Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azonban a fentebbi activity-k hiányában egy csak fõszállal rendelkezõ TPS nem nevezhetõ Sandboxnak (a szó szoros értelmében persze tényleg azt csinálsz, amit akarsz, de az sok játék esetében = a nullával lásd pl.: GTA 4, Mafia 2), hanem csak egy lineáris TPS-é degradálódik. Hiába raknak ki téged egy üres mezõre, ha ott nincs mit tenni, nem fogsz szórakozni, ellenben ha van ott egy vidámpark már mindjárt más a helyzet.
Ez olyan, minthogy hiába van egy homokozóban homok, ha nincs hozzá lapátod, vödröd, vized, akkor nem lesz olyan szórakoztató. Az ördög eddig is és ezután is és ezentúl is a részletekben lakozik. Sandbox játéknál ez fokozottan igaz. Minél több részlet annál gazdagabb a homokozónk.
Szaksajtó minden szabadon bejárható játékra ráfogja a sandbox jelzõt, amit szerintem igencsak tévesen tesz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De az összes egybe Spellforce Universe néven €4.99 csak!
+ ArcaniA Fall of Setarrif (Gothic 4 kieg) €4.49!
Next PC upgrade: 2022
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A szónak szinte semmi köze ahoz amit a játékban jelent a játékosok számára.
Vagy ez is olyan dolog amit beszéd alapján formáltak.
Bár én soha nem tudtam mit takar, csak hallottam hogy sandbox játék így meg úgy aztán én eddig arra ragasztottam rá hogy sandbox amiben nagy szabadon bejárható terület van.
De lehet nem is azt jelenti.
Ezért nevetek a szó jelentésének magyarázatán. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Kifejezés:sandbox
Szinonimák: homokverem
Jelentés: Egy tesztelési célokra létrehozott virtuális környezet, mely a még ki nem próbált program kódok tesztelésére, azokkal való kísérletezésre szolgál. Az ilyen sandbox környezetek megóvják a gazda gépet, és azok adatait, mivel a programok egy jól elszigetelt virtuális környezetben futnak. "
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én lvl1 voltam, mikor 2-3000 pontokat vertem az 50-esekre. Mondjuk volt rutinom Brotherhood-ban.
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
TeamSpeak-et nem használok, és még az elején haverokkal Xfire-eztem, de mióta megjelent a BF3, õk nem jönnek BF:BC2-õzni.
Team Deathmatch, Conquest pályákon játszom, és mindkettõn rendkívül fontos, hogy milyen csapattársakkal hoz össze a sors, illetve mennyire "erõs" ellenfeleid vannak a másik három csapatban.
Elhiheted, a kezdõktõl, a mérges játékosoktól még én is kapom az "i2k cheater" hozzá(m)szólásokat, de én csak nevetek ezen.
Emlékeztetõül: a könyvtári gép, net és grafika, amivel játszani tudok
Az elmúlt közel 3/4 év alatt két kezemen nem tudom megszámolni hány VALÓDI cheaterrel hozott össze a sors - nem olyanokról beszélek, akik
Olyanokkal is összefutottam, akiknek volt annyi eszük, hogy 'okosan' beállított cheater programmal játszottak - bár elhullottak, és 2-3%-ig lesebzõdtek, de sosem haltak meg, és nem volt gond nekik a lõszer elfogyása sem.
Szóval, bárt még mai napig játszom a BF:BC2 multijával, de erõsen kerülöm az olyan szervereket, amiken csalókkal összefutottam már - de majdhogynem kikerülhetetlenek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akit érint:
Két hét haladékot kaptak a Megaupload felhasználói
"Nem törlik azonnal a megosztott adatokat, maradt még két hét a mentésre."
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Az hogy a haverjai idioták és nem tudnak egy jót mulltizni az nem ááltalánosítható.
Meg hogy van 1-2 szerver fps-ekben ahová felmennek csalni.
Egyrészt hamar bannolva leszenek. Másrészt van szerverlist. 😊
Sokszor az a baj hogy valaki jobb valakinéál és a tapasztalatlan játékos lecsiterezi a jo játékost és többek közt ezért is hiszi mindenki, hogy a legtöbb multiban csalnak orrba szájba.
