Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Szerintem is :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
az elég kellemes ár 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
12.5 GBP csak és Final Fantasy-s, és rezeg és PC rdy és fúúúúú :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
<#taps>
Guren
tegnap jelent meg

Zomil
mennyibe fáj? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Nekem majd adjanak ki egy ME 1-2-3 ultimate összes DLCs edisön 1 év múlva, hogy azt a maradék 30 órát ami a DLCkbõl ki lehet nyerni ne maradjon ki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Risen II: Dark Waters gyûjtõi kiadás: KLIKK! (IPON.hu)

"Szerzõ: Morte Dátum: 2012.02.07 17:30 Csoport: JÁTÉK

Bejelentették a Deep Silver kalózos játékának a Risen II: Dark Waters-nek gyûjtõi kiadását. A különleges csomag PS3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg. A csomagban megtalálható a szokásos tartalom: zenei CD, így készült DVD, kalózmedál és koponyás kalóz zászló, poszter, és mûvészeti kártyák. A csomag ajánlott ára 69.99 font azaz nagyjából 25.000 forint.

A játék 2012. április 27-én jelenik meg PS3-ra, Xbox 360-ra és (normál kiadásban) PC-re."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Egyik szemem sír, a másik (gúnyosan) nevet: Már megjelenése elõtt kiegészítõt kap a Mass Effect 3.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Õ az bizony.

DarkSector
Jah vágom, de az nem VGA driver hiba?
Mert én ezelõtt azt hittem hogy az akkor driver probléma volt.
Én szerencsés voltam ment nvidia és ati/amd karimon is faszán.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pointer4
Én meg már azt hittem ez valami igazi ritkaság, és verekedni kellene érte 😄

ui: errõl van szó ? http://www.youtube.com/watch?v=-eHrA7okkxs
Carlos
kicsit elszállt az árral... LoL

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nagydobozos Carmageddon eladó.

"Eredeti nagydobozos CARMAGEDDON eladó!
Összes paírjával, karcmentes állapot!
Nagyon szép állapotú!"

ár: 15 000 Ft

arty
pécével mindegyik ds3 megy (illetve egyik se, ahogy vesszük 😊 )

Forza.

zorrobomber
áhá, értem, köszi, én errõl lemaradtam 😊 megrendeltem 😊

ollie
Miért? Az engine direkt úgy van megírva, hogy bármilyen PC-n fix 60 FPS-sel fusson.

Vagyis mi következik ebbõl? Butítja a grafikát, hogy meglegyen a 60 FPS.

Ez a nagy újítás az egészben, errõl cikkeztek már a játék megjelenése elõtt hónapokkal.

Tinman
Kérhetek szépen egy 10%-os HUT kódot valakitõl?

Szeretnék venni egy 2. PS3 controllert, hogy párommal co-op-ba le tudjuk tolni az ICO-t (single-be már 5x megvolt idén :-D) és most van akcióba egy frankó kis Final Fantasy-s, ami még PC-hez is jó <#whatever>

zorrobomber
Ezt jó hallani hogy létezett ilyen bug, viszont ezt a kijelentésed, miszerint "bármilyen géped van, fix 60 fps lesz", valahogy nem tudom értelmezni 😊

ollie
Mert ez a bug csak bizonyos vga-kon jelentkezett.

zorrobomber
ha jól emlékszem próbáltam cfg-t, de nem azzal kezdtem, már az alap game is ezt produkálta, rage ati driverrel és anélkül is

grebber
Azért mert ez PC és nem konzol!
Ahánymillió különféle konfig annyimillió féle más más hibalehetõség.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Ilyen lassulásokat én egyedül akkor láttam mikor a warezban elkezdtek szórakozni a cfg-vel.

