Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz, nem 6000 Ft még most sem 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerintem igen jól jártam az EA pénznyomda által kiadott, de a Bioware által készített nagyszerû RPG-vel.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Igazat akartok hallani? Nem a méreg és a haterkedés szól itt belõlünk (szerintem Imy, Totti és Tinman nevében is beszélhetek), hanem a csalódottság az ilyen kiadási módszerek miatt.
Ui.: Ez NEM Blizzard topik, se nem SC2 topik...
Az evente ujra kiadott gyorsan kifullado gamek sose vonzottak, Alltalaban mindig elo veszek valami regebbi gamet. (blizz, valve, westwood gamek altalaban)
Az idei kinalatbol csak a diablo 3 es a hots erdekel, ami 0 day vetel lenne.
2 evente kiegszito a blizzardnal pont jo, Ebben a videoban is boven van tartalmi ujdonsag hogy ne erezzem egy percig sem hogy lehuzas, meg legalabb technologiai/grafikai fejlodest is tesznek be. Pl itt a creepre gondolok vagy fizikara ami nem a legfontosabb de ott van ha kell.
Tudod a valve nem olyan, mint a blizzard, h 5évvel hamarabb bejelent valamit, h készül és kész van belöle 1db elöre scriptelt pálya
szerk.: amugy meg hl mellett más játékokat is csinálnak 😊
De bizom benne, h hamarosan HL3 infok is lesznek majd.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egy Blizzard játék, ami több évig készül és nem is jelenik meg minden évben tõlük stuff.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A játék sincs teleszemetelve mindenféle DLC-vel.
Inkább érzem szánalmasnak azt, hogy a Valve még nem volt képes kiadni a Half-Life 2 EP3-at, pedig az EP2 már 2007 októberében megjelent! Igen, lassan 5 éve. Ennyi idõ alatt már a HL3-at is elkészíthették volna.
A StarCraft II-rõl én lemondtam. Sosem veszem meg. Legfeljebb, ha megélem, nyugdíjas koromban, valami 'low budget 3 in 1' kiadásban, mondjuk 4 euróért
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem sok fejlesztõ dolgozhat addig egy játékon, ameddig akar.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Resident Evil 2 -> 7-8 karakter, 2 full story
Mindezt egyben kaptad meg.
Resident Evil 5 -> 2 karakter, 1 full story
Mindezt egyben kaptad meg.
És amit külön kellett venni: multi, 2 mellék story, 2 karakter, 8-10 skin, stb.
Gondolom érezzük a különbséget.
Amióta kitalálták a DLC-ket eszerint kijelenthetjük hogy minden játék csonka amihez létezik dlc.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
...a darabolás bejelentését követõen további két évig kellet várni a kiadásra...
És Achievmentbõl is bitang sok van a játékban különbözõ nehézségi fokozatokhoz is igazítva, úgyhogy az újrajátszhatósági faktor sem alacsony és a játék története is nagyon király! Fõleg úgy hogy ez még csak az alapjáték sztorija volt...
"a bejelentést követõen további két évig kellett várni a kiadásra"
Emlékeim szerint 2007 május 19.-én jelentették be a játékot és 2010 július 27.-én jelent meg... Ez nem kettõ, hanem három év, sõt 2 hónappal több, mint három év.
Amúgy pedig a Wings of Liberty kampánya piszok hangulatos és az egész játék minõségi cucc (nem olyan összecsapott pénzlehúzás, mint ami a fejlesztõk többsége kiad a kezei közül, hogy aztán gigászi méretû patch-ek jelenjenek meg már a játék megjelenésének a napján). A kampány hossza megegyezik a WarCraft 3 Reign of Chaos kampányával, ugyanannyi küldetés és játékidõ tekintetében.
Vannak benne fincsi CGI videók is és a hadjáratban nem csak a Terranokkal lehetünk. 4 különbözõ pályán pont a Protossokat irányítjuk.
A Zergeket nem, de azok is teljes egészében elérhetõek Multi/Skrimish játékmódokban! Nem olyan rossz ez, mint sokan gondolják, de tény, hogy nem 12990 Ft-ért kellett volna dobálni, hanem inkább 8990 Ft-os áron!
Azért mert darabolásról volt szó, és elkezdted ellensúlyozni a tartalommal.
Én csak rá akartam világítani hogy mert más stílus más értelme van a játékosnak a tartalomról.
