Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Akkor a demó jól tükrözi mennyire szarnak ránk

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Én is abbahagytam ugyan, de mégis kellemes emlékként maradt meg. Majd egyszer folytatom. Talán addigra már eredeti verzióban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kingdoms of Amalur demóját elcseszték, hibásan adták ki. Amúgy is tavaly nyári állapotú a demó, szóval nem érdemes belõle messzemenõ következtetéseket levonni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Szubjektív vélemény következik: A Risen-nel cirka 1 órát játszottam - valamiért abbahagytam, és nem hagyott mély nyomokat bennem.
Majd valamikor adok neki egy újabb esélyt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Mennyire volt jó az elsõ? kalózos téma érdekel, de finoman szólva egy kupac szar volt a konzolport...

Kingdoms of Amalur jól optimalizált lenne, de most fagyott csontra másodszorra pár óra után... érdekes hogy a Skyrim 70 óra alatt egyszer sem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
"Risen 2 elõrendelési extrák és DLC

Amennyiben elõrendelitek a Risen 2-t, kaptok némi extra sztori tartalmat és egy speciális in-game tárgyat is. A bónusz pakk neve Treasure Isle, behoz egy plusz küldetéssorozatot, melyben felkutathatjátok Steelbeard kapitány legendás kincseit.

A kincses sziget még az elsõ játék egy elhagyott mellékszálát kapja fel, melyet így végre lezárhattok. Amennyiben persze emlékeztek Harlokra, Steelbeard kapitány hajójának szakácsára (a hajó neve: Elenor). Harlok "hozzájutott" néhány nyomhoz, hogy hol lehet elrejtve a mesés kincs. Megtalálni már nektek kell, így hát elindultok a szigetre a kapitány lányával, Pattyvel. A szigeten vár rátok számos fejtörõ, és persze egy csomó kincs. A sztori végén kaptok egy legendás tárgyat is, ami permanens statokat ad majd.

A Deep Silver szerint a DLC 800 MS pontot ér, így ha felkeltõdött az érdeklõdésetek, akkor érdemes lesz elõrendelni. A Risen 2 április 27-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra."

Forrás: IPON.hu

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

4 napja játszom vele 😄, akkor még volt vagy 500 kód. De megnéztem és tényleg elfogyott. O.o

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

IMYke2.0.0.0
(február) "10-én lát napvilágot a Fallout: New Vegas Ultimate Edition, mely a tavalyi év legjobb RPG-jének választott alkotás kibõvített verziója. Az Ultimate Edition tartalmazza az összes eddig megjelent kiegészítõt (Dead Money, Courier's Stash, Gun Runnes, Honest Hearts, Old World Blues és Lonesome Road) és a Collector's Edition minden egyes elemét." - SG.hu

No, eljött az idõ, amire vártam.

Fabio Capello
nincsen már AA kód, elfogyott úgy egy hete. Az Odysseynél meg vigyázni kell, mert eng hajó, és engen kívül másnak nem is nagyon fekszik, hiába van univerzális slotja

Aki elkezdi tudom ajánlani az alienwarearena-t, ott adnak kódot még hozzá.
Pár nap gold membership, egy jobb kezdõ hajó (NX replica), uniformis meg egy aktiválható 8 órás 20% XP boost.
A stori jó a fejlõdésrendszer is, haverokkal élmény ha szemet hunytok a bugok felett amilyenek fizetõs játékba szégyen de itt még elmegy.
Ja és most lett 2 éves ingyen adnak Odyssey Tier 5 Cirkálót (de már nem sokáig) csak meg kell hozzá csinálni egy egyszerû küldit. Utána megkapod örökös használatra de csak az 50-es szint elérésekor használhatod.
4 gigát szed le a játék (10 körüli az egész), ha valami olyan küldi van akkor közben szedi le hozzá a fájlokat de ez sosem okoz fennakadást mert lassú nettel is hamar lentvannak a szükséges fájlok.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Totti5
Én is, de ilyen mmokkal nem vagyok hajlandó játszani. Voyager óta nem jelent meg említésre méltó single player játék, az pedig már 10 éve...

Fabio Capello
4 giga az alapjáték, azt launcherbõl tölti, utána még sacckb 4-4.5 giga patch.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5> - Az is sok 😞

zorrobomber
nem 10+ GB, csak 10 GB 😊

grebber
Amazonon megint van Dragon Age akciózás.

Dragon Age 2 $4.99
Dragon Age Origins: Ultimate Edition $7.49

Getgamesgo-n pedig Square Enix Sale van!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Imádom a Star Trek-eket.
Gondolom 10+ GB-ot kell letölteni hozzá... 😞

Fabio Capello
No, itt is megvolt a hólapátolás.

