Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát PS-en elég gyatrán fest, egy mosottas valami az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JethroHUN
Ez mii?! Undorító <#wow1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Totti5
"performance on PS3 drops down to 20FPS or lower"

Végig szar az fps benne ( képes a 0át megközelítõleg is lemenni ) és a képminõség is ratyi.

Itt a teszt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Szar a fenéket, PS3-on sincs vele semmi gond.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Te is beállsz a sorba, és elfogadod, ha egy hulladék konzol-menüt nyomnak az arcodba?!?!
Csalódtam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

shaddam
A zseni átlát a káoszon.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Jah. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Solid Snake
legjobb 😊<#idiota>
artschi
elõrendelve, köszi 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

arty
hát ez aztán kurva élvezetes lehet 😊))
oda baloldalra még lehetett pakolni valami UI-t, hogy teljesen kitakarja a _JÁTÉKOT_ 😊)

Forza.

grebber
ÁÁÁ nem bírtam ki nem bírtam várni a nyári steam-es cuccra hogy lehessen cserélni game-eket és legyen jó leárazás.
Megvettem Civilization 5-öt 2171FT-ért!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Ja és az egy dolog ,hogy nekem nem tetszett de valami csak nem stimmel vele mert ugyebár nem kevesen használják azt a kis modot ami átláthatóbbá varázsolja az egész tárgylistás dolgot. Jó persze ettõl még lehet, hogy mi vagyunk a hülyék, nem tudom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De használtam de ugyebár oda is be volt rakva az üvegcse, ilyen olyan varázslatok, shoutok stb és ugye úgy már az is sok.

DarkSector
lehet az volt a baj, nekem nem volt dual-om. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát ez a pár cucc pont elfért volna a 8 db quickmenü slotban, amit 1 kattintással elõ lehet varázsolni... Gondolom, hogy ezt nem nagyon használtad (favourites opcióval bejelölni a tárgyat, majd q-val számot rendelni hozzá).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
2007-ben a Prescott (P4 3GHz) már nagyon soványnak számított😊 Én is akkortájt cseréltem le.

[merlinw.org]

MerlinW
Ha marad belõle... ezeket a könyveket kis példányszámban nyomják manapság. Pl. a "A tûz és jég dala" sorozat (trónok harca, stb) cseppet nívósabb mûvek, mégis megjelenés után 2 hónappal fél évig vadásztam a harmadik részét.

[merlinw.org]

de van, csak nem mûanyag karok tekergetésére kell tervezni hanem valami kézbeillõbbre 😊

Shep
Persze de akkor sem az igazi. Risené pl. sokkal jobb volt szerintem.

Totti5
Egyszerre csak 1 fegyót használsz. Ha íjat is akkor be kell tenni quickbe... olyan RPG nem nagyon van ahol nem kell a menüben lapozgatni vagy tekeregetni, pláne ha összeszedsz 500 dolgot... 😊

Shep
Ja meg Baal buzogánya is nálam volt miután megkaptam.

Shep
Hát mindig volt nálam 1 íj, 1 egykezes varázskard leginkább a Dawnbreaker, vagy 3 fajta varázsbot a sokféle nyílvesszõ ez azért már elég sok 😊 Üvegcsékbõl meg biztos volt legalább 30 féle amiket gyakorlatilag sosem használtam éppen ezért elég sokáig tartott kikeresni a gyógyítókat. Ja, Oblivion nem jött be éppen ezért már nem is emlékszem ott mi milyen volt.

Hogy vittél sok fegyvert, mikor pár kilótól is megrokkant a karakter (csak magasabb szinten nincs ez így egy perk hatására)? Túlterhelés után meg úgyis vánszorog, ami meg élvezhetetlen már, így nem éri meg fullra pakolni magad. Egyébként meg ez is kikerülhetõ társ alkalmazásával, aki elviszi a cuccod helyetted.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mit kell görgetni, mikor minden szépen kategorizálva kerül be az inventoryba? Ha meg nehezetekre esik 3 görgetést végrehajtani az egéren (megjegyzem ugyanígy kellett lapozni az Oblivionban is) az már egyéni szocproblem.

Pedig most kivételesen igaza van!

grebber
Királyság! Asassins Creed új könyve mellett ezt kérem még majd idén karácsonyra!

DarkSector
Szerencséd volt.

Nekem 3Ghz Pentium 4 + 2GB DDR 400-as memória + 7900GS és be-be szaggatott.
7600GS-em volt elõtte nekem nem igazán mentek vele a játékok.
Mikor Dx10-be tettem nem nagyon tudtam sokszor forgolódni se.

De hozzáteszem most a max grafikáról beszélek. Gondolom te is max details mellett futattad.

