Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem csak lövésrõl van szó, egy másik ember megverésérõl. a legjobb élmény talán starcraftban érheti az embert, ahol nem csak simán megverni lehet ingame, hanem kilépésre kell kényszeríteni a játékból hogy a 2 játékos közti alsó és felsõbbrendûséget nyomatékosítsa az emberben

zorrobomber
asszem itt az ön gépében lesz a hiba

Egy normális játékban nem csak lõni kell. A legtöbbet játszott multis játékokban meg csak azt.

meg a single player játék ott van végigjátszva a youtubeon. ikszedik ezredik milliomodik vagy aki leutánozza és sikeres vele. multiban meg aznap találkozol valakivel és ha az összeszarja magát úgy fejbelövöd akkor ipari win és jó érzés

Hivatalos hype talán nem nagyon van, de hogy egy-két parasztvakító trailer alapján mindenki azzal jön, hogy "fúú mekkora játék, állam leesik" (mitõl?), na az már hype...

de az lesz mert egy gépet lelõni, megverni nem változatos kihívás, és hasznosabb 2000 embert lelõni annyi idõ alatt amennyit rászánsz egy ilyen játékra. ha egy szar munkás vagy vagy eladó akkor is valamit jelent ha le tudsz lõni embereket, ha a géped lövöd le az olyan mintha alkoholista lennél csak elmegy vele az idõ és ennyi

zorrobomber
ettõl viszont még nem lesz értelmetlen a single player

nincs baj csak megváltoztak az igények, több lehetõség lett.

DarkSector
Jah hogy ez csak pöcökre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Kösz hogy megfogalmaztad helyettem a választ, ezek jó példák voltak.

A régi Elite vagy X sorozatról nem is beszélve.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

IMYke2.0.0.0
Hát, ha például egy Baldur's Gate-sorozat, vagy Planescape Torment "értelmetlen" tud lenni manapság, akkor baj van...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
2012 új címei márciusig - csak felsorolom Nektek:

* Alan Wake - (Fejlesztõ: Remedy Entertainment) - Hivatalos oldal
* Alien Fear - (Fejlesztõ: The Farm 51)
* All Zombies Must Die! - (Fejlesztõ: Doublesix Games) - Hivatalos oldal
* Battle Academy Operation Sealion - (Fejlesztõ: Matrix Games) - Hivatalos oldal
* Bitter Glory - (Fejlesztõ: Wastelands Interactive) - Hivatalos oldal
* Captain Morgane and the Golden Turtle - (Fejlesztõ: Wizarbox) - Hivatalos oldal
* Combat Wings: The Great Battles of WWII - (Fejlesztõ: City Interactive) - Hivatalos oldal
* Cortex Command - (Fejlesztõ: Data Realms) - Hivatalos oldal
* Dear Esther - (Fejlesztõ: thechineseroom) - Hivatalos oldal
* Depth - (Fejlesztõ: Depth Team) - Hivatalos oldal
* Fables - (Fejlesztõ: Telltale Games) - Hivatalos oldal
* Fallen Frontier - (Fejlesztõ: Moonshot Games) - Hivatalos oldal
* Farm Machines Championships - (Fejlesztõ: PlayWay)
* Fray - (Fejlesztõ: Brain Candy) - Hivatalos oldal
* Gas Guzzlers - (Fejlesztõ: Gamepires) - Hivatalos oldal
* Gotham City Impostors - (Fejlesztõ: Monolith) - Hivatalos oldal
* Gratuitous Tank Battles - (Fejlesztõ: Positech Games) - Hivatalos oldal
* Icebreaker - (Fejlesztõ: Natural Motion)
* Kingdoms of Amalur: Reckoning - (Fejlesztõ: 38 Studios / Big Huge Games) - Hivatalos oldal
* Lucius - (Fejlesztõ: Shiver Games) - Hivatalos oldal
* Metal Assault - (Fejlesztõ: GNI Soft) - Hivatalos oldal
* Oil Rush - (Fejlesztõ: Unigine Corp. - igen, a tesztprogram...) - Hivatalos oldal
* R.A.W.: Realms of Ancient War - (Fejlesztõ: Wizarbox)
* Ridge Racer Unbounded - (Fejlesztõ: Bugbear Entertainment) - Hivatalos oldal
* Scivelation - (Fejlesztõ: Black Wing Foundation) - Hivatalos oldal
* Skulls of the Shogun - (Fejlesztõ: Haunted Temple Studios) - Hivatalos oldal
* Smite - (Fejlesztõ: Hi-Rez Studios) - Hivatalos oldal
* Star Prospector - (Fejlesztõ: Cryptstone Games) - Hivatalos oldal
* Strike Suit Zero - (Fejlesztõ: Doublesix Games) - Hivatalos oldal
* Syndicate - (Fejlesztõ: Starbreeze AB - Riddick mond valamit?) - Hivatalos oldal
* Team Assault: Baptism of Fire - (Fejlesztõ: ZEAL Game Studio) - Hivatalos oldal
* The Second Guest - (Fejlesztõ: Twice Effect) - Hivatalos oldal
* The Spire - (Fejlesztõ: Raw Games) - Hivatalos oldal
* Toki: Arcade Remixed - (Fejlesztõ: Golgoth Studio) - Hivatalos oldal
* Top Gun: Hard Lock - (Fejlesztõ: Headstrong Games) - Hivatalos oldal
* Wanted Corp - (Fejlesztõ: EKO Software)
* Wargame: European Escalation - (Fejlesztõ: Eugen Systems) - Hivatalos oldal
* Warp - (Fejlesztõ: Trapdoor)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"rengeteg olyan single player játék létezik amibe bele tudsz ölni hónapokat, éveket ha nagyon akarsz."

