Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Majd valamikor adok neki egy újabb esélyt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kingdoms of Amalur jól optimalizált lenne, de most fagyott csontra másodszorra pár óra után... érdekes hogy a Skyrim 70 óra alatt egyszer sem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amennyiben elõrendelitek a Risen 2-t, kaptok némi extra sztori tartalmat és egy speciális in-game tárgyat is. A bónusz pakk neve Treasure Isle, behoz egy plusz küldetéssorozatot, melyben felkutathatjátok Steelbeard kapitány legendás kincseit.
A kincses sziget még az elsõ játék egy elhagyott mellékszálát kapja fel, melyet így végre lezárhattok. Amennyiben persze emlékeztek Harlokra, Steelbeard kapitány hajójának szakácsára (a hajó neve: Elenor). Harlok "hozzájutott" néhány nyomhoz, hogy hol lehet elrejtve a mesés kincs. Megtalálni már nektek kell, így hát elindultok a szigetre a kapitány lányával, Pattyvel. A szigeten vár rátok számos fejtörõ, és persze egy csomó kincs. A sztori végén kaptok egy legendás tárgyat is, ami permanens statokat ad majd.
A Deep Silver szerint a DLC 800 MS pontot ér, így ha felkeltõdött az érdeklõdésetek, akkor érdemes lesz elõrendelni. A Risen 2 április 27-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra."
Forrás: IPON.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
No, eljött az idõ, amire vártam.
Pár nap gold membership, egy jobb kezdõ hajó (NX replica), uniformis meg egy aktiválható 8 órás 20% XP boost.
A stori jó a fejlõdésrendszer is, haverokkal élmény ha szemet hunytok a bugok felett amilyenek fizetõs játékba szégyen de itt még elmegy.
Ja és most lett 2 éves ingyen adnak Odyssey Tier 5 Cirkálót (de már nem sokáig) csak meg kell hozzá csinálni egy egyszerû küldit. Utána megkapod örökös használatra de csak az 50-es szint elérésekor használhatod.
4 gigát szed le a játék (10 körüli az egész), ha valami olyan küldi van akkor közben szedi le hozzá a fájlokat de ez sosem okoz fennakadást mert lassú nettel is hamar lentvannak a szükséges fájlok.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Dragon Age 2 $4.99
Dragon Age Origins: Ultimate Edition $7.49
Getgamesgo-n pedig Square Enix Sale van!
Next PC upgrade: 2022
Gondolom 10+ GB-ot kell letölteni hozzá... 😞
Más: gyerekek, ez a Star Trek Online valami istentelen jó játék az én szememben, teljesen rá vagyok kattanva. Az egy-két néha idegesítõ hibát (pl. néha a textúra nem tölt be normálisan) leszámítva teljesen korrekt játék lett, a fejlõdésrendszer, a hajók, a sztori nagyon jóra sikerült. ST kedvelõknek mindenképp javaslom hogy próbálják ki, most hogy f2p lett.
Gyõrben sincs még semmi.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Az esti idõjárás jelentésben látható is volt, hogy a havazást okozó hidegfront délrõl "kanyarodott" be az ország területére, és ma érte el Magyarországot a szibériai hideg észak-keletrõl is.
Szopóág van.
Enyhe 20-30km/h szél, -10 fok, hószálingázós, de az a nagyon erõtlen
amibõl semmi nem lesz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
OFF: Itt is folyamatosan esik a hó tegnap óta... Fõleg jó, hogy fúj a szél is, így szép kis kupacokat képes összehordani a járdára 😞
Ma teljesen nyugodtan, csendben hullik a hó <és állítólag fog szintúgy estig>és állítólag fog szintúgy estig>, szakadatlanul.
Feltéve ha a pad lapja nem 10 cm vastag fából van.
Þór vígi þessi rúnar
Tegnap kora reggel óta folyamatosan esik, ezeket a képeket pedig 12 perce készítettem:
Az út gyakorlatilag nem látszik - a padon lévõ hó csak illusztrálni tudja, valójában olyan 40-45 cm hó van már.
[merlinw.org]
/földre köp
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"BioWare’s Mike Gamble told GamerZine that we should hang onto our (Mass Effect 3) save games."
(netes kép)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azért érdekes, hogy a Ti lakóhelyeiteken nincs hó, mert általában pont fordítva szokott lenni: itt, Dél-Baranyában 'szinte' mediterrán éghajlat van - legalábbis, más országrészekhez képest.
Például, itt elõbb nyílnak a virágok, mint bárhol máshol.
Erre, itt vacogok, és havat kell takarítanom óránként, hogy ki lehessen majd menni az épületbõl. 😞)