Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
A steam elõtt nem volt kitaposott ösvény.

Tényleg nem fair, hogy az EA csak "ennyit" kap azért, mert még másolni sem képesek... 😊

Forza.

ollie
A Steam 10 év alatt jutott ide, az Origin 1 éve van? Nem fair az összehasonlítás.

Büdös Bohóc
ja jó csak az úriember felsorolta, hogy mi baja volt originnel, nem vettem észre hirtelen, hogy összehasonlításokat is belerakott

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Guren
mondjuk az, hogy vezetõ digitális disztribúciós platform. mihez hasonlítsuk, ha nem ahhoz.

Büdös Bohóc
steamnek ehhez mi köze

arty
tehát igen, szar, de bele lehet kapaszkodni, hogy béta, tehát korrekt? 😄DD

Forza.

DarkSector
Érdekes nekem sem volt még bajom az Origin-el minden ami kell ottvan, semmi felesleges dolog.
Átlátható jól kezelhetõ volt nekem eddig.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát pedig én is korrektnek tartom:

1. Nem esik le a gyûrû az újjamról, hogy 3-at kell kattintani, ikon meg elfér (ergó ez a te hisztid)

2. Nem lóg szét semmi, mindent megfelelõen jelenít meg (ergó ez is a te hisztid)

3. Ugyan nincs visszalépési lehetõség (anyám kattintgatni kell... tiszta borzalom... hogy lehet azt a pár 10 EA-s játékot végigböngészgetni nem is értem <#banplz>), de nincs is rá jelenlegi állapotában szükség.

És végül 4. oda van írva, hogy BÉTA!

Én meg nem 5 percet használtam már és nincs különösebb gondom vele, nem vagyok tõle elájulva, de nincs baj vele... Ergó Korrekt, ahhoz képest, hogy egy bétától még ennyit se vár el az ember.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
UC részek sokkolóan igényesek és szórakoztatók... közel tökéletes játékok. Rengeteget veszít vele, aki kihagyja.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Nem frissített*

Prince23
Nekem frissített Origin.

Uncharted-ekre nekem is fáj a fogam! De az inFamous-ökkel is eljátszogatnék, bár nem csigáznak fel annyira.

arty
semmi extra, még mindig ugyan az a prealfa hulladék

Forza.

arty
te biztos az alter-origint használod...

- frissit, eulat kell elfogadni, next next finish, desktopra kivágja az ikonját, holott a kutya se kérte
vs
- steam indul, szol, hogy frissit, kész - hozzá se kellett nyulnom

- szétlóg az oldal, a scrollcsik rálóg a gombokra jobboldalt
vs
- normálisan rendezett, nem egy összehányt gané hatást kelt

- bármire kattintassz, nincs visszalépés elõzõ pontra. vissza a fõoldalra és onnan megint navigálgatni
vs
- persze hogy van vissza, igy lehet nézni akcios árurol infot, majd egérgomb és máris kattintok másik játékra

ez csak igy hirtelen, 5 perc használat után...

Forza.

576 már nagyon leamortizálta a renoméját. Remélem sokan észbe kapnak és hamar becsõdölnek!

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Picit más külsõt kapott, vagy van valami más változás is?

Klienst nem néztem, mert még mindig nem regisztráltam Origin-re 😄 Pedig kelleni fog... 😞 Aztán remélem, az összes kiadó átveszi ezt a saját bolt + kliens megoldást, és akkor legalább lesz 100 féle segédprogram a gépemen, meg 100 féle jelszót kell megjegyeznem... Már alig várom!

Köszönöm! <#worship>

A fölsõt elhasználtam!

Prince23
Szerintem korrekt

arty
istenem, origin megin' frissült, de még mindig egy igénytelen retek az egész 😞

Forza.

