Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, tegnap este elkezdtem az Okami-t. Asszem túl vagyok eddigi életem leghosszabb intróján 😊

Nem tudom mit hallottál róla, de teljesen rendben van az elsõ rész is, és viszonylag gyorsan végig is lehet játszani. Oké, hogy leegyszerûsítve a dolgot csak egy szörnylövölde, de olyan hangulata van, hogy rendesen zsigeri érzéseket vált ki az emberbõl. Persze te tudod, hogy mire van idõd.

Tök újnak néz ki, a lemezen még csak egy fél ujjlenyomat sincs, nemhogy karc, láthatóan a kiskönyv sem volt lapozgatva. 3k-ért így ajándék! Nem hittem volna, hogy hozzájutok még ilyen állapotú Okamihoz.

Egyetértek, megvan annak a varázsa, mikor hazaviszed a régóta áhított játékot, és otthon átszellemülten, kéjes mosollyal az arcodon leveszed róla a fóliát. Lehet, hogy ez valamiféle perverzió, de akkor is jó 😊

Pont ez az, hogy most volt egy csomó játék, amit nagyon olcsón nyomattak! Mondjuk ezeket utolsó példányokként hirdették, szóval lehet ezek tényleg olyanok, amik a polcokra voltak kirakva. Amúgy én sem járok oda, már csak az árak miatt sem, de fõleg a felbontogatások miatt.

arty
a második demója tetszett, de az elsõ nélkül egyszerûen nem visz rá a lélek 😞 (az viszont sem a demo, sem a beszámolók alapján nem jött - volna - be)

Forza.

DarkSector
Csak Steam:

1. The Elder Scrolls V: Skyrim
2. Dead Space Pack
3. Age of Empires Complete
4. Call of Duty: Modern Warfare 3
5. Anno 2070
6. Terraria
7. Jagged Alliance: Back in Action
8. Q.U.B.E.
9. Dead Space 2
10. Saints Row: The Third

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Amazon digitális eladások 2011 top 10

1. Deus Ex: Human Revolution - Steamworks
2. Battlefield 3 - Origin
3. The Sims 3 - Origin
4. Battlefield Bad Company 2 - Origin
5. Sid Meir’s Civilization V - Steamworks
6. Dead Island - Steamworks
7. Total War: Shogun 2 - Steamworks
8. Call of Duty Modern Warfare 3 - Origin
9. Crysis 2 - Origin
10.Dragon Age 2 - Origin

Nem lehetett rossz elsõ év az Originnek.

ollie
Csak a GMG-s verzióhoz jó, és csak a te GMG accountoddal használva.

shaddam
Gondolom a dumálás benne van az árban 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Van itt olyan aki szeretne esetleg a Sniper Ghost Warriorral multizni akár csak kipróbálás céljából?
Mert GMG-rõl anno szereztem ingyen cd key-t de semmi affinitásom felhasználni.(Nem mtudom warezhoz jó-e vagy csak a GMG-rõl letöltött verzióhoz)
Akinek kell írjon privátot és megkapj a kódot!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Mindenki szidja itt az 576-ot, hát én meg 100%-ig elégedett vagyok az itteni bolttal, sosem volt semmi gondom, az eladó srácok végletekig korrektek, sõt legtöbbször csak azért megyek be mert jót lehet velük dumálni a játékokról.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Daell Drow
En eddig 2x vasaroltam 576-ban, pesten az arena plazaban mikor arra jartam. mass effectet vettem megjelenes utan 1-2 hettel, az bontatlan volt. Illetve tavaly kaposvaron fallout trilogy-t, azt viszont fiokbol kiszedett dvd volt. Meg hatulrol elo banyaszott tok, neztem is nagyot. Mikor ra kerdeztem mi ez, azt monta elovigyazatossag <#confused>
Hogy meg vannak e a papirok es a cd key (holott ahhoz nem is volt)
Igy nekem marad a CDG, kulfold, es a digitalis terjesztes.
Nekem mar az is orom mikor en bonthatom ki a sajat jatekomat a foliabol, 576-ban meg ezt sem hagyjak.
DarkSector
Nem tehetnének ilyet.

