Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Baszki, ez mien laptopot vett már??
Barátok közt csúcstechnika!
EZMIEZMI? ekkora bakit már, nem azért. grat a forgatókönyvíróknak, 64 magos PROCI 😄"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
mamár talán kész a bluray 1.0 szabvány, így most reálisabb a kérdés, hogy vegyél e lejátszót külön (én nem vennék - ill nem is veszek, 28 ezerbõl 2x megcsináltatom a ps3-at ha besz*rik. tény, nem teljesen halk, de az én ps3-am spec bluraykor nem is hangos)
Forza.
Sose tudhatod milyen item-ekkel fogsz találkozni, mennyire szopat meg a játék.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
amugy mégis mi lenne a különbség, ha várnék fél évet és ugy venném meg 3ezerért, vagy lewarezolom végigviszem 1szer és fél év mulva megveszem
de pl. indie játékot semmi pénzért nem warezolnék, egyedül csak az ilyen 10ezres cimeket...persze tudom ez sem jo...
amugy meg nagy warezosnak nem igazán mondanám magam, azzal, h 2havonta leszedek egy cimet ami nagyon érdekel és épp nincs 10ezer ft-om, h megvegyem....
de sztem az is elmond sokmindent, h steam-en 200+játékom van 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Forza.
majd ha megint megjön a kedvem ujra elöveszem, de mindig ilyen béna itemeket kapok, meg pl. elég idegesitö, h végig találok egy halom szivet, az utolso szinten meg egy darabot se és aztán anyunak eshetek neki alacsony hp-n... 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a pécék nagyrészén soha, egyetlen játék sem fog futni. esetleg a konzoleladásokhoz odateheted a bûvös kocka eladásokat is, csak hogy a másik oldalnak is kedvezzünk irreleváns számokkal 😄
Forza.
Amúgy ott tartasz a játékban pont, hogy ha tovább nyomogatod, durván rá tudsz szopódni, ugyanis innentõl lehet ráérezni az egésznek az ízére. Emlékszem mire én is órákat csesztem el és közben egyszer sem tudtam végigjátszani, nem sok kellett, hogy hagyjam a francba az egészet, ami így utólag belátva, FATÁLIS hiba lett volna.
Innentõl amúgy új pályákat, új befejezéseket kapsz majd további végigjátszások alkalmával, például anyuka méhében kell harcolni. 😛
10. végigjátszás után meg magával a sátánnal is megküzdhetsz.
Az pedig igazán durva, hogy állítólag (Facebook-os club üzenõfalán írta egy rajongó) a játék még 200 óra után is tud újat mutatni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
(csak kicsit zajosabb, mint egy rendes asztali lejátszó)
Forza.
Mondjuk ez leginkább azért van, mert Mo-n, nem mindenki teheti meg, h 10k-ért vegyen egy játékot viszont steam-es akcioknál gyorsan ürül a pénztárca max. 3000körüli játékokért 😄
Amugy igen, sztem is több vásárlo lenne, ha egy játék nem 10ezerröl, hanem 5röl indulna. De hát a nagy cégek kökeményen a profitra mennek rá és valoszinüleg, ha olcsobban megérné nekik adni akkor ugy tennének. Azért nem teljesen hülyék ülnek ott sem. 😊
Nyilván amig konzolokon kiadnak a játékokért ennyi pénzt és rekordokat döntögetnek vele addig a játékok ára nem igazán fog lemenni. Pc-n meg nemtudom mivel kalkulálják ki az árat...nyilván beleveszik, h mennyi volt a fejlesztési költség, ami egy AAA játéknál elég magas. Aztán gondolom valamilyen modon kiszámolják, h mennyi az az ár amiböl, ha x-et eladnak akkor jol járnak. Nyilván benne van a pakliban, h 2ezerrel olcsobban többen vennék, de mi van ha nem? akkor meg buknak rajta elég sokat. Sajnos a nagy cégek nem mernek kockáztatni a magas fejlesztési költség mellett. Az indie studiok meg megtehetik, h olcson adják az amugy is olcson fejlesztett játékukat.
megvettem 2 példányba steamen a dawn of war 2-t és egyszerüen nem megy a multi.. liveba regeltem jól mindent (dirt 2 megy) és nem müködik. minden portot kinyiotttam amit csak használ de semmi.. hülyeség de már másra nem tudok gondolni az lehet a baj hogy a 2 gép ugyanazt az ip címet használja?! 😄 komolyan másra nem birok gondolni folyamatosan "host connection time out" ha csatlakozni akarok! ha valaki tudja mi lehet a baj help pls :$ bocsi az offért
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Pc-n a kiadók olyan pénzt siratnak, ami nincs is. Illetve csak indokolt esetben csordogál (állítom, hogy warezosok 90 % akkor se venne játékot, ha 1 Ft lenne). Ellenben a becsületes vásárlok, akik nem is mindent, de 1-2 dolgot megvesznek nagyobb arányban tudnának vásárolni, ha olcsóbban lennének a játékok (azt nem mondom, hogy a warezos 10 %-ból nem lehetne átcsábítani játékosokat, sõt ez pc-n lehet nem is kicsit számot jelentene plusszban!).
2011-ben 385 millió, hivatalos terjesztõ által forgalmazott PC került a picra
Az eladott PC-k 25-35%-át irodai célokra vásárolják.
A konzolokat játékra.
A WRZ arányait ezen számok alapján érdemes kiszámolni.
Crysis 3-at meg inkább ne, valami értelmesebbet.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De legközelebb nem állok ki semmiért.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De tudod én fogadjam el mindig ha én írok valamit és belepofáznak mi? Ha én tévedek valamiben én halgassam meg a másik véleményét ugye?
ja ez így megy. sorry akkor hogy mertem írni. :S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Te hogy kerültél amúgy ide? 😊
>darksector mindenütt
skip /all
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(Legközelebb, ha vitatkozni támad kedvem, keresek valaki olyat, akivel bár nem feltétlen értek egyet, de legalább következetesen érvel... Nem úgy mint te...)
Én erre mit irtam, hogy igen lehet így is mérni, de nem bizonyít semmit.
És innen csak ismételgettétek a dolgokat. 😊
És most mutass 1 valakit aki ezzel bizonygatta a warez-t?
Nem fura senkinek hogy amikor eladási statisztikák vannak akkor is játékokra lebontva mutogatják, mert ha összeadod akkor baromság. :S
Én errõl beszéltem, te írtad hogy nem figyelek mit írtok, holott pont fordítva van, nem is olvasod el mire válaszolsz. 😊
Értesz?
Hiába adnak el PC-n 4000000 Issac-ot ha ez nincsen konzolon....nem tudod mivel összehasonlítani...
Érted? 😊