Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Akkor kérnék szépen egy RE5-öt és egy DS2-t 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Amúgy grat szép gyûjtemény, de én nem gyûjtöm a játékokat, ha van valami ingyenes mint a humble akkor oké berakom de megvenni ha olcsón adnának mondjuk egyrpg-t vagy egy sport játékot, sõtt még a gta sem érdekelne, meg se venném. 😊

Viszont vannak játékok amikbõl meg több példány is van.

Resident Evil 5
Dead Space 2
Star Wars Force Unleashed
Dark Sector
Modern Warfare 2
Crysis
...ilyenek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jó elhiszem, csak mondom hogy az 1 cím az csak a ki nem bontott volt. 😛
Nem versenyzek senkivel csak azt veszem meg ami elõtte warezban (vagy demo ha volt éppen róla) belenéztem és tetszett.
Nem veszek csak úgy meg mindent hogy meglegyen. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
A ki nem bontott és/vagy végig nem játszott játékok versenyében veszítenél velem szemben. Ne akard tudni mennyivel...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
Szerinted nekem mennyi végig nem játszott játékom van? 😄

link

És e mellett vannak dobozos játékaim, meg accountom a GOG-on, Origin-en, GamersGate-en és Direct2Drive-on is...

DarkSector
Hát barátom ha a VÉGIG NEM JÁTSZOTT JÁTÉKOKAT kellene felsorolnom akkor sokkal több lenne, én csak 1 játékot vettem amit máig ki sem bontottam!

😄

A végig nem játszott játékaim:

Alien vs Predator
Bioshock 2
Bloodrayne 2
Call of Juarez
Commandos 3
Far Cry 2
Half Life Episode 1-2
Penumbra Overture
Red Faction Guerilla
Trials HD 2
Trine
Unreal T. 3

x360:

Mirrors Edge
The Darkness
Forza 2
Forza 3

és a nem kibontott a Modern Warfare 2 Hardened. 😛

Totti5
Ugyan olyan, idõre menõ hülyeség az összes DLC.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prince23
Hát ja, a Jimmys dlc egy kalap fos árkád.

Elsõ DLC-hez volt szerencsém: Jimmy's Vendetta, ami botrányosan unalmas izé lett.

Joe's adventure-t nem tudom milyen. 3. DLC melyik (azt tudom, hogy van egy csomó ruhás, de az nem is igazi DLC a szememben)?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
De igen. <#nyes><#wink>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Hála az égieknek, hogy nem copy paste GTA lett. Az meg külön öröm volt, hogy nem kell végigdarálni az egészet.

Sandbox játék sandbox elemek nélkül nem jó játék... És most direkt nem kezdem részletezni, mert már 1000x megtettem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
tény, az alapjáték kissé csupasz/rövid/korlátozott, de a 3 DLC-vel végülis a helyére került

Forza.

Büdös Bohóc
ez így van mit meresztgeted a szemed?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

davidka003
Alig kellett lövöldözni. Menj ide-menj oda. A játék fele ki lett vágva meg hasonlók.
Nem mondom, hogy a GTA4 az isten de annál max a nagy gépigénybe tudok belekötni meg a mentés hiányába küldetés közben.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Khm, khm... 1 éve vásárolt Assassins Creed 2 (nem játszottam végig a törtet sem annak idején), Dragon Age Origins Ultimate Edition (szintén kimaradt még a teljes végigjátszás), Fallout 3 Goty (és ennél is ugyanaz a helyzet) angol kiadás azóta bontatlanul hever (Nem ismerõs a kombináció kedves Imy??? <#nevetes1><#papakacsint>).

Van még továbbá egy bontatlan Dragon Age sima kiadásom (magyar, de eladó, ha valakinek még nincs meg, megegyezünk!!!) és egy Saboteur-öm is mindkettõ fóliás (1,5 éve) és egy Fable 1 szintén fóliázva, valamint egy nemrég szerzett Batman Arkham Asylum, ami ugyan pár hónapos, de szintén fóliás.