Amúgy igen amikor én megvettem elsõ boxos játékomat az 576-ban azt mondták akkor is hogy az uccsó darab, és a pult alól elõvett egy dvd-t majd egy tokot és belerakta.

Nah ez még oké, meg ps 2 de pc-s játékot bontva hát a faxom venné meg.

Bocs helyesbítek, mai DLC-s konzol cuccokat sem vennék már bontva.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

azt hogy azt ellenõrzi a fogyasztóvédelem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ha utolsó darabot veszel, akkor azért van bontva, mert kiveszik belõle a lemezt, hogy ne lopják el amíg ki van rakva. attól még nem használt a játék.

shaddam
Sosem értettem minek megy be valaki az 576-ba ha vannak minimális ismeretei a játékpiacról.Az egy dolog hogy bontott( nagy ügy ismerek olyat aki annak idején wowos gamecardokat csórt a tescóból) de még drága is.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

davidka003
576 rosszabb mint a cigányok. Az egész céget be kéne záratni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Bontatlan okami nem hiszem hogy csak úgy lenne bárhol ennyi év után, ráadásul elég ritka itthon. Lehet hogy használt, csak a tulaj úgy vigyázott rá mint a szeme fényére, vagy valaki az üzletbõl használta, játszotta... ki tudja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prince23
Azt éred el vele, hogy kötelesek oda adják (kitöltöd stb), majd pedig amikor lesz a kontroll, akkor szívhatnak is vele, a bejegyzésekkel természetesen.

csak az a gond, hogy errõl a lehetõségrõl nem minden vásárló tud.

Totti5
Még egyszerûbb. Nem kell onnan vásárolni, ha pedig mégis akkor nem kell rinyálni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
és mit érsz vele? én azt hittem, hogy az alkalmazottak bizniszelnek így, de kiderült, hogy a góré is benne van..

Prince23
Nem a felettest kell hívni :S Hanem a vendégkönyvet elkérni

w77d
sokszor az 576-ban lopják a kulcsokat. Fõleg olyan gameknél, ahol egy kulcs többször felhasználható. Én is fõleg bontottakat kaptam onnan (amikor még hülye létemre ott vettem a játékokat), amikor meg mertem fóliázottat kérni, akkor meg még õk voltak felháborodva. Olyan is volt, hogy miután szó szerint lebarmoztak azért mert bontatlant mertem kérni, mondtam, hogy hívják a felettesüket, beszélni akarok vele, negyed óra múlva jött egy fószer és azt mondta, hogyha nem tetszik a rendszer nem kell itt vásárolni. Ennek már két és fél éve, azóta tartom az ígéretem.

Pedig nagy kár kihagyni! Bár én meg még csak az elsõvel játszottam, de vétek lenne kihagyni a másodikat!

Grebbernek pedig tényleg respect! Mindig jó érzés kellemesen csalódni valakiben! 😊

Order of War a Zavviról van, Okami (vééégre!) 576-ból.

Valaki árulja el, hogy 576-ban miért csak és kizárólag bontott játékot lehet kapni??? Vagy ha van is rajta fólia, az is teljesen nyilvánvalóan újrafóliázott! Az a szerencséjük, hogy az Okami is teljesen karcmentes és láthatóan nem volt használva sem, de miért felbontva kell a paraszt kezébe nyomni?

Most is csak azért mentem oda, mert nagyon jó áron volt pár játék, de amit ma láttam, az végképp meggyõzött arról, hogy oda mégegyszer soha! Liberty City Stories, majd' 3000 ft, a borítója pedig egyszerû nyomtatópapírra tintasugaras nyomtatóval gagyi minõségben nyomtatott, bénán kivágott papírdarab... <#rinya> Oké, használt játékként árulták, de akkor is!

