Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Ja-ja!

A válság közepén ez a 24999Ft-os CE ez baromi jó ajánlat, fõleg annak fényében, hogy u.e. a cég Deszpészeket osztogatott háromezer huffé'.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
én meg eddig csak az 576-ban kaptam bontott játékokat, kód nélkül, kegyetlen felárral..

Tinman
Zalaegerszegen és Tatabányán is megszûnt a Mediamarkt... hál' égnek!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

en leginkabb az 576-ban vasarolok, mert 10 percnyire van tolunk. par ezret meger, hogy ne kelljen sokat utazgatni. raadasul mashol nem szereztem volna fel aron crysis 2 nano edition-t, olcso dead space 2 ce-t etc. jah, es meg a hasznalt jatekaimat is bevihetem.

Shep
LoL, ezzel az accal is kezdesz bedurvulni. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sajnos ez van. A media markt és hasonlók is rég meg kellett volna hogy szûnjenek ha a sok barom nem oda menne venni mindent 20-70% ráfizetéssel.. és meg azt is hitelre.

Totti5
Egyszeri vásárló vagy 576ba vagy cdgalaxisba megy, és õk vannak többésgben. Ha tudnák hogy több ezret lehet spórolni, ha máshol veszi, de mivel nem tudják...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem nézem, a fejemben gyerekkorom óta tiltólistán van az 576 mint a létezõ legdrágább játékokkal foglalkozó bolt. Mindig is a nevük népszerûségét használták ki.

Shep
Akkor annyit ér 😊 Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
10-15 perc után unalmas...

Totti5
teszkbóba egész jó filmek vannak a turkálóban, bár nem tudom hogy adott átuházban hánnyák össze ezeket vagy mindenhol... érdemes mazsolázni

4400at vettem most meg

1. évad díszdoboz 2 dvd 990ft
2. évad díszdoboz 4 dvd 1500ft

Shep
És jófajta, vagy annyit ér, mint amennyiért most van?

w77d
árkád

Shep
Az Apache az igaz szimulátor, vagy árkád akció?

Shep
Van azért pár jó dolog, kétségtelen hogy PC-re nem sok de konzolra azért akad 1-2 nagyobb cím is elég jó áron. A Bodycount ennyire szar lett ,hogy már 2e-ért dobálják?

Totti5
Az szép... boxos limitált verziót dobálták 6kért mostanában újonnan.

w77d
semmi különös... fable 3 7ezer? steamen megvettem 1100-ért

w77d
túlárazott termékeket visszavitték a megszokott normál árra.. ez akció?

DarkSector
😊
mondj a Dead Space 2-õn kívül még 1-2 olyan dolgot, most az akciós felirat nem jelent akciós árat egyben. 😊

akkor valamit nagyon beneztetek, fiuk, mert 300+ termek van akcios aron es vannak finom dolgok is.

DarkSector
Végülis most nézem csak kiárusitás-t írt, nem akciós árakat. 😊))

grebber
Drágák!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Már megint?

Nem látok semmi akciót a Dead Space 2 Collectors Edition-t leszámítva, amibõl már vettem, és már csak (x360 és PS3-ra van ahogy látom)

576-ban kiarusitas, ha valakit erdekel!

nuclear dawn nagyon jó game, nevezhetnénk next gennek is, amihez ez a játékos generáció túl buta 😊 de azért nem halt még ki teljesen.

DarkSector
😄DDDDD

jah elszámoltam. 😛

MerlinW
320 az Euro, tehát 16000Ft😊

[merlinw.org]

DarkSector
Hoho 50euroért megvenni? 12500Ft? nah persze

The Darkness II

van four pack is, ha valakit erdekel.

MerlinW
Pedig 1993-as AAA cím és volt 5 része😊
wiki

Ez pedig pont témába vág. Összes XCOM 5 pénzért.

[merlinw.org]

shaddam
Bízok bennetek, 3 dodó körül megveszem ha a führer nem dönti be a forintot jobban.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Én a Max & The Magic Marker miatt vettem meg. Multi FPS-el már tele van a padlás, bár ez a Nuclear Dawn érdekesnek tûnik elsõ blikkre...

zorrobomber
Ha van gyerkõc a közelben, neki a Max & the Magic Marker is tetszeni fog. Még én is egész jól elvoltam vele.

@Guren thx, x-com pack jöhet, Terror from the Deep-et úgyse sikerült régen kiakasztani, pedig nem 2 homárembert küldtem a túlvilágra 😊

@Carlos nézd meg az elsõ rész intróját, elég jól átadja az egész hangulatát. Ha kicsit is elkap már érdemes rápróbálni.
UFO Enemy Unknown intro
A második rész dettó ugyanaz csak a víz alól támadnak az idegenek, tengeralattjárókkal kell nyomulni, búvárokkal. Sokkal borongósabb hangulata van, és nehezebb is, nem kicsit 😊 Haladó csemege.

FZoleee
nuclear dawn miatt megéri
shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Guren
ennek örömére x-com complete pack 5 euróért steamen

Büdös Bohóc
újra a régi hardverapró design 😄DDDDDD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Carlos
Ismerem a firaxis-t, viszont az XCOM-ot nem. A körökre osztott móka jópofa. Milyen környezet, stb?

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
A Civilization készítõitõl(Firaxis) egy körökre osztott strategi XCOM, melynek a címe az lesz hogy XCOM Enemy Unknown, PC, IGSZBOGSZ360 és PS3. Azt még nem tudni Sid Meier fog e dolgozni rajta. Kb ennyi a lényeg.

Carlos
Ez mi lesz?

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
2500-ért vettem x360-ra, de használtan, viszont van 3500ft-os uj kulcs is...aar a platformra is olcsó...

TBTPumpa
Egy szóval sem mondtam... Nem tudom miért kell kiforgatni a másik írásait!
Csak elvárnám, hogyha már elõrendelek valamit, akkor értesítsenek az Árváltozásról, nem hinném, hogy ez manapság olyan rohadt nehéz munka lenne nekik!
Ha az ember az elõrendelés után fel sem néz a webshopba, majd kap egy értesítést, hogy raktáron van a cucc és már megvásárolható, akkor majd keresi a padlón az állát, mert 4-5000 Ft különbség is van az elõrendelt ár és a végleges ár között... Ez az elszomorító, hogy erre is lusták itt a hazai forgalmazók!
Amúgy a Mass Effect 3 CE és Diablo 3 CE ilyen horror árát már november végén belõtték pedig akkor még nem is volt ennyire mélyponton a forint!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber

Next PC upgrade: 2022