Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem! Tényleg szép gesztus volt tõle!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
nem, én nem akarnék azzal játszani az elsõ nélkül, ennyi idõm meg szörnylövöldére nincs 😊

csupán respektáltam grebbert a nagylelkû gesztusért, bárki is kapta

Forza.

Ezek szerint, akkor tiéd lett a DS2? Lehet gratulálni?<#smile>

Én is szivesen vittem volna, de hát ismét rosszkor voltam nem jó helyen (nem voltam internetközelben). Erre mondják a bölcsek, hogy így jártam <#nevetes1>.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Elfogadom én szememben is vannak hülye emberek, de nem panaszkodom, mert én nem személyeskedem soha (jó ha felbasznak néha beszólok) csak szigorúan külsõs dolgokról véleményezek.

Ha ez mindenkinél így lenne szép világ lenne, és 1 vita sem lenne. 😊

a lol srácot is kidobhattam volna már vagy 10x a topikból de még a többiek unszolására sem tettem, mert gondoltam nah még 1 esélyt, erre meg mindig belém köt az altregója, de mots akkor mit tegyek hülyézzem le mindig? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Büdös Bohóc
ettõl még hülye vagy már bocs 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

arty
ettõl még el is adhatta volna 😊

grebber <#worship>

Forza.

DarkSector
Igen de kérdezd meg neki mennyibe került az a játék. 😊
Meg fogsz lepõdni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JethroHUN
Ez mi ez?! <#wow1> forumra beírtál egy eredeti cd kulcsot? Nem mondod

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

DarkSector
Viccet ne úgy értsd mint a Showder Klub-ban.
Csak amolyan irónia akart lenni.

Tudom mindenbe találok problémát, de ha nem az nem én lennék.

grebber
Akit érint:

Amazonon 11,99 dollár a Dragon Age Pack (Dragon Age 2 +Dragon Age Origins: Ultimate Edition)

Next PC upgrade: 2022

nem akarsz elmenni dumaszínházba fellépni mert hatalmas nagy vicceid vannak

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DarkSector
Csak vicceltem pont azért mert nem regelhetõ be. 😊
Most ezért nem töltöm le, ha így kéne ott a mag. vagy valami torrent oldal.
Ha nem rakhatom be kliensbe akkor nekem nem annyira számít

Fabio Capello
nope.avi

robotnyk
nem lehet
Tinman
Öööö, hogy is?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
az a jo hogy regelhetõ steam-re. 😊

DarkSector
Nah maradt 1 darab Nation Red akit izgalomba hoz az jelezzen.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, nem is aktív topik-lakó vitte...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Azért ez nem olyan kis ajándék, mint egy 10%-os kód... Steam-en akcióban(!) 7.5 Euro = ~2300 Ft körül van jelenleg. Dobozos is nagyjából ilyen áron szalad.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Solid Snake
lol,ezt is mondani kell <#hehe>
Fabio Capello
õ az 1-rõl beszélt, hogy 10 euró Steamen, úgy hogy benne volt a humble pakkban.

grebber
Lemaradtam volna valamirõl ? Tudtommal ilyen pakba csak a Shank 1 volt õ meg a 2-rõl írt!

Fura is lenne hogy egy nemrég megjelent mint látható 8-10 euróért is kelendõ game-et betennének pár dolláros pakkba.

Tinman
Humble pakkban akár 1 dolcsi volt...

Tinman
Aki elvitte, azét köszönje már meg <#ejnye1>

MerlinW
Köszi, de valaki már le is csapott rá😊

[merlinw.org]

Solid Snake
<#love12>
IMYke2.0.0.0
Nekem sincs Origines hozzáférésem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én nem fogom felhasználni, ezért nem is néztem meg, de a túl jó szíved fog a sírba vinni. Köszönjük. <#worship>

Solid Snake
köszönjük /nincs is origines regem/ xD
IMYke2.0.0.0
Sajnos, a gyors internet-hozzáférésûek elõnyben vannak.

grebber
Dead Space 2 Origin Activation Key:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3A3T-HHCK-N5QX-MA4G-GK9Z

A játékban található képi megjelenítések miatt felelõsséget nem vállalok<#idiota>
Jó szórakozást hozzá!

Solid Snake
már idõ van 09:30 <#hehe>
grebber
Nos volt egy kis történet.
Mebvettem steam-en Dead Space 1-et 2,5euróért.Elcseréltem egy Terráriára ami ha a jelenlegi árát nézem 10 euró!
Ezt elcseréltem egy Dead Space 2-re.
És mivelhogy "megvettem" én már a Dead Space 2-öt Amazonról (a rendszerük hibája miatt ingyen<#taps> ) Feleslegessé vált számomra ez az originre (igen originre nem steam-re)regelhetõ Dead Space 2 cd key.

Mivel ingyen jutottam hozzá ingyen is teszem közzé a Dead Space 2-met.
9:30 kor berakom ide ezt a cd keyt.Aki a leggyorsabb értelemszerûen az fogja beregelni/letölteni/használni.

Akit érdekel lehet izzítani origint és készülni <#nevetes1>

DarkSector
akkor benne vagyok és csak 52ft? 😊

grebber
Full game!

DarkSector
Mi ez kiegészítõ? vagy full game?

grebber
Nation Red 4 packra lenne 3 ember még? kb 52x FT lenne (vagy nemtudom mennyi most euro)

DarkSector
Basszameg nem szállítanak magyarországra Bioshock 2-õt....😄
Kurvaélet 5 dollár most dobozossan.

DarkSector
Amazon.com?
Mert van 1 kurvajó biznisz, csak dobozos játék.

Amerikai Amazonról tudtam rendelni, nagyobb dolgokat is.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Meglehet oldani valahogy Amazon-ról hogy magyarországra postázzanak?

shaddam
Hihetetlen még mindig ez a téma...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ha ez alapján kellene törölgetni a hsz-eket, akkor a tieidet már rég nem kellene olvasgatnunk, és ez csak jó lenne mindenkinek. Amúgy meg szerencsére nem Észak-Koreában élünk, így továbbra is bizonygathatod, mennyire is tetszik neked a Skyrim fos és végtelenül elbaltázott inventory-ja. A 2002-es Morrowind könnyen átlátható (és ráadásul a magunk igényei szerint át is méretezhetõ) inventory-jához képest ez szerintem teljesen hátralépés. Még szerencse, hogy PC-re van/lesznek modok, amikkel egy teljesen új játékot lehet varázsolni a Skyrim-bõl (persze azok a szerencsétlenek, akik konzolra vették meg, nem fognak ebbõl részesülni <#mf1>).

Nálam bármi használja a max sávszélt netezni nem nagyon tudok.

A másik baj vele hogy egyszerûen teljesen megöli a netedet. Nem tudom másnál elõfordult e de ha origin tölt valamit akkor se böngészõt se msn-t semmit nem tudok használni mert leszopja a teljes sávszélességet ez a szar míg steam töltögetés mellett megy minden simán.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

IMYke2.0.0.0
The Hut: Extra 10% OFF!
Your unique 10% code is: 1998-SC2C-3I2H

DarkSector
Nah pl ilyenek is, vettem DS2-õt és kérdezte Német kell-e vagy angol eu stb.

egyszer majd õk is elkezdenek figyelni erre, BF3-nál már pl nem tudsz angol változatot letölteni orosz kulccsal.

DarkSector
Persze nem hibáztatok senkit, mert tudtam mit veszek tisztába voltam vele.

Csak mondom hogy ha valami akkor az Origin ebben alázza a steam-et.