Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
51 órámba fájt. Sztori lagymatag. Ha nem kellenének a fejlesztések, hogy végigvigye az ember, akkor 1-2 óránál nem lenne több a főszál. Egyébként élvezhető kis homokozó. A világ nagyon durva, csak azt nem értem, hogy ha ez az egész síkság valamikor tenger volt, mi a péknek vannak vasútállomások, repterek, metrók és autópályák benne... 5$-t megért. 😊 Magasan veri a filmet.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"A Mobius Final Fantasy egy ingyenesen letölthető szerepjáték mobilokra, mely tavaly jelent meg. A február 7-én tartott Final Fantasy 7 Remake promóciós bulija előtti naptól, vagyis február 6-tól most PC-n is elérhető lesz."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Utoljára szerkesztette: zsotesz, 2017.01.27. 18:03:38
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Utoljára szerkesztette: zsotesz, 2017.01.27. 17:57:12
Rejtett file-ok mutatását is bekapcsoltam, úgy sem látszik.

Utoljára szerkesztette: zsotesz, 2017.01.27. 17:51:00
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Grand Total € 12.34
Subtotal € 12.99
Discount (JK1TPA67A) -€ 0.65
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Doom - 12.99$
HD Sentinel Free
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A 6$-t szvsz megéri a pakk, főleg, hogy korábbi Payday 2 bundlit szépen kiegészíti.
1$:
PAYDAY 2
PAYDAY 2 The Bomb Heists DLC
PAYDAY 2 John Wick Weapon Pack DLC
PAYDAY 2 - Lycanwulf and The One Below Masks
6$:
PAYDAY 2 Game of the Year Edition
PAYDAY 2 Electarodent and Titan Masks
PAYDAY 2 - E3 2016 Mask Pack
PAYDAY 2 Orc and Crossbreed Masks
14$:
Dead by Daylight
25$:
John Wick Chronicles (Pre-order) HTC Vive Only!!!
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.01.26. 21:28:40
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Így képzeljétek el a legutóbbi meccsemet: Kb ilyen felállásokal
8 - Ez én vagyok, 8 levelig ez ment nálam... szal gondoljátok mennyi lehet a W/D.
1
1
1
4
3
5
8
ennyit az mm-ről. persze lehet aki partyba tolja, annak sokkal jobb az mm, de hogy zsinorban 5x-6x level1-es kezdőkkel legyek, ez egy nagy büdös lófasz így
Egy meccset győztem, de azt is úgy hogy a közepe tájékán beljoinoltam a meccsbe.
Amúgy jól néz ki a game, de nem vagyok elájulva tőle, mivel eléggé szép és letisztult maga a látványvilág.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.26. 20:21:07
Első tapasztalatok:
- a bevezető videó 10/10 - mintha filmet néznék 4K-ban
- a játék induláskor valamiért azt írta ki, hogy a gépem nem felel meg a minimális követelményeknek, ami azért fura, mert teljesen maximumon van és stabil 60fps - nyilván megfelel.
- a grafika elképesztő, ahhoz képest, hogy multis játék, hihetetlenül élesek a textúrák, nagyon-nagyon jó
- kontrollerrel könnyebb irányítani
Kíváncsi leszek a grafikán kívül miben nyújt majd többet, mint a Chivalry, de az első benyomás nagyon jó.