Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Alakulgat.... fogynak a vásárlok <#eljen>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Idén nyáron, ha öngyilkos merénylők esnek a levegőből, akkor is megveszem a GOTY-t a Szélen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Váuu..Listás...Köszi a tippet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Betegség tört rá a CDPR-ra...15 ejróért árulják a Witcher 3 expansiont.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
No online coop? GTFO

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Basszus ezek de tetszenek ,csak hát balfasz vagyok bennük így kimaradnak 😞

Tinman
OMG!!!!!!!!!!

Skyforce Anniversary végre kapott egy eddig soha nem látott 70%-os akciót, nevetséges 2.99 euro!

Vegyétek, toljátok, egy csoda!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Nincs ebben semmi ellentmondás: +/- 5%-os eltérés a méréseknél belefér.

Ami nem fér bele, az az olyan blama, ami tavaly volt az Egyesült Királyságban, hogy az összes (!) közvéleménykutató magasan a britek EU-ban való maradását prognosztizálta.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fpocok
PCn a játék dead on arrival.
Ha megveszed, kidobod a pénzt az ablakon.

3Error
Hátőő, nem, nem csak Te... <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
"Az azonban ettől függetlenül elmondható, hogy ezen adatok igazak és valósak, legalábbis csupán minimális mértékben térnek el a valóságtól."

Remélem, nem csak én érzem ebben az ellentmondást...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én is így vagyok ezzel. Mint egy zsiráffal.

wantonly
For Honor bétateszt vélemény:

Hogy megér-e 100€-t? Nem.

A játék hamar kifullad, 1v1, 2v2, 4v4 meccsek vannak és nagyjából ennyi a játék. A harc nagyon látványos és a grafika is elépesztő, de ezzel el is mondtam minden előnyét. Az irányítás kontrollerrel sokkal könnyebb, de a kombókat nem mindig adja be, a védekezés sokszor szintén nem működik, ez pedig ebben a játékban a halállal egyenlő. Ezt még lehet javítani, de a kis pályákat, a szegényes játékmenetet nem nagyon, hamar unalomba fullad, a fejlődés is minimális, kapom az XP-t de minek, pedig ez nagyon fontos lenne.

Haverommal játszottunk ketten, ez idő alatt élveztem is, de az a véleményem, hogy ez a játék nagyon-nagyon kevés.

A játékosok pedig olyanok, mint más játékban... Vannak taplók és korrektek, de az előbbiek vannak többen. Amikor haverommal bementünk 2v2-be volt olyan, hogy küzdöttem az ellenféllel 1v1-ben, haverom szintén, majd amikor levittem 1HP-ra az ellenfelem elszaladt, hogy hátulról hátbaszúrja a haverom, aki épp a másikkal küzdött és nem láthatta. Mire oda tudtam szaladni, már megölte hátulról és ketten jöttek ellenem. "For Honor". Ennyit a becsületről.
Atisz
Ez szerintem is így van.

#284096 Ezzel is egyetértek.

#284121 Szerintem nagyon jó lett, csak nem RE, hanem jumpscare horror szinten. Az Outlast-t (és így látatlanban: az Outlast 2-t is) üti.

(elnézést kérek a 4 egymás után posztért, legközelebb megpróbálom egybefűzni őket)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.01.30. 10:27:38

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nyilvánvalóan mindegyik manipulatív és valaki(k)nek az érvelését támasztja alá (ahogy Dzsini is írja), különben nem is készülne el, nem jutna forrás az elkészítésére. Az azonban ettől függetlenül elmondható, hogy ezen adatok igazak és valósak, legalábbis csupán minimális mértékben térnek el a valóságtól.

Atisz
Ha az erkélyről szórod a pénzt, akkor nem tudod az kikhez jut (elvileg ez a legönzetlenebb adakozás, Assisi Szent Ferenc is ezt tette), míg ha megveszel egy igazán jó játékot, biztos lehetsz benne, hogy a pénzed megfelelő helyre ment.

Személy szerint az erkélyről való szórás helyett, inkább a jó helyekre történő adományozás mellett voksolnék.

