Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meg junkie vagy és kell az amcsi sugárzás napján az adag, akkor töltsd le, csak ne álszenteskedj mint a tinman, aki nevében nem beszélünk 😊
Utána jött az, hogy mindent letöltöttem de csak a nagyon jókat írtam ki.
Végül már csak azt töltöttem le ami tényleg érdekel nagyon és kiírtam.
Mostmeg már ki sem írok semmit. 2 havonta 1 játékot ha letöltök max meg néha sorozat esetleg film. Valahogy már PC-re nem érzem azt, hogy húú minden áron le kell warezolnom egy új játékot. Nem tudnak nagyon lekötni. Inkább megveszem késõbb ha nagyon érdekel. Úgyis 4-5 hónap alatt iszonyú sokat tud csökkenni az ára.
Illetve most nagyon rákaptam az eredeti filmek vételére, fõleg a sok extrás dolgokra. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Csak a magad nevében beszélj.
Bár, ha a Dr. House, Supernatural, Walking Dead letöltöm/nem osztom tovább/megnézem/letörlöm warez, akkor kötelet nekem!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
[merlinw.org]
Én is úgy vásárolok mindent (fõleg illegális dolgokat), hogy otthagyom a nevem, címem, szig.számom, stb..😊 Most komolyan?😊
[merlinw.org]
Ugyanis ha nincs házkutatási engedély, nem kell beengedni a rendõröket, ahhoz pedig alapos gyanú kell amit a szoftverrendõrség állapít meg. Ehhez a szoftverrendõrségnek ki kell jönnie de nekik pedig be kell jelenteni elõre, hogy mikor jönnek.
(Legalábbis régen így mûködött, lehet, hogy mostanában változtattak rajta).
Þór vígi þessi rúnar
De nem is ezert irtam, hanem hogy a mai varez generacio okuljon.
Mert valjuk be akik itt most nagy jatek vasarlok, regen a legtobbjuk igy kezdte. Csak tul jutott ezen a korszakon, szankciok nelkul. De voltak akik nem usztak meg.
Ennyi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Direkt írta úgy <#ejnye1>#ejnye1>
gondjaim vannak az j-ly párossal és a mindig nálam rendszeresen mindíg.
Viszont SOHA nem keverem az egyelõre és az egyenlõre párost.
Þór vígi þessi rúnar
Viszont õk majdnem MINDÍG külön írják ezeket.
grammar nazi mode off
Þór vígi þessi rúnar
Next PC upgrade: 2022
Fear 1 Fear Extraction Point Fear Perseus Mandate és a Fear 2 jó volt de a Fear 3 már egy kalap szart nem ért !
A "jólbebaszás" pedig külön.
Mielõtt még kapnám az én hozzászólásaimban elkövetett helyesírási hibákat, szvsz szögezzük le, hogy mindannyian vétünk hibákat, kár ezen rágódni.
5-10 eve bizony masol jatek adas vetel volt az altalanos dolog.
De en nem irtam semmi fele jatek vasarlasos dolgot, a fenti urge is akitol az egesz indult. Az is inkabb zene es filmben utazott. A haverom aki a legnagyobbat bukta, meg semmi koze nem is volt hozza.
Es ne LOL-oz ugy mintha te szuz tiszta fiu voltal mindig.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
LOL másolt játékot venni nevetséges listát tartani róla meg fõleg (mihez kellett a lista apehnak bevallani LOL.
megvegye = 1
a többit már nem is említem...katasztrófa a helyesírásod...
Þór vígi þessi rúnar
Elozmeny annyi, hogy masik topicban nem tetszett hogy valaki a torrentezest termeszetes dolognak tarja. Es hogy inkabb letolti minthogy meg vegye a programot/gamet. Es montam neki hogy rosszul jarhat.
Ezt keresre reszletesen kifejtettem:
Ez kb 3-4 eve volt. (Azota full legalisak vagyunk. Elotte is felig meddig de ugy latszik nem volt eleg.)
Masolt CD-t arult egy gyerek, lebukot es kimentek hozza. Talaltak fegyvereket stb, illetve listat hogy kinek adott el CD-t. Igy a lista utan is mentek kutatni, igy jutottak el mi felenk, egy ismeros dagi srachoz. Akihez nekunk semmi kozunk, nem is haverunk. Es ott is talaltak rengeteg cd/dvd-t, illetve az en haveromnak is volt ott talan 2 cd (a hiba ott volt hogy ra volt irva a neve). Sot hozza teszem azokat mar vagy 5-6 eve adta neki, el is felejtette hogy vannak. Szoval a dagit elkezdtek faggatni hogy ki ez az XY, hol lakik stb. Dagi meg ijed es elmondta itt lakik 2 hazzal odebb XD. Igy egybol mentek is at a zsaruk a haveromhoz, montak hogy korul akarnak nezni nala.(papir es hazkutatasi engedely nelkul!) Es o beengedte oket, elvileg meg tehette volna hogy nem. Es itt a szobajaban tobb szaz cd/dvd-t foglaltak le, es 3-4 vinyot. 3TB kapacitasban, ami 3-4 eve szep nagy meret volt. Orsre is be vittek, ejfelkor engedtek ki. Jovo heten jott egy tizen valahany oldalas papir a karrol. Csak hulledeztem mikor olvastam, minden eggyes jatek kulon listazva kiado es egyebek szerint. Illetve mekora osszeget kell fizteni utana. De meg az ezer eves DOS-os jatekokra is, mint pl supermario otven valahany forint, vagy prehistorik 2 szaz valahany forint. De pl csak az EA-nak is vagy 50000 forintot kellet fizetni(NFS, SIMS), Ugye akkor nyomult nagyon az EA magyar kepviselet, es akkor meg minden magyarul jott. De volt torrentrol felig letoltott Photoshop, azert is kemeny tizeseket kellet fizetni. Es igy csak a jatekokbol jott ossze 280000 Ft illetve 120000 Ft ugy koltseg. A 400000 forintot masfel ev alatt fizette vissza. Szep kis tanulo penz volt.
Azota haveri korben mindenki full legalis(game/program/virusirto/win/office), talan 1-2 havernal a PS ami nem. De en azon is mar regota gondolkodom hogy olcsobban valahol veszek eggyet.
Ahogy a HL2-nek se, ha olyat adnak, akkor vmi nagy para van. Lehet hogy már nem forgalmazzák hivatalosan és valami jó kis magyar cég lecsapott a lehetõségre..
GS is warezt adott, a fórumukba másoltak leveleket a steam supporttól hogy ne telepítsék a játékot..
meg most mire visszamegyek Gyõrbe, meg vissza, az nekem marhán megéri!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Tisztelet a kivételnek.
p.s.: nekem még ezek a kedvenceim: "hallod, most vtam németbe, ojan jó volt, hogy majd be szartam."
Þór vígi þessi rúnar