Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaka923
Ne túlozzunk! Ha ennek a sokszorosa kelne el PC-n, akkor a készítõk nem is gondolkoztak volna, hogy kiadják-e PC-re... Ennek a 70 ezernek legalább a 60%-a már warezolná is le, amint lehet. Ami pedig a steames eladást illeti... Az szép és jó, amiket hallani a Steamrõl, miszerint a legsikeresebb digitális játékterjesztõ, de ez mivel ugye PC-s játékokkal foglalkozik, amiknek az eladásai alapból a béka segge alatt vannak, lehet még gyenge, hiába a legsikeresebb PC fronton. Eladási számokat sem közöltek még, pedig már nem egy helyen adtak ki ilyen adatokat, hogy bebizonyítsák, hogy tényleg milyen sikeresek. De hogy egy kis képet kapjunk... Meg lehet nézni Steamen az aktuális játékosok számát, amelyek persze közel sem adják a pontos adatokat, de némi képet adnak a helyzetrõl. Hát ki kell mondani, hogy nem valami hú de sok. Mindössze 6 játék van 50 ezer felett, a többi mind 20 ezer alatt van, ami rohadt kevés. Fõleg, ha a konzolokhoz viszonyítjuk, amelyeken nem egy játékkal játszanak egyszerre milliós nagyságrendben. A nagy steames akciókat meg felesleges elõhozni ebben a témában, mert azok a készítõket már nem érdeklik, annak az összegnek a 90%-át a Valve kapja meg.

DarkSector
Megleptem valakit? Mondtam valaha egy szóval hogy ez a játék érdekel engem?
Nem.
Akkor min leptelek meg? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Mindig tudsz meglepetést okozni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Ha magamból indulnék ki, aláírtam volna nem? Vagy azt ha nem írom alá már magamból indultam ki?
Szerinted letöltöm majd ezt a játékot? pfff
Még annyira sem kell nekem ha ingyen adnák.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jarlaxxe
Ne magadból indulj ki...<#hehe>

DarkSector
1/10 talán, vagyis 7ezer

DarkSector
A vicces az hogy te is azt hitted hogy aki aláírja meg is veszi majd. 😊

A régi mondás igaz hogy: "csodák nincsenek"

De majd meglátja mindenki.

IMYke2.0.0.0
Sokan vesznek "vakon" játékot - ahogy sok más fogyasztói terméket is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Ezt megnéztem és a képet is! Ezer és flopys pirates ez!

Next PC upgrade: 2022

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Valaki nem tud olyan helyet, ahol lehet még kapni dobozos (nem sold outos fapados fost) Sid Meiers Pirates game-et?

Totti5
Kíváncsi lennék ebbõl hány ember ismerte a sorozatot azelõtt hogy látta volna ezt a petíciót kiírva 500 gémer oldalon fõ hírként + arra is hogy ebbõl hány ember tudná elmondani hogy ez milyen játék és miért lenne ez neki jó😊

Chris Priestly posted on Bioware's forum tonight that ME3 will require Origin to authenticate and will not be on Steam.

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk! <#eljen>

jarlaxxe
6 nap és 71k aláirás tényleg nem semmi ez a tempó.

Közben újra elövettem ps3-ra a gamet és inditottam egy pyro karit, totál cheat az elsö karakteremhez képest.

IMYke2.0.0.0
No, ez már pozitív!

grebber
Vicces gyerek vagy. 60 ezer db világszinten az lószar.Steam-en kijönne 1 hét alatt már többen vennék mint 60 ezer db.
Ez a petició nem jut el mindenhova ezért is ilyen kevés aláírás van.És ennek a sokszorosa venné meg pc-re megnyugtatlak!

DarkSector
"Természetesen ehhez az is kell, hogy azok, akik a petíciót aláírták, meg is vásárolják a majd (talán) elkészülõ programot."

Nincsenek csodák. 😊

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

where is my water +1 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

robotnyk
ezeket nem ismerem
arty
where is my water megvan? szvsz legjobb mobilcucc. nameg a reckless racing :-)

Forza.

arty
mert az angry birds aztan akciojatek... :-)

Forza.

robotnyk
ha már mobil, ma két "komolyabb" játékot vettem ituneson,

az egyik a Superbrothers - Sword & Sorcery
érdekes 2d játék, valamiért egy kicsit emlékeztet az Another Worldre grafikailag, igen jó a zenéje egyébként

a másik az Aralon, egy komplett, 3D RPG, több mint 30 órányi játékidõvel.

ha pénzt adok ki telefonos játékért, akkor szivesebben adok ilyen nagyobb projectekért, mint ezek, vagy pl az EPOCH, Infinity Blade... de az ilyen Cut The Rope-szerû cuccok is jók alkalmanként 5-10 percre.
zorrobomber
Végre megtaláltam. Nem hosszú és bonyolult de én eléggé rákattantam anno.
Burrito Bison

DarkSector
Most hogy mondod. 😊

Nagyon hasonlít lolSl (vagy ki) stílusára...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Tõled ezt bóknak vettem. 😛

De az, hogy mindent leszarozol , ami neked nem tetszik (és kvázi lehülyézed, akinek meg igen: "ha van rosszabb a konzolos játékoknál, akkor azok a telefonos játékok. ráadásul teljesen antiszociális emberek közt elkezdeni ilyennel baszakodni, pofoznám aki képes rá") az nem normális.

