Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nálam a bejelentkezés nem okozott gondot - ellenben, azt hittem, a belépéssel együtt kapok lehetõségeket a hirdetések rendszerezésére... hát nem.
Így nagyon irritáló, hogy elsõ oldalas találatok között vannak 23 hete feltett hirdetések is... :=(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

soo277
Szerintem 1 mocsok lett(pl nem tok bejelentkezni)

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

IMYke2.0.0.0
A Hardverapro nagyon durván megújult. Nekem, így elsõre, nem tetszik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
MÉG van Dead Space Collectors Edition az 56-ban, de már csak x360+PS3

Akkor fogy el ha leveszik a weblistáról....PC-t már eltávolították.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Komolyabb játékért (leginkább NBA2K12,Mafia 2) az összeset odaadom.
Írj privátot.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

DarkSector
Másik tag Far Cry 2-ért adott volna, szerváltam 1-et azt is lekéstem.

a harmadik meg Trine 2-ért, mondom lófaszt mire megszerzem már megint elpaszolja másnak mondom elég volt beleszarok majd akcióba megveszem 2 sec alatt.

Amúgy THX 2 havernak amiért poróbáltak segíteni.
Portal 2 és Far Cry 2-t akikkel cseréltem!
Respect nem az õ hibájuk hogy a végén nem tudtam Silent-et kapni értük...!!!

Respect: MerlinW és Fpocok!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Tudom nem csak te voltál irigy haver is.

figy én mekkorát pilláztam mit gondolsz mikor Yetizek, vártam havert hogy segitsek neki maradék acsiban és sikerült a fán csúszós acsi....jó mondom még 1 szén vagy kupon.

Belépek ott virít egy Portal 2 ikon!

Mondom mivan....????

Ha 1 orával elõbb jön prohardveren srác adott volna Silent Hill-t...-.-

Bence94
ilyenkor vagyok #&!" mérges már bocsánat, hogy másoknak egy 1 "acsívmentel" kap aa játékot (nem rád vagyok mérges csak most éppen nálad láttam,amiért amúgy grat) (coop-ot is majd kipróbálhatnánk)... én meg mint (most már) nagy vásárlójuk semmit nem kaptam ebben a vadászatban és "még nekem kellett megvennem" <#idiota> a portal 2-t éppen aktuálisként... persze így is örülök neki.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

davidka003
Mondjuk tegnap óta azért jobb kedvem van.
Ezt a csajt diákmunka kapcsán szedtem össze. Annyi a probléma most ezzel, hogy mi ettõl még munkatársak vagyunk és ha dolgozni hívnak akkor esetleg napi 8 órában látjuk egymást.
Hát érdekes lesz de persze bízni kell benne, hogy majd jön másik aki jobb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Azt hittem eléggé egyértelmû, hogy a külön sorba szedett mondat még csak köszönõ viszonyban sincs davidka003-al - bolond, öreg személyemre vonatkozik.

Azzal pedig nem hiszem, hogy a 'hazug emberek' kategóriájába tartoznék, ha azt állítom, hogy az Életben nem minden olyan, mint a mesékben - ahol minden varázsütésre megoldódik .

davidka003 fiatal(abb nálam), eleget kell tapasztalnia a párkapcsolatokból, az Életbõl ahhoz, hogy tudja, és értse, senki sem (én sem tettem most) hazudott neki akkor, amikor azt mondta, hogy felnõve az élet nem habos torta.
Párkapcsolatok jönnek-mennek - ez sem új keletû. Halálos szerelmek is lanyhulhatnak, elmúlhatnak, hogy helyükbe a barátság, vagy az elválás álljon, majd jöjjön egy új, megértõ(bb), kedves(ebb) partner, aki megint az "életem értelme" lesz...

