Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Témához kapcsolódva, nemrég sikerült végre megvennem a Bullyt, régóta vártam már, nagy kedvenc... a napokban rakok képet majd róla szerintem, meg pár másik darabról
Plusz, már elnézést a hirdetésért, de valakit nem érdekel egy Burnout paradise?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem meg pont a Deus EX HR nem jön be 1 FT-ot nem ér ha ingyen adnák akkor se kéne !
Akinek van elsõ kiadásos The Saboteurje, megmondaná, mit tartalmaz? Feltételezem, hogy egy kézikönyv jár hozzá😊 de ezen felül van még valami hozzá?
SS3 ingyen sem kéne. Deus Ex-et meg majd valamikor megszerzem steam-es akcióban ingyen 😄
Régrõl megmaradt Dragon ball os kártyákat keresek. Akinek van ilyesmi és eladná, az írjon privit.
Csak tudni szeretném, Duke Nukem Forever 2990FT ért jó ára van?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ezt tartalmazza:
Magicka is a satirical action-adventure game set in a rich fantasy world based on Norse mythology. The player assumes the role of a wizard from a sacred order tasked with stopping an evil sorcerer who has thrown the world into turmoil, his foul creations besieging the forces of good.
Players will be able to combine elements to cast spells, wreaking havoc and devastation on the minions of darkness. They will also be able to team up with friends and fight their way through the campaign, or test their skills in the magickal arts through other challenging modes.
In the challenge mode, players fight off waves of enemies to earn their place on local and online leaderboards.
Main Features:
Innovative and dynamic spell casting system
Up to four-player co-op in all game modes, as well as a single-player option
Fight your way through a dozen different campaign levels
Explore an expansive realm of adventure to defeat the evil wizard
Find and unlock challenges, items, and powerful Magicks
Experience the parody and satire of a clichéd fantasy world
Includes:
Magicka
Magicka Vietnam
Magicka Wizard Survival Kit
Magicka Caverns and Marshlands
Magicka Nippon
Magicka Final Frontier
Magicka Frozen Lake
Magicka Watch Tower
Magicka Robe Bundle
Hát nem tudom vegyem meg most ezt vagy várjak a steam-en a 75%-os leárazásra ami ugyan párszázzal többe kerülne mint ez de 4 kieggel többet is adna!
Zavvi Price Crash
AC:R - 23,95 font
Battlefield 3 - 24,95
GeOW3 - 19,95
NFS The Run - 23,85
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
DoW gold (nem steam-es) -75%
DoW complete (nem steam-es) -66%
DoW II (steam-es) -75%
DoW II gold (steam-es) -66%
DoW II Retr (steam-es) -60%
DoW II Retr complete (steam-es) -50%
Kinéztem egy nem is olyan olcsó játékot.
Betettem a kosárba, fizetnék... természetesen nem postáznak Magyarisztánba. Eddig semmi meglepõ.
Írtam az eladónak, hogy kell nekem a játék, nem értem, ha útlevél nélkül tudok hozzájuk utazni, egy játékot miért nem adnak el nekem.
Jött a válasz, hogy azért nem mert 8 font a posta és azt nem szokta senki bevállalni, hiszen ez nyomkövetett küldemény lenne.
Írtam neki, hogy semmi gond, nekem KELL a játék, fizetek.
1 óra múlva visszaírt, hogy közben eladta (vegytiszta hazugság) és különben is csak 1 volt neki (hazugság 2, hiszen 4 db-ot láttam mielõtt még írtam volna neki).
K. ki vagyok akadva, már megint büdös a pénzem -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Kint baszki az haggyán hogy szarrá keresik emberek magukat de még ilyen akciókat is arcukba kapnak.Hihetetlen.Kár hogy nem szállít ide 😞
Steel Storm: Burning Retribution 4 pack -ra lennének jelentkezõk?
Nemtudom mennyiért mérik most eurot de 300ft-al számolva 504ft-ra jönne ki db-ja! Ha meg 29x-el számolja a bank akkor meg 4xxFT!
szerintem is döbbenmetesen jól néz ki, ahogy a folyadékok áramlanak! de gamekapocson meg van olyan hsz is, ami a crysishez hasonlitja 😄DDD
Forza.
Totti: Igen, valóban nem döbbenet, de vannak SZÍNEK és már ettõl elég kellemes a látvány.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10