Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Amazonon a Duke Nukem Forever ismét $5.00. Mac verzió de ha steam-re beregeljük kapjuk a pc-set!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Attól még hogy linkelek híreket nem jelenti azt, hogy a link tárgya érdekel is!Amit megmondtam megmondtam ezt warezba sem!

úgy hallottam le se warezolnád

balee4
Epoch - igaz nem akciósan vettem, de megérte, jó cucc.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

S2000
<#banplz>

Én müzli mellé csomagolva kaptam <#vigyor>

robotnyk
egy pálcikán szokott lenni a céllövöldében <#idiota>
S2000
Így folytatódik romokban lesz az önérzetem<#idiota>

robotnyk
valamelyik újsághoz is adták ingyen egyszer úgy emlékszem
S2000
Áhh király, ezt jó tudni😄 nembaj, fennhagyom a hirdetést, azért hátha...
Témához kapcsolódva, nemrég sikerült végre megvennem a Bullyt, régóta vártam már, nagy kedvenc... a napokban rakok képet majd róla szerintem, meg pár másik darabról

w77d
a Burnout eladhatatlan, mert nagyon sokáig ingyen adták az Originen.. aki akarta már beszerezte

S2000
Köszi! Egy térképet azért rakhattak volna mellé😊 Gondolkozom a beszerzésén... csak elõször kell vennem egy vga-t 😊
Plusz, már elnézést a hirdetésért, de valakit nem érdekel egy Burnout paradise?

w77d
akadás ATI + Vista párosítással.. én nem tudtam végigjátszani, mert az autóversenyes résznél a talajt nem képes olyan gyorsan betölteni és lezuhanok a pálya alá... vagy ha megvárom hogy betöltse, akkor 2-3 másodpercet kell állnom a már meglévõ textúra szélén hogy továbbmehessek..

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5><#papakacsint>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

patchel könnyû 😊

grebber

IMYke2.0.0.0
Akadás mentesen játszottam végig: HD4850 és a játékon v1.3b Patch.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem jár más hozzá.

akadás ati kártyán

wesker24
Az a te bajod ha neked pont az egyik legjobb játék nem jön be !

Nekem meg pont a Deus EX HR nem jön be 1 FT-ot nem ér ha ingyen adnák akkor se kéne !
S2000
Sziasztok!
Akinek van elsõ kiadásos The Saboteurje, megmondaná, mit tartalmaz? Feltételezem, hogy egy kézikönyv jár hozzá😊 de ezen felül van még valami hozzá?

grebber
Holnap meg a Serious Sam 3 akció lesz ott 13,6 euroért!
SS3 ingyen sem kéne. Deus Ex-et meg majd valamikor megszerzem steam-es akcióban ingyen 😄

zorrobomber
gonosz tõlük így hó végén 😊

grebber
Akit esetleg érint Getgamesgo-n hamarosan kap egy 70%-os sale-t a Deus Ex 3 így 15 euroba fog kerülni!

vigyori14
Üdv.
Régrõl megmaradt Dragon ball os kártyákat keresek. Akinek van ilyesmi és eladná, az írjon privit.

Büdös Bohóc
ja mert akkor még talán

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Õk fizetnek hogy elvidd?

biomage
Hali

Csak tudni szeretném, Duke Nukem Forever 2990FT ért jó ára van?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

zorrobomber
<#eljen>

Ubisoft announces a Windows PC edition of Rayman Origins, saying the platformer is coming to PCs on March 29. The game is now available for preorder on the Ubisoft Online Store, and those who buy in advance will also receive a free downloadable copy of Rayman 2

grebber
Megvettem egyszer élek.És szerencsére ugyanaz mint a steam-es odaadta az összes dlc-t ami a steam-esbe is benne van!

grebber
Magicka Collection 1566FT (Amazon steam-re regelhetõ)

Ezt tartalmazza:

Magicka is a satirical action-adventure game set in a rich fantasy world based on Norse mythology. The player assumes the role of a wizard from a sacred order tasked with stopping an evil sorcerer who has thrown the world into turmoil, his foul creations besieging the forces of good.

Players will be able to combine elements to cast spells, wreaking havoc and devastation on the minions of darkness. They will also be able to team up with friends and fight their way through the campaign, or test their skills in the magickal arts through other challenging modes.

In the challenge mode, players fight off waves of enemies to earn their place on local and online leaderboards.