Tehát, az, hogy én már - korom miatt, többek között - nem hiszek abban, hogy eljön a Nagy Õ, és hogy betoppan a Boldogság, nem jelenti azt, hogy davidka003 életébe ne tenné mondjuk a jövõ héten...
Neki sokkal-sokkal több esélye van rá. Ráadásul, olyan közegben is mozog, hogy nem adok fél évet, és újabb barátnõrõl számol be.

Csak félig-meddig hülyéskedtem, te írtad utána hogy "túl öreg vagyok ahhoz, hogy higgyek a mesékben" szóval nem gondoltad komolyan, ezért valótlant állítottál, ami davidka003 -nak nem tesz jót hogy még a szakításon kívül is naiv hülyének nézik, hazudnak neki..
IMYke2.0.0.0
Nem, nem tudtam, hogy viccbõl írta - a szmájli sem azt jelenti a hozzászólásában.

Emellett, miért is lennék 'hazug ember'? Mert ezt még nem tisztáztuk.

zorrobomber
Tudja hogy viccbõl írtad, csak valamilyen oknál fogva szügsége volt arra, hogy leírva lássa hogy õ nem hazug ember. Ami biztos igaz, de az is lehet hogy nem. True story.

grebber
Mondat végén nézd a szmájlit!(Magyarán csak viccbõl írtam)
Mivel ellenõrizhetetlen hely az internet nem lehet sose tudni ki hazudik és ki nem.Nem az én feladatom eldönteni.
Meg téged sem úgy "ismerlek" hogy hazudoznál.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Te ezt most meg miért?!

IMYke2.0.0.0
Na, ezt most gyorsan fejtsd ki...!

grebber
Mert a vérében van azért teszi<#banplz>

Miért hazucc?
Renjike
és mint én 😄DD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0
Nem :9
Mivel fiatalabb, ezért természetesen naivabb - nem törte még meg úgy az élet - és éppen ezért van nagyobb esélye is a lányok, csajok, lánykák, nõk körében -> értsd: mert fiatal és naiv.

Shep
Ja és gondoltad mivel õ még fiatalabb, mint te ezért még beveszi? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Én is... <#vigyor5>
Csak most már túl öreg vagyok ahhoz, hogy higgyek a mesékben. <#whatever>

Shep
Én is mindig ezzel áltatom magam 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Hogy kontrázzak, és egyben véleményt is nyilvánítsak: ha dobott, akkor eleve nem gondolta komolyan, ami köztetek volt/alakult, tehát Te csakis jól járhattál ezzel a lépésével, mert - tudom, ez most nem vigasztal annyira - nagy eséllyel a jövõben Téged igazán megbecsülõ partnerre fogsz lelni.

davidka003: valószínûleg nem boldogít, de talán a tudat kicsit enyhíti a rossz kedvet: evvel, hogy "végre talán minden jó, és hirtelen kopp", hidd el, nem vagy egyedül (bár engem most nem dobott ki senki...). Fel a fejjel, és mihamarabb túltenni magad rajta, mert ha elhúzódik, sokkal szarabb.
Hogy a topiknál maradjunk, játssz végig pár játékot, és légy szabad, menj el csajozni. 😊

Shep
Kívánom, hogy nagyobb bajod sose legyen.

Jaka923
Így már jobban hangzik. Publicra gondoltam elõtte, miszerint ott alig lehet játékost találni. Felvehettek, ha gondoljátok. GT-m itt alul.

DarkSector
De mi nem vagyunk kutyák, party-ba nyomnánk, vagyis mi akiknek van összeállunk...
Vegyünk fel majd?

Jaka923
Úgy hallottam, hogy multiban a kutya sem játszik vele. Nem is ezért szeretik a DS-t.

DarkSector
Nem gynegén haverral pc-n is meg x360-on is tudnék multizni.
Mindkettõnek megigértem ha lesz lehetõségem megveszem..

Warez-ba megcsináltam a single-t, iszonyatdurva volt!

