Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
10-12 közt lesz a sima, mint mindig.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prince23
Castlevania: LOS - szó szerint, az istenért se hagyd ki
nagyon EPIC

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
gyerekek kezdem megszeretni az Xboxom, a Red Dead Redemption zseniális, az Undead Nightmare kieg meg hihetetlen jó.

Mondjatok már még pár xbox címet, amit az istenért se hagyjak ki!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem lesz új fejezet, csak új küldetések lesznek a meglévõkben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
G.y.ö.n.y.ö.r.û é.s. k.í.v.á.n.a.t.o.s!
😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
"Komolyan elhiszed hogy 18ezer ft lesz x360-ra egy játék. 😛"

El, ha euróért rendeled meg kintrõl 😊

hazai ár is elég borsos lesz szal

Tinman
Végre együtt a boldog család :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Pc-sek is megkapják még aznap az új frissítéseket. szal...
sõt ingyen.

szal igen csak drága mulatság az xbox most 60 eurót kérni egy Wich2-ért :S

DarkSector
1. Az új fejezeteket is tartalmaz.
2. a 60 euro meg a 8000 forint az kb semmit nem jelent.
az egyik euro-ban van és konzolos ár, a másik meg forintban és pc-s ár.

Csak érdekességképpen steam-en 40euro azaz 12000ft az ami máshol 8K

Ugyanígy ami 60Euro-s kamu ár meg lehet venni 60 euro-ért ha magaddal akarsz kibaszni, de 11-12 k-ért simán meg fogod kapni induláskor.
Nem mindegy mit és hol vásárolsz.

Komolyan elhiszed hogy 18ezer ft lesz x360-ra egy játék. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
de , a játék ugyan az 😄D csak az több dvd xbox , és tartalmazz a frissítéseket és az új fejezetet és küldetéseket 😊 (ha fejezet lesz.. nemtudom hogy építik bele az új helyszínt meg stb.....)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
A 2-nek nincs köze egymáshoz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
hmmm (Y) gecccc 😊 nagyon jó ötödjére is végig fogom vinni 😄DDDD

Prince23
Am 60 eurós lesz a Wich 2 xboxon 😄

anno a Premium edition meg 8k volt 😄

IMYke2.0.0.0
Április 17-én, mi PC-sek is megkapjuk azokat az extrákat, amiket az Xboxosok az Enhanched Edition megvásárlásakor.
Természetesen, nem a materiális dolgokra, hanem a plusz és új küldetésekre, videókra, befejezésekre, javításokra kell gondolni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Renjike
milyen frissítés ?

IMYke2.0.0.0
Amint áprilisban megérkezik a frissítés hozzá, végre befejezem a játékot - az otthoni gépen 😊

MerlinW
Renjike
The witcher 2 360 CE ben lesz witcher medál... hogy én milyen kurva rég óta akarok olyat.... de már megvan pcre 😞((((

Miértje a következõ: Az Oroszországi terjesztõ (1C/Cenega) és a Bethesda között jogvita alakult ki (1C nem tartotta be a korábbi FNV DLC-knél a megjelenési dátumot és most egyezkedés folyik... Igazság szerint visszatartják a megjelenést, hogy nyomást gyakoroljanak 1C-re, vagy hogy rákényszerítsék a szerzõdésbontásra) és amíg ez nem rendezõdik nem elérhetõ a játék steamen keresztül egy Kelet-európai országban sem.

Ha jól tudom hazai üzletek: CDG és 576 is Egyesült Királyságból szerzik be a dobozos verziókat, ezért is lehet õket itthon megvásárolni.

Habár a helyzet enyhülni látszik, mivel

grebber
De akkor meg ez mekkora baromság steam-en belül nem engedi megvenni de beregelni meg játszani enged vele ha máshol veszem.
Nem értek a miértjét annak hogy nem lehet megvenni!

Next PC upgrade: 2022

NEOreg3
a cd-kulcsot el kell fogadnia, elvégre akkor a boltban vett Skyrimmal se tudnál itthon játszani, mivel steamworks-ös a játék

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

grebber
Skyrim 24.98 € (Greenmangaming)

Kérdés ha a mi régiónkba ez nem elérhetõ akkor ha megvenném tudnék vele játszani?

Úgy látszik nem tudlak meggyõzni. Na sebaj. <#smile>

zorrobomber
Btw míg az Origin most vezetgeti be az exkluzív game-eket, addig a Valve már az Impulse-on is árulja az Orange Box-ot.

arty
1 nyomhatsz cancelt
2 leirtad, ettõl még szétlóg 😊
3 ha 5 lenne is bosszantó lenne mindig 0-ról indulni az akcios játékokat nézegetni

😛 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ilyen "apróságokra" õk nem adnak 😊

arty
Nem a kinézetet kellene másolni, hanem olyan alapdolgokat, mint a "vissza" gomb 😊

Forza.

MerlinW
Az csúnya lenne😊 Lehet hogy fellázadna 30 millió Steam felhasználó😊

[merlinw.org]

zorrobomber
Ohh, nekem az elsõ cikk alapján amit errõl olvastam az alakult ki bennem, hogy Origin exkluzívak lesznek ezen kiadók címei is. Így már érthetõ teljesen a sztori.

Egyetértek! Minél több platformon tudják árulni a játékaikat, annál jobb!

