Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Lenne melóm, gondolkodás nélkül vinném - mindkettõt (DS2, G4).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Játszunk nyilt lapokkal:

9900 Ft-ért vettem a zalaegerszegi Tesco-ban, utolsó példány volt.
Term. nem tegnap vagy tegnapelõtt, hanem õsszel!

Nov-dec. között pedig már 90% felettivé vált, hogy itthon nem fogunk elõre lépni ezért külföldi munka lesz. Kintre nem tudom elvinni a gyûjteményem, baromi nagy súly, autóba se férne be annyi!

Ezért megbeszéltük a párommal, hogy még azt is eladom lassacskán amit nem játszottam végig, mert szükség van minden fillérre a kinti kezdéshez.

Viszont a Steam mivel bárhol elérhetõ, ott elkezdtem picit jobban durvulni, most 141 db. játékom van, sok olyan is ami még dobozosan is megvan.

Ennyi a történet, de ezt nem írhatom le a Vaterán.

Azt pedig tessék elfogadni, hogy szabad világot élünk... ha az általam lentebb linket úr (korábban nem hirdette, láttam!!!) 3.000 Ft-ért vette és most 11.000-ért adja az õ dolga. Az ilyen 3k-s CE-kbõl sajnos nem jut mindenkinek, de ha rajongó az esetleges vásárló, szvsz még örülhet is egy 11.000 Ft-os árnak tekintve, hogy W77D 17k körül vette.

Eof.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Mi si a bicskanyitogató ebben?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Most miért hõbölögtök azért mert megvett valaki egy játékot 3000-ért és adja 13000-ért?

Akkor ne vegyétek meg vegyétek olcsobban mástól, szíve joga annyiért eladni amennyiért akarja...

Nem is értem a problémát.

Timan is kérjen amennyit szeretne egy rossz szava nem lehet senkinek rá!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Van nekem egy bontatlan SC2 Wings of Liberty CE-m... Most akkor azt mennyiért áruljam? 30 vagy 40 000 Ft-ért?
Diablo 3 CE-bõl veszek 5darabot 23000 Ft-ért... Egyet nekem, a maradékot pedig 35 000 Ft-os áron majd elpasszolnám, de sajnos én nem vagyok ilyen... Ennyire megkárosítani a másikat nem az én asztalom.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Így van - és ez joggal bicska-nyitogató.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rage47
"válság van"
sztem jól csinálták, kár, hogy nem nekem jutott eszembe
Tinman
Úgy, hogy meg vagytok sértõdve az áron... nem tehetek róla, hogy az 576-nál sok maradhatott és igyekeztek tõle NYILVÁN JÓVAL ár alatt szabadulni. Az én DS 2 hirdetésem már talán 4. kört futja, elõbb feltettem, mint az 576 akció!

A másik gondom, hogy ez miért nem került már akkor be:

DS2 11.000 HUF Fix ár!

Helyette bekerült az enyém, ahol ha az utolsó percben ütöd le 8.500 Ft-ért elviheted.

Tovább is van mondom még!

DS2 NEM CE! 7900 FT!

Ez miért nem zavar itt senkit! Nem is CE és ennyiért adja? A többiekrõl nem is beszélve! Sima DS2-ket árulnak 5-6-7.000 Ft-ért -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Rá sem ismerni erre a Hardverapróra...

Nem Tinman-al van a probléma, õ teljes áron vette meg a játékot és ezért érhetõ, hogy ennyiért akarja eladni.
De van olyan, aki töredék áron (3000 Ft) vette meg és Horror áron (10-12 ezer Ft) akar megszabadulni tõle, csak azért mert CE... Ekkora árréssel még az 576 vagy a CD Galaxis sem dolgozik! 😄

Rage47
Csak nem volt tiszta, amit írtál. Nem értem, hogy jön ide a:
Ja és elnézést, hogy bukni merek rajta 1.000 Ft-ot, mert külf. költözünk.

szerk: ja mégis te vagy?
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Azért ha nem is illõ lenne, de az évek folyamán csak észre lehetett venni, hogy Tinman regje a Crus (Hardverapró) és Crusader (Vatera)...
Nem egyszer linkelte/ük a hirdetéseit.

Tinman
Szó szerint értsd amit írok: SAJNOS.

Rage47
te vagy az eladó?
Tinman
Sokkal magasabb áron vettem, igaz nem 17k-ért... a zsidózással óvatosan, nehogy megszaladjon egy hsz a mod. topikba :-)

Ja és elnézést, hogy bukni merek rajta 1.000 Ft-ot, mert külf. költözünk.

Tinman
3000 Ft-os CE nekem is kéne!
Sajnos NEM annyiért vettem <#schmoll2>

TBTPumpa
Nagy zsidó lehet a srác... Ennyi pénzt nem ér meg ez a CE (sajnálom azokat, akik premier áron megvették ennél magasabb áron), 3000 Ft-ért én is beruháztam volna rá.

Daell Drow
Most mar tudjuk hova ment el az a par darab 3000 forintos DS CE az 576-bol.
LINK
grebber
Ha már én nem veszem meg legalább más vegye meg ilyen áron!

Next PC upgrade: 2022

Te mostanában átmentél akcióvadászba...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
VGA trélerben, illetve a kiadott közleménybe.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber

Next PC upgrade: 2022

Megvan trailer vége, csak semmi más hivatalos közlemény nincs megjelenésrõl.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

És ezt hol írják?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nyomkodd a backspace-t míg ez el nem tûnik -> /poll/446/Most-Anticipated-2012
Aztán meg enter.
Amúgy fogalmam sincs.