Én utólag beszerzem ami kell, persze ilyen eksõnökben, olcsón.
Kicsit könnyítek a warezos lelkemen ezzel.
Úgyhogy ahogy megkapom holnap megy a multi!
Van épp akciossan vett gold! 😊

Pc-s haverral majd pár hónap mulva nyomok ha lesz steam akcióban egy DS2 😄

DarkSector
Bocs 1 honapja ne fizettem ird fel a számlámra. 😊

De jó hogy ennyi pc fan van ezért jut a konzolosoknak ebbõl a colectors-ból. 😊

Tinman
"pc heater!!"

Hé! Ez egy levédett kifejezés... legközelebb jogdíjat kérek!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jaka923
Háhá zsír!!! Látom, akkor te is legalább annyira rákattantál, amennyire én 😄

DarkSector
IGEN van!
OMG visszahívtam õket hogy akkor legyen x360!

És azt mondta hogy arra még van!

Köszönöm sok pc heater!! <#nyes> mégis csak lesz 1 példánym! 😊

Jaka923
Bár ahogy elnézem az oldalukat, a PC-st már le is vették, de a boxos még ott virít, úgyhogy valószínûleg nyert ügyem van. Csak jöjjön már a telefon 😄

Jaka923
Hát akkor remélem, hogy az a "semmi" csak a PC-s verzióra vonatkozik :S

DarkSector
semmi nincs már nekem azt mondták...bár x-re nem is vettem volna.

Jaka923
Az kemény. Remélem, nekem az Xboxosból még maradt.

DarkSector
Dead Space 2 elfogyott 576-ban most hívtak .....fasza...😄

DarkSector
Steam akció után bõvült a listám.

Far Cry 2 (üzletelésbõl)
Trials 2 HD (üzletelésbõl)
Portal 2 (utolsó Yeti-s acsira kaptam egész véletlenül az akció lejárta elõtt 3-4 órával! 😊 )
Dead Space 2 Collectors Edition (rendelés 3000ft)

és 3 szenem megmaradt sorsoláshoz.

Nemtudom érzi-e valaki az iróniát, hogy 4 játék 2.részét szereutem meg, és ma reggel bementem munkanélküli hivatalba, lejelentkezni, és új idõpontot adtak, nah vajon melyik napot???

hát igen 12.02.22!

Hát mondom OMG. 😊

DarkSector
Jah vágom..lehet regelek.
Csak énnekemis akció után szotak...:S

grebber
Senki nem vásárolt azért.Ott ha valami akciós akkor az tényleg akciós is kegyetlen jó árak vannak.Sok embernek így kuponnal lett DNF-je 0,99dollárért!Ami ha bármennyire is szar ennyit megér!

DarkSector
Jah na látod én nem, mert nem vásárlok csak hogy kupont kapjak. 😊

grebber
Amazonon volt akció ha vásároltál adtak ajándékba -5 dolláros kupont!
Amazon akciója a steam-es leárazásokat nagyban odaverte!
Kár hogy csak most értesültem róla hogy ott ilyen nagy király árak vannak akcióknál!

DarkSector
Az meg mi?

Doki17
Valakinek esetleg nem maradt egy fel nem használt amazon kuponja?

DarkSector
DS2+multiplayer+kacatok+mûanyag fegyó...hát egy álom ennyi pénzért.

Jaka923
Ejha, azt hiszem én is veszek ebbõl Xboxra 6 ezerért. 576-tól meglepõen jó akció.

jarlaxxe
Fel a fejjel a jobb kezed mindig veled lesz...<#idiota>

davidka003
Én is gondolkoztam, hogy költök valamire, hogy jobb kedvem legyen de nem megoldás.
Úgy kidobott ma barátnõm mint a szart, kb indok nélkül.
Jól indul az új év és még vizsgám is lesz holnap.
De olyan érdekes, hogy mindig mikor azt hinném, hogy jó minden akkor koppanok. Hogy örültem, hogy nehéz tárgyak meglettek a félévben és még barátnõm is szeret. Ma meg ekkora koppanás. FUUUUU

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;