The Hut:

Your unique 10% code is:

1998-S8O8-T694

Your unique 10% code is:

1998-5AS8-9XE9

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

grebber
Én elfogadom õket ha nem kell neked persze csak ha freebe adod.Csakhogy ne vesszen kárba!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Nekem is van 30 kuponom... kuka lesz mind😊

[merlinw.org]

Shep
Senkinek nem kellenek? Akkor ott fog lejárni mind.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fery02
Végülis nem akkora gond, LIVE-ot is szeretem, soha sem volt még vele problémám.
Csak LIVE-on kevesebb haverom van, vígasztalóul viszont acsikat valamiért jobban szeretem LIVE-on gyûjtögetni. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

grebber
The Hut -10%

1998-W69H-DX1F

Sirch
Kb két hete rendeltem meg tõlük, és a képpel ellentétben EVM kiadást kaptam.
Egyébként meg az eredeti kiadású Dirt 3 sem steames.

Jaka923
Biztos? Csak mert van egy külön kínálata az EVM-es kiadásnak is.

Sirch
Ugyanúgy az EVM kiadást fogja kapni.

Jaka923
Ezzel jobban jársz, mert ez eredeti kiadású és ugyanannyiba kerül.

Shep
Valakinek odaadnám steames kuponjaimat. Valve 33% és 50%, Bioshock 2 50%, Alien Breed Impact 50%, Arcania Gothic 4 50%

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Daell Drow
Ez EVM ami nem steames, bar windows live van benne.
En is meg akartam venni de steam hianya miatt inkabb letettem rola.
fery02
Váá, most nézem cdgalaxison 1990 Ft a Dirt 3!!!
Több, mint fél éve várom már, hogy legalább picit olcsóbbodjon, mert majdnem végig 7-8k volt még év vége felé is az általános ára, most meg hirtelen 2000-é be lehet zsebelni. 😛
Igaz, ez már fostos EVM kiadás, de nem érdekel, fõleg ha lehet Steam-re reg-elni.

fery02
Most ünnepekkor tudja-e valaki, hogy a Mass Effect 2 jobban volt-e vajon akciózva Steam-en, mint most Origin-en (12 eur)?
Azt tudom, hogy Bulletstorm-ot kínálták néhány napig 5 euróért is Origin-en. Na azt akkor jól elszúrtam, hogy nem vállaltam be (mondjuk ha Steam-en lett volna, valószínûleg nem gondolkodtam volna túl a dolgot).

arty
köszi, DS-t ennyiért bevállalom 😊

Forza.

Hát azért a Dead Space 2 10 euró, Mass Effect 2 12 euró, Bulletstorm 10 euró, Darkspore, Spore 6-6 euró sem rossz ajánlatok. Jah és Shank is 5 euró!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
ez a DS csak német/francia?!

(eléggé halott az origin, server error, be se jön az oldal, perceket kell várni... 😞 )

Forza.

grebber
Origin akciózás!

Mass Effect , Dead Space 1 3€.

Tinman
gosumofo csak szabira ment. Ejnye.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
DLC pálya kéne.

Totti5
<#eljen>

Jaka923
Mai szerzemény:

w77d
gyerekek a Red Dead Redemption nálam megmentette az Xbox becsületét. Gyönyörû, hangulatos, élvezetes, freedom érzés, pont olyan, mint a tökéletes játéknak lennie kell.

grebber
Na ez is megy majd a többi "gamekönyv" mellé a polcra!
Uncharted könyv!

Tinman
<#eljen><#worship>

Zavvi:
Your 10% code is: 1997-66U8-N768

Valid until midnight 31st January 2012

zorrobomber
lehet tiplizni

Büdös Bohóc
nem, ott a modemem van a front-right hangszóró tetején

NEOreg3
MW3 topik arra van ---->

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Büdös Bohóc
Éntõlem 😄 Én mk14-el és p90-el tolom mostanában leginkább (mellé egy g18 akimbo, hogy a szûk helyeken legyen tûzerõ és gyorsaság)