Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guren
egyetlen bajom vele, hogy nem regelhetõ steam-re :C

DarkSector
Dobozos?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fabio Capello
Amúgy EA hét lesz amazonon, az alábbi játékokkal:

1/15 – Alice Madness Returns = $7.49
1/16 – DAO Ultimate + DAA 2 Bundle = $11.99
1/17 – Medal of Honor = $6.99
1/18 – Battlefield Bad Company 2 = $6.99
1/19 – Dead Space 2 = $6.99
1/20 – Bulletstorm = $6.99
1/21 – Crysis 2 = $9.99

grebber
Ez a poén benne mondom január 3 vagy 4-én regeltem csak magam és most vásároltam elõször! Valamit benézett a rendszer de jó irányba 😄

Next PC upgrade: 2022

Fabio Capello
igen, volt kupon ha decemberben vásároltál ami öt dodó kedvezményt ad, sajnos nekem nincs, különben én is venném megfele... :/

grebber
Mega giga atom über lol ez mekkora már, legnagyobb.
Mondom megveszem ezt a DEAD Space 2-öt annak ellenére hogy a mai napig a warezt sem vittem végig most mi az az ~1300ft.
Kosárba zúzom véglegesítem nem is nagyon figyeltem miket ír ki. Meg is jelent szépen a download gomb tölti is ezerrel.
Várom várom a banktól az sms-t mennyit vont le hogy hogyé váltsák a dollár ,de csak nem jön.
Mondom akkor megnézem az emailemet milyen "blokkot" küldött az amazon.

És itt jött a meglepetés ugyanis az emailben ez áll:

Order Summary:

Subtotal of Items: $5.00
Discounts/Promotions - $5.00
------
Total before Tax: $0.00
Sales Tax: $0.00
------
Total for this Order: $0.00

Magyarán ingyen van egy DEAD SPACE 2-öm 😄 Annak ellenére hogy ilyen promo kodom nem is volt mitõl lenne soha nem is vásároltam még itt és nem rég regeltem csak!!

DarkSector
ezt írja ki:

We're sorry!

An error occurred when we tried to process your request. Rest assured, we're working to resolve the problem as soon as possible. If you were trying to make a purchase, please check Your Account to confirm that the order was placed. We apologize for the inconvenience.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
THX

grebber
DEAD SPACE 2 Annyi a lényeg a címed amerikai legyen (fakenamegenerator segít) a többi minden lehet valós!

DarkSector
Huh kaphatunk egy linket?
vpn-el lehet csak megvenni?

Fabio Capello
többekközt ezért rendelek már kb minden ilyesmit szlovákiából.

arty
nem is lenne ezzel baj, csak az elosztás rész már NAGYON nem mûködik: a magyar zenei cédék eladásai alapján megy, nem pedig mondjuk egy torrentoldal statja szerint:

- ha a legfrissebb house epizodot 19 ezren szedik le, gyõzike uj cédéjét 348-an, akkor miért nem a FOX studio kapja a winyo után a pénz 95%-át?

artisjus = maffia = ha matricás adathordozóért fizetsz, a maffiának adózol

Forza.

grebber
Amazonon Dead Space 2 most csak 5 dollár.Kár hogy nem hoztam meloba a bankkártyámat, reggelre tuti nem lesz már serial number.

grebber

az ilyen húzások miatt továbbra is seedelem a köcsög geci ákos zenéit ncoreon meg minden publikus trackeren is, ha már fizettem érte a pendriveommal..

grebber
Steam-en:
Dead Space 2,5 euró
Dead Space 1+2 9,99euró

Büdös Bohóc
artisbuzik

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

DarkSector
Ebben a legszebb hogy a vinyók pont most vannak magas áron....<#wow3>
De ez hardvertéma amúgy.

Jani21
A topic aktuális témájához valamelyest kapcsolódó dolog.

MerlinW
Szomorú, hogy neked ezt sikerült leszûrni a CDP levelébõl...

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem mondtam, hogy rossz - én nem nézek mechás animéket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fabio Capello
pedig az evangelion jó.

DarkSector
Ray avatara...😊

IMYke2.0.0.0
Hát, mondjuk ezt a poént csak a "Dallas"-nézõk érthetik 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
blu-ray<#pias>
nekem is van egy polcnyi cd-m a pecsából net elõtti idõkbõl
rég jártam ott, de szerintem még mindig árulják ott a játékokat, régen a rendõrök is ott vették egyenruhában 😊

IMYke2.0.0.0
Egyetem ideje alatt, amikor még az ország max 10-20%-nak volt internete, az is horror áron, bizony minden szir-szart leszedtünk a haveri körömmel: filmet, játékot, programot - volt olyan hónap, hogy Szlovákiában 500 darab DVD-t rendeltünk...

