Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól néz ki így együtt: a piros és a kék.
Shep
Köszönöm Botond nevû fórumtársunknak, hogy felhívta a figyelmem a DNF akcióra a steamen, így 2€-t végre megvettem a Doctor Who Cloned Me DLC-t.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Nembaj kapsz mást. 😊
Pc-re valamit. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
ááá , már nem annyira mozgat .... most mass effect 3 buzi lettem <#idiota>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
De azt írtad a FF 13 még hiánycikk a repertoárodból

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
neked meg játékod se lenne amit adnál cserébe érte 😄D

DarkSector
Nem is volt feltétele a cserének. 😄

Renjike
.. kölcsönben van , ergo nem az enyém 😄D

DarkSector
Majd szólj cserélünk valamire. 😊

Renjike
Halo Anniversary kiprobálva 😊 kölcsön kaptam de már tudom megfogom venni hangulatot hozza , gyönyörû , bár egy két újítást beletehettek volna ... jármûtörést , fegyvercserét társal .... a többi amit elvártam minden megvan benne 😊 tökéletes (Y) 😊)

DarkSector
Hát én nekem ez magas, hogy tudnék elvonatkoztatni?
Én a GTA játékokban is a küldetéseket csinálva csak háttér volt a város.

Viszont ha csak összevissza akartam menni és bohóckodni vásárolni stb akkor meg elbaromkodtam a városban.

Csak annyi hogy a Maffia 2-ben kisebb térkép van és kevesebb lehetõség (bolt), mellékküldetés.

Guren
w77d
a Jimmys vendetta esetében már nem így van, tiszta GTA az egész...

Shep
Hát a Maffiában a városnak kb olyan szerepe volt, mint az LA Noirban. A lényeg a történeten és a küldetéseken volt, a város csak az összekötõ elem, nem úgy, mint más sandbox játékokban ahol a város maga a játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Nekem erõsen annak tûnt. 😊
Rövidebb volt de nem láttam játékmechanikai eltérést.

Totti5
Mafia 2 nem kimondottan sandbox, pláne nem GTA copy.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Ez igaz de hát ugye a Witcherben a fõhõs fix mivolta miatt eleve nem is lehet annyi variáció, mindazonáltal összképet vizsgálva szerintem a Witcher magasan a Skyrim felett jár. Persze az igaz, hogy a Skyrimbe bele lehet ölni több 100 órát is úgyhogy akinek az a vágya annak a W2 annyira nem jön be.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Igen, nálam a GTA 4-nek csak 1 baja van hogy már egy tucatjáték, már 100-asával vannak ilyen városban játszódó sandbox játékok, mint a maffia 2 is.
Az RDR-ben fõként a természet és élõvilág tetszett, hogy végre nem egy betondzsungel van terítéken.
Úgy érzem ez is rájátszott a népszerûségére (nálam igen).

Elviseltem volna az Undead Nightmare után egy következõ alternatív DLC-t.
Kapásból meg is vettem volna vakon.

***Valamint szinte biztosra vezsem ha az RDR PC-re is kijött volna, példányszámban lassan utolérte volna a GTA4-et is.***

Shep
Biztos billre lett fejlesztve 😊

Totti5
Szabadság és lehetõségek terén => Skyrim
Storytelling terén => Witcher

w77d
grafika botrányos menet közben, az irányításról nem is beszélve... elkezdek kanyarodni, elõször nehézkesen fordítja a kormányt, majd hirtelen kibassza végállásba...

Shep
Hát akkor egy véleményen vagyunk. 😊

Totti5
Megmondom neked melyik: GTA4, de mivel az RDR utána jött ki jobb is lett teknóban. GTA5 viszont biztosan még az RDRre is rátesz.

IMYke2.0.0.0
Számomra <úgy, hogy még egyiket sem játszottam végig>, a "The Witcher 2" leveri a "Skyrim"-et.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Oks én nem játszottam vele, csak kipróbáltam, mások véleményére támaszkodtam mikor ezt írtam, próbáltam objektíven szemlélni hogy melyik játékok vehetnél fel a kesztyût és ha bugos is, de a Skyrim lehet hozzá a legközelebb szerintem.

Totti5
Pedig elég szép és jól fut. Imádtam. Közel 50 óra volt mire a végére értem a storynak és magasan a legnehezebb autós játék is. Mindent tud a mai napig amit más sandbox autós még csak közelítõleg sem!

Shep
De csak azért mert a Witcher 2 még nem jelent meg konzolra 😊

Shep
Ja, hát az tényleg kellemetlen.

Totti5
Skyrimban egy normális átvezetõ sincs, az animációk botrányosak, és 1000000szor bugosabb mint az RDR.

IMYke2.0.0.0
Nem is lenne baj, csak ne szaggatna és lagolna folyamatosan - 10 megabites nettel, erõs géppel szavam sem lenne, mert valóban ilyen beállítások mellett jobb harcolni, mint "full grafón".

