Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Én élnék ,de ha semmi nem érdekel arról "nem tehetek"....

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Minimum nyárig lesznek azért játékosai szerintem. utána jöhet a kihalás, mint a Titanfallok esetében. ha lesz egyáltalán, mert azéert egy copy paste Siege support nagyon sok időt adhat a játék szavatosságának) De ha ki is halna, lesz annyi pc közössége, mint most a mass effect 3 multinak.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.30. 21:39:16

Na ezt viszont tényleg nem értem miért csinálod. Éljél már kicsit néha (és most a színtiszta jóindulat szól belőlem!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Ez nem terjesztés kérdése.
Ez nem csak a játékokkal van így hanem bármivel ami pénzben kerül... ha xy nem ér megy egy pizza 900-at akkor ha éhen hal se veszi meg annyiért. Ezek elvi kérdések vagy csinálod vagy nem ez nem lehet tanulni azt neked magadnak kell választanod. Nem véletlen gyűlt össze nekem 12 év alatt raklap pénzem a melóból. Szinte semmire nem költöttem de elképzelni se tudod. Más így tuti nem élne ilyen körülmények mellett ahogyan én élem az életem.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, jogos - minden más oldalon GOG, és csak STEAM-em sztímes a kiadvány.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem csak új munkám van....Fel kell virágoztatnom a hazai játékeladásból származó bevételt.<#awink>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DLC-kről az a véleményem, hogy nagy része értékelhetetlen és egy fillért nem ér.

Akkoriban még szó se volt kiegészítőkről.

Tinman
Kirúgtak? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem teljes élményt vásárolni nem fillérekért = autofelláció.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mondjuk érthetetlen is, hogy se doboz, se terjesztés, se szállítás, se adathordozó aztán csak u.a. vagy drágább a digitális, mint a dobozos. Vicc.

Nem is mondom, hogy ne így tegyél (fölösleges volna), csak jó lenne ha nem terjesztenéd. Na mindegy nem papolok tovább.

grebber
Nem állítalak be semminek.. Számomra bármilyen game lehet, bárki dolgozhat rajta ,bármekkora stúdióval, bármilyen rossz/jó körülmények között akkor se fogok soha életben semmilyen digitális játékért 5$-nál (1db esetén) többet kiadni. Ennyit megérnek nekem többet nem.
Ez a jó dolog ebben a digitális világban nagyon hamar a kezemre tudnak játszani a kiadók<#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.30. 21:21:22

De miből gondolod, hogy hamar bukta lesz?

Elővételben 3000 Ft volt még annó valamelyik nyári vásáron. Fene se gondolta volna, hogy önmagamat szívatom meg vele, hogy megveszem olcsóbban.

Fpocok
DoA. Hidd el.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kisfiú? Méhkas? Mi? XD

Hát ha szar az ipar nem tudsz mást csinálni. Ha így is vásárolsz kb elfogadod.

B játékok: Én akkor és ott jól tudok ezekkel szórakozni (minap Homefront 2-ztem és élveztem) és nem hasonlítgatom máshoz..Minek? Nem vagyok én játékteszter, csak egy játékos aki meló után ki akar kapcsolódni. Ha ezt eléri a játék akkor annyi nekem elég is.

Tinman
Azt tényleg nem tudom, digitális tuti ennyi volt.

Nem hiszem, mert egyrészt lesz benne kampány mód is, másrészt AI ellen is tudsz majd játszani, ha úgy tartja kedved.

Én részemről legalább akkora jövőt jósolok neki, mint a Siegenek. Feltéve ha megkapja ugyanazt a támogatást, mint az a játék. Siege is él és virul és köszöni szépen jól van.

Tinman
Nekem a bundli előtt lett meg kb. 1 hónappal kvázi kártyapénzből. Nem bántam meg, nekem kellemes élmény volt a Mad Max. Utána meg jött humbliban azt meg egész korrekt áron elvitték tőlem, szóval, ha nem is nullszaldóval, de effektíve nagyon olcsón megúsztam.

