Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha...persze..XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Valamiért nagyon érzem ,hogy nem érdemes ilyen drágán megvenni...Humble gyanús régóta.

Next PC upgrade: 2022

Panzeradler
Steamen akciós a Mortal Kombat X + a DLC-k. Akinek csak a KP2 kellett, most kapott egy -50%-t.
grebber
Hátha vásárol valaki ms storeba

Gears of War 4 - elstartolt a cross-platform multi

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Persze, azért örülök az ingyen pénznek, de a befektetett idő nagyon sok ehhez képest.
Dzsini
csak az "alsó" rész a régi tengerfenék, a kapun túl a kikötő és a többi van - még a partmenti mólókra is ki tudsz hajtani 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rapid81
Mad Max nagyjából kivesézve. Scrap-et nem szedtem össze, meg history relic-eket, de minden mellékküldi és sztori letolva.
51 órámba fájt. Sztori lagymatag. Ha nem kellenének a fejlesztések, hogy végigvigye az ember, akkor 1-2 óránál nem lenne több a főszál. Egyébként élvezhető kis homokozó. A világ nagyon durva, csak azt nem értem, hogy ha ez az egész síkság valamikor tenger volt, mi a péknek vannak vasútállomások, repterek, metrók és autópályák benne... 5$-t megért. 😊 Magasan veri a filmet.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

De xar, hogy a semmivel szedtél össze majdnem 20 eurót. Szólj, hogy mikortól kell sajnálni <#beka3> Most viccet félretéve ingyen pénz! Inkább örülnél neki (a régi idők amikor 20 centek voltak a kártyák már rég elmúltak...kb. a kártyás bétával egyidőben áldozott le ennek a pénzszerzési formának).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
A régieknél még volt, de a mostaniak nem iagazán jönnek össze.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Ááá... az élet egyik nagy rejtélye... az FF népszerűsége.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Ha ez nem lenne, akkor leesne az ujjam a sok nyomkodástól. A nagyobbik baj, hogy a piac nagyon pang, kb. 500+ kártya kiszedése után még a 20€-t sem értem el, igaz, még van 100+ kártyám a piacon, ami nagyon lassan megy el, de sokkal több nem lesz. Ha ezt tudom előre neki sem állok.
IMYke2.0.0.0
PC-n is elérhető lesz a Mobius Final Fantasy

"A Mobius Final Fantasy egy ingyenesen letölthető szerepjáték mobilokra, mely tavaly jelent meg. A február 7-én tartott Final Fantasy 7 Remake promóciós bulija előtti naptól, vagyis február 6-tól most PC-n is elérhető lesz."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Nem találok changelog-ot, hogy mióta van. Nyár végén még panaszkodtak, hogy kell ilyen ficsőr.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Fél éve már tuti így van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ez már így van egy jó ideje....

IMYke2.0.0.0
Jó munkához idő kell... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Wow, a Steam applikációban immáron több piactéri árusítást is megerősíthetünk egyszerre. Betojtam! 😄 És mindehhez nem kellett több, mint 1 év!

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Le vagy maradva - offban kibeszéltük.

már kb. 3 hete <#kacsint>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

IMYke2.0.0.0

közben megtaláltam, berakta valami VTRoot mappába
Utoljára szerkesztette: zsotesz, 2017.01.27. 18:03:38

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

igen, de amikor feldobta az izolálást , akkor símán engedélyeztem (karanténban nincsenek file-ok)
Utoljára szerkesztette: zsotesz, 2017.01.27. 17:57:12

Malakai
Comodo?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mi a szar ez a verzió? feltelepítettem és üres a mappa ahova telepítettem plusz, felajánlotta, hogy letölti a telepítőt a Letöltések mappába. Amit ő nyitott filekezelőt (zöld keretes) ott látszik a file, ha nyitok egy másikat akkor meg nem
Rejtett file-ok mutatását is bekapcsoltam, úgy sem látszik.

Utoljára szerkesztette: zsotesz, 2017.01.27. 17:51:00

zorrobomber
Lehet, mert nekem van és be voltam jelentkezve.

Tinman
Nem tudom nálam miért nem fogadja el... lehet, hogy csak akkor, ha van accod és be vagy jelentkezve?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Na, hol van a Capcom bundle amiből dől a lé majd?

zorrobomber
Fingom sincs mi van mert senki sem linkelt, az oldalon meg semmi nyoma.

zorrobomber
Az árat én írtam el úgy néz ki, mert euro. A kupon, amire külön rá kellett keresnem viszont működik, ezt írja csekkoutnál:
Grand Total € 12.34
Subtotal € 12.99
Discount (JK1TPA67A) -€ 0.65

Tinman
Megtaláltam 3 évvel korábbi levelezésemben végre és tényleg az jobb, mert kulcsot adott akkor és tényleg lehet frissíteni. Azért feledkeztem meg már róla, mert anno használtam ~ 1 évig, aztán volt egy OS reinstall és elmaradt, mikor tavaly kerestem nem találtam meg. Thx az emlékeztetőt!

