Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soo277
Pedig ebbe a dobozba key az nincs!!
de viszont simán feltelepült,és már gémeltem is!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

grebber
Na oda jutottuk hogy FEAR 3 kutyának sem kell!
~1500FT most akciósan! Nem egészen 1 napig tart még az akció (greenmangaming)

Next PC upgrade: 2022

Büdös Bohóc
Nem biztos, hogy kell installhoz kulcs, nekem is van olyan origi játék, hogy úgy képzeld el kaptam hozzá kódot és nem kérte installkor és indításkor sem. Na ehhez mit szólsz? Vagy kéri? :S (tipp, elõzõ havi gameszarban volt elvileg eredeti HL2, ha a játék miatt kell, akkor vedd meg, ha a doboz miatt vetted akkor meg mindegy...)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
😄DDDDdddd

jó tudjátok mire gondoltam amúgy... nézzetek körül sg-n és bárhol facebookon, vagy ahol csak akartok, garantálom, hogy 80%-baN mindenki elbassza ezt a ragozást...Komolyan, rosszabb, mint a muszáj/muszály elírás, mert ott legalább az értelme a szövegnek ugyanaz, itt meg nem (persze ettõl még érti az ember).

robotnyk
ez jó 😄D
davidka003
Mi még úgy tanultuk, hogy úgy kell ragozni, hogy leánNYAL és legénNYEL de ez hibás mivel helyesen leányNYEL és legényNYAL. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ollie
Nincs kulcs a HL2-höz? Akkor kiszedték belõle.

robotnyk
biztos vagy te ebBAN?

<#zavart1>
Büdös Bohóc
baN/beN, MIÉRT NEM TUD SENKI RAGOZNI EBBEN AZ ORSZÁGBAN?

zorrobomber
ne már, nincs meg a blokkod? vissza kell vinni!

soo277
Akkor röviden BA..HATOM<#gonosz3><#nemtudom><#gonosz3>

soo277
Mind a 2 eredeti dobozos vezió(Saturnba vettem ma)
1ik be sincs key!!

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ollie
A Half-Life 2-t lehet, sõt kötelezõ, hacsak nem warez verzió (A PC Guru vagy milyen verzió warez). A másodikat nem értem miért is lehetne regisztrálni Steam-en, mivel nem Steamworks-ös játék.

Itt van a hivatalos lista, hogy milyen játékokat lehet Steam-en regisztrálni.

soo277
Hy
valaki segitene!!
megvettem a Half Life 2 + Operation Flashpointot(Dragon Rising)
miért nem tlehet ezeket Steam on regelni?

Fabio Capello
muszáj a konzolvspécé partit itt tartani, srácok? Inkább valaki dobjon már be egy szép gyûjteményt 😄

Tinman
Forza képek itt is fákye!

GT5 képeket nem toltok?

W77D-nek meg mindent a fejéhez vágtok csak a lényeget nem:

Az lehet, hogy teknóban elavult már a konzol, de ha egyszer arra és csakis arra jön ki számos kihagyhatatlan cím, akkor nincs mit tenni.

A recérõl és a felbontásról: Számos XBOX360 cím szalad 1080p-be, van köztük olyan is, amire némi 2xAA is jutott, de még 720p-be AA nélkül is teljesen elfogadható a látvány EGY LCD/PLAZMA !!!TV!!! készüléken.

A TV-t hány méterrõl nézzük? Min. 2.5-3M és általában FEKVE!

Ebbõl a távolságból a legtöbb ember már nem igen panaszkodik /én nem ilyen vagyok/.

Tehát az, hogy egy 24"-os monitor elé leülsz(!), rákötöd HDMI-vel a konzolt majd morogsz az AA hiányán, az finoman szólva is butaság.

EZ ILYEN!

- Cserébe egy közepes VGA áráért megvehetõ.
- Rengeteg egy magát valamennyire gamernek tartó ember számára kihagyhatatlan konzol exkluzív cím.
- Nincs semmilyen op. rendszert, víruskeresõt és driver mizériát jelentõ IT szakmai gyakorlat. A most melyik patch a legfrissebb kérdéskörrõl nem is beszélve.
- Fekve játszás kényelme.

Ez utóbbi megoldható PC esetében is némi macerával.

Félreértés ne essék az only konzolos pontosan olyan vak gamer, mint az only PC-s.
Az arany középút a következõ: PC és konzol. Ha PC-re is megjelent az adott cím, akkor érdemes azon letolni, mint superior verziót... ha bug hegyekben úszik, még mindig van hová nyúlni.

Így a konzol vs PC vita már eleve magvában holt. Aki megteheti legyen mind a kettõ, sõt PS3 mellé egy X is konzolfronton.

