Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Semmi maradandó, rövid is. Utolsó pályán meg már alig vártam, hogy vége legyen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
A döbbenetes látvány nem kicsit túlzás.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Röviden:

Egy nagyon kellemes grafikával, egyedi hangulattal, frankó zenével megáldott játék, mely sok idõ után kissé unalmassá tud válni.

Talán ez a cikk áll legközelebb az ELFOGULATLAN valósághoz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Sajnálatos dolog, én jatekaim.hu vagy prohardver-t ajánlom, de mindenképpen elõtte érdemes itt avyg más fórumon leinformálni a játékot amit meg szeretnél venni, hogy mire kell odafigyelni vagy illegási nem illegásis-e egy cd-kulcs stb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Ez van... Az egy ilyen igénytelen oldal. Majd megveszem egyszer... Tök jó, hogy valamit 2x kell megvenni ahhoz hogy jó legyen, de tényleg.
Az ilyen gerinctelen alakokat lelõném... Még válaszra sem méltat az idiótája...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

pointer4
Hmmm, ez egy érdekes hozzáállás részükrõl.
TBTPumpa
Már megtörtént, de ott is lecsesztek, hogy ilyen dolog miatt nem jár Fekete pont... Persze, de ha azt károsítanák meg aki ezt reagálja a hozzászólásomra, akkor õ is rinyálna.

TBTPumpa
Tudom, csak ennyi pénzbõl már megvehetném a játékot tényleges eredeti változatban, amihez a kulcsot olyan acchoz rendelem hozzá, amilyenhez csak akarom.
Kár érte... Így fogok legközelebb valamit is venni Hardverapróról...

w77d
milyen game ez a From Dust?

pointer4
Ott PH-n, van ennek a topicnak valami ellentéte, ahol fekete pontot adnak, érdemes ott jelenteni, más legalább ne járjon így, illetve itt ellenõrizni azt, akitõl veszel.
Én már sokszor adtam el és vettem ott pc-alkatrészeket, még sosem lettem átvágva.
MerlinW
4000 Forintos kárért ügyvéddel játszani felesleges😊 Egyrészt még az ügyvéd egyetlen órabére sincs, másrészt nincs papír az adásvételrõl, így esélytelen, hogy rá tudod bizonyítani. Nevezzük ezt tanulópénznek.

[merlinw.org]

TBTPumpa
Accountot a srác pedig nem fog odaadni... Sikeresen legombolt 4000 Ft-al. Sõt már válaszolni sem akar és ezt a vackot sem akarja már visszavásárolni tõlem... Gerinctelen, megbízhatatlan ez az illetõ is. Hardveraprón jól leosztottam, de remélem van egy jó ügyvédje, mert szüksége lesz rá az biztos!

Tinman
From Dust 1487 Ft-ba fájt...

Zomil! Mé' nem rántod mán' befelé?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
jah bocs akkor tárgytalan.

Amúgy vigyázni kell pc-n a használt dolgokkal, mert már minden játék kötve van valamihez:

Steam, Origin, GFWL és ezért könnyen átverhetõek az emberek, akik azt hiszik hogy a tokot a lemezzel megkapja valakitõl használtan és ennyi volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
A Crysis 2-rõl beszélt, azt meg be lehet regisztrálni Originbe. Sõt, multihoz kell is.

DarkSector
Ha dobozosa játék, akkor csak tedd fel és játsz, nem lehet a dobozos Crysis-t beregisztrálni Origin-be.
Nekem is ilyen van. Én sem tudtam beirni Origin-be.

ollie
Átvertek. Nem lehet visszavonni a kódot, ezt megszívtad. Pontosabban csalás áldozata lettél.

zorrobomber
Köszi a nyugtatásokat 😊 Nincs para, csak én naív azt gondoltam hétvégén már tolhatom <#idiota>

Én direkt rákérdeztem, mikor telefonáltak! Mondtam, hogy az eredeti kiadás kell, nem az EVM-es és azt is kaptam. <#eljen> <#smile>

Zavvi nem sieti el, biztos túl vannak terhelve. Game-tõl inkább érkeznek meg gyorsan a csomagok.

wesker24
Ne aggódj elöbb utóbb ugyis feladják az a 48 óra még kevés is !

Általában 3-5 nap mig feladják a csomagot ! Szóval No Para ! 😄
Sirch
Mázlista.
Nekem múlthéten jött meg tõlük a Dirt 3, és a rendeléssel ellentétben EVM kiadást hoztak.

zorrobomber
Nagyon hozzászoktam már a digitális vásárlásokhoz, és kicsit bosszant ez a zavvi-s rendelés, hogy még eeel sem indult.. :/

Thank you for your order with zavvi. Details of your order are listed below:
"In stock | Usually dispatched within 24 hours"
Ez volt 23 Jan 10:41, vagyis 48 órája.