Komolyan nem értem, hogy nem csõdöltek még be!

<#eljen><#eljen><#eljen>

davidka003
Haegemonia HUN intro HD
Régi szép emlékek. Hatalmas játék volt. Gyönyörû grafika, jó sztori mód.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Könnyen lehet ezt orvosolni! Privátba osztogattok voucher-t és kész is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rage47
mégsem:
http://www.mcvuk.com/news/read/game-we-have-not-been-hacked/089813
Sziasztok!

Eladóak következõ eredeti játékaim:
Mass Effect
Penumbra Anthology
Codename: Panzers Phase One
Rise of Legends
Blacksite
Spellforce Universe
Painkiller Universe
World in Conflict
GTR
Command and Conquer First Decade
Call of Duty 4: Modern Warfare
Commandos 3 (Gamestar)
URU Complete Chronicles
Soldiers: Heroes of WWII
Stolen (Gamestar)

Külön külön is vihetõ bármelyik. De ha valaki mindet megveszi nagyon baráti áron odaadom. Priviben várom a jelentkezõket, árajánlattal.

IMYke2.0.0.0
Hú, ez rossz hír, mert én már vettem tõlük, így az adataim is ott vannak... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Vagy privit irjon.

Amúgy rendes Grebber, megvette a 4-es Nation Red-et is, és mondta hogy ráérek késõbb törleszteni. 1000ft kb de akkor is . <#worship>

davidka003
Ezért kellett volna úgy csinálni, hogy akit érdekel az beírja ide és mondjuk az elsõ 5 személybõl random választ egyet grebber. Így nem az lett volna, hogy olyan viszi el aki egy szót sem írt még ide.

ZsZso
Mit csodálkoztok?! A vouchereket se köszönik meg sohasem ... majd épp' egy játékot fognak. A szopóság az, hogy rendre ilyen 'pötsök' teszik rá a mancsukat a felajánlásokra.

grebber:
Maximális respect! Én spec sokkal jobban örülök annak a ténynek, hogy léteznek ilyen önzetlen emberek, mint amennyire elszomorít, hogy ennyi erkölcsileg kihívásokkal küszködõ él ezen a Föld nevû bolygón 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Pfff.
Nem kód ember.

Egy kis játék GIFT-be lol. 😊
Most viccelõdõ velem vagy mi?

zorrobomber
Ja akkor ez a te kódod? Mert ettõl függetlenül még mindig nem mûködik nekem!

Daell Drow
Nem rossz, de igy kilens nelkul hasznalhatatlan szamomra.
Olyan nekem mint a lyukas ovszer ingyen.
Daell Drow
Engem a jatek hidegen hagy, de kivancsi volnek ki vitte el?
Tuti nem kozulunk valo, azert legalabb megkoszonhette volna.
DarkSector
Van egy Nation Red nem kell senkinek?
4-es pack-bó maradt.

DarkSector
jujj, ez egy poén volt amit Tinman írt, olvasd el a felette lévõ mondatot. 😊

zorrobomber
Megnéznéd akkor hogy mi a baj vele?

zorrobomber
Nekem is azt írja ki steam hogy nem érvényes formátum!

Nem jó kód! Nem akarja elfogadni a Steam! Leírnád még egyszer, átnézve?<#ravasz1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Tinman
Pedig lenne egy free kódom neki, nem tudom mit unlockol Steam-en... van és kész:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AZID-EIFA-IRPL-AYDI-JATN-EMTE-KAPO-DBAZ-DMEG

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Ide is bedobom hátha van valakinek feles 60 pontja:
<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Most már nem is fog - legalábbis, ha van esze.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rage47
ja, elég fura<#zavart2>
MerlinW
Csak hát akárki is vitte el, annyi gerinc sem volt benne hogy idesz*rjon valamit. Mondjuk, hogy kösz.

[merlinw.org]