Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az alapjátéknak kb a közepén játszódik, ott kimaradt pár nap a storyból.

Carlos
Eladó lesz egy BOOK OF CAIN:

Irányár 24 dollár körül lesz. Érdeklõdni privátban!

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Elvileg haverom lenyomta a DLC-t is, az egy alternatív folytatás akar lenni ha minden igaz.
Nekem legalábbis ezt mondta.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem tudjátok, a deus ex: HR-hez lesz még dlc? Illetve a missing link dlc mennyire kapcsolódik a fõszálhoz?

Régóta szemezek a játékkal a zavvi-n, és két év után én is kaptam végre normális (nem ruhához meg ilyesmihez való) kódot, de megfogadtam, hogy dlc-t az életben nem veszek, és az érdekelne, szerintetek érdemesebb-e várni egy goty/ultimate/complete editionre, vegy elég "kerek" így is a game?

jAsOn VoOrHeEs
Game.co.uk oldalon pedig használt játékokra kettõt fizet hármat kap akció. (ja és nem a kosárba helyezés sorrendjében számolja az árat, hanem a két legdrágább alapján 😊)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

DarkSector
hát majdnem a postával drágább.:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Köszi a kódot, lecsaptam rá <#whatever>

Büdös Bohóc
jaaaaa

jó olcsón adják tényleg mondjuk, remélem akkor legalább kb ennyibe kijött a használt is

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

DarkSector
oks a képek szerint alig volt használva, csak 1x asszem végigvitte a srác.
De akkor is a zavvi-t vettem volna, mert van 10%-os kod is. 😊

jAsOn VoOrHeEs
1 font.

Delivery is free on any orders placed for delivery within the UK. Our delivery charge for european delivieries is 99p per order.

Egy 10%-os kuponnal 18,9 postaköltséggel együtt. (bár azt nem tudom, hogy a mega monday-es játékokra felhasználhatók-e a kuponok)

Büdös Bohóc
ha jó állapotban van nem mindegy?

DarkSector
Beszarok, pont pár napja vettem meg használtan. <#falbav>

ollie
Hmm, megint nincs postaköltség a zavvin?

jAsOn VoOrHeEs

data.hu kezdhet pakolni 😊

artschi
Megaupload után a Filesonic is bedobta a törölközõt, igaz csak "félig" - megosztani nem tudsz, csak magadnak file-okat fel- és letölteni.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

kemszi2
Helo !576-on látok még mass effect elsõ és második részébõl kiírva ,de -jelenleg nincs- kiírás van mindegyiknél. Szerintetek mennyi az esély rá ,hogy lesz belõle? Nem nagyon találok elérhetõséget az oldalon ,akkor legalább rákérdeznék náluk.
grebber
The hut -10%

1998-W69H-DX1F

Next PC upgrade: 2022

arty
<#eljen><#eljen><#eljen>

tetszetõsek így együtt és külön jó, hogy nem üt el egymástól a design (túlzottan)

Forza.

ollie
Ezt sajnos még Originbe sem lehet regisztrálni.

DarkSector
Nem kifejezetten rá céloztam, de persze az sem szép dolog, te dolgod, tisztába voltál vele hogy 98%-ban kamu, de amig nem kerül pénzbe semmi gond ha megnézed.
Csak én általánosságban gondoltam hogy csak ha poénkodni meg szart dobálni kell sok embert akkor látok kommentelni, amikor meg kérdezek valami hiáról akkor 5 nap mire visszaírnak.

MerlinW
BB-tõl senki sem vár többet.. én sem😊

[merlinw.org]

DarkSector
Szokásos.

Bejön valaki és hozzáfûz egy szerinte poénos, ámde érdektelen kommentet.
Bárcsak mindenki így sziporkázna mikor segítsééget kérek játékokhoz.

MerlinW
Nem került semmibe, mellesleg kaptam már kevesebb kattintásért is teljes értékû játékot😊

[merlinw.org]

Büdös Bohóc
<#wow3> de azért voltál annyira okos, hogy elhitted, hogy 35 kattintásért majd kapsz egy teljes árú játékot mi? <#wow3>

MerlinW
Köszi. Kamu oldal, felejtõs😊 SMS Survey van a nyeremény átvétele elõtt😊

[merlinw.org]

w77d
klikk

balee4
Megtörtént. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megkérhetek 5 fórumtársat, hogy kattintsanak erre a > REFERRER < linkre? Kíváncsi vagyok valós dologról van-e szó. 30 pontom már van, 5 kell a Skyrim-hoz😊

[merlinw.org]

NEOreg3
ez az, még linkelj be 10 steamgifts-es linket kérlek, nem tudok betelni velük

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DarkSector
ok

IMYke2.0.0.0
A STEAM-es dolgokat tessék a topikjában megoldani - nem véletlenül létezik évek óta.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Ez viszont már nem kamu.

Modern Warfare 3

DarkSector
Tudom szpészmárín, ettõl még nekem Skyrim meg Rage sincs meg néhány más játék sem. 😊

FZoleee
lol, nekem fel se tûnt 😄D
IMYke2.0.0.0
Utoljára szólok: stílus!
Nem anyázunk, nem gyalázkodunk!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Rossz példát hoztál most fel XD

A Skyrim pont hogy steames 😄 megveszwed a boltban és steames lesz ennyi 😄

Kelet-Eu-ban nem érhetõ el az amúgy is steamworks supportos Skyrim. csak dobozosan 😊

Renjike
szopjler .... BF 3 meg 1000000% hogy nincs és szerintem hadjuk is abba a sötét az sötétmaradt 😄DD <#puszi>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Guren
spoiler: minecraft sincs steamen, mégis lehet giftelni

Renjike
te gyogyi vagy esküszöm 😄DD BF 3 nincs Steamen se más EA játék ami a Dead Space 2 óta jelent meg , mert már van origin és összevesztek 😄DD érted? ... sötétszektor 😄D

DarkSector
Skyrim is. 😊

DarkSector
ja így már nemcsoda.

Prince23
Battlefield 3 tabu a steamen 😄

FZoleee
Itt van a felajánló profilja
Nem küldte el az elõzõ felajánlott játékot se a nyertesnek
DarkSector
Merthogy? 😞

FZoleee
Percent Received by Users: 0%
nem fogod megkapni, ha nyersz 😊
DarkSector
Battlefield 3 Steam Gift 2 példányban!!
<#smile>

Rage47
Zavvi 10%:
1997-9LW1-UZIN
IMYke2.0.0.0
The Hut: Extra 10% OFF!
Your unique 10% code is: 1998-SC2C-3I2H

Renjike
én voltam <#bohoc>