Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még novemberben vettem egy Xbox-ot tulajdonképpen a Kinect miatt. Azért a mozgásérzékelõs játékok mellett vettem hozzá "egy-két" RPG-t is, mint az FinalFantasyXIII, Lost Odyssey, Fable2, stb, na meg a Dark Souls. 40-50 óra FF után egy kicsit félre tettem azt pihenni, itt az idõ kipróbálni a Dark Souls-t...
Röviden: most járok kb. a 3/4-énél (80 óra játékidõvel-), már megvettem Demon's Souls-t és azt várom mikor lesz egy kisebb PS3 akció vagy leárazás.
Egy kicsit hosszabban: a PC-s Gothic-ok (és Risen) óta nem fogott meg ennyire más akció-RPG. Nagyon jó harcrendszer, fejleszthetõ fegyverek, páncélzatok, varázslatok. Az ember tényleg érzi, hogy egy könnyû, gyors fegyver van a kezében, vagy egy hatalmas bunkó. Itt nem lehet ész nélkül csapkodni: védekezni, visszatámadni, kitérni kell, figyelni az ellenséget, a gyenge pontokat, ritmusra mozogni, majd miután lecsaptak megint, visszajönni...
Egy sikeres Boss-harc után az ember néha elsírná magát örömében.
Tinman
Letoltam anno az elsõ két részt is, erõsen csípem... ez meg még annak is tetszik, aki az elõzményekrõl mit sem tud. Jó ómen!

Ahogy az is, hogy mikor picivel olcsóbb lett pár óra alatt nullára redukálták az UK készleteket belõle :-) (Akkor jól lemaradtam :-/)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
hú az is jó game, az elejét néztem Onlive-on, nagyon hangulatos volt😊
Tinman
Bence94-nek itt is köszönöm, általa végre lesz Saints Row 3-am :-)))

(Alig várom <#buck>)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Guren
"Vagyis az esetek 95%-ában magyarokkal toltad. Ez így nem hangzik rosszul"

de, nagyon is.

Én is eladtam, de egyáltalán nem ezek az okok miatt.
Sosem voltam nagy CoD fan, de mindig jól szórakoztam az aktuális részekkel. Single elment, kicsit többre számítottam a végén, de nem volt rossz.
A maga mûfajában a multi is jó volt, haverokkal jókat szórakoztunk, lag-ot egyáltalán nem tapasztalt egyikünk sem, meg "akimbós kurvaanyja" sem nagyon volt 😊
(Xbox360)
Nekem az egyetlen hatalmas bajom az volt, hogy régiók szerint rakott be a játék a lobbikba. Vagyis az esetek 95%-ában magyarokkal toltad. Ez így nem hangzik rosszul, de ezt nem változtathattad meg, szóval ha az adott játékmódban nem nagyon játszott magyar, vagy tele volt két lobbi, akkor akár 15-20 percet is várhattál. A kevésbé népszerû variánsokról meg nem is álmodhattál...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Van újra SR3! Váááááá!

10% kódot kérek szépen, Hut is jó! P.ü.-ben, ha lehet.

Köszönöm!

Renjike
de eddig* 😄D kicsit felcseréltem ..

de amúgy Büdösbohóc felõlem mehetünk egy 1v1 privátra majd valamikor. megyek akimbo FM9essel meg a legszarabb pályán és megtudod mennyire feltudnak baszni és mért egy ipari pfujj a játék ...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
tudom mindegyik coddal játszottam eddig de ez eddig a legborzalmasabban szarabb :S

Bence94
Szerencse hogy nincs meg. mw 2-nél is voltak ilyenek(nem ennyire durvák azért) és sajnos csak "voltak" mert ugye dedikált szerver nincs, évente kell cod a népnek miatt meg nem sokan játszanak vele és az iwnet is egy rakás szar...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

davidka003
Ha nem ebben a topicban lennénk belinkelnék egy GIF-et amin Michael Jackson eszi a popcornt. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Renjike
jólvan , akkor játszál még vele ... 😄 probáld már ki az FM9 vagy melyik faszom fegyvert akimboba úgy öl mint egy Assault és több tölténye is van ... mindegyik full igaz 68 órát játszottam a játékkal multiban Survivaloztam meg spec opsoztam abban is 20 óra .. de az bevallom nem volt rosz .... a netem meg teljesen jó érdekes semmi más játékban nem laggolok csak ebben a rakatfos hypetengerben. szerintem zárjuk is le , elmondtam a véleményem , biztos te profi vagy . de szerintem ezt a játékot a készítõk le se szarták csak hogy profitot termeljen ennyi volt a lényege ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igénytelen trehány szarmunka .... ha nem steamrõl lenne összetörném a lemezt a retekbe és azzal törölném a seggem