Main Features:

Innovative and dynamic spell casting system
Up to four-player co-op in all game modes, as well as a single-player option
Fight your way through a dozen different campaign levels
Explore an expansive realm of adventure to defeat the evil wizard
Find and unlock challenges, items, and powerful Magicks
Experience the parody and satire of a clichéd fantasy world

Includes:

Magicka
Magicka Vietnam
Magicka Wizard Survival Kit
Magicka Caverns and Marshlands
Magicka Nippon
Magicka Final Frontier
Magicka Frozen Lake
Magicka Watch Tower
Magicka Robe Bundle

Hát nem tudom vegyem meg most ezt vagy várjak a steam-en a 75%-os leárazásra ami ugyan párszázzal többe kerülne mint ez de 4 kieggel többet is adna!

jAsOn VoOrHeEs
Ez a Chrome bõvítményes WYSIWYG Editor nem mûködik valami jól. :\ Majd kérném a lentebbi két hsz-t törölni.

Zavvi Price Crash

AC:R - 23,95 font
Battlefield 3 - 24,95
GeOW3 - 19,95
NFS The Run - 23,85

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Úgy tudom más eladóval már sikerült korábban megegyezned (ráadásul õ ha jól emlékszem tán amerikai volt, az meg még problémás posta szempontjából)... Lényeg a lényeg taplók minden országban vannak, ilyen idiótákon kár idegesíteni magad!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mivel Dow Dark Crusade, Soulstorm, Dow 2 és Chaos Rising mind steamen van meg, ezért kihagyom (Dow gold jó árban van ugyan, Retribution meg még mindig drága!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Warhammer Weekend

DoW gold (nem steam-es) -75%
DoW complete (nem steam-es) -66%
DoW II (steam-es) -75%
DoW II gold (steam-es) -66%
DoW II Retr (steam-es) -60%
DoW II Retr complete (steam-es) -50%

Ne felejts el visszajönni egy órára és leadni a magyar állampolgárságod ha már megszerezted kint 😊

Tinman
Amazon UK tapaszalat:

Kinéztem egy nem is olyan olcsó játékot.
Betettem a kosárba, fizetnék... természetesen nem postáznak Magyarisztánba. Eddig semmi meglepõ.

Írtam az eladónak, hogy kell nekem a játék, nem értem, ha útlevél nélkül tudok hozzájuk utazni, egy játékot miért nem adnak el nekem.

Jött a válasz, hogy azért nem mert 8 font a posta és azt nem szokta senki bevállalni, hiszen ez nyomkövetett küldemény lenne.

Írtam neki, hogy semmi gond, nekem KELL a játék, fizetek.

1 óra múlva visszaírt, hogy közben eladta (vegytiszta hazugság) és különben is csak 1 volt neki (hazugság 2, hiszen 4 db-ot láttam mielõtt még írtam volna neki).

K. ki vagyok akadva, már megint büdös a pénzem -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ollie
Az ilyenért kitiltás jár, mert ez csalás.

ollie
Adj linket légy szíves a hirdetésérõl, mert moderátor vagyok ott, ránézek a dologra.

MerlinW
Nekem megvan, szerintem nyugodtan kihagyhatod. 1-2 órára le tud kötni, de semmi extra...

[merlinw.org]

grebber
LOL Newegg-en Dead Island 9,99 dollár dobozos verzióban.
Kint baszki az haggyán hogy szarrá keresik emberek magukat de még ilyen akciókat is arcukba kapnak.Hihetetlen.Kár hogy nem szállít ide 😞

grebber
Steam-es game ugyan de amellett eredeti is:

Steel Storm: Burning Retribution 4 pack -ra lennének jelentkezõk?
Nemtudom mennyiért mérik most eurot de 300ft-al számolva 504ft-ra jönne ki db-ja! Ha meg 29x-el számolja a bank akkor meg 4xxFT!

arty
a döbbenetes látvány nem gép-, hanem értelmezésfüggõ ezesetben 😊

szerintem is döbbenmetesen jól néz ki, ahogy a folyadékok áramlanak! de gamekapocson meg van olyan hsz is, ami a crysishez hasonlitja 😄DDD

Forza.

arty
"értelmes" vagy, ha emiatt a hardveraprót tartod hibásnak 😊)

Forza.

Tinman
Írni meg majd megtanulok. -.-

Totti: Igen, valóban nem döbbenet, de vannak SZÍNEK és már ettõl elég kellemes a látvány.

Totti5
Tök mindegy a felbontás, akkor sem döbbenet, csak korrekt, de lehetett volna jobb is több pontban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Mond, hogy nem ér ~1500-at :-)

Totti: Ne az exbáxfrísziksztíbõl indulj ki. PC-n 1920x1200-ba, minden maxon, sajnos lockolt, de atomstabil 30 FPS.