Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha viszont valaki téged olvas, esélyes hogy elfelejt helyesen írni és összefüggéstelenül kezd gondolatokat idehányni...

Shep
Ugye, hogy ugye? Addig hozok be új változókat az egyenletbe, míg végül sikerül megoldani és ezzel nyerni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Értem én, hogy mit szajkózol, de ki mondta, hogy hatással lenne rá?

Shep
Milyen butaság? Egyszerû matematika de te kimagyaráztad, erre most mit lehet mondani?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Nah most itt bekeversz nagyon.
Nem az idie játékok mint játékok a szarok, hanem a szart úgy értettem hogy a nagy fejlesztõk leszarják.

Énnekem tetszenek az ilyen játékok, most csak a marketing szempontjából írtam.
Szóval nem mint játék szarok. Csak egyszerûen ha valaki NFS rajongó, és akar ujabb NFS-et akkor az indie meg arcade-ok bármilyen faszák és bármennyit veszel belõle a NFS fejlesztésére nem lesz hatással.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem nekem van igazam hanem ha butaságokat írtok és elolvassa valaki, akkor azt hiszi hogy az úgy is van. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a megvásárolt indie meg arcade-okat csak a nagyobb fejlesztõket ez nem izgatja.

Sok marhaságot összehordasz, amivel nincs kedvem vitatkozni, de egyszerûen nem értem, hogy ezzel mire akarsz kilyukadni... Mi az, hogy a "nagyobb fejlesztõket nem izgatja"? Mintha csak õk tennének le minõségi produktumokat az asztalra... Ez nem így van. Sõt! Tudjuk hogy téged meg grebbert nem izgatják az indie "szarok", de az indie kategóriával nem számolni nagyon csõlátásra utal.

DarkSector
Az EA-t meg a többit tutira nem fogja meghatni, ezt nem tudom mibõl vetted hogy a független fejlesztõk játékaiból az EA bármit is kap bevételként. OMG

Én tudom te mire gondolsz, ezért írtam rá, te PC-n mivel nem változik a generációknál a régebbi játékok is ugyanazon a gépen mennek, vagyis még PS'-en voltak játékok, meg PS2 meg PS3, addig ennek a 3 platformnak a játékportjai pc-n egyszerre vannak jelen.

Vagyis PC-n több generáció játékai vannak, Több a választék, ezért ha több játékból fogy kevesebb az több eladás mint ha a nextgen 1500 címébõl vesznek egyenként sokat.

De ezt baromság összehasonlítani mert lószart nem számít.

Neked lehet jó idõtöltés, de az EA azt fogja nézni majd, hogy nah Crysis 2.
Fogyott mondjuk PS3: 4.7m warez: 2.5m X360: 7.2m warez:3.4m Pc: 1.2m. 5.4m

és akkor azt mondja hogy hát oké Crysis 3 nem lesz pc-re mert ott a warezolás az arra a platformra eladott játékmennyiség 4-5x-öse.
És akkor Crysis 3 nem lesz pc-re mert igaz hogy konzolokon 5.9 volt a warez, de 11.9m eladva....

Nah kb így megy a dolog.

Bocs ha eddig nem tudtál errõl, de a nagy fejlesztõknél így megy.

Shep
Totti style már megint. egyszerû warez dologról volt szó amit tök egyszerûen belátható lenne de erre te behozod a nagy stúdiókat, a hardver eladást meg még talán a kínai nõk helyzetét is csak azért, hogy végül neked legyen igazad. De tudod mit, igazad van, neked is meg Tottinak is, neki még akkor is ha nem.

Shep
Én meg az elõbb magyaráztam el ,hogy nem össz pc, hanem csak PC-s játékosok száma. Az meg mi már ,hogy az olcsó játék már nem is számít eladásnak, mert abból nem az EA-nek van bevétele? Amúgy de mert az olcsó játékból is folyik be nekik.

DarkSector
Ez pont rátok igaz, nem értitek meg hogy hülyeség.
Lehet számolgatni a hardvereladásokat meg a játékokban a megvásárolt indie meg arcade-okat csak a nagyobb fejlesztõket ez nem izgatja.

Ezért lehet beszlni csak értelmetlen. Nincs értelme. 😊

DarkSector
Nem én hiszem ezt, hanem ez így van. 😊
Én konzol tulaj vagyok 2008 óta soha nem fizettem olyanért amit nem akartam volna, szóval ezt fogadd el hogy így van.

Shep
Ne legyél már olyan, mint Totti, az sem tudja sosem értelmezni a másik által leírt dolgokat ráadásul saját magának is ellent mond nem 1x.