Akinél pedig a grafika az isten és nem a játékélmény, az ne vegyen konzolt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
a gt5 fotomod képeinek ugyanugy semmi értelme nem lenne, hiszen nem mutatja meg, h a játék maga hogyan is néz ki 😊 pláne nem, hogy hogy néz ki felskálázva a kép egy fullhd monitoron, közelrõl - pont ami w77d gondja is.

pl forza4 valódi ingame kép, nem fotomód, szvsz nem randa, de w77d elõtt, az õ kijelzõjén az

Forza.

Büdös Bohóc
red dead redemptiont azért még próbáld ki, nekem ez az egy vágyakozásom egy konzolra, de csak egy játék miatt nem vennék.

arty
sok múlik a tv/xbox beállításán is, de nyilván a nativ fullhd kép után a konzol/forza4 720p/2xAA felbontása homályos(abb), recésebb - ezt vagy megszokod vagy hátrébb/messzebb ülsz ... vagy eladod a francba az egészet 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ezzel csak az a baj, hogy hamarosan megjelenik néhány 'consols are superiors' emberke, és beszúrja az örök vita másik versenyzõjének néhány képét: Gran Tourismo 5.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Youtube videót linkelünk, nem kurhuk szét vele a topikot beágyazással.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
tökmind1.. van összesen 3db eredeti xbox játékom és 300 PC... asszem még maradok 😄

Büdös Bohóc
konzolos eredeti játékok topik is van 😄

w77d
nem folytatom... képet nem tehetek be? eredeti ám a játék...

Büdös Bohóc
konzol topikban folytathatod a témát

"virtuális autófényképész szimulátor"

úgy ahogy mondod 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

w77d
gyerekek ez a forza + xbox kombo rájöttem, hogy lényegében egy virtuális autófényképész szimulátor, mert egyedül abban jó 😄 na fotómódban beszarás a grafika az biztos...

robotnyk
cdkulcsok.info, már vásároltam onnan
Tudnátok olyan honlapot mondani ahol csak cd kulcsokat tudok venni? Lehetõleg magyart! Köszi

tommygear
érdekes dolgokra izgulsz
Daell Drow
Te engem a vasarlasoddal meggyoztel hogy ezutan se vegyek konzolt.
w77d
képet viszont szépeket lehet kimenteni a játékból, csalóka a rohadék...

w77d
ok

robotnyk
kell venni hozzá egy bazi nagy szkennert, és beszkennelni az egész tvt
w77d
kettõt veszek, mert hátha különböznek..

w77d
szoktam látni, hogy itt a fórumban tesznek be képeket a Forza-ból.. azt hogy lehet? hogy hozom át õket a játékból ide PC-re?

grebber
Mafia 2 be pl nincs fû benne legjobb<#banplz><#banplz>

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
vegyél azt is egyet, aztán kiderül!
w77d
gyerekek egy kérdés: PS3 is ilyen ratyi? vagy azért az már újabb, ezért szebb??

[NST]Cifu
Van a PC vs. Konzol vitára éppen elég topic, talán nem itt kellene ezzel vergõdni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

w77d
egyre jó ez a konzol gaming: visszaültem most 3 óra xboxolás után a PC elé és mingyá elcsöppenek milyen tûéles minden XXXD

w77d
a számítógép esetében érdekes tökéletesen tûéles és gyönyörû, de tényleg biztos ott a hiba, nem a szar konzolban...

Ne haragudj, de mit vársz egy több, mint 6 éves konfig-tól? 1080p-t meg 16-szoros aa-t dx 11-el? Vitathatatlan, hogy grafika terén (meg sok más, de az most nem arról van szó) a PC a superior.
Btw teljesen igazad van, mert bizony recések, majd' az összes játék.
Én csak azt nem értem, hogyan ugrohattál bele ebbe úgy, hogy nem is néztél utána, hogy mire számíthatsz...
Gyors wiki check, máris láttad volna, hogy kb az összes játék 720p (ha nem kevesebb). Vagy elmész valakihez és kipróbálod, vagy akár egy mm-ben vagy valahol. De még ott van a youtube is, a gameplay videók nem kamuznak.
Ezt bizony benézted.

Ha neked meg attól szar egy játék (vagy akár egy egész platform), mert van benne rece, arra nem tudok mit mondani.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Narxis
Cseréld ki a szemed.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tommygear
mert megérdemled
Büdös Bohóc
looooooooooooooooooooooooooooool

szerintem szar a tvd vagy monitorod
zorrobomber
Pont ezt akartam mondani hogy ne legyen itt is konzol vs. pc. Nekem PC-m van, de ha néhanapján leülök egy konzol elé azzal is elvagyok.. Sõt, ha PC-n van néha "rece" az sem zavar 😊

na akkor még nézz meg egy FPS-t és még össze is töröd mielõtt a vaterára kerülne 😄