Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Az hagyján de legalább a szél ne fújna.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nem akarlak megbántani de kellett már ez a hideg nagyon, ugyanis ha ez nincs az összes kártevõ áttelel aztán tavasszal meg nyáron mindent felzabálnak és majd mikor kimész a piacra csodálkozol, hogy miért olyan drága minden, így is drága lesz de legalább nem annyira és nem lesz minden szarrá permetezve. Télen nem az a 15 fok a normális ami eddig volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ollie
Milyen hó? Bárcsak lenne itt, mennénk szánkózni a gyerekkel. 😊

davidka003
Nálunk nincs hó de van -13 fok. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Mondtam, hogy költözz. Itt egyetlen szem hó sincs :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Úgy hiányzott ez a hó, mint púp a hátamra...!
Tél takarodj!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
Rosszul tudod.

Forza.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
😊
KB.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
X3 is hajaz rá😊

[merlinw.org]

ollie
Na, zárjuk le a vitát.

A sandboxhoz a legközelebb az Eve Online van. Ehhez képest minden más játék kötöttnek és lineárisnak tûnik. Ha nem hiszitek, próbáljátok ki.

😄

<#nevetes1> GTA 4 Carmageddon edition-öd van? <#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

My bad, nem figyeltem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
De bazd, én elütöttem mindenkit az utcán, faszom gondolta hogy fel is lehet venni embereket és furikázni. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
A "kötelezõ" csajozást én nem tekinteném olyannak, mint ami a San Andreas-ban volt pl.
A sötétített autós kurvázásról pedig nem tudtam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szerinted én mit írtam?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DarkSector
Night Club ahol táncikálnak az nálam nem kurválkodás. 😛

IMYke2.0.0.0
Akkor én egy másik Grand Theft Auto IV-el játszhattam...

el lehetett menni berúgni meg bowlingozni a csajjal majd megdõteni? igen

kurvázni meg úgy lehetett hogy este dudáltál nekik majd elmentél egy nyugodj helyre és megdõtötted persze csak sötétített verdával müködött

Látod ma is tanultál valamit...<#nevetes1>

Totti5
GTA4be van kurvázás, és/vagy night club.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tudod ugye, hogy a wiki-t bárki szerkesztheti? Te is, én is és a szomszéd Jolika néni is. <#smile>

IMYke2.0.0.0
Az elõzményekben volt, de a Grand Theft 'kiherélt' Auto 4-ben ilyesmi (sem) egyáltalán nem.

DarkSector
Jah oks akkor csak én nem vettem észre, bár ennyi idõt nem töltöttem a San Andreas-al, mert hamar felbasztam magam a hülye irányitáson.

Mondjuk egyvalami mentségükre szolgáljon: a 2 DLC-ben sok minden kiderül, ami az alapjátékban homályos volt. pl.: hova lesznek a gyémántok.

" Mafia II (vagy Mafia 2) egy harmadik személyû, úgynevezett sandbox akciójáték"

magyar wiki, tudod a angol wikit te is írhattad volna kb olyan mint a magyar

DarkSector
😊

Pedig volt a San Andreasban kurvázás, ha jól emlékszem. Annyiból állt, hogy felszedted a kurvát, elkocsikáztál vele egy csöndes helyre, ahol is a kocsi elkezdett mozogni, mutatva azt, hogy odabent eksön van. Az aktus végeztével jó iparos hölgyeményünk némi készpénzzel a zsebében távozott (fukarabb kuncsaftok utánamenve ezt egy fatestápolós kezeléssel díjazták: Kiverték belõle baseballütõvel....<#nevetes1>

Totti5
Ráadásul frusztráló és idõre mennek és nem adnak a storyhoz túl sokat😞

IMYke2.0.0.0
Ezért kérdeztem vissza 😊

Mert amit a GTA4-ben "csajozás" címen végbevihettünk, az harmatgyenge volt.

Totti5
Angol wiki "Mafia II is a third-person action-adventure video game" és ez rendben is van. Egyszerûen nincs benne semmi ( maximum az autóbuhera ), csak az a 10-12 órás fõszál. Ha kicsit ótózól mert megnézed a várost, akkor el lehet ütni benne már pár órát, de azon kívül hogy kipróbálod az autókat mást élményt nem ad. Tegyünk csak különbséget. Mafia 2 olyan sandbox ami nem GTA. Akkor miért is nevezzük ugyan úgy sandboxnak mint a GTAt?😊

DLc-ket is végigvittem és ott se tapasztaltam mást, mint az alapjátékban.

DarkSector
Utoljára ilyen a Vice City vagy San Andreas-ban volt tudtommal.
Kurvázást meg egyikbe sem láttam, hacsaknem valakinél a szótárban a kurvázás jelenti a csajozást...😊

Maradjunk annyiban, hogy nekem kevés a GTA4 a korábbi részekhez képest. Na majd talán az 5. rész.