Nem én hülye vagyok teljesen....Vagy legalábbis be akarsz annak állítani.

Ezek egy nagy cég életében nem bevétel, hanem bagó kategória. Ilyen szempontból Merlinnel értek egyet ezt inkább promóciós célzattal művelik és nem pénzkereseti céllal (van némi adakozási vonala a dolognak). Nem hiába tartalmaznak ezek a bundleok nagy részben tucatszemetet, amit soha nem engednék fel a steam fiókomra.

Tinman
Elkapkodtad :-D

Fpocok
P2P játék lesz, ami pcn játszhatatlan. Egy két hét és senki nem fogja játszani.

Tinman
"Az, hogy felszólalok valami ellen vagy mellett, illetve asszisztálok az két külön dolog szerintem."

Oks, de te használtad az asszisztálok szót és tényleg asszisztálsz hozzá, hiszen te vagy most a kisfiú, aki bottal piszkálja a méhkast és közben fennhangon kántálja: a méhek csípnek! :-)

"tiltakozol ezzel az egész ellen."

Semmit nem ér, te is tudod. Mit ért el az az ember amelyik xy parlament előtt felgyújtotta magát? Az egy kicsit komolyabb véleménynyilvánítás és kb. le sem szarták még csak 3 nap hírnév sem jutott neki...

"mert nem érdekük a nem jó játékokról is közölni ,hogy na ez most valahogy nem jött össze srácok, szóval inkább ne vegyétek. De ezen nem kell meglepődni"

Vannak emberek vezető pozícióban, akik kikötik, hogy már pedig erről nem lehet rosszat írni. Ez így mi? Milyen az ilyen ember? Szar.

"el tudok szórakozni olyasmivel, amit ti egy értékelhetetlen izéként jellemeztek. És itt akkor már nem minőségi kérdésről beszélünk, hanem ingerküszöbről és egyéni preferenciákról."

Az "el tudok szórakozni" =/= "csodás hibátlan, maradandó élménnyel". Az egy dolog, hogy te elvagy egy B játékkal, de azt te is érzed, amikor egy közel perfektre csiszolt cím elé leülsz.

Fpocok

Hát oké, de az rajtam mivel segít, mivel nekem az alapjáték megvan. Goty most is 17 euró, míg a bérlet 15.

Feltételezem, hogy az Gogos volt nekem meg steamen van az alapjátékom.

Dobozos verzióban arra emlékeztem, hogy olcsóbb volt jóval.

grebber
És hova jutott 1 évvel később.. <#eplus2>

Jól mondja ratgab. Van aki a pénztárcájával szavaz és van aki használja az eszét és kivár ,hogy utánunk dobják majd...<#nevetes1>

Miért? Closed Bétában konstans 40 000 játékos volt. Open bétában ez ennél csak több lesz.

Nekem kifejezetten tetszik a For Honor és a fejlődési részében is van fantázia (oldod fel a skilleket, esnek a jobbnál jobb statot növelő ruhák és fegyverek, páncélzatok...Lesz itt klánharc is meg miegymás...Kvázi egy közepkori Rainbow Six Siege lesz kis túlzással, ugyanazzal a támogatási elképzeléssel, ami a Rainbownál már bevált.

Tinman
A Mad Max 2015 szeptemberében jelent meg és pont, hogy 50 ojrón kezdett... jó nem, csak 49.99-en.

Az, hogy felszólalok valami ellen vagy mellett, illetve asszisztálok az két külön dolog szerintem.

HA nem veszel többet játékot tiltakozol ezzel az egész ellen. Mint tudjuk itt a pénztárcával lehet a legjobban szavazni, legalábbis én erre értettem.