Mert én ilyen állatfaj vagyok. <#nevetes1>

Totti5
<#guluszem1>

1500-ért még sok, majd 1000 alatt (annyira nem lett jó szerintem sem).

És az milyen?

davidka003
Mafia 2 egy hatalmas csalódás lett. Elsõ részhez képest nulla. Önálló játékként meg jóindulattal 3/10. Szörnyû. Sajnos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Én mióta divat lett igénytelen magyar, csekk meg lengyel feliratokkal telebaszni az itthon kapható dobozokat tartózkodom a bolti vásárlástól, ilyen kell a franc polcára 😊 A legfontosabb blizzard játékokat nem mocskolják szerencsére (kivéve sc2-t az elején).

artschi
jah, gondolkodtam rajta, este lehet megveszem.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DarkSector
én jobbat mondok xyz összegû játékomat régebben megvettem és ki sem bontottam. 😊

ollie
Én a Diablo 2 kiegjével jártam úgy, hogy fénymásolt kézikönyv volt a dobozban, mert hogy még csak nem is DVD tokos volt, hanem nagydobozos, és elsõ kiadásos. Persze a szitu az volt, hogy a magyar forgalmazónál elfogyott a magyar nyelvû kézikönyv, erre beletettek fénymásoltat. De legalább benne hagyták volna az angol eredetit is, de nem...

Rage47
igaz<#eljen>
Guren
annak milyen varázsa van, amikor izgatottan kinyitod a 9000 forintos elsõ kiadásos játékodat és egy pár lapból álló fekete fehér "kézikönyv" és egy lemez fogad egy sima fekete dvd tokban. én többet biztos nem veszek dobozos játékot, csak ha nagyon megéri.

Tinman
Sure!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pointer4
Biztos vagy benne, hogy aztatat érdemes?
Fabio Capello
karácsonyi dropból megkaptam, fel is van rakva, csak kipróbálni nem volt még idõm 😊 A demolition inc. túlságosan leköt 😄

Tinman
8.5 alatt nem nagyon kapott ;-)

Bastion mániás haverom azt mondta róla, hogy: Varázslatos.

Amúgy Machinarium-like game, ha azt szeretted ezt is imádni fogod.

Metacritics-en azért az IQ-lightok csak lehúzták ezt is... mondjuk gondolkodni azt nem árt benne :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Néztem én is, de nem ismerem, nem merem megvenni 😊

Nekem csak annyi bajom van ezekkel az oldalakkal, hogy a francnak sincs már kedve egy 223. helyre is regisztrálni... Steam, GOG, DotEmu, mostmár GMG is, és sajnos úgy néz ki, kelleni fog egy Origin acc is... Na nem...

Tinman
Tiny Bang-et (Steam) vegyétek... alapvetés, 686 Ft volt.

DarkSector
Durva, én most csak a fizikára gondoltam amióta Ati karim van nem játszottam még vele, régi Nvidia karival ment a fizx is csak éppen maxon kb 10-15 fps-em volt.

ATI kártyával játszottam végig, majdnem fix 30 FPS-el. Tipikus példája azon játékoknak, ahol a teljesítményt mesterségesen korlátozták a buzi fiziksz miatt. ATI-val mindent minimumra véve és felbontást is csökkentve sem ment 30 FPS fölé, viszont mindent maxra tolva is maradt a 30 FPS...

grebber
Nekem nem kell bemutatni játszottam vele és valóban nagyon jó game!

Mafia 2 €4,99 (LOL Steam-en 39,99<#wow1> )

Next PC upgrade: 2022

Nagyon-nagyon jó a Cryostasis! Már-már tényleg ingyen osztogatják, tessenek beruházni rá! Ráérõs, történetmesélõs, nyugodt tempójú horror(?)játék! Nem egy "alapmû", de számomra az egyik legpozitívabb csalódás.

