Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Röviden: most járok kb. a 3/4-énél (80 óra játékidõvel-), már megvettem Demon's Souls-t és azt várom mikor lesz egy kisebb PS3 akció vagy leárazás.
Egy kicsit hosszabban: a PC-s Gothic-ok (és Risen) óta nem fogott meg ennyire más akció-RPG. Nagyon jó harcrendszer, fejleszthetõ fegyverek, páncélzatok, varázslatok. Az ember tényleg érzi, hogy egy könnyû, gyors fegyver van a kezében, vagy egy hatalmas bunkó. Itt nem lehet ész nélkül csapkodni: védekezni, visszatámadni, kitérni kell, figyelni az ellenséget, a gyenge pontokat, ritmusra mozogni, majd miután lecsaptak megint, visszajönni...
Egy sikeres Boss-harc után az ember néha elsírná magát örömében.
Ahogy az is, hogy mikor picivel olcsóbb lett pár óra alatt nullára redukálták az UK készleteket belõle :-) (Akkor jól lemaradtam :-/)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(Alig várom <#buck>#buck>)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sosem voltam nagy CoD fan, de mindig jól szórakoztam az aktuális részekkel. Single elment, kicsit többre számítottam a végén, de nem volt rossz.
A maga mûfajában a multi is jó volt, haverokkal jókat szórakoztunk, lag-ot egyáltalán nem tapasztalt egyikünk sem, meg "akimbós kurvaanyja" sem nagyon volt 😊
(Xbox360)
Nekem az egyetlen hatalmas bajom az volt, hogy régiók szerint rakott be a játék a lobbikba. Vagyis az esetek 95%-ában magyarokkal toltad. Ez így nem hangzik rosszul, de ezt nem változtathattad meg, szóval ha az adott játékmódban nem nagyon játszott magyar, vagy tele volt két lobbi, akkor akár 15-20 percet is várhattál. A kevésbé népszerû variánsokról meg nem is álmodhattál...
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
10% kódot kérek szépen, Hut is jó! P.ü.-ben, ha lehet.
Köszönöm!
de amúgy Büdösbohóc felõlem mehetünk egy 1v1 privátra majd valamikor. megyek akimbo FM9essel meg a legszarabb pályán és megtudod mennyire feltudnak baszni és mért egy ipari pfujj a játék ...
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
* lehet a neted egy rakat szar, mert én összesen vagy 4-5x emlékszem laggolásra pedig sokat tolom
- a fegyverek háromnegyede használhatatlan fos , jön egy akimbós kurvaanyja és õ viszi a menetet és csá , neked lehet übermegagiga fegyvered õ 100 hogy leszed
* miért használhatatlan fos?
* akimbo: akimboval max nagyobb a hatás, de kevés a lõszer, hogy sokáig használd + iszonyatosan pontatlan tud lenni, esetleg kipróbálnád õket és azután fikázod? Nem tudom mit kell fikázni az akimbozást, ha nem tetszik használd te is, idióta
- a pályák felépítése hulladék , semmi esély nincs arra hogyha rádtüzelnek túléld mivel annyira laggol hogy a killcamban meg : odajön belédlõ fél tárat és meghalsz , ellenben te annyit látsz hogy egy kis vonalka repül feléd mint valami csillagok háborújás sugár és meghalsz .
* a pályák szerintem nagyon nagy odafigyeléssel lettek megcsinálva, nézd már meg egyszer, hogy hol lehet pl campelni benne? 😊 Tökéletesen kiegyensúlyozott mindegyik. Lag: már megint ez, esetleg válts át a modemes 56k-s internetrõl valami szélessávra.
* annyit látok, hogy vonalka repül felém - MIVAN? Egy szót nem értek, lsd-vel szoktad tolni a játékot? Milyen vonalkákról beszélsz?
- késelés egy rendszertelen , véletlenszerû fujj....
* milyen fujj?... közelharcra a legjobb, ha közel jön valaki lekéseled, ennyi, tudni kéne használni, nem tehet róla a játék, hogy egy n00b vagy és nem tudod használni
- Killstreak is egy jónagy szar... valaki hív egy helit leszed mindenkit ahogy becélozzák rakétával motmár van olyan ami flaret dob le , kiszed téged és akkor a rakétád olyan mintha nem is lenne (Y)
* ez is újabb értelmes példa, helikoptert fél pillanat alatt le lehet szedni, csak te vagy n00b hozzá
- az egész az FPSrõl , netedrõl szól (PC) netemmel nincs gond ... más játékban nem laggol szóval még arra sem lehetne fogni ...
már megint a laggolás, vegyél új gépet, meg internetet
_________
ilyeneket is csak egy n00b írhat
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Szingli : semmi gondom nemvolt vele
Multi : egy rakat szar: 68 órám van benne...
- iszonyat laggol
- a fegyverek háromnegyede használhatatlan fos , jön egy akimbós kurvaanyja és õ viszi a menetet és csá , neked lehet übermegagiga fegyvered õ 100 hogy leszed
- a pályák felépítése hulladék , semmi esély nincs arra hogyha rádtüzelnek túléld mivel annyira laggol hogy a killcamban meg : odajön belédlõ fél tárat és meghalsz , ellenben te annyit látsz hogy egy kis vonalka repül feléd mint valami csillagok háborújás sugár és meghalsz .
- késelés egy rendszertelen , véletlenszerû fujj....
- Killstreak is egy jónagy szar... valaki hív egy helit leszed mindenkit ahogy becélozzák rakétával motmár van olyan ami flaret dob le , kiszed téged és akkor a rakétád olyan mintha nem is lenne (Y)
- az egész az FPSrõl , netedrõl szól (PC) netemmel nincs gond ... más játékban nem laggol szóval még arra sem lehetne fogni ...
szvsz ha meg akarod venni , vegyél inkább egy zsák trágyát jobban megéri.
Ide beírjátok az ímél címeteket és ingyen küldenek nektek egy Gt legends kulcsot !
A Gt legends 1.1 meg letöltitek valahonnan.
Ezek után érdemes ellátogatni a http://www.altbierbude.de oldalra a legjobb német club ahová érdemes regisztrálni és letölteni 1200 autót +pályákat és már mehet is a játék a szerverükön. Minden este minimum 15-20 vagyunk a pályán.
Hála a rendszerüknek "Autoupdate Script" automatikusan megy az egész ,1 óra alatt lent van az összes autó és pálya.
Persze nem kötelezõ letölteni van másik szerver is."
Next PC upgrade: 2022
Rage47: Sajnos sok esetben a videók/képek sõt még egy rosszul sikerült demó sem képes visszaadni a valós összkép negyedét sem. Jártam már így nem is 1x.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az a baj, hogy megint kedvet csináltál a jelenleg elérhetetlen konzol/játék beruházásra 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem vagyok a Magyar szinkron ellen (a The Witcher egész tûrhetõ lett). De a Dirt-ben totál borzalmas lett.<#gonosz3>#gonosz3>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Magyar szinkron és felirat van rajta. Fix áron 1500 Ft, és az eladó állja a posta költséget.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
PixelJunk Eden Coming To Steam Soon
1998-S4KH-1T55
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Gamefly -75%-os Ubisoft akció (Bár only amcsi révén tárgytalan) <#rinya>#rinya>
Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction = $4.99
Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction Deluxe Edition = $6.25
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.