Atisz
Ez a grafikon kb. teljesen kifejezi azt, amit a témához hozzá szerettem volna fűzni.
Noha én is megveszek néha olyan játékokat, amik tényleg érdemesek erre (nyilván több ilyen is van, mint amiről én tudok és persze ott van a preferencia is - vagyis hiába zseniális egy szimulátor és megér minden pénzt, engem nem villanyoz fel), azt gondolom, hogy egy xy cím megjelenéskor történő megvásárlása 40 EUR-s áron, nem egy kis kelet-európai ország felhasználóinak a feladata, hanem az Európai Unió gazdaságát lefölöző, nálunk kb. 4x jobban kereső, 80 milliós német piacé. Ettől nekem tehát baromira nem lesz soha lelkiismeret furdalásom.

Tinman
Ezt nehezen tudom felfogni.

Humble esetében is ott a csúszka, hogy mennyit adsz a kiadónak/fejlesztőnek és default is úgy van beállítva, hogy annak is jut mindenképpen. Te azt állítod, hogy ezt a pénzt a kiadó akkor is eladakozza, ezt egészen addig nem hiszem el, amíg erre egyértelmű bizonyítékot nem szállít valaki. A bemondás nem elég.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A negatív irányú változás szar igen.

Nem támogatok senkit, mindig is saját egyedi véleményem volt. (Suliban egyszerre tartoztam a lúzerek és az alfák közé, mert az igazság akkor is félúton volt.)

"nem vagyok hajlandó asszisztálni"

Pedig kiválóan asszisztálsz hozzá hiszen kedélyesen elbeszélgetsz vele arról, hogy ő milyen, meg te milyen vagy. :-)

"Hibás az ipar? Ne vegyél többet egy játékot sem...Probléma elhárítva."

Ezt te sem gondolod komolyan? Attól, hogy én nem veszek több játékot SEMMI nem fog változni, semmilyen probléma nem lesz elhárítva.

"Ha meg veszed olcsón, akkor nem az ipar a hibás, hanem a pénztárca vékony."

NAGYON sokan vesznek játékot csak azért mert olcsó, aztán vagy soha el sem indítják, vagy már akkor, amikor kb. ingyen dobálják utánad. A jelenlegi tendencia a soha nem csillapodó profitéhség kielégítésének szolgálója. Rettentő ritka az a kivétel, amikor szívvel-lélekkel készítenek el egy játékot, nem pedig pénzért.

Egyszerűsítve: Az ipar hibás mert a mennyiségre ment rá a minőség helyett, de úgy, hogy közben a saját minőségi termékeit is nagyon hamar leviszi kutyába. Ráadásul semmiféle minőségi szűrő nincs, ha csak az nem, hogy dobsz rá egy mínuszt.

"Szeretem az újat és szeretem én is megválogatni mikor mivel játszom (ahogy te is ha jól tudom)."

Részemről én impulzus gamer vagyok. Azzal játszom, amihez éppen nagyon nagy kedvem van, persze szem előtt tartva, hogy az éppen aktuális játékot tisztességgel végigjátszom. Nem különösebben vagyok odáig az újdonságokért, mert egyre kevesebb bennük a "lélek" és az eredeti ötlet, ráadásul az újdonságok Day1 csonkán és gyakran bugosan érkeznek méregdrágán. Ez így nincs rendben és nem az árral van a bajom...

MerlinW
Szerintem a bundle oldalak ingyen kapják a kulcsokat. Miért is kérne értük pénzt a kiadó? Nekik ez tök jó reklámplatform és még ha minimálist is, de pénzt tudnak csinálni a már kutya által sem vásárolt termékeikből. Emellett még jótékonykodnak is. Kétlem hogy bármelyik bundle oldal is fizetne egy kulcsért is.