Összekeversz valakivel, más fórumokra 2002 óta ezen a néven írok, csak az sg-t eddig nem tartottam érdemesnek használni, de kényelmes végülis.

robotnyk
ezzel az alreggel is meglesz a permban, csak idõ kérdése <#eljen>
IMYke2.0.0.0
<#eljen> - A Metro 2033 és a DiRT 3 hiányzik még a gyûjteményembõl. A Heroes-sorozat (III-ig játszottam végig) maga az ÉLMÉNY.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#eljen> - a két kalandot, és a katonai szimulátort még nem láttam a monitoromon, de biztos jók .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Most hozta a DHL futár az 576-tól! <#smile>

arty
eleve azt sem értem, hogyan vonta vissza a key-t az accáról?

szerintem ilyet nem is lehet 😊

Forza.

arty
úristen, _mármegint_ beugrottam egy trollnak 😞((

Forza.

arty
sõt, igazán jót én eddig csak vigyázállásban játszottam

Forza.

MerlinW
Whispered World <#eljen>

[merlinw.org]

Nálam épp fordítva történt: elõbb a játékkal játszottam, ami nagyon tetszett (remélem neked sem lesz csalódás, nekem könyv után általában csalódást okoztak a belõlük készült filmek), közben pedig olvasgattam a hsz-eket, amik az egekig magasztolták a könyvet, szóval nem volt kérdés, hogy beszerzem-e 😊

OFF:
Agon és Whispered World a teszkóból valóak (900/db), ahol egy csomó Bergman filmet most 500 Ft-ért vesztegettek (külsõ karton borítós kiadások!), így hát nem voltam rest bepótolni a Mester hiányzó filmjeit 😊 Bár még így is hiányzik néhány nagyon fontos mûve 😞

Kódót nem lehet visszavonni, csak a telepítések számát ha van ilyen korlátozás. Egy játék egy account egy ember, az origin és s steam esetében is. Nincs cserebere.

Shep
Én 2 napja fejeztem be másodjára a játékot és valahogy nem tetszett annyira, mint elõször, valahogy a grafika sem volt már annyira nagy szám, fõleg az arcmimika gyengesége tûnt fel nagyon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A Metro 2033 könyv iszonyú jó lett! <#eljen> Én pont a héten olvastam ki, amit karácsonyra kaptam barátomtól! Ezért meg is vettem a játékot, holnap jön az 576-ból. <#smile>

Shep
Ja hát ott igen de nekem az már kastély 😊 (85m2 nettó alapterület a miénk)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mai szerzeményeim:

Kertes családi ház... Helyzet ugyanaz. 30-40-et úgy elfûtesz, hogy nem is veszed észre (constans 19 fok)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mi is annyiban ülünk itthon, csak mi nem vesszük fel 19 fok fölé (anyagi megfontolásból).

Én már annyira megszoktam, hogy 20 fok fölött totál melegem van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
TBTPumpa
Na nemár, hogy Angolul levelezzek velük?
A srácot már lecsesztem, most majd bevésem a nevét a Harveraprón a kivel nem érdemes üzletelni topikba is! 😄

Tinman
110 m2, semmi extra, de régi építésû és nincs nikecell szigetelés, se kívül, se belül, ráadásul az ablakok még fából készültek és nem ebbõl az agyonszigetelt mûanyagból.

grebber
support kukac ea.com
Bár sanszos a dolog hogy nem vonta vissza csak mondta!

Next PC upgrade: 2022

Büdös Bohóc
hát akkor szopóka, menj megverni az eladót

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

IMYke2.0.0.0
Én csak technikai okok miatt nem tudok "ágyból játszani":
a, ahol a monitor/PC van nincs ágy <és nem is vihetõ be oda>
b, szemüveges vagyok, és a még közelrõl is alig olvasható, fehér feliratozás eléggé bajos lenne 3+ méterrõl.

TBTPumpa
Használtan vettem a játékot!
De a srác már visszavonta a kódot akkor... elvileg.
És az EA Support-ot merre találom?

grebber
Írj a supportnak!
Bár régen csinálta nekem is ezt eredetivel aztán beengedett!Bár mondjuk ez az elején volt amikor agyon volt terhelve.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
100-150nm-es családi házban sajnos teljesen normális a 60-80ezres gázszámla. Én pl. a 3 szinteltolásnak köszönhetõen 60-70-et fizetek minden hideg hónapban.

[merlinw.org]