Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Tudom, hogy vannak itt nagy X-akták rajongók(pl Imy) ezért rakom be:

X-akták - 1. évad (6 DVD) 1990 Ft

X-akták - 2. évad (7 DVD) 1990 Ft

Megjelenéskor darabja volt 8-10k.
Most rendeltem meg, 4k-t megér összesen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

És te miért nem nézel tévét fórumozás helyett? 😊

ollie
MMO-ban függsz másoktól is, de legfõképpen az internettõl. Single-ben tök kényelmes, hogy bármikor menthetsz, tölthetsz, pause-olhatsz, használhatsz modokat ha akarsz, stb.

zorrobomber
na most lehet szépen átfáradni máshova

de mér nem wowoyol (v bármi más mmo) helyette?

grebber
Na ez így szokott lenni ahogy nyomtam a mehet gombot meg is lett. A Bioshock könyv az!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Valaki letudná írni mostanában milyen játékról készült könyvek érkeznek??

Nemrég valamelyik topikba, lehet hogy itt nem tudom (már tényleg elkéne mennem agyi kivizsgálásra mert olyan az agyam mint a szita) linkelte valaki hogy készül az egyiknek a magyar változata és valamikor február körül érkezik.
Még kommenteltem is hogy akkor meg is veszem,de fullra nem emlékszem rá melyik az a game! 😞

Next PC upgrade: 2022

ollie
Vannak még olyan single player játékok, melyek megérik azt a több hónapot, pl. az X sorozat. De hozhatnám ide az Oblivion-t és a Skyrim-et is, ezekbe is beletehetsz akár több száz órát.

"Viszont a Steam mivel bárhol elérhetõ, ott elkezdtem picit jobban durvulni"

szentségtörés 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Csak szólok, hogy a hardverapró visszakapta a régi kinézetét...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
De. 😊
Megemelhetik. Vagy ha ironikus akartál lenni, akkor nemszóltam. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nem idén lesznek olcsóbbak a játékok arra készüljetek. a sima diablo még 20 ezer is lehet ha nem jön ki gyorsan.. ce-t meg nem rendelnék forintban vagy euróban fizetéssel sehonnan 😊

arty
Ott áll a galaxis megrendelése a kinti "nagykernél", cakkpakk 100x50EUR-ra. A pénzt még NEM vonták le, majd akkor fogják, amikor TÉNYLEGESEN elindul a szállitmány ide, magyarországra. Csak akkorra a 100x50 EUR nem pont annyi forintba kerül, mint most.

Forza.

Jaka923
Mai szerzemények:

Rage47
hát ez nem semmi...
Büdös Bohóc
ja és mellékesen, az 576 accountomon a 2 elõrendelt mw3 és az l.a. noire mind a mai napig elõkészítés fázisban van - soha nem aktiválták a rendelést, na és miért? Mert be volt benne állítva, hogy mennyibe kerül a játék és onnantól kezdve nekik olyan áron kellett volna kiszállítani. KÖCSÖG BANDA

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

IMYke2.0.0.0
Pontosan.
Mondjuk, nekem jól esne, mint feliratkozottnak, hogy egy szaros automatikus e-mailt az arcomba nyomjanak a változásról...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Büdös Bohóc
de az meg pofátlan egyébként, hogy én mikor megrendeltem az l.a. noiret, akkor 9990 Ft volt az ára, majd mikor bementem az elõrendelésemért a megjelenés napján, akkor a pofámba közölték, hogy 10.990 lesz. MONDOM MI VAN? Mondják, hogy áremelés történt.

Igen? Telefonszámom ott van, e-mail címem is, nem tudtak volna azért szólni? Mert egyébként mondtam volna le azonnal, ugyanis médiában most is és akkor is 9990-ért volt árulva.

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Büdös Bohóc
Az elõrendelés még véletlenül sem szerzõdéses adásvételi ajánlat, ha nem tûnt volna fel nektek naív fórumtársaim. Ha te fogod és az XY játékot megrendeled (ami raktáron van), na AKKOR nem lehet nekik a kiszállítás és a rendelés felvétel között árat módosítani.

IMYke2.0.0.0
Vitathatatlan, hogy megtehetik - én is feliratkoztam még tavaly a Diablo III hírlevélre - - és tudom, hogy az ár becsült ár és az árváltoztatás jogát fenntartják.