[merlinw.org]

továbbra is hiszem h nem értek félre semmit. (azt nem értem minek grebber ekézése de az más tészta)
szvsz mindenki vegye annyiért a játékait amennyit úgy érez h megér neki és akkor lesz 'öröm bódógság'. Nekem ez játéka válogatja, de pl. már nincs olyan fejlesztő/kiadócsapat akiben maradék nélkül megbíznék.
Az én olvasatomban grebber már annyira kiégett h neki ez az összeg zéró vagy konvergál ahhoz. Én arra világítanék rá h ezt el lehetne fogadni mert hát miért ne ... ez is egy vélemény. úgy veszem észre h neked általánosan ilyen 20-30 euros összeg az amikor úgy vagy vele h a fejlesztő is támogatva lett és te sem lettél lehúzva. Az h terjeszti ezeket meg befolyásol másokat ezzel sztem erős túlreagálás. ;D

szvsz továbbra is sokkal rombolóbb a piac jövőjére nézve az amiket felsoroltam már én is, mások is (kivágott tartalom dlc-ként eladva, félkész játékok, bughalmazok, E.Acces a befejezés halvány esélye nélkül, az igazi kontroll nélkül ömlő greenlight/indifos halmok) mint bármilyen fillérbaszó hozzáállás.

Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.01.29. 23:40:20
darkSectorxxx
Én amúgy tisztességesen, korrekt, nem szardobáló stílusban összekapartam egy forumon a részletes dolgaimat, amikkel nem szimpatizáltam a játékban mint ÚJJÍTÁS.
És ezek alapján mertem állítani, hogy a mennyiség miatt részemről, azaza én érzésem szerint ez egy más játék, ami csak UTAL a régi részekre.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Látod ennyi, mindenkinek vannak érzései, demo volt, azt sem lehet mondani hogy nem, kipróbálhatta mindenki, aki még bizonytalan volt megnézhette esetleg neten hogy esetleg a story vagy maga a full játék elkapná-e, ér-e neki ez annyi pénzt.

És én onnan tudom hogy NEKEM nem kóser a játék, hogy amit mondasz nem futottam érte úgy mint ahogy pre-order-eztem a Resi 1-0 remaster-t mondjuk, vagy rogyásik pre-orderbe vettem a resi 4 részeket. 😄

Spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy ezért ne sértődjön meg senki, de a demo sem tükrözte a full játékot, még a demohoz képest is csalódtam benne, ami a rejtvényeket illeti, aki végigvitte és annyi időt beleölt pl mint én a demoban és utána látta mik vannak a játékban a véglegesben, énnekem a demo teljesen mást sugall-t elsőre mint amivel amúgy szembesültem, mintha "lebutították" volna. De mindegy ez csak nekem volt csalódás természetesen, de amúgy sem vettem volna csak ezért meg, csakgondoltam megemlítem. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Prince23
Detto...

jarlaxxe
Én is igy vagyok vele, azt nem lehet mondani, hogy szar lett az új resi, de egyáltalán nem érzek kényszert, hogy rohanjak a kasszához.

darkSectorxxx
De te szerintem már ennyi idő alatt ismerhetnél, a Resi 4 óta megvan a véleményem, elmondtam, mégis számtalan verzióban megvan a sorozat szinte minden darabja és jópár részt kimaxoltam azóta, akár több platformon, szóval a kukacoskodásomat így kell érteni. 😊 Kritikusabban tekintek a sorozatra, mert fontos számomra.

grebber
"5000 db-on vajon mennyi bevételük lehet a Xenuson? 5000 euró vagy még annyi se? Az acélos profit. Indiegala vajon mennyiért vette ezeket a kulcsokat? 2 centért vagy 3-ért, esetleg 10-ért? Jah, hogy az már úgy csak 500 euró a semmiért? Mire is megy egy cég 500 euróval? Jah kb semmire."

Ja hogy te nem is látod át miről szól az indiegala meg általában az összes bundle...akkor bocs nem szóltam..

Dióhéjban vegyük azt alapúl amit írtál nos---> SEMMI vs 500 euró... hm vajon mi érte meg kiadni steamre vagy nem nem kiadni... Itt papolsz nekem 10 eurokért de az 500 eurot fikázod... Ez mekkora. Menj aludni kimerültél
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.29. 21:39:47

darkSectorxxx
"De ezúton kijelentem mindenki előtt, bárkit is bántottam meg a saját véleményemmel és ez miatt lemondott esetleg a játékról, MERT AZ ÉN VÉLEMÉNYEM FONTOS neki, attól elnézést kérek. 😊"

Jó, de azért gyöngyszemek is vannak bőven.