Rage47
múlt héten adtam el <#eljen>
Büdös Bohóc
- iszonyat laggol
* lehet a neted egy rakat szar, mert én összesen vagy 4-5x emlékszem laggolásra pedig sokat tolom

- a fegyverek háromnegyede használhatatlan fos , jön egy akimbós kurvaanyja és õ viszi a menetet és csá , neked lehet übermegagiga fegyvered õ 100 hogy leszed
* miért használhatatlan fos?
* akimbo: akimboval max nagyobb a hatás, de kevés a lõszer, hogy sokáig használd + iszonyatosan pontatlan tud lenni, esetleg kipróbálnád õket és azután fikázod? Nem tudom mit kell fikázni az akimbozást, ha nem tetszik használd te is, idióta

- a pályák felépítése hulladék , semmi esély nincs arra hogyha rádtüzelnek túléld mivel annyira laggol hogy a killcamban meg : odajön belédlõ fél tárat és meghalsz , ellenben te annyit látsz hogy egy kis vonalka repül feléd mint valami csillagok háborújás sugár és meghalsz .
* a pályák szerintem nagyon nagy odafigyeléssel lettek megcsinálva, nézd már meg egyszer, hogy hol lehet pl campelni benne? 😊 Tökéletesen kiegyensúlyozott mindegyik. Lag: már megint ez, esetleg válts át a modemes 56k-s internetrõl valami szélessávra.
* annyit látok, hogy vonalka repül felém - MIVAN? Egy szót nem értek, lsd-vel szoktad tolni a játékot? Milyen vonalkákról beszélsz?

- késelés egy rendszertelen , véletlenszerû fujj....
* milyen fujj?... közelharcra a legjobb, ha közel jön valaki lekéseled, ennyi, tudni kéne használni, nem tehet róla a játék, hogy egy n00b vagy és nem tudod használni

- Killstreak is egy jónagy szar... valaki hív egy helit leszed mindenkit ahogy becélozzák rakétával motmár van olyan ami flaret dob le , kiszed téged és akkor a rakétád olyan mintha nem is lenne (Y)
* ez is újabb értelmes példa, helikoptert fél pillanat alatt le lehet szedni, csak te vagy n00b hozzá

- az egész az FPSrõl , netedrõl szól (PC) netemmel nincs gond ... más játékban nem laggol szóval még arra sem lehetne fogni ...
már megint a laggolás, vegyél új gépet, meg internetet

_________

ilyeneket is csak egy n00b írhat

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Renjike
na MW3 :
Szingli : semmi gondom nemvolt vele
Multi : egy rakat szar: 68 órám van benne...
- iszonyat laggol
- a fegyverek háromnegyede használhatatlan fos , jön egy akimbós kurvaanyja és õ viszi a menetet és csá , neked lehet übermegagiga fegyvered õ 100 hogy leszed
- a pályák felépítése hulladék , semmi esély nincs arra hogyha rádtüzelnek túléld mivel annyira laggol hogy a killcamban meg : odajön belédlõ fél tárat és meghalsz , ellenben te annyit látsz hogy egy kis vonalka repül feléd mint valami csillagok háborújás sugár és meghalsz .
- késelés egy rendszertelen , véletlenszerû fujj....
- Killstreak is egy jónagy szar... valaki hív egy helit leszed mindenkit ahogy becélozzák rakétával motmár van olyan ami flaret dob le , kiszed téged és akkor a rakétád olyan mintha nem is lenne (Y)
- az egész az FPSrõl , netedrõl szól (PC) netemmel nincs gond ... más játékban nem laggol szóval még arra sem lehetne fogni ...

szvsz ha meg akarod venni , vegyél inkább egy zsák trágyát jobban megéri.

grebber
" Ingyen cd-kulcs GT Legends-hez a német Computerbild.de jóvoltából !
Ide beírjátok az ímél címeteket és ingyen küldenek nektek egy Gt legends kulcsot !
A Gt legends 1.1 meg letöltitek valahonnan.
Ezek után érdemes ellátogatni a http://www.altbierbude.de oldalra a legjobb német club ahová érdemes regisztrálni és letölteni 1200 autót +pályákat és már mehet is a játék a szerverükön. Minden este minimum 15-20 vagyunk a pályán.
Hála a rendszerüknek "Autoupdate Script" automatikusan megy az egész ,1 óra alatt lent van az összes autó és pálya.
Persze nem kötelezõ letölteni van másik szerver is."

