Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
Lehet változtatnék az állapoton miszerint nem ettem semmit mert most egy portal 2-t szemeltem ki de dilemmázok rajta... Akinek megvan tudna segíteni nekem ? Milyen hosszú ? Nagyon jó története van tényleg ? half life-ra is vannak utalások ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Büdös Bohóc
kemencének szerintem meg igaza van, itt gondolom bemutatni kéne egymásnak hogy mi van képekkel véleménnyel, stb (ok igen, alapvetõen kollaboratív fasszopás és seggnyalás a topik már elnézést a kifejezésért), de az utóbbi pár komment nem állt másból, hogy leírtátok, hogy x ezer forint és y darab játék. De se kép, se vélemény, hogy megérte-e stb, hogy valami ÉRTELME is lenne a hozzászólásnak.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

DarkSector
nem a darabszám a lényeg. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
ezt a topik tesókám pont arról szól h bejön az ember ide és látja hogy más is vesz eredeti játékokat nem csak én.nálunk speciel lenézik azt aki pénzt ad játékért.Én örülök neki hogy az idelátogató fórumtársaknak is a szenvedélyük az eredeti game kicsomagolása és az illata.
25 game 12ezerbõl pedig nagyon frankó

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
legyen ez itt a végszó, aztán tipli el valami hozzádillõ topikba

Forza.

Rage47
Persze, hogy a profitra mennek, mi másra...

Nemrég voltak 10 centért 10 napig androidos appok a Marketen, az is megérte a Google-nek hosszú távon.
w77d
nem reklámoz senki semmit, csak téged szétbasz az ideg, ha valaki meg tud venni valami jobb dolgot is. Szar lehet így az életed :S

Figyelj öreg, ez nem gumiszoba, és senki nem kíváncsi a kötözködésedre! Lehet tiplizni!

Holland Kemence
nem vagyok a barátod hála istennek, arról meg nem tehetek, hogy minden egyes garast reklámozol amit elköltesz

w77d
én nem turkálok semmidbe drága barátom, csupán kurva unalmas a vergõdésed...

Holland Kemence
ne turkálj már a pénztárcámban, hogy nem játékokra költöm a pénzt hanem másra, és azokat sem postolom mindenhova mint ti...

w77d
most meg õt támadod le, hogy veri magát... itt senki nem tehet róla, hogy neked nincs annyi pénzed, inkább maradnál nyugodtan ahelyett, hogy majd szétbasz az ideg a képernyõ elõtt...

Holland Kemence
és most erre minek vered magad?

robotnyk
ez a Renegade Ops valami veszett jó anyag 😄
grebber
Hát ez a Worms Reloaded kampány nem egyszerû basszuskulcs! 35 pályás 29.nél már rendesen vért izzadok.
Ezt legalább nem acsiért vettem csak ,mert ez jó és tetszik is. (Armagedonnal régen nagyon sokat nyomtam)

Next PC upgrade: 2022

w77d
esélytelen.. egyszer jutottam el az utolsó szintre, de aztán annyi...

NEOreg3
én 15 órányi játék alatt kétszer eljutottam az utolsó szinten anyukáig, de nem sok életem maradt addigra, így elvéreztem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

grebber
Jövõ év végére kevesebb lesz.Ha így haladunk lazán meglesz az 500ft/1 ójró

Büdös Bohóc
van ám szabadidõd mondhatom

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

fery02
Aki megvette, kibírta játszani legalább egyszer a The binding of Isaac játékot?
Engem mindig szopat a játék, elõbb utóbb mindig kinyírnak.

Általánosságban is igaz amúgy, hogy az indie cuccok szívatnak. Legalábbis kellõen béna vagyok úgy tûnik hozzájuk.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MerlinW
No, decemberi ajándékom magamnak 25 játék lett Steam-en, 12.000Ft-ért. Meg vagyok elégedve😊

[merlinw.org]

davidka003
Igaz nem játék de hátha érdekel valakit:
Amiket mostanában vettem, illetve van köztük amit nem vettem meg de jó áron van:

Különvélemény (2 DVD) 990 Ft
Az Extrák miatt vettem meg, mert minden filmnél imádom õket.

Beowulf - Legendák lovagja (2 DVD) 990 Ft

És vannak képes albumok is 85% kedvezménnyel:

Cseng Ho
Michael Yamashita a legnagyobb kínai felfedezõ nyomában 990 Ft

Elvileg kedden átveszem.