De akkor neked se a fejlesztőkkel van bajod elsősorban.

grebber
"(aggódok a jövő iránt ha nem vetted volna észre)."

Szart kell aggódni...Bőven rossz dolgokon agyalsz, nem kellek ide én nélkülem is csak ömlik a sok gány...hiszen mindenki látja mi zajlik ma játékfejlesztés címszó alatt ,annak ellenére hogy a nagyobb címek heti milliós számban fogynak.... és nem én teszem tönkre őket, hanem a pénzéhes szarháziak akik azt mondják holnap bizony kiadjátok...

Vannak neki AAA-k is. Rengeteg játéka van. Régen még gyűjtőit is vett, aztán jött a változás. De fokozatosan állt rá erre a bundle vonalra.

Feleslegesen fárasztod magad. Szerintem ha elkezdenéd a fejed falba verni, az is jobb vasárnap esti elfoglaltság lenne.
Prince23
Gondolom grebber kollégának csak indie játékai vannak ezzel az üzlet költekezési politikájával, amit űz. az életben nem fog játszani tripla Ás játékokkal, ha így áll hozzá, hogy max 1 vagy 5 eurót ad ki.érte.

Eddig is értettem mit mondasz, de elbeszélünk masszívan egymás mellett az a baj.

5000 db-on vajon mennyi bevételük lehet a Xenuson? 5000 euró vagy még annyi se? Az acélos profit. Indiegala vajon mennyiért vette ezeket a kulcsokat? 2 centért vagy 3-ért, esetleg 10-ért? Jah, hogy az már úgy csak 500 euró a semmiért? Mire is megy egy cég 500 euróval? Jah kb semmire.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.01.29. 21:34:21

darkSectorxxx
Játszottam a demo-val. Nekem elég.
A többit neten streambe néztem, bármit írtam, az magánvélemény volt, és az én személyes izlésem, érzelmeim alapján írtam, illetve semmi olyat nem írtam, amia személyes irányítást, teljes végigjátszást igényelné, nem írtam le eddig. 😊

Egész egyszerűen, szerintem nem lényeges, nem fontos egy játékosnak a játékot, amiről kialakul egy saját véleménye megvenni 18k-ért és végigjátszani. 😊

Vagy igen? <3

😊
Amúgy ne vedd sértésnek, csak elég abban a topikban az a 2-4 nagyfiú, akik ha nem egyezik a véleményed valamiben leugatnak mint ha a seggükből rángattak volna ki.

Elmesélem hogy akikkel beszéltem 50-50%-bna voltak kb elégedettek a játékkal. (és végigvitték)
Másrész nem akarok turkálni más magánéletében és nem mintha ez határozná meg a világot, mert minden ember más izléssel bír, más játékokkal játszik más igényekkel, de azért egy csöpp kis multam van a sorozatban és sokan olyanok durrogtak nekem, ok nélkül, mivel senkit nem volt szándékom befolyásolni, lebeszélni, SŐTT, akiknek szerintem 10-annyi idejük nem fekszik a classic rorozatban mint nekem. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.29. 21:36:26

Égetem? Mivel?

Te egy szélsőséges példa vagy barátom.

Activision és Blizzard játékait is megvennéd olcsón ha tehetnéd. Szarnál te bele hogy tönkremennek. Mindenki le van szarva, csak te számítasz. Egy dologban van igazad, hogy a kiadók adják ingyen. De abban meg nekem van igazam, hogy te meg megvehetnéd azt a játékot, amit megérne támogatni (még akár jelképesen nem 5 euróért hanem 10-ért..már az is jelzés....Ne dobáljon senki ki 20 000-eket az ablakon, de 10-15 euró azért szerintem pár havonta belefér.