MerlinW
grebber
Anno 1280*1024-es moncsin toltam!
Még talán forumába meg is jegyeztem hogy ue3 végett kegyetlen jól fut mind szinte az összes!

DarkSector
Az fura milyen felbontáson?
Nekem 7900GS-el akadozott 1024-ben. DX10-el meg aztán játszhatatlan szinte.

grebber
Akadozás? Az akkori alsó közép 7600GT-vel maxon pöpecül ment semmi akadás nem volt
Engem érdekes nem vágott ki egyszer sem arra emlékeznék!

Bár lehet eredeti ennyire szar lett mert warez verzióban nem láttam ilyeneket!

DarkSector
Magyar Eredeti Multi....fail. 😊 Nekem gyémánt kiadásban megvan szép magyar verzio csak kár hogy a warez kellett hogy tudjak multizni.

arty
nem maradtál le semmirõl, csak elfelejtetted 😊

akadozás, crash2desktop, gfwl/multiszopás, dátumszopás. persze, ha a gta4 a mérce, akkor ez egy tuti port.... 😉

Forza.

jaja, nem tudja mit beszél! volt még beleépítve csak nekünk külön direct x 10 támogatás is amivel ugyanúgy nézett ki de lassabban futott!

grebber
Hoho valamirõl lemaradtam pc-s Gears of War mint szar port??? Te vajon mit nézhettél...

farm simulator 2011-et többen töltötték le 😉

jarlaxxe
Miért száll a légy a szarra?

Totti5
Ez akkor pc specifikus bug lehet, ilyennel nem találkoztam még. Fegyverek közt nekem is ott van a 6 nyilvesszú fajta, habár két kezes harcos vagyok és csak gyüjtöm õket + van a saját fegyver + kõfejtõ + varázsbot + 1-2 amit összeszedek küldetés alatt. Ennél több nem nagyon kell, fõleg hogy a teherbírás azért véges. Italokból nagyon sok fajta van, de ott sem szoktam pár másodpercnél többet elidõzni, persze ha valami specifikus dolgot keresek ami oda kell akkor végignézem, de ez teljesen rendben van nem? honnan is tudnám hogy melyik kell nekem??? ha élet kell vagy vagy mana vagy stamina akkor a színek alapján vagy már a kinézetük alapján megtalálja az ember pillanatok alatt.

DarkSector
Mert szar de ingyen van a szar.
Érted megeszi a nép a szart is ha nem kell fizetni érte. 😊

(szar kifejezés nem a skyrim-et minõsíti csak általánosítva irtam és nem a játék minõségére)

Nekem sok helyen ez ami szúrja a csörömet hogy nagy pc-s letölti a szar konzolportot, végigtólja utána meg fikázza. (akinek nem inge ne vegye magára)

arty
de akkor miért szedték le csak itthon, csak pár torrentoldalon több tízezren? 😊

Forza.

Shep
Milyen bug? Nekem rengetegszer beakad egy válasznál, tárgynál stb. és csak gombokkal lehet nagy nehezen kihozni ebbõl az állapotból, az egyéb-re nyomva sokszor kilép az egész trade részbõl és ezek lehet, hogy apró hibák de roppantul zavaróak. Ja és de én jó sok fegyvert hordtam mindig magammal., meg ott van a legalább 6 féle nyílvesszõ fajta, meg a millió 1 itóka.

Jani21
A GMG-s Magicka Collection nem tartalmazza az összes eddig megjelent DLC-t szemben a Steamessel (és Steamen olcsóbb volt az ünnepek alatt mint GMG-n, szóval késõbb Steamen lesz inkább jobb vétel).

MerlinW
1, inventory
2, quick inventory
3, hotkeys

Egyszerre ~10 eszközt érhetsz el 1-2 gombnyomásra. Ennél több nem is kell.

[merlinw.org]

Totti5
Milyen bug?

A görgetés nagyon gyors, de mégis mit kell benne annyira kutatni? 100 fegyvert vagy páncél nem viszel magaddal, csak 1-2õt. Max az italoknál van millió darab, de ha más lenne ott is kutatni kellene, szóval minden csak megszokság kérdése.

Shep
Naphosszat kell görgetni, a millió 1 tárgy között, ráadásul bugos is.

Totti5
Egyszerû könnyen kezelhetõ, nem kell napokat lapozgatni meg baszakodni hogy valamit elérj.

IMYke2.0.0.0
Ez lemaradt, mert egy kézzel pötyögök: <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Na ez is ritka ,hogy LoL-al egyetértek valamiben de a skyrim interfész tényleg egy borzalom, bár meg lehet szokni úgy 30 óra alatt 😊.

IMYke2.0.0.0
"Az interfész meg jó." --- Jó poén volt. Még ilyet!