IMYke2.0.0.0
Utálok litániát írni, és most még kedvem sincs hozzá - hagyom a fenébe, higgy amit szeretnél.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Akkor bocs lehet én nem értem mirõl van szó.

"Én arról beszélek, hogy a PC-k számához mért WRZ arány kisebb, mint a konzolok számához mért WRZ. Errõl volt szó végig."

De én elõtted magyaráztam el hogy a warez mértékét ne az eladott GÉPEKHEZ nézzétek bazze, mert aki pc-t vesz nem feltétlen gamer ember.
Vagyis eszerint a warez játékok számát hasonlítod az értékesített pc-khez?
Vagyis ha eladnak 1 évben 1000000 gépet vállalkozásoknak akkor azt is számbaveszed holott lószart nem számít.
Hasonlítani csak a vásárlókat a warezosokhoz lehet, és csak ennek van értelme.

Valamint:

"Aki pedig becsületes konzol tulajdonos, ahhoz, hogy játszhasson, vásárolnia kell - és mivel ki is akarja használni, 'kénytelen' néha olyat is megvenni, amit józan ésszel, vagy felnõtt fejjel nem venne meg - esetleg ledemózza, és elcsábul."

Ezt sem értem, miért kéne kötelezõen fizetni? Ha valaki warezolni akar akkor varezol ha nem akkor vagy játékot vesz, vagy dlc-t vagy ezt-azt, semmi sem kötelezõ!

IMYke2.0.0.0
A számtalanszor ajnározott konzol eladásokat az eredeti játékokat vásárlók "alkotják" - így nem értem, hogy miért kevered ide a flashelt konzolokat.
Én arról beszélek, hogy a PC-k számához mért WRZ arány kisebb, mint a konzolok számához mért WRZ. Errõl volt szó végig.

Aki pedig becsületes konzol tulajdonos, ahhoz, hogy játszhasson, vásárolnia kell - és mivel ki is akarja használni, 'kénytelen' néha olyat is megvenni, amit józan ésszel, vagy felnõtt fejjel nem venne meg - esetleg ledemózza, és elcsábul.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Jah a kis szar játékokból fogy, de azzal nincs baj, csak lehet hogy az EA-nak abból nem lesz bevétele és nem lesz Crysis 3.
Végülis nemgáz.

A nagy AAA játékfejlesztõket nem hatja meg hogy a z indie meg arcade-okból sok fogymert éppen 1-2 euro.

DarkSector
Miért is kénytelenek?

A warez-t aki akarja kiflesselteti a gépet és ennyi semmi sem kényszer.
Nem kell megvenni a játékokat ott sem ha játszani akarsz csak a multi nem megy a warezzal. Kivéve azt a szar megoldást.

IMYke2.0.0.0
Hát, hiába van meg minden képessége rá , azért egy PS3 filmlejátszóként való használata nem tûnik egészségesnek a számára.

Rage47
Miért ne használhatná filmnézésre is, ha már alkalmas rá?
IMYke2.0.0.0
Hozzátenném: az a PS3 tulajdonos egyenesen õrült, amelyik a dobozával néz Blu-ray filmet...

Shep
Azért ebben nem lennék olyan biztos, hiszen PC-re rengeteg olcsó játék fogy, ott a steam, a millió 1 farmer, meg akármilyen szimulátor, nálunk pl. ez fogy a legjobban, bármilyen hihetetlen is. Simseket már nem is említem meg a millió 1 MMO vackerájt.

IMYke2.0.0.0
"10x több játékot vesznek"
Értékítélet nélkül: mindent kénytelenek megvenni, ha játszani akarnak a dobozukkal .

DarkSector
Mindegy mit értesz mialatt, amíg a konzolosok 10.annyian vannak de 10x több játékot vesznek (körülbellül).

Shep
PC-s játékost értettem alatta ha nem lett volna világos. Ja és egyébként van egy köteg olyan ember aki egyszerûen már függõ és folyamatosan töltenie kell valamit de a 90%-t meg sem nézi.

IMYke2.0.0.0
Ezek az arányszámok éppen azt támogatják meg amirõl Shep beszélt.

DarkSector
Arányokat néznek nem darabszámot.
Józsi bácsinak is van pc-je de nem gémer és nem játszik rajta.

DarkSector
igen?

Most rálestem Magyarország legnagyobb torrent oldalán az adatokra:

Legtöbb seeder konzol játékoknál 228 volt, míg pc-s játékoknál 2200... Elég sokat elárulnak ezek az adatok sajnos...