És még mindig nem a bundle ellen beszélek és még mindig nem az 5 euróra leárazott AAA játékokról beszélek, hanem arról, hogy nem csak ezekből kéne hogy álljon a vásárlási kultúra. Arról beszélek, ha mindenki csak ezeket veszi, akkor mik fognak készülni (aggódok a jövő iránt ha nem vetted volna észre). Mert az olcsó játék könnyen elterjed, aztán azon kapod magad, hogy nincsenek AAA játékok, hanem csak 10 eurós apróságok, vagy 3 fővel készült tucat indiek amik két forintot se érnek.Ok-okozat. Vajon mi lesz a következménye ha mindenki rászokik az olcsóra? Honnan fog indulni a drága?

Gondolod, hogy az 50-60 eurós játékokat le fogják neked 5-re árazni? Valószínűleg ezek szépen majd megszűnnek és készülnek az olcsó garázsmunkák. Kösz, de kösz nem. Ebből én nem kérnék. Hogy ezzel a gondolattal én égetem magam és lejáratom? Hát csak végig kéne gondolni a tetteinket és azok következményeit. Ha hiba az, hogy nem akarom ezt akkor igen hibás vagyok. Nem akarok 10 dolláros tucatszar indieket steamre és nem akarok AAA játékok nélküli steamet. És én még szeretnék új játékokkal is játszani és nem szeretném ha valaki azért lenne munkanélküli, azért ne tudja eltartani a családját, mert én nem voltam képes 5 helyett 15 euróért megvenni a játékát. Mert fordított esetben nekem is baromi szarul esne, hogy amin több 100 órákat dolgoztam azzal csak azt érem el, hogy kidobnak az utcára ahol koldulhatom össze a betevőt.

Na de tényleg sok már belőlem...Mára lelépek.

grebber
De nem értem hova magyarázod meg minek? Mire eljut hozzám 75x visszahozta vagy nem az árát. Amennyiért én veszem már a kiadót se érdekli rég a game ,mert a következő vagy az utáni részt adja már ki.
De ez nem jut el az agyadig.
Kb mint a pékeken maradt kenyeret szárazkenyérként eladják töredék áron a horgászoknak (vagy bárkinek akiknek kell) .... nem fog ott leállni velem a pékség vezére de egy büdös bukó paraszt vagyok mert a szárazkenyeret viszem horgászni 5-öd áron.... nem kurvára örül, hogy végre valaki elviszi mert kukázná picsába...Remélem fogod végre.

A kis halakról nem is beszélek akik most élesztik újjá steam-en a régi játékaikat. Az emlitett Xenus 2... indiegala bundle elöttid alig 1500 db foggyott (potosan nézte a rák nem is érdekel) lassan az 5 ezret verdesi a bundle miatt.... Ebből nem akar megélni senki sem meg 65 céget alapítani ...látják filléres áron is ömlik a zseton és mivel ez új friss zseton amiért meg se kellett moccanniuk mert 65 éve kész a game (hozzá se nyultak ugyanaz a bughalom mint anno) erről ennyit.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.29. 21:29:54

Miért? Játszottál vele? Nem látom a PS4 profilodon.
Vizet prédikálsz folyamatosan, de bort iszol: Jöjjön ez, jöjjön az. Játékfelújítás, régi játékok steamre satöbbi, de jó az új COD...Jah de fizetni azt nem fogok érte..Adják ide ingyen, vagy 2 Ft-ért...Na nekem ez a hozzáállásod nem tetszik. Csak értelmezni azt nem tudod a leírtakat. Nem fogod fel a pirinyó agyaddal, hogy 2 Ft-ból, 1 euróból vagy 5 euróból neked nem tudnak játékot csinálni. És ha mindenki ennyit fizetne a dolgokért, akkor nem készülne el soha semmi.
Az önzőség netovábbja: Dögöljön meg aki csinálta, de neked adja oda 3 Ft-ért...

grebber
Fejezd is be ,mert hiába rajolod magad magadat égeted.

"hanem a pénztárca vékony" El vagy tévedve a dolgokkal de nagyon. Az hogy valaki később veszi meg szaré hugyé nem azt jelenti hogy vékony a buksz lásd a kőkemény példát engem. És bármennyire is rám építed ezt nem én vagyok az egyedüli a világon..

