Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
25 game 12ezerbõl pedig nagyon frankó
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nemrég voltak 10 centért 10 napig androidos appok a Marketen, az is megérte a Google-nek hosszú távon.
Ezt legalább nem acsiért vettem csak ,mert ez jó és tetszik is. (Armagedonnal régen nagyon sokat nyomtam)
Next PC upgrade: 2022
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Engem mindig szopat a játék, elõbb utóbb mindig kinyírnak.
Általánosságban is igaz amúgy, hogy az indie cuccok szívatnak. Legalábbis kellõen béna vagyok úgy tûnik hozzájuk.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[merlinw.org]
Amiket mostanában vettem, illetve van köztük amit nem vettem meg de jó áron van:
Különvélemény (2 DVD) 990 Ft
Az Extrák miatt vettem meg, mert minden filmnél imádom õket.
Beowulf - Legendák lovagja (2 DVD) 990 Ft
És vannak képes albumok is 85% kedvezménnyel:
Cseng Ho
Michael Yamashita a legnagyobb kínai felfedezõ nyomában 990 Ft
Elvileg kedden átveszem.
Kutyák 999 Ft
Kína közelrõl 999 Ft
Ez pedig már megvan, megérte, gyönyörû képek vannak benne.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Greenmanba az a jó ellentétben a steam-el hogy a játékot amit veszel megunod visszaváltod pénzre és vehetsz más játékot.
Habár eddig csak az SS3 és a Skyrim régiózáras !
Én letojom, hogy az-e vagy sem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megkérem most hogy nézze meg milyen nyelv van 1-2 game mellé írva!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
LEHET, hogy sokkal nagyobb szemétségekre kellett volna belõni a rendszert, viszont akkor a valódi vásárlók, játékosok is esetlet szívnak... (pl csak 20-a elõtt kreált accok játszanak - ezzel az acc-csalók kizárhatóak, de pl haverom akcio alatt regelt, csak hogy olcson vehessen Magickát + játszhasson az acsikért, hátha nyer)
pont ez a "szelíd" hozzáállás eredményezte, hogy a steam DRM a világ legjobbja, hogy játszhatsz offline is a legtöbb játékkal ( a maradékért a kiadók jóédes anyuciját ), hogy millio gépre felteheted a játékaidat, stb stb stb
létezõ egyik legkorrektebb játékot árusító "NAGY" cég! arról nem õk tehetnek, hogy az activision 60 EUR-ért hirdeti a szutykait egy átlagos kedden... (és hogy becsusznak hibák az árazással kapcslatban, megintcsak gáz, de milyen hibátan nagy rendszert ismerünk? gog.com, greengaming persze "jobb" lenne, ha lenne hasonló kínálatuk - vszeg pont a "tul rendes" mentalitásba a nagy kiadók nem mennek bele, ezvan 😞 )
Forza.
egyébként viszont ha a steam=kapzsi az értékrendedben, akkor gondolom ismersz náluk sokkal "jótékonyabb" játékárusító cégeket, megtennéd hogy megemlítesz néhányat? inkább azoknál vásárolnék, ne huzzon le engem többet a steam 😉
Forza.