Persze én is a single-t szeretem, mert a multiban nem az a baj hogy a másik elrontja a játékomat, hanem az hogy a multik 90% arénaharc.
Én meg szeretem a változatosságot, mint a single-ben ha megy a történet és pörögnek az események.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Blúrral volt a legutóbb ilyen élményem. Hiába voltam hibátlan is rohadt jó, esélyem nem volt a magasabb szintû jobb autókkal, erõsebb képességekkel rendelkezõ emberek ellen. 1 kör alatt 2õt vertek rám. 30 mps szakaszon 10 mpt kaptam. Ebbe mi a jó??? ha meg nem vagyok az esõ 3ba alig kapok xpt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Emlékezzünk Leeroyra :-D
KATT annak aki eddig a Holdon élt :-)
És sokan nem idegeskedni akarunk, hanem szórakozni, így inkább kihagyjuk az ilyen dolgokat.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
És itt nem taknyos tinikrõl van szó... legutóbb egy komplett rendõr bagázzsal beszélgettünk errõl (átlagéletkor 40+!).
Még 1x: Jó és kiváló a multi élmény, de csak privát megoldásban. Vagy nagy szerencséd van, hogy normális emberekkel sodor össze a randomszél xy szerveren.
Tehát, már az anticheat sem megoldás .
Ideje lenne áttérniük valami másra.
S akkor még nem beszéltem a fizetõs és ezért szinte lenyomozhatatlan cheat programokkal / hackekkel nyomuló 11 éves lurkókról (vagy azoknak az IQ-szintjén mozgó, sárga fogait kajánul mutogató, nyáladzó felnõtt társaikról).
Most ez hogy jön ide? 😊
Emlékezzünk itt meg gyorsan Greyfox bajtárs élményérõl:
"Évekkel ezelõtt vettem egy egy éves gold elõfizetést, hogy a rs6 vegassal játszhassak online.
Iszonyatosan laggolt, sikítozó kisgyerekek melegágya.
Összefutottam egy "felnõtt" magyarral, örültem is- végre! - , mert beinvitáltak játszani a saját privát játékukba, godoltam de jó lesz, ugyan laggosan, de normális arcokkal nyomhatom.
És indult a játék. Aztán azt látom, hogy a csapatom tagjai felsorakoznak egymás mögé, egy durranás, és mindenki összeesik. Jól leszidnak, hogy én miért nem áltam a sorba, nyomatékosításképp kapok is egy golyót.
Következõ kör, csapatom ismét dominósorba áll, és eldõl.
Pár kör után közli a srác, hogy megvan az 50 gyilok a sniperrel. Á, mondom dejó, végre mehet a normális játék. Persze Józsinak még kellett 50 kill shotgunnal, gránáttal, miafaszomegyébbel, meg persze 50 megrendezett tússzabadítás, és 40 bombahatástalanítás.
Oké, köszi, sziasztok 😊
Aki ennél szánalmasabb sztorit tud, az vendégem 3 hónap goldra 😄D"
Nem sokat multiztam, de nekem is hasonló tapasztalataim vannak.
Tehát ezért fizetni???? Minek??? Miért?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
- HDD install áldás XBOX-on!
- Patch-ek, frissítések, demók, dlc-k, orkok és egyebek letöltése SOKKAL gyorsabb a Live rendszerében.
- Kontroller kérdésköre. Az XBOX-é nem elég, hogy kényelmesebb, de a tököm kivan a kábeles NEM CSERÉLHETÕ akksis megoldással a PS3-on.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És egyetértek RDR szerintem is utolérné GTA4 eladásait, nem is értem, hogy miért nem jelentették még be, illetve miért nem portolják át.
hm 10 év alatt mesterek lettek azért gondolom a témában 😊
Érdekes hogy a régit 10k-ért vettem 0day, ezt pedig ugye kb. 15fontért, most érkezett zavviról. Utólag is köszönöm a 10% kódot!
Valaki nem tudja mi a fene van az Originnel?
Nem enged be jelszót sem tudok változtatni,mert beírom az újat és csak homokozik az egész.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
[merlinw.org]