DarkSector
Én platformtól független sem találkoztam jobb játékkal, persze ez nem teljessen ojektív ahogy írtad is, mert mindenkinek más izlése van, de talán a Skyrim ami hasonló színvonalat képvisel.

Totti5
Más platformon sincs ilyen tartalmas, hatalmas és minõségi cucc.

Shep
Multihoz nem is kell ettõl több 😊

robotnyk
jah, ez igaz, bár szubjektív, de RDRen kívül nem igazán lehet olyan XBox címet mondani, ami minden szinten olyan színvonalat hoz.
DarkSector
RDR után nehéz jókat mondani 😛

w77d
amúgy eddig a legszarabb grafikával xboxon a Midnight Club LA esetében találkoztam, olyan recés mosott szar, hogy azt sem látom merre kell menni, meg hol az út...

DarkSector
Bocs de baromság a 60 euro...

Az hogy ingyen rányomják pc-n az nem meglepõ, ott nem nagyon tudnak elkérni a játékokért annyit mint konzolon a warez miatt, ezért minden szokás szerint olcsóbb. Ez nem vitás, de a 60 euro-s ár az baromság.

Biztos találsz 60 euro-ért, HA KERESEL. De aki normális árat akar beszerzi ennek töredékéért.
Még az 576 konzolban sem láttam 18-19ezres konzol játékot.
Pláne nem mostanában, régebben is a max az 16990Ft volt de olyan nagy címeknék mint az MW3 vagy exclusive cuccoknál, de nevetséges a 60Euros ár, szóval van ennyiért biztos de ne hasonlítsd a pc-n kiguglizott legolcsóbb árhoz, a konzolon kiguglizott legdrágább árat.
Szerintem 12990Ft lesz max itthon.

Totti5
Gears of War 2-3
Shadow Complex
Halo 3, ODST, Reach
The Darkness
Condemned 2
DEAD RISING
ACE COMBAT 6
Army of Two 1-2
NINJA GAIDEN 2
Mortal Kombat
Lost Odyssey
Top Spin 4
Fable II
Brütal Legend
Midnight Club: LA
BAYONETTA
ENSLAVED™
FIGHT NIGHT CHAMPION
PGR 4
Shadows of the Damned™
FINAL FANTASY XIII
FINAL FANTASY XIII-2
Kameo

IMYke2.0.0.0
Megnyerem az egymilliárdot, és veszek minden törzs topiklakónak exet-píeszt egyaránt 😊

IMYke2.0.0.0
El tudom hinni - tapasztalt, sokat látott és játszott kollégáinknak hiszek.
Csak számomra volt érthetetlen, de már elfogadom.

IMYke2.0.0.0
Távolról láttam mûködni mindkét dobozt , "Gügyeazénemvagyok"-ban. Öreg vagyok már ahhoz, hogy a suliból egész nap lógó lúzerek mögé lépjek, és nézzem, mivel és hogyan játszanak 😊)))

Szóval, majd - ha Isten és a párt is úgy akarja - a saját példányommal tapasztalom meg azt, amit egyébként Tõled is maximálisan elhiszek.

Tinman
RDR a valaha kiadott legjobb western játék... tudom, mert 95%-ban mindet toltam. Igen a konzolosokat is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
XBOX-on jobb a helyzet... legtöbbje 1080p-ben is egész szépen tündököl, PS3-on számos exclusive cím csak 720p-be, ráadásul AA nélkül szalad.

Konzol multiplatform címek miatt, baromi jó választás az XBOX.

DaS/DeS: Költözz!!!! :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
Te Imi, magam is meglepõdtem milyen különbség van játék és játék között.. A Red Dead gyakorlatilag rece mentes, a Forza meg rece háború 😄

Totti5
Ezekszerint nem láttál még konzolt és játékokat akció közben. Minden játék más. Valahol éles a képminõség, van ahol nem. Van ahol nagyon rece, vagy csak kicsit, vana hol észre sem vehetõ olyan jók a szûrõk. RDR amelett hogy brutálisan szép, a képminõség is kifogástalan, a textúrák is tûélesek mellett zavaró rece sincs benne és ennek tetjében hatalmas területõ sandbox. Nem hiszem hogy lenne bárki is akinek nem esne le az álla tõle.

IMYke2.0.0.0
Most szarkasztikusnak tûnik, de ne vedd annak(!): nem akarsz szemüveget íratni?
Eddig éppenséggel a rece-háború zavart...

Tudom, sejtem, hogy elvarázsolt a játék, és ilyenkor hályogos lesz az ember szeme, csak kicsit fura az elõzményekhez képest a dolog.

//Tudni kell rólam, ha eddig nem tudtátok, hogy engem nem izgat a grafika, gond nélkül játszom ósdi grafikával is [BF:BC2-õt például csak úgy tudok].

+1
Zseniális játék, már elég olcsón is megy 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

w77d
mindenevõ vagyok, játszani szeretek 😄

Totti5
Szûkítsd le. Én mondok neked olyan címeket, amitõl ketté áll füled😄

FPS? TPS? Ótó? Japó?