bele tudsz de értelmetlen.

zorrobomber
Ez szerintem nem igaz, rengeteg olyan single player játék létezik amibe bele tudsz ölni hónapokat, éveket ha nagyon akarsz.

Ry0K3N linkelt listájához én annyit hozzátennék hogy nem szabad elfelejteni az indie címeket, ott is lesz azért jó pár fasza cím, pl az Introversion Prison Architect-jét én nagyon várom.

soo277
<#taps><#eljen>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Tinman
Minél elõbb összeomlunk, annál hamarabb épülünk újjá. A haldokló szenvedésének elnyújtása már jó ideje kifejezetten kínos.

Befejeztem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

10 éve jó volt a single player de az internet óta meg lehet verni másik embert ha ügyesebb, jobb, tapasztaltabb vagy valamiben és ez egy átlag embernek jobban bejön mint a gép ellen vacakolni. persze vannak jó játékok de az általában egyszeri mulatság a multi meg több hónapos/éves kihívás

DarkSector
jaja steam-nek most tök jot tesz...tegnap 315 volt...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

<#wow1>320 az euró...<#wow1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Ezmiatt te ne parázz. 😊
Vagyunk páran akik életben tartják. 😊

Én nem nagyon találkoztam még hype-al a játék kapcsán. Se hír, se reklám, se semmi.

Te mit vársz idén amúgy?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Arma 3 6. (csapat alapú gondolom)
Mass Effect 3 a 7. (ebben is lesz multi immár)
The Secret World 8. (MMO)
GTA 5 9.
Bioshock Infinite 10.

Az eredmény is sokat elárul arról, hogy mit akarnak nagy részt a pc-sek:

1. Dota 2 (csapat alapú multi játék)
2. Mechwarrior online (MMO)
3. Diablo 3 (ne ennek talán lesz normális single része)
4. Guild Wars 2 (MMO)
5. Planetside 2 (MMO)

Attól tartok lassan a singleplayer eltûnik pc platformon.

Nem gyõzött meg. Amúgy sem szeretem, ha egy játékot elõre hype-olnak...

Ebbõl nagyon is látszik, hogy mennyi újdonság érkezik idén: 2 kezeden meg tudod számolni (10 alatt, de inkább 5 alatt).