Tinman
14.09-et ír nekem + a kupont se fogadja el, amit FB-ra feltettek. Sose vásároltam még itt, látom ezt a szokást fenntartom :-/

TBTPumpa
Régi, de automatikusan frissül a legújabb verzióra. Eddig sosem volt probléma vele. 😊

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

zorrobomber
Hoppácska. Ennyiért már venném is lehet, ha nem lennék szegény mint a templom egere, illetve biztos lennék benne hogy fut. A friss tört úgy ment nálam mint annak idején a Rage első alkalommal: képregény üzemmódban.

Doom - 12.99$

Tinman
Régen volt 1x free, de az már régi verza, most megint van, jó cucc. (Telepítésnél figyelni, nehogy a reklámos baromság is felmenjen.)

HD Sentinel Free

zorrobomber
Én próbáltam a Payday 2-t multiban, de egész gyengécske... jó AI-val érdekes lehetne, de nincs neki olyanja. Hozzá se szagol Left4Dead szinthez.

Atisz
Payday 2 tényleg jó (ha ellen tudsz állni a DLC-knek), a Dead By Daylightberakása viszont egy utolsó kísérlet a relatíve magas áron való eladáshoz, mivel nyakunkon a Friday the 13th: The Game, ami minden szempontból az előbbi játék felett áll. A Starbreeze ügyes volt, hogy meglovagolta a Friday the 13th: The Game bejelentése által keltett igényeket (mondom ezt úgy, hogy fogalmam sincs mikor kezdtek neki a DBD fejlesztésének) és amíg azon tököltek, ők gyorsan kidobták ezt a "feláldozom a turistákat a démonfának" féle nem túl komplex valamit.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Troger911
Ha esetleg valaki vett bta-t és kiegészítené, azt megköszönném 😊
Troger911
Engem csak a Dead by Daylight érdekelne, mert a PayDay-ek megvannak.
3Error
Ez sem az én bundlim úgy látom...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Nem annyira rossz ez, csak ugye multi kedvelőknek van ez megalkotva, bár a Payday 2 single se rossz. A Dead By Daylight is sok kellemes órát adhat annak aki ráér. Utóbbinál a Steam-es értékelések olvasása kötelező, mert kiderül szépen, hogy a korábban a játék egész frankó volt, mostanában meg sok vele a gond és rossz az irány...

A 6$-t szvsz megéri a pakk, főleg, hogy korábbi Payday 2 bundlit szépen kiegészíti.

wantonly
Pre-Order a Humble-ben? Szintet léptünk.
IMYke2.0.0.0
Ehh.. .😞

genndy
Humble Starbreeze Bundle Presents: John Wick
1$:
PAYDAY 2
PAYDAY 2 The Bomb Heists DLC
PAYDAY 2 John Wick Weapon Pack DLC
PAYDAY 2 - Lycanwulf and The One Below Masks

6$:
PAYDAY 2 Game of the Year Edition
PAYDAY 2 Electarodent and Titan Masks
PAYDAY 2 - E3 2016 Mask Pack
PAYDAY 2 Orc and Crossbreed Masks

14$:
Dead by Daylight

25$:
John Wick Chronicles (Pre-order) HTC Vive Only!!!
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.01.26. 21:28:40

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Prince23
Enegem eddig csak magasabb levelbe közé tett be Dominionba.

Így képzeljétek el a legutóbbi meccsemet: Kb ilyen felállásokal

8 - Ez én vagyok, 8 levelig ez ment nálam... szal gondoljátok mennyi lehet a W/D.
1
1
1

4
3
5
8

ennyit az mm-ről. persze lehet aki partyba tolja, annak sokkal jobb az mm, de hogy zsinorban 5x-6x level1-es kezdőkkel legyek, ez egy nagy büdös lófasz így

Egy meccset győztem, de azt is úgy hogy a közepe tájékán beljoinoltam a meccsbe.

Amúgy jól néz ki a game, de nem vagyok elájulva tőle, mivel eléggé szép és letisztult maga a látványvilág.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.26. 20:21:07

Én se tudok belépni.

Szabi
biztos jó lehet, még az uplay is lehalt 😄

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG
hát ezek szerint nem kerültem be...

Per Aspera Ad Inferi.

wantonly
Valaki még teszteli a For Honor bétát?

Első tapasztalatok:
- a bevezető videó 10/10 - mintha filmet néznék 4K-ban
- a játék induláskor valamiért azt írta ki, hogy a gépem nem felel meg a minimális követelményeknek, ami azért fura, mert teljesen maximumon van és stabil 60fps - nyilván megfelel.
- a grafika elképesztő, ahhoz képest, hogy multis játék, hihetetlenül élesek a textúrák, nagyon-nagyon jó
- kontrollerrel könnyebb irányítani

Kíváncsi leszek a grafikán kívül miben nyújt majd többet, mint a Chivalry, de az első benyomás nagyon jó.