Mire jön a harmadik rész, addigra talán végigviszem a 2. részt 😊

Meg jó lenne egy Dead Space Extraction-t is szerezni valahonnan.

DarkSector
+ Nvidia kari és egy brutál gép is jó ha van hozzá. 😊

wesker24
Azért mer nekem megvan attól te még nyugodtan megveheted !

Mert nagyon jó zseniális játék amugyis én régebben Vaterán vettem meg ennél sokkal többért ! 😄

Kár lenne kihagyni egy ilyen zseniális játékot ! 😄
Tinman
Ha neked megvan, akkor így már én se veszem meg :-(
Kár pedig, jó ajánlat lett volna.

wesker24
Már ott pihen a polcomon elsõ kiadásban kézikönyvvel együtt !
grebber

IMYke2.0.0.0
Amivel nehezítettek az inkább idegesítõ volt - szerintem.
A csáp, a gépágyú...

IMYke2.0.0.0
Rosszul emlékeztem, nem ez a jó megoldás: "az üvegfallal "

De, majd rájössz Te is 😊

IMYke2.0.0.0
Nem vitatkozni szeretnék, mert egy játék nehézségének megítélése is olyan, mint az ízlés: különbözõ - de a 2. részt én amolyan "kétgombos" játéknak éreztem, az elsõ lehengerlõ játékmenete, hangulata után.
Tény, hogy a 2.-ba belenyomtak plusz <és átrajzolt> fegyvereket, egy-egy csoportban, kapott két új típust is, meg ott volt a cheat-nek is megfelelõ DLC, valamint át lehetett hozni az 1. rész mentésébõl adódó felszerelést is <én is megtettem, hiszen 10 perccel az 1. vége után (a Credits után még "ottmaradtam" a képernyõ elõtt) indítottam a 2. epizódot> - de valahogy mégis egyszerûbb volt.

Talán azért, mert az elsõ rész után nem nagyon tudtak újat a monitorra tenni, talán azért, mert az újdonság varázsa elmúlt, vagy talán azért, mert tényleg szélesebb közönségnek szánták, folytatásként - vagy, remélem, nem hangzik nagyképûen, Nekem volt egyszerû a játék.

Emlékeim szerint, két helyen kellett sokat idõznöm - az egyik a lángoló generátor terem, az üvegfallal , a második pedig a végének egyik helyszínén .

Jópofa volt a szellõzõs mászkálás, meg a szállítószalag kezelés a végén, voltak remek áthallások az elsõ részre, és remek volt a történet-vezetés is, de akkor is, a legjobb része az volt, amikor az Ishimurára vissza kellett menni.

grebber
Az viszont a 2 mellett szól, hogy míg az elsõt végigturtam több nehézségi szinten is szinte arckaparás nélkül,addig a 2-rész meg bõdületesen nehéz lett. Normálon is olyan szinten anyázok hogy hihetetlen sokszor gondoltam rá hogy hagyom a rákba és inkább végignyomom easy-n de nem adom fel ha vért izzadok is végigviszem normálon.
Mondjuk pont a nehézsége miatt nem vittem még azóta sem végig.Az 1-et meg szinte egy ültõ helyembe vittem végig.

IMYke2.0.0.0
Szerény véleményem az eddigi Dead Space-ekkel kapcsolatban:
1. rész: nagyon jó - fejhallgatóval vagy 5.1-es rendszerrel, félhomályban = nem egyszer félelmetesen rettenetes 😊
Játékosnak (anglomókusoknak: gamernek) kötelezõ!

2. rész: jó - csak árnyéka az 1. résznek, és emlékeim szerint, nem is féltem / ijedtem meg annyiszor, mint az elsõ esetében.
A legjobb részek az Ishimurások voltak, a többi valahogy olyan "kitöltõ" volt.
Ettõl függetlenül, 'majdnem' kötelezõ végigjátszani.

grebber
Amazon:

Medal Of Honor 6,99 dollár! (~1700FT)

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen>
Imádom az "új" szagot, játék és könyv esetében egyaránt.