Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Anno megvettem a Crysis 2-t (PC) de most jutottam el addig, hogy feltelepítsem és megnézzem a multiplayer-t... Csak az a baj, hogy telepíteni sem tudom, mert a kód már használatban van, így a telepítés elején - már aktiváláskor elvérzik az egész. Originbe pedig szintén nem tudom beregisztrálni, mert már használatban van a kulcs...
Ilyenkor mi a franc a teendõ?
Vagy Crack-el játsszak egy eredeti játékot?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Vannak sajnos olyan helyek ahol akkor is fizeted a fûtést, ha a radiátor meleget csak akkor látott amikor ráraktam a kezem.
Mi pont ilyen panelba lakunk 😞

Next PC upgrade: 2022

Shep
60e? Kastélyban laktok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Guren
és ezt mindenki tudja is lolsl-en kívül

Rage47
valakinek ez a szórakozás, valakinek az...
benőmenő
te nagyon el vagy tévedve. A játékok azért vannak, hogy szórakoztassanak, hogy örömet okozzanak, pont mint egy jó könyv, vagy film. Attól, hogy valaki nem "extrahárdkórveterán" fokozaton osztja 720°-os fordulattal a heccsátokat ugyan úgy élvezheti õket, fõleg mostanában.
MerlinW
Háát te nagyon buta lehetsz😊

[merlinw.org]

Guren
a játékot élvezni kell, mert azért van.

Tinman
"fejeket lövöd"

Ezek milyen játékok? Ilyenekkel nem szoktam játszani... inkább akkor már "jobb barátnõ".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

játék közben csak a fejek számítanak csak a fejeket látod csak a fejeket lövöd
ha már más ugrik be egy pillanatra is akkor jobb ha kimész cigizni

nem tiszta fejjel szintén nem érdemes játék elé ülni

Tinman
Na jó, de ha közben kívánós vagy:

a, Csak ledobod tálcára a gémet és mehet a blokkoljá.hu -> forever alone
b, "Cicám! Mit szólnál hozzá, ha olyat tennénk, amire gondolok?" ->never alone

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Originre elkezdték szerzõdtetni a kiadókat: Robot Entertainment, CD Projekt Red, Freebird Games, Recoil Games, Autumn Games, 1C Company, inXile entertainment, Paradox Interactive, Core Learning Ltd. and N3V Games.

mekkora ratyiság fekve játszani
játékra koncentrálni kell és megnyerni, nem elaludni közben 😄

Fabio Capello
meh, mostmár énis a kontroller kényelmében élek, amikor lehet, AC/TDU2 csak így megy mostmár, kényelmesen hátradõlve 😊 A tévé pedig közös megegyezés alapján van "kitiltva", egyikünknek sincs baja vele 😊

zorrobomber
Ezt a pc kényelmesen fekve dolog annyira evidens, igazából azt sem értem minek elé és utána is a 3 felkiáltójel. Persze mikor bejönnek emberek a lakásba(sok van akinek mind pc-je mind tévéje van, mer ócsó a mediamarktba) azért mind meglepõdik hogy jé, ezt így is lehet? Kb fél éve tolom én is így, fõleg betegség alatt nyomtam sokat, azóta azért visszaülök a monitor elé. Sajnos pont azok a címek nem mûködnek hdtv-n amik igazán odaragasztanak a képernyõ elé mostanában(Civ4, FM). Ami nekem nagy élmény volt még tévé elõtt az a Just Cause 2, de a Skyrimet is kontrollerrel tolom "fúlhádében". <#eljen>

Tinman
360W körül vesz fel maxon, de nem ez a gond, hanem az, hogy a széken ülve 19 fokban elég hamar fázik az ember és csak miattam ne fizessünk már 60k-s gázszámlákat, mikor ott a konzol.

Fabio:

1080p-t tudó tv-m van, de nincs rajta tv adás és nem is lesz. Nekem ne a csatorna mondja meg mit nézek... azt nézek, amit szeretnék.