Minőségi szűrő: Vársz amíg valami ismerős akiben bízol kipróbálja, megnézed a steam értékeléseknél az érveket, nézel pár tube videót. Soha nem lesz ennél több szűrő, mert nem érdekük a nem jó játékokról is közölni ,hogy na ez most valahogy nem jött össze srácok, szóval inkább ne vegyétek. De ezen nem kell meglepődni. A játékgyártó célja, hogy eladjon. Nem bonyolult. A minőség meg azért elég relatív fogalom, mert én mint a B játékok király is el tudok szórakozni olyasmivel, amit ti egy értékelhetetlen izéként jellemeztek. És itt akkor már nem minőségi kérdésről beszélünk, hanem ingerküszöbről és egyéni preferenciákról.

Ígérem nem élesztem fel a tegnapi vitát, de azért reagálnék.

Ajánlom figyelmedbe grebber áradozását, amikor haverjától kölcsönkapott accounton játszotta a legújabb Call of Duty-t (amit kb mindenki utál és bagóért dobálták utánad megjelenés után is pár héttel). Grebber meg szénnéajnározta, hogy mennyire jó és mennyire tetszik neki. Ebből látszik, hogy nagyon nincs kiégve, csak egyszerűen nem ad ki semmiért többet egy bizonyos összegnél.

Hogy miért baxogatom az egy hosszú történet (szerintem leírtam lentebb, hogy mi a gondom, de ha neked se jön át azzal nem tudok mit kezdeni). Grebber hozzáállásával az a bajom, hogy ha így terjesztjük az igét, ahogy ő is teszi, akkor előbb-utóbb mindenki rászokik erre a mentalitásra, amivel meg hosszú távon tönkretesszük szerintem az ipart. Ennyi a bajom. És oké sok játékom van nekem és innen sokaknak, de én szeretnék még ezen kívül is új címeket kipróbálni. Ehhez meg kell valaki aki elkészíti. És mivel pénzből élnek ezek a jóemberek is (a befektetők, meg a profit reménye nélkül semmit nem finanszíroznak meg), ezért írtam azt amit írtam.

Dőlt betűs részre: Jól látod ezt a 20-30 eurót tartanám olyan összegnek ami minden felet kielégít (egyébként simán el tudnék képzelni ilyen áron nyitó játékokat, mint ahogy pl a Mad Max-nél is történt és látod mekkora siker lehet...lehet ha 50 eurón nyit akkor sokkal több negatív kritikát kapott volna).

Ezen problémák említésével részben igazatok van. Amit én gondnak látok: vég nélkül indie és greenlight fekáliák megjelenése steamen, masszívan túlárazott játékok tényleges tartalom nélkül, régiós árazás (ha minden 20-30 euró lenne Kánaán lenne...Mert ne mondja nekem senki, hogy amit megéri oroszhonban eladni ilyen áron azon nincs profitjuk csak jófejségből adják el nullszaldóval), DRM (csinálj jó játékot, add olcsón és nincs ok lewarezolni).

Kivágott tartalom, vagy DLC (sose fogjuk megtudni, hogy melyik az és melyik nem az) Véleményem szerint ami 3-4-5 hónappal érkezik az alapjáték után az kizárt, hogy kivágott cucc legyen...avval valószínűleg még munka volt.
Bugosan kijövő játékok: Nagy részét javítják pár hét, esetleg egy hónap alatt, de ezért mondja mindenki, hogy ne vegyél 0 day játékot. Pont ezért. Ha mégis megteszed tisztában kell lenned azzal, hogy amit veszel abban hibák lesznek dögivel valószínűleg.

grebber
Jézusom... te totál nem érted a bundle lényegét.

Xenus 2 -es példa... senki nem akar játékot fejleszteni miért is tennék szerintem 76 éve bezárt már az a stúdió ki tudja ki adta ki ide ezt most egyáltalán... A lényeg 0 befizetett lovéból ömlik a bunleból a plussz lóvé....és igen ilyen szempotból nemhogy az 500 de még az 50 euro is pénz mivel nem csináltál semmit kb csak veszed fel a kontaktok a bundles oldalakkal meg valveval...
A sok kis picsafüst indie cumo meg ugyanez már nem fogy semennyire se steam-en teljes áron se a cd kulcsos helyeken belerakják bundleba és 2 hét alatt több pénzt termelnek mint több hónap alatt termeltek teljes áron.
A régi nagy AAAAAAA címek bundleba kerülésének szintén ez a célja minden létező centet kisajtolni amikor már a kutya se veszi..

