Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shank 2 8 euró origin-en. Csak összehasonlításképpen 10 euró steamen az elsõ rész.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
az ördög a részletekben rejlik 😊 ne vegyél kamukulcsokat és nem fogod õket elveszíteni.

Forza.

DarkSector
Van 1-2 ember aki megússza, de sokat lekapcsoltak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én vettem (steames) és még mindig megvan 2 hónap eltelte után is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Ok ettõl még jobb az Origin. A részletek mellékessek. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
nem. viszont nekem steamen se vették még el játékomat.

igaz, nem is vettem tisztázatlan forrásból kulcsot 😉

Forza.

arty
de miért kéne a steamnek állnia a cdgalaxisos eladások letöltéseit is?? (azaz hogy a dobozos kulcsoddal is megkapd a steam szolgáltatásait)

ha a kiadó nem köt szerzõdést külön a steammel, akkor jóhogy más a cdkulcs és a steamkulcs...

hogy a SAJÁT játéka mögé milyen SAJÁT letöltõrendszer (origin) ad, megint csak irreleváns, hogy egy 3rd party letöltõrendszeren jó-e a kulcs

Forza.

DarkSector
Oks de vették már el játékodat Origin-en? 😊
Most hogy honnan szerezték a kulcsot nem kérdezem õket. 😊

arty
ugyérted: a csaló, lopott, ruszki kulcsokat kiszûri a steam, az origin pedig (még!) nem

értjük 😉)

egyébként az originen is lehet jó kis orosz bf3-ad, ergo ott is van régiokódolás. pláne, hogy ahogy lant is irták, ott is van amerika vs. EU szopás

Forza.

DarkSector
Vagy éppen az 5 dolcsis DS2 origin elfogadja steam nem, csak megveheted a steam-en ...😊
Viszont ha megveszed steam-en megintcsak azt befogadja az origin is.

(zárójelben hogy mibe írható be)
DS2 kulcs (origin)
Dobozos DS2 (origin)
Steam-es DS2 (origin és ugye steambe vetted ott benne van alapban)

Így már értem!

DarkSector
EA-nál veszel egy játék cd-kulcsot gond nélkül megy.
Steam-en meg szigorkodnak.
Régiósak, ha meg gondolnak 1-et elveszik a játékot. 😊

Régebben 2 játékot vettem:

Black Ops és BC 2.
BC 2 még megvan. 😛

Totti5
Pl töröld a hszt amikor ilyen hülyeségekkel jön, s akkor talán befejezi, de nem akarok flémelni, inkább nem szólok hozzá többet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Minden bizonnyal nem játszottál pl az Infamous 2vel, ami baromi szép és hatalmas sandbox ráadásul meglepõ módon kifogsátalanul fut. Bethesda baéfasz volt, leszarták a portot, a többi kamu duma.

Ezt most nem értem...

DarkSector
De nem válogat a cd-kulcsokból. 😊

IMYke2.0.0.0
Mit tegyek?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát igen ez így nem hangzik valami jól. És tény, hogy Steamhez képest fapados megoldás (még), de viszont cserébe ugyanolyan botrányosan drága.<#smile>

inkább neked kéne googlet használni
de gondolom gamepadról írsz és nehét több ablak között váltogatni így segítek: link

origin bolt részének az európai választéka nagyon gáz, usa IP-rõl nézve egy másik világot látni idõnként jó akciókkal meg más kiadók játékaival is..

Ebben teljesen igazad van! Egyébként Oblivionban ugyanígy ömlesztve voltak, ott is kellett bogarászni bõven. Amúgy még raknának Skyrimbe fizetõs enchantolást és kovácsolást, akkor még jobb lenne a játék.

arty
persze, hogy túlzok 😊

az origin ettõl függetlenül borzalom fapados és abból a szempontból is nagyon káros, hogy ha "beindul" majd minden kiadónak lesz sajátja és minden játékod miatt külön rendszerre kell regelned, játékot tárolnod, saját EULA, gagyi akciok, egyedi problémák, barátlisták, stb

Forza.

Totti5
Annyit lehetne rajta finomítani, hogy az italoknál a mana, stamina, mérgek, élet stb... külön kategóriákba legyenek sorolva. Ez ami kicsit zavaró, és pár másodpercel több idõ mire megtalálom amit szeretnék, fõleg hogy gyüjtöm, kreálom õket és millió van már😊 használni meg ritkán használtam még, max csak életet.

shaddam
Ja.Más érdekes módon minõségibb dolgokat hoz ki belõle.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
Imy, ilyenkor neked kellene lépni!

Ez azért túlzás. Steammel is játékot szedsz, Origin-el is azt szedsz (igaz, hogy nincs chat, de elvégre még béta állapotú).

