Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy nagyon kellemes grafikával, egyedi hangulattal, frankó zenével megáldott játék, mely sok idõ után kissé unalmassá tud válni.
Talán ez a cikk áll legközelebb az ELFOGULATLAN valósághoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az ilyen gerinctelen alakokat lelõném... Még válaszra sem méltat az idiótája...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Kár érte... Így fogok legközelebb valamit is venni Hardverapróról...
Én már sokszor adtam el és vettem ott pc-alkatrészeket, még sosem lettem átvágva.
[merlinw.org]
Zomil! Mé' nem rántod mán' befelé?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy vigyázni kell pc-n a használt dolgokkal, mert már minden játék kötve van valamihez:
Steam, Origin, GFWL és ezért könnyen átverhetõek az emberek, akik azt hiszik hogy a tokot a lemezzel megkapja valakitõl használtan és ennyi volt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem is ilyen van. Én sem tudtam beirni Origin-be.
Általában 3-5 nap mig feladják a csomagot ! Szóval No Para ! 😄
Nekem múlthéten jött meg tõlük a Dirt 3, és a rendeléssel ellentétben EVM kiadást hoztak.
Thank you for your order with zavvi. Details of your order are listed below:
"In stock | Usually dispatched within 24 hours"
Ez volt 23 Jan 10:41, vagyis 48 órája.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szerintem ilyet nem is lehet 😊
Forza.
OFF:
Agon és Whispered World a teszkóból valóak (900/db), ahol egy csomó Bergman filmet most 500 Ft-ért vesztegettek (külsõ karton borítós kiadások!), így hát nem voltam rest bepótolni a Mester hiányzó filmjeit 😊 Bár még így is hiányzik néhány nagyon fontos mûve 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én már annyira megszoktam, hogy 20 fok fölött totál melegem van.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
A srácot már lecsesztem, most majd bevésem a nevét a Harveraprón a kivel nem érdemes üzletelni topikba is! 😄
Bár sanszos a dolog hogy nem vonta vissza csak mondta!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
a, ahol a monitor/PC van nincs ágy <és nem is vihetõ be oda>és nem is vihetõ be oda>
b, szemüveges vagyok, és a még közelrõl is alig olvasható, fehér feliratozás eléggé bajos lenne 3+ méterrõl.
De a srác már visszavonta a kódot akkor... elvileg.
És az EA Support-ot merre találom?
Bár régen csinálta nekem is ezt eredetivel aztán beengedett!Bár mondjuk ez az elején volt amikor agyon volt terhelve.