Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
9900 Ft-ért vettem a zalaegerszegi Tesco-ban, utolsó példány volt.
Term. nem tegnap vagy tegnapelõtt, hanem õsszel!
Nov-dec. között pedig már 90% felettivé vált, hogy itthon nem fogunk elõre lépni ezért külföldi munka lesz. Kintre nem tudom elvinni a gyûjteményem, baromi nagy súly, autóba se férne be annyi!
Ezért megbeszéltük a párommal, hogy még azt is eladom lassacskán amit nem játszottam végig, mert szükség van minden fillérre a kinti kezdéshez.
Viszont a Steam mivel bárhol elérhetõ, ott elkezdtem picit jobban durvulni, most 141 db. játékom van, sok olyan is ami még dobozosan is megvan.
Ennyi a történet, de ezt nem írhatom le a Vaterán.
Azt pedig tessék elfogadni, hogy szabad világot élünk... ha az általam lentebb linket úr (korábban nem hirdette, láttam!!!) 3.000 Ft-ért vette és most 11.000-ért adja az õ dolga. Az ilyen 3k-s CE-kbõl sajnos nem jut mindenkinek, de ha rajongó az esetleges vásárló, szvsz még örülhet is egy 11.000 Ft-os árnak tekintve, hogy W77D 17k körül vette.
Eof.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akkor ne vegyétek meg vegyétek olcsobban mástól, szíve joga annyiért eladni amennyiért akarja...
Nem is értem a problémát.
Timan is kérjen amennyit szeretne egy rossz szava nem lehet senkinek rá!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Diablo 3 CE-bõl veszek 5darabot 23000 Ft-ért... Egyet nekem, a maradékot pedig 35 000 Ft-os áron majd elpasszolnám, de sajnos én nem vagyok ilyen... Ennyire megkárosítani a másikat nem az én asztalom.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A másik gondom, hogy ez miért nem került már akkor be:
DS2 11.000 HUF Fix ár!
Helyette bekerült az enyém, ahol ha az utolsó percben ütöd le 8.500 Ft-ért elviheted.
Tovább is van mondom még!
DS2 NEM CE! 7900 FT!
Ez miért nem zavar itt senkit! Nem is CE és ennyiért adja? A többiekrõl nem is beszélve! Sima DS2-ket árulnak 5-6-7.000 Ft-ért -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem Tinman-al van a probléma, õ teljes áron vette meg a játékot és ezért érhetõ, hogy ennyiért akarja eladni.
De van olyan, aki töredék áron (3000 Ft) vette meg és Horror áron (10-12 ezer Ft) akar megszabadulni tõle, csak azért mert CE... Ekkora árréssel még az 576 vagy a CD Galaxis sem dolgozik! 😄
Ja és elnézést, hogy bukni merek rajta 1.000 Ft-ot, mert külf. költözünk.
szerk: ja mégis te vagy?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem egyszer linkelte/ük a hirdetéseit.
Ja és elnézést, hogy bukni merek rajta 1.000 Ft-ot, mert külf. költözünk.
Sajnos NEM annyiért vettem <#schmoll2>#schmoll2>
LINK
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Next PC upgrade: 2022
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Aztán meg enter.
Amúgy fogalmam sincs.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kingdoms of Amalurt képi világa tetszett a gameplay-k alapján, harcrendszer ígéretesnek (lesz hátulról odaosonós kivégzés és egyéb nagyon finom mozdulatok, animációk baromi meggyõzõek) tûnik, lesz számos guild, ami szintén jó pont, lesz fegyvercrafting, ami ritka singleplayer rpg-ben, Fable szerû a játékmenet és érdekesnek tûnik a sztori. R.A Salvatore írja a sztorit egyébként, aki nem egy Best Seller-t írt Fantasy kategóriában (én is olvastam jópárat, így a sztorira nem lehet panasz).
Aki meg beveszi a hype-ot az meg meg is érdemli, hogy koppanjon néha (pl.: Diablo 3 szerintem olyan koppanás lesz sokaknak, mint a Starcraft 2 volt!).
Tehát, a listában egyetlen folytatást sem találsz.
Battlefield: Bad Company 2-be az elmúlt fél év alatt 7-800 órát 'öltem' - 1 katonám 50-es, a másik már 35-ös, és ez idõ alatt megszámlálhatatlanul sok csalóval találkoztam. Még 'elit' szervereken is.
El lehet csapatni egy estét, bulit, életet mûtrágyából kreált lõrével is, frankón mérgezve magunkat, és öntudatlanul ellebegni másnapig.
Ezt a 'bort' is nevezhetik egyesek 'nemes nedûnek', vagy azért, mert csak erre futja a keresetükbõl, vagy mert valamelyik 'márka', 'pincészet' rajongói.
A minõségi bor drágább, egészségesebb és nemesebb - hátköznapi szórakozáshoz
Mindenre van igény - még a lõrére-lóhugyra is...
Az igény pedig nem garantál minõséget. Sosem tette.