Toleranciát meg hírbõl sem ismered a hozzászólásaid alapján.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Explorer alatt több pálya van, de sokat el lehet érni már a többi böngészõbõl is. Am nincs mit, melóba unalmas percekre sztem is ideális. Egykattos irányításnak hála, kívülrõl nem tûnsz idegbetegnek. Kell azért egy picit a fejet is használni(nem mint az angry birds-ben), és nem fejelésre, és ugye ment is pályánként, ha épp dolgod van bezárod és bármikor visszatérsz. Magyarán a célnak megfelel.

Carlos
Ki kért rá, hogy játsz vele? <#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Firefox alatt tolom éppen már a 21. pályát...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nem vagyok idõmilliomos és nem vagyok hajlandó minden szarral játszani
azt hiszem ez két normális és elfogadható emberi állapot

Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy te csak trollkodni jársz ide (No offense ha nem így van).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nem kurvajó
ez egy idióta mobiltelefonos játék amibõl még több pénzt akarnak kihúzni és még egy fos browsert is kell használnod hozzá

egy ujjal kell játszani könyörgöm 😄 ha van rosszabb a konzolos játékoknál, akkor azok a telefonos játékok. ráadásul teljesen antiszociális emberek közt elkezdeni ilyennel baszakodni, pofoznám aki képes rá.

pc-n pedig quake live van browserben, na az már kurvajó kategória.

DarkSector
"Notch: "Nem tudod megfizetni a Minecraft-ot? Warezold le!"

Notch úr kalózkodáshoz való hozzáállásáról eddig nem sokat tudtunk, éppen ezért a Minecraft alkotójának Twitteren közzé tett üzenete sokaknál kiverte a biztosítékot.
A Minecraft mindenható ura, Notch (avagy hétköznapi nevén Markus Alexej Persson) nem mindennapi tanácsot adott egy segítséget kérõ játékosnak Twitter fiókján keresztül. A twittelõ rajongónak állítólag nem tellett arra, hogy megvásárolja a játékot, ezért nagyon szeretett volna kérni egy ingyen accountot.

Noch válasza nem váratott magára sokáig és mindenkit megdöbbentõ javaslattal állt elõ: „Csak warezold le. Ha még mindig tetszeni fog, amikor már meg tudod vásárolni magadnak, akkor vedd meg. És ne felejtsd el rosszul érezni magad.😉”

A Minecraft szépen lassan eléri az 5 millió eladott példányszámot, így Notch bátran ajánlgathatja ingyen is, hiszen viszik, mint a cukrot. Szintén friss hír, hogy megérkezett a játék 1.1-es frissítése, amelyben helyet kapott néhány bug javítása és apróbb változtatás."

Rage47
telefonon is a kedvencem, de itt legalább nem szaggat 😄
DarkSector
Nézzetek a jobb alsó sarokra (monitoron):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tinman
Thx! Ez bejött!

DarkSector
Hát ez kurvajó. 😊

zorrobomber
DarkSector
Kurvajó én is kivittem 100%-ra

Totti5
POPCAP uralja ezt a szegmenst ( egy részét ) ezekkel az amúgy remek játékokkal így annak megfelelõen nagyon drágán is adja, mert sikeresek.

Daell Drow
En a bejeweled 3-t vettem meg par napja, nagyon lekot. Sose ertettem mert ilyen draga, de most 75% akcioban meg vettem. Es tenyleg lekot engem, nagyon addiktiv.
grebber
Tinman
Az már megvan XBOX-ra, de nekem most kéne melóhelyen :-/
Nem gond, ha fizetni kell érte, csak jó legyen :-)

Guren
zuma?

Fabio Capello
origines.

Tinman
Valami Puzzle Bobble-like játékot nem tudtok Steam-en? Instant venném!

DarkSector
Igen csak EA-ra...:S

Érdekes a Steam-et viszont lehet EA.
Én azt hittem egyforma a cd-kulcs, de steam csak 5-5-5-5-5-öt fogad el, míg a Dead Space 2 4-4-4-4-4-es.