Legtöbb letöltés Call of Duty 2 65000 pc-n, míg konzolon ez 6371 Tekken 5 (PS2-es játék ráadásul), xbox van mögötte a Need For Speed Hot Pursuit-tel szintén 6300.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Hát mert kevesebb a konzolos, így ehhez a megállapításhoz nem igazán szükségeltetik komoly matematikai ismeret. 😊

Nem értek én ehhez, biztos úgy van. Lényeg, hogy van, ha kell valakinek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Nem a warez kevesebb hanem a Warezolók száma.

DarkSector
Ez nem sok, volt hogy 1 hónappal elõbb jött PC-re, például a Deus Ex HR.

DarkSector
Ja értem. 😊

ollie
Nem ma reggel kaptad, hanem az aktivált kulccsal járt 2 plusz példány. <#rolleyes>

Shep
Pedig konzolra kevesebb a warez.

IMYke2.0.0.0
Már 6 nappal a hivatalos megjelenés elõtt letölthetõ az X360-as 'The Darkness II' (7.6 G😎.
Nem semmi.

Megkaptam a kulcsot Merlintõl és aktiváltam is, erre ma reggel kaptam a tárgy tárolómba 2 plusz játékot/kulcsot!

DarkSector
De nem magadnak kérted a kulcsokat? 😛

Shep
Elõször én is így voltam, 1 óra után félreraktam, aztán hónapokkal késõbb újra megnéztem és megtetszett az egész és végig is vittem.

Tegnap kaptam MerlinW-tõl Super Monday Night Combat cd kulcsot (igazából béta meghívó) és ma reggelre én is kaptam 2 béta kulcsot. Akinek kell szívesesn adom, csak jelezzétek.

Ok. Én nem értek hozzá (konzol warezhoz), így elhiszem neked.

Lényeg a lényeg, nekem a hibái ellenére is tetszik a játék.

Húú, Fable világban ez a játékmechanika tényleg király lenne. Szuper ötlet! <#eljen>

Hát demóban nagyon kidolgozottnak tûnik a világ, frakciók egymáshoz való viszonya, npc-k. Eddig jónak tûnik!

Totti5
Nem akarok konzol warezról beszélni, de akkor kimondom hogy tiszta legyen: a tokból kivett bolti, origi lemez ami meg fog jelenni 7.én, került ki a netre.

Az EA meg kamuzott sablonszöveggel, így a legegyszerûbb. Majd peccselik pár hét múlva. Bár lehet PCn tényleg régebbi volt, mert a demóban a harcal nem volt semmi gond. A lényeg hogy a full (is) hibás, és javítani kell majd, de szerencsére csöndesen mindig menteget és szinte percre pontosan onnan tudtam folytatni, ahol kifagyott, csak konzolon ehhez nem vagyok hozzászokva, mert nagyon nagyon ritka.

Fable érzés pedig megvan, pont ezért tetszik. Bár jobb lenne a Fable világába egy ilyen játékmechanika és fejlõdési/harcrendszer (ezért volt nagy csalódás a Fable 3 ), de remélem Amalur világa is hasonlóan meg fog tetszeni, ahogy szépen felfedezem majd.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

EA kért érte bocsánatot, meg mondta, hogy ez egy korai build (legalábbis pc-n).

Ami neked van lehet akármikori build, erre úgyse fogsz rájönni, max megjelenés után (én nem venném be rá a mérget, hogy az a bolti állapotot tükrözi, persze az se kizárható, hogy az), hogy más konzolosnál hogy fut.

Amúgy pc-n minden harc elején akad és akadozgat idõnként, de ezen kívül semmi baja nincs. Semmi olyan, amit egy patch vagy egy driver ne tudna orvosolni. Fagyást én a demó alatt nem tapasztaltam. A játékmenet, a történet, az NPC-k kidolgozás, háttértörténete mindenért kárpótol.

Mindenki egy sötét hangulatú Fablehöz hasonlítja (elsõ részhez nem a 3-hoz).

Totti5
Az a verzióm van, ami pár nap múlva fog megjelenni, miért is lenne más... nyilbán a bolti lemez lett "másolva". Konzolon ezt nem is lehet máshogy, de nem is ez a lényeg. Demó ugyan az mint a full, a többi kamu duma, hogy ilyen meg olyan korábbi verzió... ha a fejlesztõktõl jött akkor ezzel akartak takarózni, mert vannak benne hibák, ha pedig valaki kitalálta, akkor a szokásos urban legend kategória😊

Szóval korai verziód van, nem biztos, hogy az a végleges megjelenéskori állapotot tükrözik.

Amúgy a játék maga még így is egy gyöngyszem. Kár lenne kihagyni!

Totti5
ÕÕÕÕ nem a demóval játszom. Amúgy nem tapasztaltam egy bit eltérést sem.

Nem szarnak rá... Bocsánatot is kértek a hiba miatt (gondolom nem így akarták kiadni, vagy nem ezt a verziót!)