Azért steam sem egy fenékig tejfel valami: Fagyások, játék nem elindulások, túlterheltség, nem megvalósítható vásárlások, indokolatlan leállások... van ott is probléma bõven. Nekem pl. valamelyik nap eltûntek a steamcloudos mentéseim. Mondanom se kell nem voltam boldog, de egy restart megoldotta a problémát.

elmagyarázták már hogy ez a rendszer korlátja, ezt kapja aki azon játszik.

Totti5
Nem is ez a lényeg, hanem az FPS. Van amikor megáll a kép... de nézd végig a performance analízist. 360on fix 30 itt PS3on 20 körül... ha pedig valahol frém drop van akkor még lejebb tud menni. Nincs ezen mit filózni, a Bethesda csúnyán elbaszta és leszarta a PS3 játékosokat... ez ebben a formában egy GOTY játéktól teljes mértékben elfogadhatatlan!

arty
nem olyan szörnyû 😊)

steam után olyan, mint amikor egy luxusrepülõgép bizniszosztálya után felszállsz az 1932-ben rendszeresített 47-es villamosra, amit 80 éve nem tartottak karban 😊

Forza.

Én már regeltem DRAgon Age 2 miatt (így kaptam ingyen MAss Effect 2-t szóval nekem igencsak megérte!)

Nem olyan szörnyû azaz origin. 1 nagy hibája van, hogy nem csak a játékot szedi le, hanem a telepítõ fájlokat is, így 2x annyit foglal, mint egy ugyanolyan steames verzió (persze ezeket lehet vele töröltetni, de így is 2x annyi helyet igényel a telepítés!!!)

MB*

Az ilyen online aktiválós védelemnél 1-2 file hiányzik a lemezrõl, hogy ne tudják feltörni megjelenés elõtt semmiképp. kb 5-50Mb letöltés lehet (+ patch ha jött ki a dvd nyomtatás óta). Ez elég régóta így van az összes steamworks és EA játéknál is.

arty
ha a lemezen ott lenne a játék, gondolom sokan az origin acc helyett csak odamásolnák a nocd exe-t és game - igy viszont kénytelen leszel leszedni originrõl a játékot, ami miatt tutira regelsz originre 😊 és ezzel az EA már nyert...

Forza.

TBTPumpa
Félreértések elkerülése végett: lemez van a dobozban, csak a játékot magát nem tartalmazza teljes egészében.
Forrás: ME.HU

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Skyrimnél én úgy tudom volt lemez.

TBTPumpa
Akkor ez micsoda?
Igen, letölthetjük, a dobozos verzió nem tartalmazza a játékot, a lemezen a letöltési kódot találjuk, akárcsak a Skyrimnél) és telepíthetjük.

Ha lennél olyan kedves és ellátogatnál a Mass Effect-es magyar oldalra, akkor az ott lévõ hozzászólásokban már megmagyarázták ezt...

TBTPumpa
Az elsõ két rész nekem is premierben (áron és változatban) van meg és mindkettõt imádtam, de szerintem ez a harmadik rész kimarad...
Már az elsõ infók óta tele vagyok kételyekkel a játékkal kapcsolatban. (A megjelenési idõpont (2011. március és 2012. március) és a Gyûjtõi változat tartalma erõsen hajaz a "nagysikerû" Dragon Age 2-re (új karakterek, páncélok, idétlen DLC-k és letölthetõ Soundtrack.) Az is baromira Epic-nek volt beállítva, ahogy ez is. Arról is kevés infót mutogattak, ahogy errõl is, az is nagy csalódás volt, ahogy ez is?!

Azért ez milyen paradoxon már, hogy veszel egy dobozos verziót, amiben csak a kód van, amivel letöltöd a játékot. Kérdem én, akkor mi a bánatnak a doboz? Egyértelmûen a digit disztribben látják a jövõt, ez innentõl kezdve teljesen tiszta.

Másik meg az, ha nincs épp internet elõfizetésed, vagy csak lassú, vagy épp technikai probléma van, akkor hogy játszol az eredeti játékoddal, amiért súlyos összegeket költöttél?

Ez így egyszerûen röhej (ezt is csak az EA meri megtenni, hogy csak kódot rak a dobozba).

Ui.: És akkor te a Skyrimet a menü miatt teljesen kihagyod?

Jaka923
Már miért ne lenne a dobozban a játékot tartalmazó lemez? Egyrészt, a BF3 is Origin-függõ volt, és ott volt a lemez. Másrészt, a cikk sehol nem írja azt, amit állítasz.