De azért szögezzük le hogy az egy moddingolás miatti hiba volt nem az alapjáték hibája.
Te nem töltöttél le ilyen cfg-t akkor?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Félreértés ne essék, tudom hogy szar a procim, nem is számítok fix 60fps-re, de azért el kellene döcögnie, TÉNYLEG 0.05 fps-el ment. Tehát elindulás után kilépni alig tudtam, szó szerint várnom kellett a következõ frame-re.

DarkSector
És ez a bug miért nem jelentkezett a többi játékosnál? Többek közt nálam?

ollie
Nem azért volt lassú, mert gyenge volt a gép, hanem azért, mert bugos volt a játék. Most már teljesen jól megy, bármilyen géped van, fix 60 fps lesz.

DarkSector
Warezban úgy ment mint eredetiben, 60fps-el.
Csak 1-2 bug volt, de már javították (textúra betöltés).
Ha akkor a warez neked 5fps-t ment, akkor ne vedd meg fejlessz gépet elõtte.

zorrobomber
Jó vétel, de ahogy ment a 0day warez(kb 0.05fps) nem merem megkockáztatni..
Valaki esetleg nem próbálta mostanában hasonló gépen? -> c2d 2.2ghz, 4gb mem, radeon5770

grebber
Rage 3990 + pk Cdgalaxis!

FZoleee
steamen ha egyben van a kulcs, nem külön-külön a játékokhoz, akkor biztos, hogy nem kapod meg, szóval bukod
grebber
Olyankori van ha veszek egy indi pakkot amibõl már xy game megvan?Megkapom õket giftbe vagy ezt buktam cimszóval nem kapom meg õket?

Szegény ember! Akkor 1 alkalommal elintézheted a 2-t... Nekem azért van közte 7 hónap. Akkor ez jel, meg KELL venned az ME3-at! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
Nekem meg a névnapom után 1 nappal...

Igen, március 8 a névnapom, 10 a szülinapom.

Nekem meg a névnapom elõtt 15 nappal... <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
Pont a szülinapom elõtt 1 nappal jelenik meg. Azért sem veszem meg. 😊

ollie
MM6-ot lehet offline módon is játszani, de akkor némileg butítva van.

IMYke2.0.0.0
Azoknak, akik ezekkel a játékokkal játszanak:
* Tom Clancy’s HAWX 2,
* Might & Magic: Heroes 6,
* The Settlers 7

"Games that use Ubisoft’s always-online DRM system ping these constantly to reassure the publishers that you’re not a pirate. That means that next week’s switchover will render Tom Clancy’s HAWX 2, Might & Magic: Heroes 6 and The Settlers 7 unplayable for an unknown period of time. The servers are set to go down on February 7. Ubisoft don’t say when they’ll be back up again.

IMYke2.0.0.0
Fogyóban a Mass Effect 3 gyûjtõi kiadás

"Szerzõ: Morte Dátum: 2012.02.06 19:01 Csoport: JÁTÉK Háttér:
A BioWare megerõsítette, hogy a Mass Effect 3 indulása elõtt már nem készül több Collectors Edition. Az USA-ban már vannak olyan boltok, ahol elõrendelésben elfogyott a gyûjtõi kiadás. Az Amazon.com-on az Xbox 360-as részlegben a következõ szöveg olvasható: "A nagy érdeklõdés (és a várható reaper invázió) miatt sajnos kifogytunk az elõrendelõknek fenntartott Mass Effect 3 gyûjtõi készletekbõl."

Az elégedetlen rajongók a BioWare fórumán kérték az EA tulajdonában lévõ fejlesztõt, hogy növelje meg az elõrendelõknek szánt mennyiséget. A BioWare megerõsítette, hogy ez nem lehetséges, és a játékosoknak követnie kellett volna a jótanácsot, és idõben, azaz már hónapokkal ezelõtt leadni az elõrendeléseket.