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Imi! Költözz a megyébe, már viszem is ;-)

Rage47: Sajnos sok esetben a videók/képek sõt még egy rosszul sikerült demó sem képes visszaadni a valós összkép negyedét sem. Jártam már így nem is 1x.

IMYke2.0.0.0
Tényleg célom - csak elõbb az életemet kellene egyenesbe hoznom egy munkahellyel 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
40 körül lehet kapni PS3at a hardverapron. Tûzd ki célnak, hogy idén õsszel veszel egyet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship>
Az a baj, hogy megint kedvet csináltál a jelenleg elérhetetlen konzol/játék beruházásra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rage47
na hát ezt elolvasom, mert a videók alapján nagyon nem fogott meg.
Tinman

Uhh, ennek van ára. <#vigyor> Azt hiszem marad a Zavvis, ott csak 1800HUF szállítással együtt. <#worship>

Büdös Bohóc
Max Payne 3, ha esetleg félreérthetõ lettem volna

Büdös Bohóc
Akar valaki elõrendelni mp3-at zavviról? Én elõ akarom majd a játékot rendelni és ahogy nézem adnak egy fasza lõszer-kinézetû tollat is hozzá C:

Jaka923
Büdös Bohóc
ja az keményen

Elkerüli a figyelmed a "Jelenleg nincs" felirat.

Büdös Bohóc

Büdös Bohóc
Valami ukrán 576-ra gondolsz? Mert a magyaron 2 kiadás is van, az egyik ez...

Hol? Mert sehol nincs. 576-ban sincs. <#shakehead>

Büdös Bohóc
Újan ugyanezzel a dobozzal 2200.

Köszönöm, de azt valóban nem írtam, hogy használt nem érdekel! Csak új, bolti.

grebber
Amazonon a Risen most ~ 1372FT

puzzle quest 2 -höz lenne valakinek kuponja? elõre is köszönöm
A Magyar szinkron, az szó szerint pocsék benne! Az egyik, hõn áhított volt sportközvetítõnk (mára már versenyzõ)a navigátor (nem ugrik be a neve). Úgy navigál a játékban, mint aki elunta magát (egy csöppnyi beleélés sincsen)... na meg azok a nyögések mikor ütközünk a kocsival...<#alien>
Nem vagyok a Magyar szinkron ellen (a The Witcher egész tûrhetõ lett). De a Dirt-ben totál borzalmas lett.<#gonosz3>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Tessék: http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_jatek/autos_szimulator/colin_mcrae_dirt_pc_jatek_nincs_posta_1541741075.html

Magyar szinkron és felirat van rajta. Fix áron 1500 Ft, és az eladó állja a posta költséget.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Tud valaki olyan helyet, ahol lehet még kapni a DiRT elsõ részét? <#confused> Teljesen mindegy milyen kiadás lenne, csak lenne. Én kerestem, de sehol nem találtam. <#shakehead> Mármint magyarországon. Zavvin találtam, ha más nem lesz, akkor onnan kell rendelnem/rendeltetnem.

grebber
Biztos van aki szereti az ilyen game-eket: (én nem vagyok ilyen)

PixelJunk Eden Coming To Steam Soon

Dj Tommy
The Hut 10% off unique code(elvileg szerdáig jó):
1998-S4KH-1T55

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

robotnyk
6 font zavvin. ha ennyiért nem kell akkor nem is érdekel annyira. és nem is veszítesz vele semmit, úgy egyébként. <#zavart1>
zorrobomber
már rég ennyinek kellene lennie eu-ban is...

grebber
Na szép ezek is akkor akcióznak amikor már megvette õket más és csak amcsik vehetnek 😞

Gamefly -75%-os Ubisoft akció (Bár only amcsi révén tárgytalan) <#rinya>

Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction = $4.99
Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction Deluxe Edition = $6.25

robotnyk
látnok vagyok <#zavart1>
Hálistennek meg is kaptad kolléga a jól megérdemelt bannodat! Veled se lesz gond egy ideig, vagy az új regedig.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Hát csak mire onnan lerendelem a posta miatt már drágább, azért kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

cdg 1790

Shep
Nem tudjátok lehet-e valahol 2e-tõl olcsóbban (ennyi ugye az olcsó kiadású az 576-ban) venni Riddick AoDA-t?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát van mit jóvátennie, 10+ év warezolással jópár milliós kárt okozott a játékiparnak. Szerencséje hogy nem 20 év múlva született amikor börtönbe kerülne érte 😊

Csak egyet tudok érteni Tinman-el. Nagyon szép és jó közösségi munkát végzel újabban, maximális tisztelet érte <#eljen>!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.