Egyébként a !!!PC-s!!! Batman AA-ot is kényelmesen fekve toltam le. HDMI-vel összekötve a PC és Batman maximálisan jól irányítható az XBOX360/PC wired irányítóval, így teljesen u.a. a feeling volt, mint konzolon csak 60 FPS, max élsimítás és anizó szûrés. Még achik is voltak, mert Live-os :-)

Fabio Capello
naja, ez egy határozottan nagy elõnye a konzolozásnak, habár nekünk még tévénk sincsen, elvi megfontolásból 😊

Rage47
mármint sokat fogyaszt a PC-d?
Tinman
Van: Tél van.

Érthetõbben: Télen spórol az ember a fûtésen, emiatt 18-19 fokba nincs kedvem a PC elõtt ülni, helyette fekve, kényelmesen, melegben :-D
Nem arról van szó, hogy nem tudjuk kiperkálni a gázszámlát, de k. el lehet szállni. Egyik hónapban 60k-t sikerült elfûteni, míg spórolósan a fele SE!

Van valami különösebb oka, hogy többnyire konzolos címekrõl írsz véleményt? Amennyiben van lesz-e esélye részedrõl 1-1 pc-s cím elemzésének a jövõben?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Így: Skyrim Easy Unique Weapons Guide

zorrobomber: "nem követendõ példa, de ezen a srácon én pár jót röhögtem 😊"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem volt szerencsém az adásaidhoz - amúgy is inkább én játszom, mintsem nézzem, de örülök, hogy azon kevesek közé tartozol, akik nem 'trendi módon sziporkáznak' a videóikon. <#papakacsint>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
várom!

blogod mehetne aláírásodba, legalább 😊

Forza.

Fabio Capello
akik nézték annak idején a livestreamjeimet, tudják, hogy nem a ragelõs kurvaanyázós fajta vagyok, inkább a játékról, a készítésérõl, a történetérõl beszélek miközben épp játszom.

Tinman - ezzel én is így vagyok, a cél a szórakoztatás, nem pedig a nézõsereg - ugyanakkor lelombozó tud lenni (saját livestreames tapasztalataimból kiindulva), ha van 10 ember a chateden, és basznak az egészre, ökörködnek, le se szarják épp mi megy a képen, teljesen másról pofáznak...

Tinman
Nyitott kapukat döngetsz... már úton van egy eszköz kintrõl amivel PS3/XBOX360 audio/video jelet tudok 720p-ben rögzíteni :-)

Engem NEM érdekel, ha 5 év múlva is még csak 300 ember nézni... mert ha abból a 300-ból 20 jól szórakozott, 10 megveszi miatta a játékot, 50 meg azért nézi mert elakadt valahol, a többi meg csak flamelni jár, akkor is csinálni akarom, mert tök jó dolog az, hogy segítesz másoknak, miközben magad is jól elvagy.

IMYke2.0.0.0
smachelõ => smash-elõ

IMYke2.0.0.0
Én az olyan videó végigjátszásoktól ódzkodom, amikben a kontrollert smachelõ (jellemzõen amerikai) játékos jó pofizva anyázik, 'whaddafakk'-ozik stb.
Arra nem vagyok kíváncsi, hogy Neki milyen kedve van, és mennyire béna - a játék érdekel.

Legutóbb, a fordítása miatt, a "Hunted"-hez szenvedtem le a Youtube-ról végigjátszás videót , hogy a fordítás megkönnyíthetõ legyen.
Volt 3 olyan YT-fiók, amin végigjátszások vannak - mindegyikben a fenti metódus szerint készülnek a videók.
A negyedik, azaz ez a srác szerencsére kommentelés nélkül tette fel az egészet, ráadásul csak 11 darabban.

