worlds II -66%

Steam CD-kulcsok:
- inMomentum
- Hacker Evolution: Duality
- Hacker Evolution: Untold

Van egy Humble Indie Bundle 2 kulcsom is Steam-re, a következõ játékokkal:
- Braid
- Machinarium
- Revenge of the Titans (van hozzá feladat is a most futó játékban!)
- Cortex Command
- Osmos

Plusz bõvült a kínálat egy Humble Indie Bundle 3 kulccsal is:
- Crayon Physics Deluxe
- And Yet It Moves
- Cogs
- Hammerfight
- VVVVVV

Elsõsorban játék érdekelne érte, pl DLC-s Renegade Ops, Portal 2, és még nagyon sokminden 😊

fery02
Gothic 4-hez DLC-t nem sikerült beszerezni? 😊

arty (#32425): Blur-hoz gratulálok, én is beszereztem és beszippantott a multiplayer. Már 27 órám benne van össz-vissz a játékban és még lesz ennek a duplája is elõreláthatólag simán. Ilyennek kell lennie egy arcade autós játéknak kérem.
Blur-on kívül az elmúlt egy héten egy The binding of Isaac és egy Serious Sam HD Double pack tulajdonosa lettem (ebbõl utóbbiból havernak is vettem egyet ajándékba, nem bántuk meg a Co-op élmény miatt).

ratgab (#32434): Tudnál nekem majd tájékoztatást nyújtani, hogy ennél a Steam-es PoP: WW-ben lehet-e 16:9-es felbontások közül válogatni? 1080p-ben nyomhatnám, már indítanám is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ahhoz képest hogy az összes kupon miatt elszenvedett veszteséget õk állják, és minden kiosztott játékot õk fizettek..

IMYke2.0.0.0
Mármint, amennyit most vettél a STEAM-en...

IMYke2.0.0.0
Ennyi játékkal én 2-3 év alatt szoktam "végezni"...

IMYke2.0.0.0
"Szép" véleményeket olvasni a kapzsi Valve/STEAM duóról...

sherlock1
Portalt ingyen osztogatták anno 😛

w77d
most is gondolkodok rajta XD

Guren
még jó, hogy nemrég még el akartad adni az accountodat.

w77d
én az akció alatt vettem: Lost Planet 2, Demolition INC, The Binding of Isaac, FNW: Old World Blues, Two Worlds 2 + DLC, Arcania Gothic 4, Alice: madness Returns, Renegade Ops, Tom Clancys Endwar, Blur, Jurassic Park: The Game, Just Cause 2 + minden DLC, Orcs Must Die, Brink + összes DLC, Civilization 5 +összes DLC, Fable 3

így már összesen 200 fölött van a steames játékaim száma

Én se nyertem semmit, de volt egy nagyon jó üzletem. FNV-t vettem+kuponokat adtam egy TW2-ért és egy Drakensang-ért.

Ezt leszámítva vettem egy Renegade ops-ot és egy Prince of Persia Warrior Within-t és ennyi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fabio Capello
grebber
Nincs valami magyar oldal ahol szájbarágosan leírjak a Paypal használatát??
(Ilyenek érdekelnek pl hogy lehet paypayról paypalra utalni meg pl ha én rakni akarok rá pénzt akkor ha forintba teszem rá az ugy jó vagy elõbb át kell váltani pl dolcsira vagy eurora)

Sziasztok. Használja valaki a Green Man Gaming letöltõét a Capsulat?

Van egy letöltött, de nem telepített programom, és a capsula nem jelzi. Hogy tudnám feltelepíteni? Vagy valami megoldás?

Shep
Hivatalos fórumon írták.
Augusta
Valve Software
The Great Gift Pile
We ran out of prizes and coupons from 3rd party publishers. The Great Gift Pile currently contains Valve games and coupons. Thanks to all for participating!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
ezt honnan lehet tudni?

Fabio Capello
ha játékkraftra gyúrsz, már nincsenek 3rd party játékok, csak Valve játékok, vagy kupon.

w77d
ha ez az utolsó nap, akkor 1db szénnel meg tudna dobni valaki? 😄 -50 psychonauts, -50 Patrician IV és -50 valve kupont tudok adni

Fabio Capello
Ha soha nem vettél semmit, akkor nem is játszhattál volna ebben a nyereményjátékban 😛

#32421: Ez az utolsó nap, több akció már nem lesz.

#32419: Ezt a Warhammer akcióban is eljátszották, a Dawn of War II komplett pakk 1 centtel többe került, mintha külön-külön megvetted volna õket 😄

arty
detto 0 nyeremény 😊 majd a te kuponod lesz az egyetlen "mákom" ...

venni se sikerült sokmindent, nem volt nagy durr 😞
Blur, Sonic Generations .... és ennyi 😞

Forza.

Renjike
szerintem lesz még 1 de nem biztos.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Shep
Na ezért nem jutott a magam fajtáknak még egy szar 1€-s játék sem. Az élet igazságtalan de hogy a steam is.

robotnyk
ez az utolsó, ilyen best ofnak tûnik.
w77d
még hány steames napi akció lesz? vagy a mostanival vége?

grebber
Ilyenkor jön jól egy orosz regioban élõ steam-es user aki 1/3-ad áron veszi ezeket!<#banplz>

Shogun 2-öt nem sikerült szereznem szénért!De lehet orosz sráccal vettetem majd meg mert megtartottam egy -50%-os Shogun 2 kupont!

Tinman
Steam fail:

Hoard 1 db: 2.49E
Hoard 4 db: 10.19E ---> Darabja AKCIJÓSAN': 2.54E

Fészpalm.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Ok zsír...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Mind fel van telepítve szóval igen!

DarkSector
az annyát grat!
mindet megtartod?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sherlock1
Nekem ezeket adta a steam: Hard Reset, Quake 4, Hunted: The Demon's Forge, Trials 2 Second Edition. És poén, hogy még soha nem vettem semmit steamen és soha nem is fogok.

grebber
Na összegezve az egész steam-es karácsonyi akciót...

Az acsik miatt vettem 3929FT értékben játékokat.
Az akció folyamán és a vásárlásból csereberékbõl ezek a játékok lettek:

Gothic 4
Bastion
Bunch of Heroes
Counter Strike Source
Fallout New Vegas
Greed Corp
Jamestown
Left 4 Dead 2
Orc Must die
Portal 2
Renegade Ops
Sanctum
Shadowground
Shadowgrounds Survivor
Trine
Worms Reloaded

Nagyon spur vagyok magamhoz és nem akartam semmit sem költeni, de szerintem mondhatom hogy megérte! <#taps>