Más: gyerekek, ez a Star Trek Online valami istentelen jó játék az én szememben, teljesen rá vagyok kattanva. Az egy-két néha idegesítõ hibát (pl. néha a textúra nem tölt be normálisan) leszámítva teljesen korrekt játék lett, a fejlõdésrendszer, a hajók, a sztori nagyon jóra sikerült. ST kedvelõknek mindenképp javaslom hogy próbálják ki, most hogy f2p lett.

balee4
OFF

Gyõrben sincs még semmi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Mennyi az annyi?

Éjszaka megérkezett ide is, mindjárt megyek lapátolni.

IMYke2.0.0.0
Ahogy tegnap írtam, a déli megyék szívták meg - elsõsorban Baranya.
Az esti idõjárás jelentésben látható is volt, hogy a havazást okozó hidegfront délrõl "kanyarodott" be az ország területére, és ma érte el Magyarországot a szibériai hideg észak-keletrõl is.

Szopóág van.

Totti5
Esztergom/Budapest, most érdekezett meg fél órája, már szakad. 15 centit mondanak.

Tinman
OFF:

Enyhe 20-30km/h szél, -10 fok, hószálingázós, de az a nagyon erõtlen
amibõl semmi nem lesz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Renjike
itt most kezdett el esni .. apró szemû , és fújja a szél .. már 1-2 centi megvan ... lehet menni szánkózni 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Indie Gala

OFF: Itt is folyamatosan esik a hó tegnap óta... Fõleg jó, hogy fúj a szél is, így szép kis kupacokat képes összehordani a járdára 😞

IMYke2.0.0.0
A pad védett helyen van - ezért írtam, hogy illusztrálni tudja, mennyi hó esett, és tegnap ráadásul szél is fújt.
Ma teljesen nyugodtan, csendben hullik a hó <és állítólag fog szintúgy estig>, szakadatlanul.

Carlos
a padon szerintem max 20-25.
Feltéve ha a pad lapja nem 10 cm vastag fából van.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
OFF:

Tegnap kora reggel óta folyamatosan esik, ezeket a képeket pedig 12 perce készítettem:

Az út gyakorlatilag nem látszik - a padon lévõ hó csak illusztrálni tudja, valójában olyan 40-45 cm hó van már.

MerlinW
Egy darab Super Monday Night Combat Steam kulcsért nálam lehet jelentkezni.

[merlinw.org]

MerlinW
Coop😊

[merlinw.org]

Coop mód lesz benne csak.

Totti5
ME multi mi is lehet? cover dara... ahhoz meg kissé suta marad mindig is. Ha ilyenre van igényem, akkor GeoW.

MerlinW
Asssains-al is ez volt. Aztán kaptunk ez zseniális multimókát. Szóval még nem kell leírni.

[merlinw.org]

Tinman
Moneyhat.

/földre köp

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek - kell a halálnak egy multival tönkretett Mass Effect...

Totti5
Legyen is! ( csak ne online lövölde ).

robotnyk
lesz több Mass Effect, csak nem ebben a trilógiában. ez még valakinek hír?
zorrobomber
minõ meglepetés 😊

"BioWare’s Mike Gamble told GamerZine that we should hang onto our (Mass Effect 3) save games."

ollie
De õ nem a képen láthatót vette. Elolvastad amit írt? <#rolleyes>

a doboz alapjan us kiadas, live tamogatassal.

ollie
Ez az a hírhedt magyar nyelvû kiadás?

Smuge
Beruháztam egy Fallout 3-ra, nem tudom volt e már de 990 Ft-ért szórják az egyik multiba (elsõ kiadás) 😊

(netes kép)

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1>

Tinman

Shep
Havat lapátolni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Ha nem takarítom óránként el a járdáról a havat, akkor gyakorlatilag járhatatlan lesz - szó szerint szakad a hó, alig látni tõle.

ollie
Minek akarsz te óránként kimenni az épületbõl? 😊

wesker24
Nálunk sincs hó de fúj a szél és legalább -10 fok van !
IMYke2.0.0.0
Vidéki "srác" vagyok, tudom, hogy jót tesz a természetnek, de én meg rühellem 😊))

Azért érdekes, hogy a Ti lakóhelyeiteken nincs hó, mert általában pont fordítva szokott lenni: itt, Dél-Baranyában 'szinte' mediterrán éghajlat van - legalábbis, más országrészekhez képest.
Például, itt elõbb nyílnak a virágok, mint bárhol máshol.

Erre, itt vacogok, és havat kell takarítanom óránként, hogy ki lehessen majd menni az épületbõl. 😞)