"Sajnáljuk, de egyszerûen nem tudunk több dobozos gyûjtõi kiadást legyártatni az indulás elõtt" – írta Chris Priestly közösségi koordinátor. "A benne található tárgyak nem készülnének már el idõben. Sajnos ez lehetetlen. Már ezért kezdtem novemberben figyelmeztetni az embereket, hogy el fog fogyni a gyûjtõi kiadás."

Priestly azt javasolja, hogy azok, akiknek már nem jutott dobozos, hogy rendeljék meg a digitális gyûjtõi kiadást.

A Mass Effect 3 március 9-én jelenik meg Európában, így nálunk is (még elõrendelhetõ, hazánkban még van mindhárom platformra)."

IMYke2.0.0.0
Tudom hogy méretez a motor - de mégsem szeretném, ha olyan szemét kinézete lenne a topiknak, mint "ott".

Mûködnek a thumbnailes és linkes beszúrások és sokkal jobban lehet koncentrálni arra, amirõl beszélgetünk.
Egészen más benézni ide, és nem egyszer elszomorító benézni egy-egy játék-, vagy más témakörbe.

Fabio Capello
az a topik nem a videók miatt van szétcseszve, hanem

1. a töménytelen mennyiségû gif miatt

2. a töménytelen mennyiségû 750 szélesnél nagyobb képek miatt.

A videókkal semmi baj nincs, ha a fenti két dolog normalizálva van, ezeknél ugyanis a fórum automatikusan betölti, átméretezi a fórum szélességére, majd újra betölti a képeket.

Most hozta a futár! <#smile>

Teljes lett a gyûjtemény. <#eljen> <#vigyor>

Off.
Jól kezdõdõt a napom, ennek a kis szösszenetnek hála.<#smile> Az én köreimben is voltak (vannak) akik nem értenek hozzá, de egyszerûen nem lehet õket helyreigazítani. Mert nem tudják elviselik, ha nincsen igazuk.<#szomoru1>
On.
Megvettem végre az egyik kereset játékot. Mini Ninjas, vacak mega games kiadásban. De csak ennyi pénzem (1000 Ft volt) volt most. Majd nyomtatok hozzá normális borítót.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

grebber
Rage ~ 3900FT (Házhoz szállítással)

ollie
De lehet vele emailezni is ám!

grebber
Jó dolog a pc-s ipar.Fõleg a számozások.Nagyon sok ótvar fos hardware úgy kel el hogy gyerek beküldi anyut hogy vegyen gépet.Ott meg a boltos látja hogy nagy elõnye van tudatlannak szemben egybõl mondja hogy ez meg az jó vegye meg.
És általában ilyenkor szoktak elõkerülni a rajtamaradt eladhatatlan szarok.
Meg ugye pl a VGA-k számozása és a vga ram mérete.Laikus azt hiszi a nagyobb számozás minden esetben jobbat gyorsabbat jelent!

IMYke2.0.0.0
<#nyes> - pedig csak WIKIt kellene megkérdezniük a mûsorszerkesztõknek.

IMYke2.0.0.0
Még játékokról beszúrt Youtube videók is szétcseszik a topik arculatát - semmi kedvem ilyen szintû topikba benézni -, nemhogy abszolút OFF témájú videók.

Nem nyitok vitát a dologról, mert megint oldalszám jönnek a pro/kontra vélemények - legyen elég annyi, hogy nem szúrunk be Youtube videót, és giga nagy, meg a fenti linkelt topik szintû képeket.

Szerintem, ez a "szabályrendszer" felnõttek között nem követel diplomát.
<#papakacsint><#buck>

Totti5
Egyik nap a mórning shóban, arról is érdeklõdtek, hogy milyen neted van... egyik azt mondta hogy 60 megabit, másik 100 megabájt... kb ennyire van képben a nép és ennyire van képben 4 mûsorvezetõ, akik csúcstechnikával dolgoznak minden nap.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
még mindig csak te látod ennek az értelmét! szóljon bárki ha nem így van

w77d
nagyon képben vannak ám 😄