A lista nagy részét folytatások teszik ki, ami igen szomorú

Büdös Bohóc
ami x hónapig élt :C

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
nem is azt mondtam, hanem konzol-exkluzív

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Milyen jövõ év? Idei év, azaz 2012 legjobban várt játéka (kis idõhurokba keveredtem...<#nevetes1>)

Kingdoms of Amalur! Nálam amúgy is a jövõ év legjobban várt játéka!

Egyfajta ötvözése a Fablenek és más akciójátékoknak, mindez darkos környezetben és egy rendkívül újszerû alaphelyzetben (meghaltunk így nincs sorsunk, ezért aztán ezt magunk irányíthatjuk... Kicsit furán hat így leírva, de nekem tetszik <#zavart2>).

Totti5
GTA sosem volt Xbox exluzív és most sem az. Elsõsorban PS2ra jelent meg a 3. rész, majd rá 2 éve Xboxra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Büdös Bohóc
ja nem olvastam végig am <#idiota>

hm új cím? nem vagyok mostanában képben

zorrobomber
Gondolom nagyon várod ezeket ha végig sem olvastad a mondatomat és már beírtad õket 😄 Ezek folytatások, és nem új címek!

Apropó hitman, állítólag hasonló lesz a Lucius, csak itt nem egy kopasz pincérrel <#idiota> leszel hanem egy ördög által megszállt kisgyerekkel. Nem mondom hogy várom, de van az ötletben potenciál.

Büdös Bohóc
ja és az új hitman!

Büdös Bohóc
jóhogy, max payne 3, gta v (bár pc-re még nem lesz idén tuti :C, hacsak nem azér, mert elvileg az ikszboksszal már lejárt az ekszluzív konzol onli szerzõdés (bár érdekes, hogy attól függetlenül ps3ra jött ugyanúgy)

zorrobomber
azt mondjuk el tudom képzelni hogy ugye ez nem a legpörgõsebb idõszak és a jelenlegi csak átmeneti állapot

hogy játékról is legyen szó, ti vártok 2012-ben olyan új game-et ami nem folytatás?

soo277
Nekem ugyan az<#banplz><#banplz>

IMYke2.0.0.0
Az a legdurvább, hogy energiát (és vélhetõen pénzt is) fektettek az új design-ba, de elfelejtettek két nagyon fontos opciót implantálni az oldalba:
* beállítások, preferenciák a bejelentkezett felhasználóknak
* szûrõk a hirdetéseknél

Rage47
nem találom a saját hirdetésem :S
Büdös Bohóc
És ja ahogy nézem a bejelentkezés sikeres aztán ott a bejelentkezõ mezõ és sehol a beállítások... 😄

Büdös Bohóc
És még lehet lenyelném amúgy a pénzes feladást is, ha nem baszták volna el a designt

Büdös Bohóc
jó de az máshogy pénzes, nem? Ha jól emlékszem ott is úgy van mint más oldalakon, hogy az eladás után kap pár százalékot és ennyi, itt meg feladni se lehet majd anélkül vagy mi? Mert a vatera hirdetés meg szerintem még valahogy megéri, mert más felfogású az eladás menete ott és van egy elég komoly funkcionalitás mögötte.

IMYke2.0.0.0
Erre nem is figyeltem fel. No, ez így még "gázabb".

A vatera is pénzes és minden marha kifizeti ahelyett hogy más oldalt keresne. megpróbálják õk is..

Büdös Bohóc
"Magánszemélyeknek a hirdetésfeladás még egy darabig teljesen ingyenes. Használd ki!"

Geci ezek barmok? Sehol nincs pénzes hirdetés, ha már annyira akarnak pénzt keresni, akkor legyen emelt díjas sms az uppolás vagy valami... De ez egy kicsit fura

soo277
Beírom adatokat bejelentkezésnél!
azt irja sikeresen beléptél!
azt mikor kattintok valaháá,akkor meg azt irja ,hogy jelentkezzek be!!<#fejvakaras><#fejvakaras><#banplz><#banplz>

zorrobomber
Szerintem is egy átláthatatlan szar. A fejlécet "díszítõ" hányástócsa a kedvencem 😊