Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Skyrim 1 platformon lett szar az a PS3. PC és a 360 ugyan olyan. Minden més user és hardwer error szüleménye. Az interfész meg jó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Inkább szar játék lett.
Pontosan olyan ami csak konzolon jó, ahol "meg van kötve a kezed", túl egysíkú a játékmenet a pc mezõnyben, a halo is ezzel szenvedett amíg merték kiadni. Na meg a gearsen a kiherélt GFWL multi se segített, azért ilyen gagyinál 5 évvel korábban is jobb rendszerek voltak. Az epic játékaiban is.

A skyrim az, ami egy szar port, mindenféle beállításoktól függõen akadozó egérmozgással, talán minden idõk legszarabb konzolos interfészével, de mégis milliókat adtak el PC-n is, mert legalább a tartalom minõségi mögötte. Az 1 más kérdés hogy még így is basznak rá belepatchelni egy kényelmesebb rendszert, inkább valami dlc-n dolgozgatnak.

DarkSector
Hagyd, mert visszajön egy másikkal. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
mondjuk az tény, hogy egy (amugy gázos: gamepados irányitás, 0 options menü, szaggatás, inkompatibilitás) konzolport nem kerülne sokba, de egy pécéseknek legalább kicsit is tetszõt már aligha lehet pár hónap alatt áttenni, egy tényleg pécére szabottal (minõségibb texturák, modellek, stb) pedig akár egy évet is ellehet a fejlesztõ 😊

a nagy kérdés mindig ez egy pc port esetén, h mibõl lesz több bevétele a kiadónak:
- a megjelenés után sok hónappal csordogáló konzolos eladásokból
- pécé megjelenés esetén visszaesõ konzoleladások + pécé eladások
...

anno a gears of war esetén az epic azt irta, hogy sajnos nem egyértelmü a második :/ konkrétan érzékelték, hogy a pc-s kiadáskor totál visszaesett a konzolos eladás és pécére eközben alig fogyott (h sokan lewarezolták viszont, azt tudjuk - meg azt is, hogy elég szar port lett)

Forza.

arty
valaki bassza már ki lolsl álregjét...

Forza.

DarkSector
Hát engem is ez tart vissza, mert már sok jo 10fontos cuccot láttam, meg GeoW 3 fémtokost (30 font).

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Azok a régi szép idõk amikor nézegettem zavvis árakat mit kéne venni font akkor még 29x volt!
Ez már a multé sajnos!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Valoban van talán posta 099 font vagy mennyi, de egy idõben ingyen posta volt azt hittem ez is az.
De dobozossan még 4 fontnál is korrekt. 😊

grebber
0.94 szállítás legalábbis nekem annyi volt!Szóval 1-2 százassal több.
Steam-en megvan már!

Magicka Collectiont hol tudtok legolcsóbban?
Jelenleg GMG-en 2500FT!

DarkSector
Tokkal-vonóvan 1125Ft

viszem, köszi!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

grebber
-10% kedvezmény!

mit tud?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DarkSector
ok thx sajnos amit kinéztem még ezzel is 27font lenne ami 10-11 ezer...😊
azért thx biztos valakin fel tudja majd használni.

Rage47
bármire
DarkSector
Ez megint olyan 30ft felett és akkor használhatod téma? mert akkor télleg nem valami hasznos ilyen ft mellett.

Rage47
Zavvi kód, akinek kell:

1997-9LW1-UZIN

Gondoltam, hogy veszek valamit, de ilyen Ft mellett nem éri meg igazán.
grebber
Azta kegyetlen jóféle ez a Magicka!
Amint lesz steam-en complete változat olcson meg is veszem!!!!

DarkSector
"Greebmangamingen van újdonság hogy lehet pár játék demojával játszani böngészõbe (gaikan keresztül)"

Látom terjed az Onlive technológia, de baromi durva ötlet hogy a demo-kat ne kelljen letöltögetni, és a demo-t elvileg eredeti mivoltában láthatod egy laptopon is.

***Amúgy ez a gaikai nem hasonlít a warez xboxos multi megoldás nevéhez.***

grebber
Sajnos én is csak januárban regeltem oda.De most már napontja csekkolom milyen akciók lehetségesek.

Greebmangamingen van újdonság hogy lehet pár játék demojával játszani böngészõbe (gaikan keresztül) meg is nézem mi is ez a Magicka nevezetû game!

