Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha csak fajra koncentraltok az SC2 a darabolasakor, akkor mondom hogy van benne egy nagyon hangulatos protoss hadjarat is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Szerzõ: Pacman Dátum: 2012.02.09 14:01 Csoport: JÁTÉK Háttér:
UPDATE
A Nordic Games felfedte mi lesz az Alan Wake PC-s gyûjtõi változatában! A dobozos verzió március 2-án landol a boltok polcain.
Normál verzió:
Prémiumcsomagolás:
Disc 1: az alapjáték és a 2 DLC - "The Signal", "The Writer";
Disc 2: a játék zenéje 13 számmal CD-n;
6 képeslap különbözõ jelenetekkel a játékból;
Használati útmutató;
1 plakát (minkét oldalára nyomtatva).
7 matrica különbözõ képekkel/jelenetekkel/karakterekkel a játékból.
Gyûjtõi változat:
A fent felsoroltak természetesen ebben is benne lesznek, plusz...
Disc 1: Audiokommentár és sok-sok háttérinformáció a játékról a fejlesztõk saját szavaival;
Disc 3: Bónusz lemez: A Remedy története, "Így készült: Az Alan Wake", Egy thriller megalkotása, zenés klippek az "Old gods of Asgard" keze nyomán, a játék trailerei, Storyboard (rajzos forgatókönyv);
The "Alan Wake Files": 144 oldal bizonyítékokkal a misztikus esetekhez Bright Falls-nál, egy kitalált szerzõ válogatásában (ugyanolyan kiadásban, mint a játék útmutatója)."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bár igaz hogy nem akarták elhalasztani és mondták is hogy a 2 fejezet utólag jön majd, de miért nem csúsztattak inkább akkor, az szemét dolog volt valóban.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Akik meg vettek es jatszanak vele azoktol erdekes modon ilyet nem hallotam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A többiek pedig biztosan "jófejek", csak éppen nagyon sok tekintetben a Blizzard mögött kullognak. Ennyi, nem kell ezt túlbonyolítani. Nem tehet róla senki, hogy ez neked ilyen gyomorgörcsöt okoz...
Amúgy mielõtt Blizzfanboi lennék, tény hogy szivják rendesen a pénzt a néptõl, de mellé azért szolgáltatást is nyújtanak, és 10 év múlva is van support a játékhoz.
There is no peace. There is only WAR!
A multit bármelyikkel fajjal játszhatod. A SC2/1 önmagában véve egy teljes játék, van annyi tartalom benne, mint akármelyik másik játékban, ahol egyszerre játszhatod a kampányt 3 fajjal. Sõt! A minõségrõl nem is beszélve.
Ha kétévente jönne SC, akkor meg az lenne a baj, ebben biztos vagyok, mert SC-t fikázni kell és kész 😊
3x ugyanaz a multi. Pont ugyanúgy rá lehet mondani a Halo multijára, vagy a CoD multijára, hogy ugyanaz, csak itt már nem 3x adják el ugyanazt, hanem ki tudja hanyadjára... De ez sem számít, ha a SC-ot fikázni kell...
De hát ez van, már rég a pénzröl szol ez az iparág :S
Ezért is támogatom inkább az indie fejlesztöket, ök még szerencsére nem szarják le a felhasználokat 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egy stratégiai játékban ahol van 3 faj, had kezdhessem bármelyikkel. Ennyi év fejlesztés után még évek kellenek mire kész lesz a teljes játék? ugyan már. Ha 2 évente jönne SC még megérteném, de itt nem ez a helyzet, Bõven volt idõ arra hogy összedobják a 3 single részt, a multi meg mindegyikben ugyan az, csak hát így 3szor tudják megvetetni... ez ilyen egyszerû.
COD bálványozást nem tudom honnan húztad elõ. Teknó oldalról mondtam hogy elismerésem a fejlesztõknek, meg amúgy ha már azt nézzük a single része még mindig etalon a háborús játékok közt.
"amikor az egyik legnagyobb pénznyomda a világon."
Ez a kijelentés ostobaságra, szûklátókörûségre vall.
Érdekes, hogy a CoD-ot isteníted, ami egy pár órás, egysíkú, primitív lövölde, sehol nincs egy Starcraft-hot képest, de sehol. Ott érdekes mód nincs kifogásod a bálványozás, a rövidség, a siker ellen, pedig ugyanaz a pénznyomda finanszírozza, mint a SC-ot.
A görcsös fikázás helyett néha gondolkodhatnátok is.
De még így is drágállom a játékot.
RTSknél nem igen volt olyan hogy kiadják 3 játékként a 3 különbözõ fajt, ráadásul ugye SC1 nem volt feldarabolva. Halo kiragadása mint "példa" nem tudom hogy jön be a képbe, de nem is akarom megtudni.
Reszemrol inkabb legyen 2-3 evente teljes erteku kiegeszito, ami neha tobb tartalommal bir mint nehany uj AAA+ game. Es ezekkel 5-10 evig megint el vagyok.
Raadasul ezeket ugy irjatok hogy nem is jatszotatok vele.
De ha te havonta 15 euros DLC-t szeretsz vasarolni, amiben van 2 map akkor hajra.
Milliárdszor többet ér számomra egy 3 másodperces gameplay is!
Next PC upgrade: 2022
[SG.hu]
"A Square Enix a mai napon jelentette be, hogy augusztusban megjelenik a Sleeping Dogs címet kapott alkotásuk, mely konzolok mellett PC-n is napvilágot lát majd. Minden jel arra mutat, hogy a program a korábban elég sok kálváriát megélt True Crime: Hong Kong lesz, melyet még anno az Activision rendelt meg, majd állíttatott le."
Ezt pedig nagyon is érdemes megnézni:
Yotube-on megnézhetõ Live Action Trailer
Next PC upgrade: 2022
Forza.
A diabóban meg majd az aukciózásból szedik meg magukat rajtunk, aztán ha pang az üzlet jönnek a petek ott is.
5-10 évente kidobnak valamit rögtön tapsolok.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Csak az alapjátékot darabolja 3 szeletté és adja el 3szoros profittal.
Iden nem is vettem meg semmit, es diablo 3-ig nem si fogok.
Maradok a blizzardnal ott legalabb teljes erteku kiegeszitoket kapunk a jatekok melle.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.