Carlos
Idézem a galaxist:

"Az ár becsült, várható ár, a megjelenésig még változhat.
Az ár a várható kedvezményt már tartalmazza."

Tehát az árváltozás jogát fentartják a megjelenésig! Ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Büdös Bohóc
Azt meg te se gondolod ugye komolyan, hogy egy elõre, euróra beárazott játékot majd a mi kedvünkért ugyanazon a forint árfolyamon fogják eladni a cégek? Elõrendelt már kész játékoknál ugyanez volt a helyzet az utóbbi hetekben és hónapokban. Az, hogy hány euró, vagy dollár lesz a játék már adott, hisz az adott fejlesztõ cégnek a költségei abból származnak.

Totti5
Ugye nem úgy mûködik hogy ott ül Péter éjjel nappal és irogatja át az árakat. Ezt a rendszer autómatikusan végzi. Mondjuk ha megrendeltem korábban valamit egy adott áron, akkor azt nekem nem vigyék már fel, történjen bármi is, de ha fel tüntve hogy az ár nem végleges, akkor meg megtehetik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Azt ugye Te sem gondolod komolyan, hogy egy még meg sem jelent játék árát kell megemelni az aktuális valuta gyengülése miatt, még úgy is, hogy bizonyos mennyiséget nyilvánvalóan elõrendelt a cég...

Ne legyünk már ennyire naivak!

arty
szóval akkor a forintgyengülésrõl is a rohatt galaxis tehet?

Forza.

DarkSector
Oks megvan az Online Pass maga a DLC kod is egyben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaka923
Elvileg kell lennie egy Exclusive Downloadable Content feliratú papírnak... Nem mondod, hogy nem adták hozzá?

DarkSector
Halli akinek van Dead Space 2 Collectors, ott hol találom a DLC kódokat? (x360)

Daell Drow
Igazabol nem rendelted elo, csak ertesitot kertel ha meg jelenik. Az ar pedig ilyen esetekben csak becsult ar.
Amugy a D3 CE-t en is elojegyeztem,
TBTPumpa
Ez még semmi... CD Galaxis-nál már tavaly NYÁRON elõrendeltem a Mass Effect 3 CE változatát, akkor 14990 Ft-ért, azóta õk is emelték az árat 17990 Ft-ra és még csak nem is értesítettek!
Õsszel a Diablo 3 CE változatát rendeltem elõ náluk 24990 Ft-ért és már 29990 Ft-ért árulják az oldalon és errõl a +5000 Ft-os "áremelésrõl" is elfelejtettek értesíteni. Ugyanolyan mindegyik cég. Bár a Galaxis legalább megbízható, nem úgy mint az 576...
De a Konzolokszervizénél még mindig olcsóbb a Mass Effect 3 CE és a szállítási költséget is magukra vállalják!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Renjike
eddig 14 ezer volt -.-" dögöljenek meg , tájékoztatót nem kaptam róla ... vissza is mondom .... egyre többet csalódok ebben az üzletben ... ACR hez posztert igértek , kaptam kulcstartót , Gears 3 hoz annyit variáltak , stb stb....

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
ismét végigvittem most pár perce Assassin's Creed 2 nevû mûalkotást 😄 nekem Top 3ban benne van 😄D 3, Revelations 2, 2 1, Brotherhood

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

shaddam
Vigyázz lehet megkapod te is hogy a mocskos szürkeimportot támogatod, mert nem vagy hajlandó ugyanazért többet fizetni<#idiota>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
Ez jó volt😊)) ( Sonyt én ott vettem, de nem volt drágább mint az átlag ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Nekem nem kell Euronics bemutató, én is kerülöm õket mint a .....-t. 😛
Nekem régen egy lejátszóhoz ki se küldték a garanciát, úgy volt majd most nincs postán fogok kapni, ennek 7 éve már...😊
Biztos messzirõl hozzák gyalog.

Tinman
Na, csak megjavult a Sztím testvér!

548 Ft volt a Dreamkiller... anno feketében megcsináltam 2-3 pályát. Ilyen Painkiller jellegû dara, ennyiért okés, de többet nem ér.

Fárasztó nap, idegesítõ ügyfelek után ajánlott, amúgy nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nagyjából 1 éve TV cserén törtem a fejem.

