Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de viszont simán feltelepült,és már gémeltem is!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
~1500FT most akciósan! Nem egészen 1 napig tart még az akció (greenmangaming)
Next PC upgrade: 2022
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
jó tudjátok mire gondoltam amúgy... nézzetek körül sg-n és bárhol facebookon, vagy ahol csak akartok, garantálom, hogy 80%-baN mindenki elbassza ezt a ragozást...Komolyan, rosszabb, mint a muszáj/muszály elírás, mert ott legalább az értelme a szövegnek ugyanaz, itt meg nem (persze ettõl még érti az ember).
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
1ik be sincs key!!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Itt van a hivatalos lista, hogy milyen játékokat lehet Steam-en regisztrálni.
valaki segitene!!
megvettem a Half Life 2 + Operation Flashpointot(Dragon Rising)
miért nem tlehet ezeket Steam on regelni?
GT5 képeket nem toltok?
W77D-nek meg mindent a fejéhez vágtok csak a lényeget nem:
Az lehet, hogy teknóban elavult már a konzol, de ha egyszer arra és csakis arra jön ki számos kihagyhatatlan cím, akkor nincs mit tenni.
A recérõl és a felbontásról: Számos XBOX360 cím szalad 1080p-be, van köztük olyan is, amire némi 2xAA is jutott, de még 720p-be AA nélkül is teljesen elfogadható a látvány EGY LCD/PLAZMA !!!TV!!! készüléken.
A TV-t hány méterrõl nézzük? Min. 2.5-3M és általában FEKVE!
Ebbõl a távolságból a legtöbb ember már nem igen panaszkodik /én nem ilyen vagyok/.
Tehát az, hogy egy 24"-os monitor elé leülsz(!), rákötöd HDMI-vel a konzolt majd morogsz az AA hiányán, az finoman szólva is butaság.
EZ ILYEN!
- Cserébe egy közepes VGA áráért megvehetõ.
- Rengeteg egy magát valamennyire gamernek tartó ember számára kihagyhatatlan konzol exkluzív cím.
- Nincs semmilyen op. rendszert, víruskeresõt és driver mizériát jelentõ IT szakmai gyakorlat. A most melyik patch a legfrissebb kérdéskörrõl nem is beszélve.
- Fekve játszás kényelme.
Ez utóbbi megoldható PC esetében is némi macerával.
Félreértés ne essék az only konzolos pontosan olyan vak gamer, mint az only PC-s.
Az arany középút a következõ: PC és konzol. Ha PC-re is megjelent az adott cím, akkor érdemes azon letolni, mint superior verziót... ha bug hegyekben úszik, még mindig van hová nyúlni.
Így a konzol vs PC vita már eleve magvában holt. Aki megteheti legyen mind a kettõ, sõt PS3 mellé egy X is konzolfronton.
Akinél pedig a grafika az isten és nem a játékélmény, az ne vegyen konzolt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
pl forza4 valódi ingame kép, nem fotomód, szvsz nem randa, de w77d elõtt, az õ kijelzõjén az
Forza.
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
úgy ahogy mondod 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Btw teljesen igazad van, mert bizony recések, majd' az összes játék.
Én csak azt nem értem, hogyan ugrohattál bele ebbe úgy, hogy nem is néztél utána, hogy mire számíthatsz...
Gyors wiki check, máris láttad volna, hogy kb az összes játék 720p (ha nem kevesebb). Vagy elmész valakihez és kipróbálod, vagy akár egy mm-ben vagy valahol. De még ott van a youtube is, a gameplay videók nem kamuznak.
Ezt bizony benézted.
Ha neked meg attól szar egy játék (vagy akár egy egész platform), mert van benne rece, arra nem tudok mit mondani.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3