DarkSector
Jah arról lemaradtam.
Én steam gift-en láttam egy linket, hogy 3.75dollár, mondom ránézek igaz-e, erre fellül kibaszta hogy greenmangaming oldalra akar csatizni, de valami hiba miatt nem hozta be az oldalt, most meg már nem is mutatja.

Guren
amazonon karácsony körül 2 és fél dollárért volt.

DarkSector
Ez felettébb fura.
Én ezt nemrég ugyanazezen az oldalon feleennyiért láttam reklámozni. Hogy tellik az idõ, és az 3.75 dollár volt nem euro.
Kicsit így már drága.

grebber
Just Cause 2 6.24 € (Greenmangaming steam-en regelhetõ)

DarkSector
Lehet igazad van.
Amúgy notórikus. 😊

IMYke2.0.0.0
A "heater"-t nótorikusan írtad - nem elírva.

A parttalan vitához: elég legyen.

Amikor a játék megjelenik PC-re is, akkor okkal fog történni: a fejlesztõk, és a kiadók úgy fogják gondolni, hogy meg fog térülni.
Nekünk semmi közünk hozzá, és csak örülhetünk annak, ha megkapjuk.

A jóslós, megmondós hozzászólások értelmetlenek, fellengzõsnek hangzanak és nem kicsit szítják a tüzet, amire itt nincs szükség.
Elmélkedni lehet róla, hogy 'mi lesz ha', de felesleges.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Írtam már hogy sorry gyorsan írok sokszor mert közbe másfelé is figyelek, elõfordul.
Elnézést is kértem már nem tudom javítani mert csak 4-5 percig lehet.
Sõtt a kis és nagy i-k meg ö-k meg ü-k miatt is. 😊

IMYke2.0.0.0
A "gyûlölködõt" még mindig így írják angolul: hater, nem pedig "heater".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"a konzolokhoz viszonyítjuk, amelyeken nem egy játékkal játszanak egyszerre milliós nagyságrendben."

cod6 cod7 cod8?

mindketten tudjuk hogy ez nem így van

Súlyos csúsztatásokat érzek az írásodban. Hozzászólásod elsõ fele tény, míg a második fele a steam használatról nem tartom jó megállapításnak.

Az, hogy valaki mennyit költ el steamen, milyen árban, majd azt a játékot mennyit használja nem függ össze. (Éppen hogy a fordítottja igaz szerintem: Keresettel rendelkezõk vásárolnak akár drágán is steamen, ugyanakkor nekik nem sok idejük van játszani is vele, így nem is tartózkodnak sûrûn online.)

Konzolokhoz meg fölölseges viszonyítani (konzolból van jópár), míg pc-bõl csak 1. Nézegethetjük itt az Online jelenlétet konzol szempontból, de akkor pc-sek szemrebbenés nélkül felhozhatják a Cod-ok, BF3-ak, MMO-kban eltöltött idõket is, amik szintén eredeti játék vásárlásból adodó online jelenlétek (ekkor szoktak konzolosok mentegetõzni, hogy dehát az nem számít bele... De bizony kérem, hogy beleszámít.)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Részedrõl nincs értelme, de veled nem is fogom megvitatni, annyira nem érint a véleményed a véleményemrõl. 😊

nem tudom mi a véleményed, mert nincs értelme annak amit leírtál
ha csak te érted amire gondolsz akkor magadban kell beszélgetni a tükör elõtt, és nem nyilvános fórumba irogatni

DarkSector
bocs ha elirás.
a véleményemen nem változtat.

heater? egy angol szótárt szerezz már.

1. Senki nem mondta, hogy aki aláír egy petíciót az meg is veszi (fellengzõs dumádat tartsd meg magadnak, itt senki se hülye)

2. Azt, hogy bukás lesz-e vagy sem te aztán nagyon tudod (Nostradamus vagy vagy mi a szösz?)

3. Nem bejáratott cím is tud jól szerepelni, ilyen törvényszerûséget, hogy nem én még sehol nem hallottam. (Mert a Dragon Age nagyon bejáratott franchise volt, amikor kijött. Érdekes mégis jól szerepelt, akkor, hogy is van ez?)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Legyen igazad, bár bejönne és ezekután nem lenne több buzi védelem meg optimalizálatlan játék mert kicsit példát vennének a többi fejlesztõk is.