IMYke2.0.0.0
A kötelezõ letöltés alatt a 0-day patcheket értem, és a késõbbi frissítéseket, amik másképp nem látnak napvilágot, csak az Originen keresztül.

zorrobomber
Azért a Paradox-ban nagyot csalódtam..

Guren
"...amíg Origin-en csak EA játékok kaphatók..." - nem sokáig lesz ez így.

tény, hogy nem a legnagyobb kiadók, de esélyes, hogy késõbb azok is csatlakoznak.

"A DVD megvásárlást követõ (kötelezõ) letöltés már inkább."

És ez melyik játéknál lesz így?

IMYke2.0.0.0
Elesnek - de ahogy annak idején a STEAM esetében is voltak ellen hangok, most is vannak (igaz, az úttörõ STEAM után már kevésbé ellenségesen), és bár nehezen, de az emberek 'neki', azaz az Originnek is beadják a derekukat.
A Battlefield 3-at nyüstölõk pedig már meg is tették.

A Mass Effect 3 nekem kell(ene) - félõ, hogy inkább anyagi okok miatt nem kerül a másik 2 rész mellé.
Az Origin engem nem zavar. A DVD megvásárlást követõ (kötelezõ) letöltés már inkább.

zorrobomber
Kivéve ha valaki nem hajlandó. Szerinted így nem esnek el pénztõl? Én nem fogom megvenni a ME3-at.

IMYke2.0.0.0
'"akkor a kutya sem venné az EA-tól" - vicces vagy,' --- látom, nem akartál megérteni.

Büdös Bohóc
"akkor a kutya sem venné az EA-tól" - vicces vagy, szerinted õk mibõl élnek? Kiadásból? Az EA egy kiadócég lenne (Ja részben amúgy az)? Mert egy halom fejlesztõcég dolgozik alájuk, steamen is a nevük alatt jöhetne ki minden, a pénzt õk kapnák. Semmi értelem nincs az originben csak az, hogy ha van egy pár szinte függetlennek nevezhetõ alájuk dolgozó cég, akkor az origin nem tud okot adni arra, hogy fellázadjanak, mert steam esetében ESETLEG egy késõbbi szerzõdés-lejárat után lehet, hogy szakítanak az EA-vel. Amit szerintem ugyanúgy most is megléphetne bármelyik nem közvetlen EA fejlesztõ cég.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dragon AGe 1 Ultimate Edition+ Dragon AGe 2 együtt 12 dollárért (2600 FT !!!!<#wow1>) Nem kicsit jó ár!!!

IMYke2.0.0.0
Szerintem sem a verseny a céljuk, hanem a profit-maximalizálás. Ha az EA játékok a STEAM-en is kaphatók lennének , akkor a kutya sem venné az EA-tól - pénztõl esnének el.
Így viszont, árukapcsolással, kénytelenek vagyunk/leszünk az Õ rendszerüket használva vásárolni és/vagy játszani Mass Effect 3-at és társait.

MerlinW
Úgy gondoltam, hogy 2007-2008 körül érte el a mai színvonalát. Szolgáltatások, felületek, játék és 10+ millió felhasználóbázist.
Egyébként, amíg Origin-en csak EA játékok kaphatók, esélye sincs a Steam-el szemben, nem beszélhetünk vetélytársról. Mondjuk szerintem nem is áll szándékukban versenyezni velük.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
WIKI így tudja:

"A Steam elsõ verziója (v1.0) 2002-ben már letölthetõ volt, és több bétatesztelõ a Counter-Strike 1.4-et már ezen át tölthette le"

"A Steam feladata a WON (World Opponent Network) rendszer felváltása volt, amelyet 2004. július 31-én több hónapos bétatesztelések után sikeresen véghez is vitt, ezzel elérkezett a WON2 és ezzel együtt a Steam idõszaka."

MerlinW
5 év alatt, de jogos.

[merlinw.org]

grebber
Amazon.com

Game Downloads Encore Day: Save up to 75%
Today only, save up to 75% on some of our best-selling games of 2011.

Dragon Age Pack $11.99
DNF $ 5
Dead Space $5.00
..és még sokan mások

IMYke2.0.0.0
Kiegészíteném: <...>ami miatt a Steamet is szeretjük)" ---> ami miatt megszoktuk.
😊

Akkor megpróbálom mégegyszer kifejteni <#smile>:

1. Egyébként ennyi erõvel azt is vehetjük gondnak, hogy Steam mindenféle hozzájárulás, Aula ismerete nélkül önként telepít ismeretlen frissítéseket a gépre.

2. Már leírtam

3. Kevés még a játék Origin-en, így nem nagy érvágás a vissza gomb hiánya (egyébként meg ha böngészõbõl nézed, akkor van visszalépési lehetõség).

Ellenben Origin Design-osabb, mint Steam és gyorsabban is jönnek le a cuccok, amúgy meg tök ugyanaz, mint a Steam (Van Chat, van barátlista, van Backup, van ingame felülete is, minden ami miatt a Steamet is szeretjük).

Nem. Korrekt és kész, ráadásul még béta is, tehát még egy mezei pirospont jár neki azért is, mert bétához képest meglepõen jól mûködik.

Elég sûrûn vagyok nehezen követhetõ, pedig próbálok értelmesen okfejten, de sajnos legtöbbször nem sikerül...<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Ha 1:1 másolnák, akkor meg az lenne a baj.