IMYke2.0.0.0
Az én 0.5 Megabites hozzáférésemmel azt hiszem ez a játék elérhetetlen lesz.
Szomorú - mert az 1. rész elsõ kiadása, és a 2. rész Collector's Edition verziója is megvan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Mass Effect 3 mizéria:
Az Origin-függõség minden megvásárolt Mass Effect 3 példányra vonatkozik, legyen az dobozos avagy digitális változat. Jó hír viszont, hogy az Originre csak a játék online aktiválásához van szükség, így miután elvégeztük, a fiókunkból akárhány gépre letölthetjük (igen, letölthetjük, a dobozos verzió nem tartalmazza a játékot, a lemezen a letöltési kódot találjuk, akárcsak a Skyrimnél) és telepíthetjük.

Tehát végülis nem került bele a korábban bejelentett állandó autentikáció, legalábbis ami a single playert érinti. Aki a multival is játszani szeretne, annak szükséges lesz belépni az Origin fiókjába és persze állandó internetkapcsolattal rendelkeznie.

Forrás: MassEffect.hu

Magyarán: Csak egy kódot kapsz ami a DVD tokban lesz benne...
A DVD lemez vagy egyáltalán nem lesz a tokban, vagy pedig a játékot nem fogja tartalmazni. Fasza! Megveszem 17 000 Ft-ért a játékot és még feltelepíteni sem tudom, csak majd ha letöltöttem a 15 GB-os vagy nagyobb (Mass Effect 2 is ekkora volt, pedig az már 2 éves játék!) méretû játékot az EA idétlen, baromi gyors és megbízható Origin rendszerérõl... Fantasztikus! Asszem ez ott fog megrohadni a boltban. Majd Hardveraprón veszek valakitõl 2000 Ft-ért kulcsot és megveszem akkor Digitálisan. Ugyanúgy eredeti játékom lesz, csak olcsóbban... Az EA és az Origin pedig bekaphatja!

szabii98
nem is különbség 😮

I met God. She's black

IMYke2.0.0.0
Tehát, te imádod a Skyrim menürendszerét.
Te tudod.

Még csak annyit hozzátennék, hogy nálam az elfogad= megtûr, de semmiképp nem kedvel, Tetszik = Imád, Kedvel, Szeret.

Nincs is ezen mit vitatkozni. Én így látom, te úgy, de ez amúgy is így van rendjén. Nem kell mindenben egyetérteni <#smile>.

DarkSector
Összeillesztettem a 2 képet, hát omg. 😊
Eddig énsem halottam errõl hogy ekkora eltérés legyen.

(balra az oszlop érdekes ha rákattintottatok 1x a képre. 😛)

IMYke2.0.0.0
Semmi kedvem vitatkozni. Én így látom: tetszik = elfogadás.
Te el tudod fogadni a konzolos menüt, én nem.

arty
láttam már wowosokat játszani és tudom, hogy inkább ki se kapcsolják ezeket, mert az "nem hatékony" 😊

Forza.

Nem! Engem nem érdekel a konzol vs pc hülyeség (konzolos menü nem konzolos menü... Semmiben nem volt jobb az Oblivioné, ott is kellett görgetni bõven. Igazság szerint nem értem, hogy mi a gond, mikor bõven a használható tartományon belül van a Skyrim menüje).
Én ettõl elvonatkoztatva fogadok el, vagy értékelek dolgokat a saját meglátásaim, ízlésem, tapasztalatom alapján. A Skyrim menüje nekem így tetszik, ahogy van. Ennyi a lényeg. Nem fogok beállni a konzolellenes véleményeket támogatók közé, ha nem értek vele egyet. Bocs, hogy nem adok igazat, ha nem értek egyet. Én már csak ilyen vagyok.

Mégegyszer hangsúlyozom, hogy nem elfogadom a Skyrim menüjét, hanem Tetszik. Nagy különbség!

Legalább nézd már vissza hogy mibe trollkodsz bele..

tipp: a skyrimrõl van szó

Szerinted ez amit linkeltem nem egy gombnyomással tüntethetõ el? És még ez zavar, meg hogy mennyit takar ki, amikor a skyrimben alapból leállítod a játékot/akciót amíg a MINDENT kitakaró menüben bogarászol? 😄

Nem semmi, hogy a controller kezelésével korlátozott képességûvé tett konzolosok elfogadnak mindent, és már máshol se tûnik fel nekik ha szart nyomnak a képükbe.

Jó ellenpélda a mass effect, ég és föld a controlleres és a rendes irányítás, pedig egy fél óra alatt összedobott action bar a különbség, és máris nem kell az alapból hosszú játék idejét még több óra menükben vacakolással elnyújtani.