Totti5
Olyan ami beleteszi a Command & Conquer: Generals 2õt is, ami 2013ban fog megjelenni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
Nyomtam egyet a last guardianra.Megláttam a szavazás jelenlegi állását...Te ez milyen oldal?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Igen ps-s tegnap délután elfogyott engem is hivtak csak ps3 és x360 maradt, ezért hozattam x360-at.

Én is leadtam a megrendelést egy PC-s gyûjtõire még tegnapelõtt, ma reggel hívtak, hogy sajna elfogyott, meg Crysis 2-bõl is már csak ilyen Classic-ot tudtak volna küldeni, úgyhogy vissza is mondtam a 15k-s megrendelésem 😊 Hát sajnos 576-tól megint nem sikerült semmit vásárolnom, marad a zavvi+game kombó.

Elképzelhetõ, hogy onnan...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A képi világa vegyes érzéseket kelt bennem, nem rossz, de a szörnyek pl. kifejezetten nem tetszenek, és az egész képi világ nem áll úgy össze, mint egy Skyrim, amibe ha belépsz, akkor érzed a friss hegyi levegõt, annyira átjön az atmoszféra. A gameplay-t meg majd meglátjuk, ha megjelent a játék.

My bad <#nevetes1>

DarkSector
Nekem az 576 webshop-al való cserével a Dead Space 2 Collectors, trédeltem 6000FT-ot a DS 2-ért. 😊

Ez a Gas Guzzlers, Smite igen jónak tûnik!

Nah, csere által meglett a Far Cry 2 is Steam-en 😊

Solid Snake
R.A Salvatore<#eljen> hmmm."odaosonós" honnan is ismerõs? /Drizzt Do'Urden/<#hehe>
Nem én írtam 😊

Oké! Leesett <#smile>.

Lentebb még azt írtad, hogy vársz pár Indie játékot...<#rolleyes>

Én sosem a trailerek alapján ítélek. Hanem gameplay alapján.

Kingdoms of Amalurt képi világa tetszett a gameplay-k alapján, harcrendszer ígéretesnek (lesz hátulról odaosonós kivégzés és egyéb nagyon finom mozdulatok, animációk baromi meggyõzõek) tûnik, lesz számos guild, ami szintén jó pont, lesz fegyvercrafting, ami ritka singleplayer rpg-ben, Fable szerû a játékmenet és érdekesnek tûnik a sztori. R.A Salvatore írja a sztorit egyébként, aki nem egy Best Seller-t írt Fantasy kategóriában (én is olvastam jópárat, így a sztorira nem lehet panasz).

Aki meg beveszi a hype-ot az meg meg is érdemli, hogy koppanjon néha (pl.: Diablo 3 szerintem olyan koppanás lesz sokaknak, mint a Starcraft 2 volt!).

IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül: #32625 (zorrobomber): "hogy játékról is legyen szó, ti vártok 2012-ben olyan új game-et ami nem folytatás?"

Tehát, a listában egyetlen folytatást sem találsz.

Már az elsõ mondatrésznél probléma van. Sokan egyáltalán nem is lõnek (legalábbis nem fpsben... köztünk én is nagyon ritkán). TPS-ben meg tud meglepetést okozni a gép is.

Én még mindig a singleplayert preferálom a multival szemben.

Mass Effect 3 kimaradt.

Várni nem várok semmit. Nem szoktam elõzeteseket sem olvasni, nem szoktam meg nem jelent játékokról társalogni, általában nem is a legfrisebb megjelenésekkel játszom.

IMYke2.0.0.0
Helyette csessze el a kedvem egy 100-900 km-nyire lakó, kövér, lúzer 12 éves gyerek a wallhack-kel, aimbottal vagy háttérben futó fizetõs <és a játék szerverek által 99%-ban le nem buktatható> trainerrel... értem. Instant fail.

Battlefield: Bad Company 2-be az elmúlt fél év alatt 7-800 órát 'öltem' - 1 katonám 50-es, a másik már 35-ös, és ez idõ alatt megszámlálhatatlanul sok csalóval találkoztam. Még 'elit' szervereken is.

Én is azzal kezdtem hogy vannak jó sp játékok. de ennyivel nem érdemes beérni.

IMYke2.0.0.0
A Villányi Borvidék mellett élek, így a borral vonok neked analógiát:

El lehet csapatni egy estét, bulit, életet mûtrágyából kreált lõrével is, frankón mérgezve magunkat, és öntudatlanul ellebegni másnapig.
Ezt a 'bort' is nevezhetik egyesek 'nemes nedûnek', vagy azért, mert csak erre futja a keresetükbõl, vagy mert valamelyik 'márka', 'pincészet' rajongói.

A minõségi bor drágább, egészségesebb és nemesebb - hátköznapi szórakozáshoz persze nem annyira passzol, de cserébe a 'kivételesség', az elitás és az értékesség élményét adja meg: minden cseppje élmény.

Mindenre van igény - még a lõrére-lóhugyra is...
Az igény pedig nem garantál minõséget. Sosem tette.

Én szeretem a kellemes, nyugodtabb tempójú RPG-ket, a horror játékokat, ezeket nem tudom úgy elképzelni, hogy egy másik ember belerondítson a játékélményembe.

És vagyunk jópáran, akiknek ez nem elég. Nincs ezekkel sem bajom, csak kevesek. Egy mutlis játék sosem fogja visszaadni a legjobb single játékok hangulatát, atmoszféráját (pl. a Gothic sorozat).