Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Viszont vannak játékok amikbõl meg több példány is van.
Resident Evil 5
Dead Space 2
Star Wars Force Unleashed
Dark Sector
Modern Warfare 2
Crysis
...ilyenek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem versenyzek senkivel csak azt veszem meg ami elõtte warezban (vagy demo ha volt éppen róla) belenéztem és tetszett.
Nem veszek csak úgy meg mindent hogy meglegyen. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
link
És e mellett vannak dobozos játékaim, meg accountom a GOG-on, Origin-en, GamersGate-en és Direct2Drive-on is...
😄
A végig nem játszott játékaim:
Alien vs Predator
Bioshock 2
Bloodrayne 2
Call of Juarez
Commandos 3
Far Cry 2
Half Life Episode 1-2
Penumbra Overture
Red Faction Guerilla
Trials HD 2
Trine
Unreal T. 3
x360:
Mirrors Edge
The Darkness
Forza 2
Forza 3
és a nem kibontott a Modern Warfare 2 Hardened. 😛
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Joe's adventure-t nem tudom milyen. 3. DLC melyik (azt tudom, hogy van egy csomó ruhás, de az nem is igazi DLC a szememben)?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Nem mondom, hogy a GTA4 az isten de annál max a nagy gépigénybe tudok belekötni meg a mentés hiányába küldetés közben.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Van még továbbá egy bontatlan Dragon Age sima kiadásom (magyar, de eladó, ha valakinek még nincs meg, megegyezünk!!!) és egy Saboteur-öm is mindkettõ fóliás (1,5 éve) és egy Fable 1 szintén fóliázva, valamint egy nemrég szerzett Batman Arkham Asylum, ami ugyan pár hónapos, de szintén fóliás.
Mert én ilyen állatfaj vagyok. <#nevetes1>#nevetes1>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bastion mániás haverom azt mondta róla, hogy: Varázslatos.
Amúgy Machinarium-like game, ha azt szeretted ezt is imádni fogod.
Metacritics-en azért az IQ-lightok csak lehúzták ezt is... mondjuk gondolkodni azt nem árt benne :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mafia 2 €4,99 (LOL Steam-en 39,99<#wow1>#wow1> )
Next PC upgrade: 2022
Meg jó lenne egy Dead Space Extraction-t is szerezni valahonnan.
Mert nagyon jó zseniális játék amugyis én régebben Vaterán vettem meg ennél sokkal többért ! 😄
Kár lenne kihagyni egy ilyen zseniális játékot ! 😄
Kár pedig, jó ajánlat lett volna.
A csáp, a gépágyú...
De, majd rájössz Te is 😊
Tény, hogy a 2.-ba belenyomtak plusz <és átrajzolt>és átrajzolt> fegyvereket, egy-egy csoportban, kapott két új típust is, meg ott volt a cheat-nek is megfelelõ DLC, valamint át lehetett hozni az 1. rész mentésébõl adódó felszerelést is <én is megtettem, hiszen 10 perccel az 1. vége után (a Credits után még "ottmaradtam" a képernyõ elõtt) indítottam a 2. epizódot>én is megtettem, hiszen 10 perccel az 1. vége után (a Credits után még "ottmaradtam" a képernyõ elõtt) indítottam a 2. epizódot> - de valahogy mégis egyszerûbb volt.
Talán azért, mert az elsõ rész után nem nagyon tudtak újat a monitorra tenni, talán azért, mert az újdonság varázsa elmúlt, vagy talán azért, mert tényleg szélesebb közönségnek szánták, folytatásként - vagy, remélem, nem hangzik nagyképûen, Nekem volt egyszerû a játék.
Emlékeim szerint, két helyen kellett sokat idõznöm - az egyik a lángoló generátor terem, az üvegfallal
Jópofa volt a szellõzõs mászkálás, meg a szállítószalag kezelés a végén, voltak remek áthallások az elsõ részre, és remek volt a történet-vezetés is, de akkor is, a legjobb része az volt, amikor az Ishimurára vissza kellett menni.
Mondjuk pont a nehézsége miatt nem vittem még azóta sem végig.Az 1-et meg szinte egy ültõ helyembe vittem végig.
1. rész: nagyon jó - fejhallgatóval vagy 5.1-es rendszerrel, félhomályban = nem egyszer félelmetesen rettenetes 😊
Játékosnak (anglomókusoknak: gamernek) kötelezõ!
2. rész: jó - csak árnyéka az 1. résznek, és emlékeim szerint, nem is féltem / ijedtem meg annyiszor, mint az elsõ esetében.
A legjobb részek az Ishimurások voltak, a többi valahogy olyan "kitöltõ" volt.
Ettõl függetlenül, 'majdnem' kötelezõ végigjátszani.