Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg nem fair, hogy az EA csak "ennyit" kap azért, mert még másolni sem képesek... 😊
Forza.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Átlátható jól kezelhetõ volt nekem eddig.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1. Nem esik le a gyûrû az újjamról, hogy 3-at kell kattintani, ikon meg elfér (ergó ez a te hisztid)
2. Nem lóg szét semmi, mindent megfelelõen jelenít meg (ergó ez is a te hisztid)
3. Ugyan nincs visszalépési lehetõség (anyám kattintgatni kell... tiszta borzalom... hogy lehet azt a pár 10 EA-s játékot végigböngészgetni nem is értem <#banplz>#banplz>), de nincs is rá jelenlegi állapotában szükség.
És végül 4. oda van írva, hogy BÉTA!
Én meg nem 5 percet használtam már és nincs különösebb gondom vele, nem vagyok tõle elájulva, de nincs baj vele... Ergó Korrekt, ahhoz képest, hogy egy bétától még ennyit se vár el az ember.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- frissit, eulat kell elfogadni, next next finish, desktopra kivágja az ikonját, holott a kutya se kérte
vs
- steam indul, szol, hogy frissit, kész - hozzá se kellett nyulnom
- szétlóg az oldal, a scrollcsik rálóg a gombokra jobboldalt
vs
- normálisan rendezett, nem egy összehányt gané hatást kelt
- bármire kattintassz, nincs visszalépés elõzõ pontra. vissza a fõoldalra és onnan megint navigálgatni
vs
- persze hogy van vissza, igy lehet nézni akcios árurol infot, majd egérgomb és máris kattintok másik játékra
ez csak igy hirtelen, 5 perc használat után...
Forza.
Klienst nem néztem, mert még mindig nem regisztráltam Origin-re 😄 Pedig kelleni fog... 😞 Aztán remélem, az összes kiadó átveszi ezt a saját bolt + kliens megoldást, és akkor legalább lesz 100 féle segédprogram a gépemen, meg 100 féle jelszót kell megjegyeznem... Már alig várom!
A fölsõt elhasználtam!
Your unique 10% code is:
1998-S8O8-T694
Your unique 10% code is:
1998-5AS8-9XE9
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak LIVE-on kevesebb haverom van, vígasztalóul viszont acsikat valamiért jobban szeretem LIVE-on gyûjtögetni. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Egyébként meg az eredeti kiadású Dirt 3 sem steames.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
En is meg akartam venni de steam hianya miatt inkabb letettem rola.
Több, mint fél éve várom már, hogy legalább picit olcsóbbodjon, mert majdnem végig 7-8k volt még év vége felé is az általános ára, most meg hirtelen 2000-é be lehet zsebelni. 😛
Igaz, ez már fostos EVM kiadás, de nem érdekel, fõleg ha lehet Steam-re reg-elni.
Azt tudom, hogy Bulletstorm-ot kínálták néhány napig 5 euróért is Origin-en. Na azt akkor jól elszúrtam, hogy nem vállaltam be (mondjuk ha Steam-en lett volna, valószínûleg nem gondolkodtam volna túl a dolgot).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(eléggé halott az origin, server error, be se jön az oldal, perceket kell várni... 😞 )
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Uncharted könyv!
Your 10% code is: 1997-66U8-N768
Valid until midnight 31st January 2012
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(