" Ha meg veszed olcsón, akkor nem az ipar a hibás" De pontosan ,hogy ők értéktelennek tartják a saját terméküket x idő után. Az activision és a blizzard miért nem? Mert értenek az üzeltpolitikához azért. A sok csőves cég meg menjen csődbe kit érdekel. Jön 65 másik a helyükre.

Az egészet nem érted. Két totál más dologról beszélünk. Gyűlöletről meg eddig se volt szó. Muszájnak érzem, hogy drágán vásároljak? Vizsgáltasd ki magad szerintem...Értetlen vagy! Befejeztem.

A változás szar...értem...Támogassad nyugodtan továbbra is Grebbert az ámokfutásában a te dolgod, de én ebben nem vagyok hajlandó asszisztálni. Nem fogok ennek tapsikolni. Hibás az ipar? Ne vegyél többet egy játékot sem...Probléma elhárítva. Ha meg veszed olcsón, akkor nem az ipar a hibás, hanem a pénztárca vékony.
Szeretem az újat és szeretem én is megválogatni mikor mivel játszom (ahogy te is ha jól tudom). Semmi társadalmi dolog nincs ebben az új attól még lehet jó, hogy új. Ettől még a régit nem kell elfelejteni, sőt azokhoz is bármikor vissza lehet térni.

grebber
Én viszont erről beszélek és mások is.
Az áfás dolgok azért írtam ,mert látszólag neked mindegy mennyit fizetsz valamiért ,sőt szeretsz ill. muszájnak érzed drágábban vásárolni ás másokat mocskosul ülsz gyűlölsz azért mert más nem tesz úgy ahogy te.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.29. 21:11:11

Igen igazolnak (mit is??? Hogy lemegy az ára a dolgoknak? Tényleg? Ki gondolta volna....) Ha olcsón játszás volt a téma, akkor téged igazolnak (súgok én végig nem erről beszéltem, de sajnos úgy látom nem ment át...Nem is erőlködöm, mintha lóval kártyáznék kb...)

Ekkora ordas nagy baromságot...Az áfacsökkentésnek vajmi kevés köze van a szolgáltatóhoz (nem tudom eldönteni, hogy direkt játszod ezt vagy ennyire futja...). Remélem hogy példálózni akartál és nem a tudatlanságodnak adtál hangot (hogy adhatná már régi áfás áron, mikor állami döntés szerint annyi az áfa amennyi...Olyan büntetést kapna érte, amit egy szolgáltató se mer bevállalni) Tényleg befejezem most már mert kezdesz felhúzni.

És most nagyon vissza kellett magam fogni, hogy ne küldjelek végre el nyaralni.

darkSectorxxx
Már te is kezdesz hazudni?

Dark PS4 topicban is nagyon oltja a játékot, miközben egy percet nem játszott vele, miközben azok, akik végigjátszották, oda meg vissza vannak érte. Olyanok is, akik régi Resi fanok.
Tinman
Wrz sosenem. :-)

grebber
A lent említett okok miatt értelmetlen dolog a warez ,akink kell úgyis megveszi. Inkább játszom végig steamen többször ott legalább lehet acsizgatni. Bár ahogy nézem a 7-et yt-on itt megint az lesz mint sok esetben 60 acsis game első végigjátszás után megszerzett acsik száma 5-8 <#idiota>

Fpocok
Akinek tetszik a resident evil 7, de nincs pénze rá.

off topik

Tinman
Az iparnak nem Grebber árt, hanem maga az ipar, meg persze a bégető játékosok. Az elmúlt röpke 10-15 évben olyan dolgok lettek általánosan elfogadottak, melyekért régen kaszával, meg karóval ment volna neki a kiadók házának a nép.

Játssz nyugodt szívvel új címekkel, amikor a régiek meg parlagon hevernek. Ez is egyfajta társadalmi mánia lett... állandóan keresni az újat, csak az új jó, csak újdonság adja meg a kellő löketet :-/