Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
1. The Elder Scrolls V: Skyrim
2. Dead Space Pack
3. Age of Empires Complete
4. Call of Duty: Modern Warfare 3
5. Anno 2070
6. Terraria
7. Jagged Alliance: Back in Action
8. Q.U.B.E.
9. Dead Space 2
10. Saints Row: The Third
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1. Deus Ex: Human Revolution - Steamworks
2. Battlefield 3 - Origin
3. The Sims 3 - Origin
4. Battlefield Bad Company 2 - Origin
5. Sid Meir’s Civilization V - Steamworks
6. Dead Island - Steamworks
7. Total War: Shogun 2 - Steamworks
8. Call of Duty Modern Warfare 3 - Origin
9. Crysis 2 - Origin
10.Dragon Age 2 - Origin
Nem lehetett rossz elsõ év az Originnek.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Mert GMG-rõl anno szereztem ingyen cd key-t de semmi affinitásom felhasználni.(Nem mtudom warezhoz jó-e vagy csak a GMG-rõl letöltött verzióhoz)
Akinek kell írjon privátot és megkapj a kódot!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hogy meg vannak e a papirok es a cd key (holott ahhoz nem is volt)
Igy nekem marad a CDG, kulfold, es a digitalis terjesztes.
Nekem mar az is orom mikor en bonthatom ki a sajat jatekomat a foliabol, 576-ban meg ezt sem hagyjak.
Amúgy igen amikor én megvettem elsõ boxos játékomat az 576-ban azt mondták akkor is hogy az uccsó darab, és a pult alól elõvett egy dvd-t majd egy tokot és belerakta.
Nah ez még oké, meg ps 2 de pc-s játékot bontva hát a faxom venné meg.
Bocs helyesbítek, mai DLC-s konzol cuccokat sem vennék már bontva.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
csak az a gond, hogy errõl a lehetõségrõl nem minden vásárló tud.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Grebbernek pedig tényleg respect! Mindig jó érzés kellemesen csalódni valakiben! 😊
Valaki árulja el, hogy 576-ban miért csak és kizárólag bontott játékot lehet kapni??? Vagy ha van is rajta fólia, az is teljesen nyilvánvalóan újrafóliázott! Az a szerencséjük, hogy az Okami is teljesen karcmentes és láthatóan nem volt használva sem, de miért felbontva kell a paraszt kezébe nyomni?
Most is csak azért mentem oda, mert nagyon jó áron volt pár játék, de amit ma láttam, az végképp meggyõzött arról, hogy oda mégegyszer soha! Liberty City Stories, majd' 3000 ft, a borítója pedig egyszerû nyomtatópapírra tintasugaras nyomtatóval gagyi minõségben nyomtatott, bénán kivágott papírdarab... <#rinya>#rinya> Oké, használt játékként árulták, de akkor is!
Komolyan nem értem, hogy nem csõdöltek még be!

Régi szép emlékek. Hatalmas játék volt. Gyönyörû grafika, jó sztori mód.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Eladóak következõ eredeti játékaim:
Mass Effect
Penumbra Anthology
Codename: Panzers Phase One
Rise of Legends
Blacksite
Spellforce Universe
Painkiller Universe
World in Conflict
GTR
Command and Conquer First Decade
Call of Duty 4: Modern Warfare
Commandos 3 (Gamestar)
URU Complete Chronicles
Soldiers: Heroes of WWII
Stolen (Gamestar)
Külön külön is vihetõ bármelyik. De ha valaki mindet megveszi nagyon baráti áron odaadom. Priviben várom a jelentkezõket, árajánlattal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy rendes Grebber, megvette a 4-es Nation Red-et is, és mondta hogy ráérek késõbb törleszteni. 1000ft kb de akkor is . <#worship>#worship>
grebber:
Maximális respect! Én spec sokkal jobban örülök annak a ténynek, hogy léteznek ilyen önzetlen emberek, mint amennyire elszomorít, hogy ennyi erkölcsileg kihívásokkal küszködõ él ezen a Föld nevû bolygón 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nem kód ember.
Egy kis játék GIFT-be lol. 😊
Most viccelõdõ velem vagy mi?
Olyan nekem mint a lyukas ovszer ingyen.
Tuti nem kozulunk valo, azert legalabb megkoszonhette volna.
4-es pack-bó maradt.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#idiota>#idiota>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.