Euronics üzlet... bemegyek, kinézem a tv-t, készségesek, körbeugrálnak... 170k-t mondanak, kis unszolás után 165k.

Hazajövök, net, típusszám alapján keresés. Futárral mindennel: 123.000 Ft.

Másnap hívom õket, hogy kösz nem, mert máshol olcsóbb.
Ok, legyen 155.000 Ft - mondja a tag.
Elhárítottam, hogy messze jár az igazságtól. Elköszönünk.

Másnap hív: 148.000 Ft, de ez a legeslegvége.

Kezdtem magam úgy érezni, mint akit zaklatnak, szóval mondtam neki, hogy 123.000 HUF. Elhümmögve, elköszönt.

Mindenki vonja le a neki tetszõ konzekvenciát.

DarkSector
értelek én hogy dühös vagy hogy megvesznek valamit 3000-ért és eladják 13000-t csak példának mondom, de melyik üzletben van ez? nem tudsz venni te is 3000-ért olyan cuccot, hogy kihagyod a viszonteladót?

TBTPumpa
Aki igényt tart a Mass Effect 3 CE változatára az itt megrendelheti barátibb áron

Elvileg ez már a végleges és a 27%-os Áfát tartalmazó ár!
CD Galaxis-nál és 576-nál ez kicsit több...

TBTPumpa
Nyáron egy Hardveraprós sráctól vettem meg a Crysis 2 Limited változatot 3990 Ft-ért. Annyit megért. Akkor 6990 Ft-ért dobálták a sima változatot a Galaxis-nál!

Amúgy a Dead Space 2 is 2990 Ft, így azok akik Vaterán a sima verziót 6-7000 Ft-ért árulják szinte biztosan nem fogják majd tudni eladni!

Tinman
Értelek... egyébként Crysis 2-t jó volna már végigvinni, kösz az infót, lehet beszerzem, ha végigtoltam 2.000 Ft-ért fogom árulni :-) Komolyan!

Nekem egyébként egy játékkölcsönzõ kéne... sajna megyénkben egyrõl sem tudok, pedig fizetnék érte mondjuk 5-600 Ft-ot/játék/hét.

IMYke2.0.0.0
Bizony, messze van - de, remélem, megélem 😊

TBTPumpa
Biztosan lesz belõle CE... Ha lesz rá keretem akkor majd megveszem azokat is CE változatban és mutatok belõlük egy StarCraft 2 Complete CE-s képet, de az még nagyon messze van! <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Várgyá... Te fizetsz, és õk nem adják a játékot... <#falbav><#idiota>

TBTPumpa
Nem veled van a baj, már írtam pár hozzászólással ezelõtt! Te tisztességes árat fizettél a játékért, de van aki nagyon nagyon olcsón beszerzi és horror áron adja el, nekem ezzel van a problémám... Crysis 2 2990 Ft a CD Galaxisnál, van olyan elvetemült aki 5990 Ft-ért árulja a bontottat. Én az ilyen irreális dolgokra gondoltam.

IMYke2.0.0.0
Nem hiszem, hogy 'perverz' a gondolat részemrõl: megnézném a StarCraft II/1 CE, II/2 CE, II/3 CE -t
- egy (jó nagy, fényképezõgéppel készített) képen,
- használt játék hirdetésben.
<#vigyor5><#nyes>

Tinman
Steam én így szeretlek:

"SORRY, WE COULDN'T ADD YOUR ITEM!"

- írja a Dreamkiller vásárlásomra. Kösz.

Tinman
"Van nekem egy bontatlan SC2 Wings of Liberty CE-m... Most akkor azt mennyiért áruljam? 30 vagy 40 000 Ft-ért?"

Pontosan annyiért áruld amennyiért SZERETNÉD!

Evidens, hogy senki nem fogja megvenni tõled 40k-ért, de ha szarban leszel 15k-ért biztos azonnal el fogják vinni. Nekem mondjuk 5k-t érne, meg mert FÕVANDARABÓVA' :-)

IMYke2.0.0.0
A hatalmas árrés.
Nem, ne vitatkozzunk ezen - amit korábban írtál, azzal egyet lehet érteni -, mert azért minden józan gondolkodású ember pulzusát az egekbe nyomja az ilyen árképzés.