De kár is magyarázni ,ha nem tudod ez feldolgozni

Tinman
Elnézve az árát, erős a gyanúm, hogy 4k-ért lesz idén GOTY.

Tinman
Hmmm... talán ez kevésbé tud az lenni, mert minél többször grindelsz egy pályát, annál több csillagot kapsz (XP), ami a hajó fejlesztéséhez kell. Ergo ha legközelebb újra mész, erősebb leszel egy kicsit ésatöbbi... kellő türelemmel, félistenként lövöd magad végig a pályákon. Ez a grind mód, erre is van lehetőség, ha valaki nem túl ügyes.

500 euróból nem tudsz játékot fejleszteni, de sok 10-ből igen. Ezen a vonalon: 500x1 euró vs 500x10 euró! Nem mindegy, de szerintem ugorhatjuk a témát, mert nem fogod érteni mit magyarázok csak csavargatod a szavakat.

Tinman
"The prizes are not limited to the list below and are not all AAA games. It is possible to win titles that are not shown in the boxes below."

Ergo Soda Drinker prot is nyerheted 2.99$-ért. Qrva nagy átverés az egész... biztos néha osztanak ki AAA+ kulcsot is. Mondjuk bejött 250$, kiosztottak 80 db. 0.3 euros csodát, kitolnak egy 30 euros GTA V-öt és az egész bolton kerestek majdnem 200$-t.

Ezen olyan jó, hogy kár, hogy nem én találtam ki -.-

grebber
Nekem dark soulsok ezek a játékok.

IMYke2.0.0.0
A Humble Store-ban volt már 14,99 euro az Expansion Pass...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Aha kösz...De nekem csak a szezonbérlet izé hiányzik, ami végre kapott egy értelmes árat (más kérdés, hogy majdnem egy árban van az alapjáték árával, amivel kapcsolatban üzenném CPDR-nek, hogy lónak az 5. lába a fenekükbe. Árazástanból felmentést kaptak valószínűleg).

Tinman
Pedig az tényleg nem nehéz ebben a stílusban és rohadt jó pályák vannak később is :-/

Jah várjál ezt nekem is tölti, de én a sima oldalra akarnék ránézni...Tegnap majdnem elcsábítottak egy 15 dolcsis win10 kulcs erejéig. OEM persze.

Tinman
Singleben is k. jó, plusz ósdi módon valakit magad mellé ültetsz és R-Type/Katakis metódussal szénné élvezitek magatokat. Tournament móka is van, az nyilván onlány, bár, hogy pontosan mi a módja azt még nem tudom, most unlockoltam, de azt írja már vár 2 nap a startig.

grebber
Megvan kb 10 percig jutottam és valami legelső időlimites pályán nem jutottam túl. Ezek a hirtelen gyors mozgásos ezer dologra figyelős game-ek nem nekem valóak.

Tinman
W3? Azt már a Gamestar is újságmellékletként szórta :-D

Tinman
Sine Mora-t ajánlom. Az annyira baráti normalon, hogy az anti-bullet hell gamerek is viszonylag kevés energiával kivégzik. Nem mellesleg kellemes kis magyar game, leszámítva az értelmetlen káromkodásokat :-/

IMYke2.0.0.0
Nekem betölti, de nagyon erősen baitnek nézem...

Ezt látnád a monitorodon:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.30. 20:38:59

Nekem baxik betölteni ez az oldal.

Idén nyáron legkésőbb én neki is fogok újra a játéknak...XD

Prince23
Gamesdeal-t valaki próbálta már? 3 euró és gyakorlatilag kap egy Bf 1 vagy Watch Dogs 2 szintű tripla Á-s játékot,,,,?