Mióta Blu-Ray-em van, 2009 óta, összesen 12 darab lemezt töltöttem meg játékkal - de ugye ez nem mérhetõ a sok-sok évvel ezelõtti állapotokhoz, amikor csak a nagy nevû játékok voltak 2-3 CD-sek, késõbb meg 1 DVD-sek.
Manapság, még egy hulladék játék is 4-6 GB...

A BD-lemezeimen animék terpeszkednek, ahogy a gépen is, közel 3 TB-nyi adatként.

Ezeket a japán rajzfilmeket itthon nem lehet kapni. Némelyiket még Európában, Amerikában sem. A Japánon kívüli megjelenésekre pedig sokszor fél évet, néha éveket*** kell(ene) várni.

*** Evangelion: 12 év.

davidka003
Meg a sok blu-ray. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
😄 minekaz?

IMYke2.0.0.0
Vélhetõen nálam is ez a helyzet - több éve feléjük sem néztem a DVD-táskáknak.

zorrobomber
Nekem is, de szerintem a fele már nem mûködik.

IMYke2.0.0.0
Nekem még megvan a több száz írott DVD. <#lookaround>

DarkSector
Meg az is egy dolog, hogy manapság szerintem senki nem tárol lemezeket, az a lemezes warez a múlt.
Manapság vagy torrenteznek vagy megveszik a játékot.

Hálisten ma többen megveszik mert manapság minden az ember orra alá van téve, és ha van pénze megveheti 1-2 kattintással, míg abban az idõben sok játékot max külföldrõl szerezhettél volna be.

bakvarnyu
Ennek a másolt CD árulásnak semmi köze a torrentezéshez szvsz

DarkSector
Jah. 😊 Nem is feltétlen mindeig az azt megelõzõ témákra értem a dolgot. 😊

IMYke2.0.0.0
Nincs baj azzal, ha a játék-játékosok--könyv témában mozog a téma.
Én azért figyelek, és ha kell szólok/törlök. <#lookaround>

DarkSector
Fasza chatszoba lett ebbõl.

De jó is lesz! Viszont ha márciusig nem adom le a szakdogámat, idén nem lesz diploma az tuti. <#idiota>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Jó, hogy mondod! Nekem az elsõ rész mentése sincs meg (azt is kéne kreálni egyet). Na majd nekifogok jövõ hét csütörtöktõl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Eltûnt az ME2 mentésem, az 1 szerencsére megvan, úgyhogy asszem lassan ideje kreálni egy új ME2 ending mentést 😊 Elsõ végigjátszásra mindenki túlélte, de annyira mindenki hogy csodálkoztam mikor a haverok panaszkodtak hogy ez meg az meghalt neki a végén.

cserélj logót.

Smuge
Régebben én is PC párti voltam de mostanra már áttértem az erõ sötét oldalára 😊 Teljesen más feeling az egész egy konzolon mint gép elõtt, számomra sokkal pozitívabb . Aki ezt nem érzi át mondhat akármit. Pár játékot viszont el nem tudok képzelni, hogy ott vigyek végig de ezek száma meglehetõsen kevés.

ott szerintem mindenki érezte hogy csak idõ kérdése amíg kiszarják, kár kapálózni érte.

jarlaxxe
3 nap alatt nem is rossz teljesitmény, föleg ahhoz képest, hogy az AW-nek másfél év kellett a 26 ezerhez...<#vigyor3>

és én még alá se írtam mert nem ment tegnap a fésszel belépõ gomb!

jarlaxxe
Már túl a 60 ezren, még a végén lesz belöle valami.

hát nekünk csak a barátok közt jutott. 😊

Fabio Capello
itt a te nagy tévedésed, mivel a dvd/cd/pendrive megvásárlásakor kifizeted a jogdíjakat. Meg lehet köszönni az Artisjusnak, és ama remek feltételezésüknek, hogy mindenki letöltésekhez használja a fentebb felsoroltakat.

zorrobomber
Kell az adag, szóval igen, a sorozatot leszedem <#bohoc>
Mindemellett ha lesz "egykattintós" netes fizetõs stream akkor váltok a kényelmesebbre, pénzért. Nem álszenteskedés a kulcsszó hanem a szolgáltatás.