Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenkor mi a franc a teendõ?
Vagy Crack-el játsszak egy eredeti játékot?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mi pont ilyen panelba lakunk 😞
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezek milyen játékok? Ilyenekkel nem szoktam játszani... inkább akkor már "jobb barátnõ".
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ha már más ugrik be egy pillanatra is akkor jobb ha kimész cigizni
a, Csak ledobod tálcára a gémet és mehet a blokkoljá.hu -> forever alone
b, "Cicám! Mit szólnál hozzá, ha olyat tennénk, amire gondolok?" ->never alone
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
játékra koncentrálni kell és megnyerni, nem elaludni közben 😄
Fabio:
1080p-t tudó tv-m van, de nincs rajta tv adás és nem is lesz. Nekem ne a csatorna mondja meg mit nézek... azt nézek, amit szeretnék.
Egyébként a !!!PC-s!!! Batman AA-ot is kényelmesen fekve toltam le. HDMI-vel összekötve a PC és Batman maximálisan jól irányítható az XBOX360/PC wired irányítóval, így teljesen u.a. a feeling volt, mint konzolon csak 60 FPS, max élsimítás és anizó szûrés. Még achik is voltak, mert Live-os :-)
Érthetõbben: Télen spórol az ember a fûtésen, emiatt 18-19 fokba nincs kedvem a PC elõtt ülni, helyette fekve, kényelmesen, melegben :-D
Nem arról van szó, hogy nem tudjuk kiperkálni a gázszámlát, de k. el lehet szállni. Egyik hónapban 60k-t sikerült elfûteni, míg spórolósan a fele SE!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
zorrobomber: "nem követendõ példa, de ezen a srácon én pár jót röhögtem 😊"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tinman - ezzel én is így vagyok, a cél a szórakoztatás, nem pedig a nézõsereg - ugyanakkor lelombozó tud lenni (saját livestreames tapasztalataimból kiindulva), ha van 10 ember a chateden, és basznak az egészre, ökörködnek, le se szarják épp mi megy a képen, teljesen másról pofáznak...
Engem NEM érdekel, ha 5 év múlva is még csak 300 ember nézni... mert ha abból a 300-ból 20 jól szórakozott, 10 megveszi miatta a játékot, 50 meg azért nézi mert elakadt valahol, a többi meg csak flamelni jár, akkor is csinálni akarom, mert tök jó dolog az, hogy segítesz másoknak, miközben magad is jól elvagy.
Arra nem vagyok kíváncsi, hogy Neki milyen kedve van, és mennyire béna - a játék érdekel.
Legutóbb, a fordítása miatt, a "Hunted"-hez szenvedtem le a Youtube-ról végigjátszás videót
Volt 3 olyan YT-fiók, amin végigjátszások vannak - mindegyikben a fenti metódus szerint készülnek a videók.
A negyedik, azaz ez a srác szerencsére kommentelés nélkül tette fel az egészet, ráadásul csak 11 darabban.
Szóval, nem mindegy, miféle videó végigjátszások készülnek
Demon's Souls Black Phantom vagy Deluxe Edition-t!
Kizárólag megkímélt, szép példány jöhet csak szóba!
P.ü.!
Bocsi Imi a hirdetésért, de a végén ki fog derülni, hogy a közjó érdekében történik! Eskü!
Ha olyan e-mailt kapsz hogy Orders Despatched akkor már feladták és min 4 nap max 2 hét mig megjön !
Nekem eddig leghamarabb 4 nap legkésöbb 11 nap volt mire megjött !
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
[merlinw.org]
Szóval én nem értem a törlés okát.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Rontja a topikot, és növeli a tudjukkik látogatottságát.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
<#taps>#taps>