IMYke2.0.0.0
"(kurvázásról kezdve csajoszásig minden lószart csinálhatunk)" --- Ugye nem a GTA4-rõl beszélsz?

Nem is azon vitatkoztunk, hogy melyik a jó játék, hanem hogy mi a sandbox. <#smile>

én nem azt mondom hogy jó de most azért fél sandbox mert nincs a fõ szál mellett 30 másik, a dlc valamelyes elég szarul orvosolta ezt na de hagyjuk inkább

végre egy normális válasz

így van én is így látom, a mafia pl messze vagy egy gta szabadságától lehetõségeitõl de attól még sandbox játék csak nincs meg az a feeling ami a gtanál megvolt persze nem is fullad olyan hamar unalomba, de ilyet hogy most ez akkor félsandbox vagy negyedsanbox, ilyen alapon minden játéknak lehetne külön stílusjegyed adni - tps/sandbox és kész, de nagyobb szaklapok is leragadtak ennyinél
mondjuk az hülyeségnek tartom hogy a gta félsandbox a te szavajárásod szerint (kurvázásról kezdve csajoszásig minden lószart csinálhatunk)

DarkSector
Kis érdekesség:
"Szerintem 12990Ft lesz max itthon"

erre:

Amennyiben nálunk rendeled elõ a Witcher 2-t Xbox 360 konzolra 12.990 forintért (+ 990 forint szállítási költség), akkor posztert és bögrét is adunk mellé ajándékba. (44.5 euro)

Ezeket a korábbi részekben és minden sandboxban lehet, ettõl még nem lesz jó.

de lehet rendõrökkel kergetõzni meg emberekre lövöldözni meg boltba járkálni jah meg tedd fel a dlket 😉

akkor a gta is csak a játék 70%tól sandbox, egyébként forrás vagy ezt saját magadtól találtad ki?

zorrobomber
Idézlek: "Azonban a fentebbi activity-k hiányában egy csak fõszállal rendelkezõ TPS nem nevezhetõ Sandboxnak". Erre írtam hogy, idézem: "teljesen értelmetlen a sandbox meghatározásán vitatkozni, mert nem ezen múlik hogy jó -e az adott játék vagy nem."
Az egyes játékok értékelésében amúgy szinte teljesen egyetértünk.

zorrobomber
mivan? semmivel semmi bajom nincs, csak a vita parttalan

Büdös Bohóc
jó az már csak a te bajod, hogy szar az ízlésed

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

De ha figyeltél volna kifejezetten a sandboxról volt szó és én is sandboxról beszéltem.

Mafia 2 TPS/fél sandbox (gyakorlatilag nulla mellékküldetéssel): Jól szórakoztam? Egyszer igen. Elõvenném mégegyszer? Valószínûleg nem. Miért? Mert nem tud újat mutatni, csak ugyanúgy tudod kivitelezni a küldetéseket.

Saboteur TPS/Sandbox (lehetett volna több mellékküldetés, de a korszak és az ötletek ezt bõven kompenzálják). Jól szórakoztam? Naná!!! Elõvenném méegyszer? Simán. Miért? Mert a zseniális fõszálon kívül van itt számtalan elpusztítható outpost/sniper nest/levadászható náci tisztek, gyûjtögethetõ autók, fejleszthetõ képessek, felszabadítható területek, kitakarítható bunkerek és nincs mégegy ilyen 2. vh-s TPS játék.

GTA4 TPS/Max fél sandbox (rengeteg kihagyott lehetõséggel: autórendelés, tuning, fegyverfejlesztés, harci stílusok, mellékküldetések szinte teljes hiánya). Jól szórakoztam? Idõnként jól (bankrablásos küldi, fedezékrendszer okozott szórakoztató perceket). Elõvenném mégegyszer? Talán egy új monitorral (hogy lássam úgy is recefesztivál-e), végigszaladni a fõszálon, mert azon kívül nincs érdemleges mellékküldetés.

DarkSector
Maffia 2 is bejárható. 😊

zorrobomber
Szerintem meg ez teljesen rossz megközelítés. Engem marhára nem érdekel hogy egy játék sandbox -e vagy nem, lehet -e benne dartsozni meg tekézni. Egyszerûen jó -e vagy nem? A Mafia 2-t élveztem? Igen. A Saboteur-t élveztem? Igen. GTA4? Nem. Ezekbõl szerintem látszik hogy teljesen értelmetlen a sandbox meghatározásán vitatkozni, mert nem ezen múlik hogy jó -e az adott játék vagy nem.

Totti5
Elmúlt pár évbõl 3 cím: GTA4/RDR/AC

olyan játék amiben órákat el lehet ténykedni anélkül hogy a kijelölt ösvényen haladj tovább... Mafia 2be sokat ótóztam, de semmi mást nem lehet benne csinálni, az ótózás meg céltalan dolog, nincs semmi érdemi ederménye

Mindhárom játék maximum fél sandboxnak tekinthetõ... szerintem.