Nem lenne több fél-Rage pl.

grebber
Ezt õk leszarják, ha elmegy 200 ezer db már van van bevételük. Ha pl csak 10 euros steam-es árral számolsz (biztos ennél drágábban adnák mivel fasza game) az már 2 millió euró nem tudom a valve mennyit kér a terjesztésért,de egy portolás ennek az 1/10-ébe sem kerül állítom!

De mivel ezt soha nem fogja nekünk megmondani senki hogy egy konzolos játék pc-re kihozása hány ft-ba kerül így nekünk csak a találgatás jut.Ami mint látszik komoly vitákat szül.

DarkSector
Jah a kis arcade 2D-s játékból is elmegy 200ezer csak milyen áron és mennyi idõ után, a fejlesztõknek majd ez nem lesz mindegy, de kívánom hogy vegyék meg sokan, az lenne a jó legalább több játékot áthoznának.

csak 10-15 év után az ember hitetlen (mármint a warez mennyiséget látva), legalább lenne pc-n valami kis ösztönzés hogy többen vegyenek origit.

Shep
Meg legalább 2x annyian warezolnák 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Senki nem is akarja ellenõrizni.Mivel a kiadok nem idióták gyülekezete tudják ennél bõven többen vennék.

DarkSector
Nem a megjelenére írtam hanem arra hogy egy mentalitás van ingyen van azért mert aláirok egy petíciót egy warezos simán beír jelenjen meg és kész vajon ki ellenõrzi ezt?
Senki? 😊

Persze nem csak az venné meg aki aláírta, persze csak éppen azt mondom hogy a 70ezer nem egy tényszerû adat hogy akkor kijön és 70 ezren akik aláírták pikk pakk névszerint sorba megveszik...én ezt írtam.

Utána persze kicsit csökken az ára fingé hugyé elmegy 300 ezer darab.

csak az volt irritáló hogy páran naívkodnak hogy hûha aláírták 70 ezren...most akkor ebbõl milliokat eladnak...:S

DarkSector
Jah jut eszembe nem kis öngól egyik-másikotok részérõl.
Pc heater vagyok de szidok egy konzolos játékot. Logikus...<#vigyor5>

grebber
"Tényeket mondod" Erre mondják Epic fail!!!!!!

Még egyetlen egy game sem jelent meg mert volt rá petició.Akkor milyen tényeket mondasz?
Lehet ez sem fog.Majd ha pénz szûkében lesznek és szükség van 100-200 ezres pc-s eladásra kiadják.Õ dolguk.

De pl ott az Alan Wake petició ,ami elhalt 26 ezernél.Steam-en 1 nap alatt elfogy majd annyi!

Szóval a "tényeiddel" csak óvatosan!

bár még te is ilyen vagy

szerintem meg warezos
nem láttam még mást ennyit írni megjelenés elõtt vagy aznap játékokról topicokban
minden topicban. mindent letölt, beteg hogy ide kattint egyáltalán.

DarkSector
Ez nem platformitás kérdése.
Pont azt mutatja hogy ti pc pártiak vagytok csak és nem láttok a ködtõl.

Csak mert millióan lewarezolnak minden szart pc-re és valaki hitetlen egy ilyen aláírós szarral szemben már rögtön pc heater.

Látod ez védekezés, valamiért a pc elleni támadásnak vélitek ezt a véleményt és védekeztek csak nem vágom miért, de mindegy ha ekkora naivitás van még részetekrõl akkor ám legyen én szóltam elõre. 😊

jarlaxxe
A hozzászólásai alapján konzolos a srác.

DarkSector
Volt több mint neked. ja.

Most hirtelen védekeztek a semmi ellen mint a kis sündisznók, holott nem rosszat akarok, hanem csak a tényeket mondom.
Jó hogy megjelenik örülök neki, itt ti 20-an megveszitek meg még páran nem is rátok írtam hogy nem veszitek meg, hanem ismerem az eddigi szokásokat látom mibõl fogy kb, ez nem egy bejáratott cím, bocs hogy nekem kell rossz híreket közölni, de ez elég nagy bukás lesz.

Az meg hogy ti azt hiszitek hogy mert valaki virtuálissan belép egy petícióba szavazni és az automatikussan eredeti példányt fog venni, akkor most nagyon gonosz leszek de brutálissan naívak vagytok!

Nem értem hogy te mit irogatsz ebbe a topicba.. Talán a steam karácsonyi ajándékai elõtt volt eredeti játékod??