Kutyák 999 Ft

Kína közelrõl 999 Ft
Ez pedig már megvan, megérte, gyönyörû képek vannak benne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Kösz. Arra aztán nincs szükségem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
irigy? 😄 1:1 tirexi vagy
w77d
annál irritálóbb, hogy nem verem magam, csak sok a gép elõtt megpukkadó irigy kisemberke XD

mobiltelefonos játék

tommygear
az meg viszont marhára irritáló, hogy veri magát mindenhol ak is szõrös jeti 😊
Shep
A Sniper most valamennyire kárpótol a steames szar kuponokért. Nem egy Metro 2033 de azért ezt a játékot is szeretem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
*Bloxx

Shep
Ez a Tower Box ez mi? Ilyenem is van.

FZoleee
e-mailt küldtek, abban van egy Activation Key, gondolom az lesz az 😊 más kérdés, hogy az oldal nem jön be, használhatatlan, szóval ma már nem fogom letölteni 😄
Akkor bocs, én néztem be valamit 😊

Shep
Most látom Men of Warom is van 😄 (nem is tudtam)

Shep
Na úgy fest szenvedésem és kitartásom meghozta gyümölcsét van egy Sniper Ghost Warriorom. Feltéve, hogy küldenek majd kódot

FZoleee
1 perce "vettem meg" 0 centért, szóval nem, még nem járt le 😊
steamworks jatekok pl egybol kiesnek, ugyanigy az ubisoftosak.

Shep
Már sikerült a korásig eljutnom nullát ír de a checkoutra persze 502-es hiba gatway timeout fogad.

A "visszaváltod" így nem teljesen igaz. A legtöbb játékért csak a nagyon töredékét kapod vissza az eredeti árnak...

w77d
de gondolom minimális összegért veszik vissza...

grebber
Múltkor Arma 2 is megvolt onnan freebe!
Greenmanba az a jó ellentétben a steam-el hogy a játékot amit veszel megunod visszaváltod pénzre és vehetsz más játékot.

Szerintem már nem id fogod. Ha nem csapott be a számláló, akkor már lejárt az akció.

Shep
Hát ez az én formám még ezt a retkes greenmangaminges free játékot sem tudom megkapni mert szarrá van terhelve a szerverük. Pedig de jó lenne.

grebber
Shogun 2 az nem az! Az indi fosok meg mindenhol elérhetõk gondolom!

wesker24
És az sem árt ha megnézed hogy habár orosz de ne legyen régió záras !

Habár eddig csak az SS3 és a Skyrim régiózáras !
IMYke2.0.0.0
Ha olvasgattad volna a linkelt oldalt, akkor tudnád, hogy nem én írtam a "kapzsi" dolgot.
Én letojom, hogy az-e vagy sem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Na látod erre nem is gondoltam 😞
Megkérem most hogy nézze meg milyen nyelv van 1-2 game mellé írva!

Arra vigyázz, hogy oroszban vett játékok általában orosz nyelvûek is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezért írtam korábban én is, hogy szankcionálnám a steam helyében a farmolást, mert baromi tisztességtelen a rendesen játszókkal szemben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
namost az, hogy a világ tele van retek emberekkel, talán nem éppen a steam bûne 😊

LEHET, hogy sokkal nagyobb szemétségekre kellett volna belõni a rendszert, viszont akkor a valódi vásárlók, játékosok is esetlet szívnak... (pl csak 20-a elõtt kreált accok játszanak - ezzel az acc-csalók kizárhatóak, de pl haverom akcio alatt regelt, csak hogy olcson vehessen Magickát + játszhasson az acsikért, hátha nyer)

pont ez a "szelíd" hozzáállás eredményezte, hogy a steam DRM a világ legjobbja, hogy játszhatsz offline is a legtöbb játékkal ( a maradékért a kiadók jóédes anyuciját ), hogy millio gépre felteheted a játékaidat, stb stb stb

létezõ egyik legkorrektebb játékot árusító "NAGY" cég! arról nem õk tehetnek, hogy az activision 60 EUR-ért hirdeti a szutykait egy átlagos kedden... (és hogy becsusznak hibák az árazással kapcslatban, megintcsak gáz, de milyen hibátan nagy rendszert ismerünk? gog.com, greengaming persze "jobb" lenne, ha lenne hasonló kínálatuk - vszeg pont a "tul rendes" mentalitásba a nagy kiadók nem mennek bele, ezvan 😞 )

Forza.

arty
mit kéne elolvasni? hogy sokaknak savanyú a szõlõ? 😊) mert másról aligha lehet szó... mondom ezt 0(!) "nyeremény" mellett.

egyébként viszont ha a steam=kapzsi az értékrendedben, akkor gondolom ismersz náluk sokkal "jótékonyabb" játékárusító cégeket, megtennéd hogy megemlítesz néhányat? inkább azoknál vásárolnék, ne huzzon le engem többet a steam 😉

Forza.