Szóval, nem mindegy, miféle videó végigjátszások készülnek

Fabio Capello
nem reklámoztad, csak említetted hogy van, én meg rákerestem az SG-s felhasználónevedre 😛 Amúgy az ötlet nagyon jó, én is gondolkoztam hasonlóban, esetleg videós végigjátszásokkal, dehát az olvasottság, a nézettség, meg minden...

Tinman
Igen, de elnézést, nem reklámozni akartam, inkább csak egy véleménynyilvánító oldal semmit nem kell beleképzelni és elvárni tõle :-)

Fabio Capello
tgamet.blog.hu?

IMYke2.0.0.0
Türelme(tlenül)sen várom 😊

Tinman
Letoltam Dark Souls-t (108 óra volt!), már lassan kész a véleményezés :-)

IMYke2.0.0.0
Nincs gond, és mindennap megnézem a blogod 😊

Tinman
VENNÉK!

Demon's Souls Black Phantom vagy Deluxe Edition-t!

Kizárólag megkímélt, szép példány jöhet csak szóba!

P.ü.!

Bocsi Imi a hirdetésért, de a végén ki fog derülni, hogy a közjó érdekében történik! Eskü!

wesker24
E-mailben úgyis értesítenek majd ha feladták a csomagot !

Ha olyan e-mailt kapsz hogy Orders Despatched akkor már feladták és min 4 nap max 2 hét mig megjön !

Nekem eddig leghamarabb 4 nap legkésöbb 11 nap volt mire megjött !
wesker24
Ez gyakran elöfordul van hogy 24 óra alatt Despatched lesz van hogy 3-4 nap mig az lesz de van olyan hogy 1 hét is oda van irva hogy Available in 24 hours vayg 1 Days vagy 1 week azt kell nézni hogy mikor fogják feladni !
zorrobomber
Most rendeltem zavvi-ról elõször, az gond ha 22 óra után még mindig nem dispatchelték a rendelt cuccot, vagy gyakran elõfordul?

IMYke2.0.0.0
Ráadásul, eddig sokan vették a fáradtságot, és simán linkelték a Youtube videókat, nem pedig beszúrták azokat. Szóval, továbbra is értetlenül állok a hirtelen pálfordulás elõtt.

IMYke2.0.0.0
Eddig is töröltem a beágyazott Youtube videókat - most mi ez a lázadás?

shaddam
Egyébként jogos a reklamálás.Sokat fórumozok zsé kategóriás tabletrõl mobilnettel de valahogy nem akadok ki.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

MerlinW
Minden tiszteletem, de a fórumszabályzat nem tiltja a beágyazást. Ha a YT videó tartalma sem sért semmit, nincs jogod törölni a hsz-t. Te a topik házigazdája vagy, nem a tulajdonosa. A fórumszabályzatban pontosan le vannak írva azok a feltételek, amik feljogosítanak egy hsz. törlésére.

[merlinw.org]

davidka003
Nos ehhez csak annyit fûznék, hogy én 16KB/s-es mobilnetrõl nézem az oldalt és mégsem zavar a youtube videó fõleg, hogy spoilerben is volt.
Szóval én nem értem a törlés okát.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Beágyazott Youtube videó törlésre kerül!
Rontja a topikot, és növeli a tudjukkik látogatottságát.

benőmenő
ezek még mindig csak piti bûnözõk a szememben, csak vmi magasztos céllal takaróznak. Mi az istenért akarják ezek ártatlan emberek bankszámláit feltörni? Még ha az egész kiötlõjének az acc-ját törnék fel vmijét meg is érteném, de ahhoz meg úgy látszik nem eléggé tökösek -> tehát megint csak a becsületes emberek fognak szívni, mint a psn feltörésnél, meg akik rendeltetés szerûen használták a megauploadot.
shaddam
Sírás lesz a vége ha egyszer olyan embert húznak fel aki nem szereti ezt.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

ollie
Inkább a vége felé.

Prince23
Tiszta Fûrész feeling kapott el 😄

Renjike
jól tolják , hatásos beszéd még így géphangon is . 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Régi vágyam volt megszerezni:

<#taps>