Mondok 1 példát, cod4 kb 4-5 ezer orát nyomtam vele.
Míg itt szerintem llegalábbis az hogy most valaki el tud játszani egy SC2-vel 100 orát a másik meg a COD8-al 100 órát, és van mind2-õben elég tartalom.
Nem azért hogy neked ellentmondjak, semmi rosszindulatosság nem volt benne, de most Totti-val értek 1-et az is darabolva van ha így nézzük, független hogy meddig vagy el a single-vel.
Én odáig vagyok a Company of Heroes sorozatért, vagy mittudomén mik azok dlc-k vagy fenetudja.
És tudom milyen egy rts.
Engem is elragadt, de tartalom az nem sok van benne hanem kicsit modosulnak a küldetések lassan adagolják az újabb ability-ket stb.
Hozzáteszem várom szeretettel a 2. részt.
Ezzel a dologgal én õszintén úgy vagyok hogy nekem nem darabolás, mert honnan tudjuk?
Ha nem akarnának DLC-ket eleve el sem készültek volna a dolgok.
Na de említettem pl az AC2-õt ott igen ott írták is hogy az alapjáték 2 DNS-e fog késõbb jönni, ki is hagyták a helyet.
De õszintén a legtöbb DLC nem a story szerves része, hanem amolyan mellékszálak, vagyis nem mondanám hogy darabolásról van szó.
Szerintem max egyszerûen csak kiegészítések, dlc-k amúgy nem az alapjátékok vannak csonkítva.
Az alapjátékok azért rövidek mert sietnek kiadni a játékokat szerintem, nem fordítanak rá elég idõt.
Meg is látszik egy játékon ha 5-6 évig fejlesztik, jó kivétel a Duke Nukem. 😊
Szóval végszónak értem mire célzol, de a Halo is annyira csonkolt mint bármely MAI játék.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aki megvette csak az tudja a nagy igazságot, csak az mondhat véleményt?
Aki nem vette meg max demót/virágboltit nézett meg annak nem lehet véleménye?
Egyáltalán miért kell ahhoz birtokolnom valamit, hogy megmondjam róla FÕLEG AZ ELÕZMÉNYEK tükrében (lsd. Starcraft I., egyben 3 kampány), hogy FEL-VAN-DA-RA-BOL-VA.
De tudod mit mit? Ez sem gond... de akkor ne kelljen már várni a 2. kampányra ÉVEKET???
HL2 epizódok esetében is szétflameltem a fejem, hogy ki volt az a paraszt aki kitalálta ezt a rendszert, aztán az idõ csak engem igazolt. Akik akkor lehurrogtak érte, most kínosan kussolnak.
HL2 - EP3 >>>>> SEHOL. SZ.Á.N.A.L.M.A.S.
Azt ugye tudjátok, hogy a zseniális Fahrenheit is epizodikus megjelenést követett volna? Aztán szerencsére nem így lett és legenda született. EGYBEN, nem darabokban. -.-
Na erre mondtam, hogy önigazolás szagú a dolog... nem kicsit.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aztán mikor megjelent a játék, nagyot kellett nyelnünk, mert bizony ezt másfélszer annyiért árulták, mint bármely más kiadó 0 day-es játékát, az ára hónapok múlva se változott (miért is változott volna, a Diablo 2 is 11 éves játék, mégis 5 rugóért adják még most is, sokat zabálnak a luxusautók, sokba van fûteni a nyaralót), ráadásul a többi faj kiadásáról se volt semmi infó. Végül csak bementem egy boltba, és a magammal vitt 15 rugóból megvettem a Command and Conquer összes részét, minden kiegészítõvel, Red Alertekkel együtt. Az egész szériát. És maradt egy ötösöm. Nem vonom kétségbe, hogy aki Blizzard játékot vesz, az igen is sokat kap a pénzéért, de meg kell fizetnie az árát. Én meg ott akkor nem akartam. Nem bántam meg.
Másfél éve van Starcraft 2, az ára most egyezik meg egy frissen a boltokba került játék árával. Az elsõ bejelentett kiegészítõ, melynek tartalma néhány párbeszédet tartalmazó hangfájlt, pár videófájlt és a néhány megás editor map fájlokat leszámítva egyezik az alapjátékkal, hamarosan megérkezik. Gondolom újabb két évet kell majd várni a Protoss kampányra, és ha meg is jelenik egy amolyan trilógia kiadás, annak olyan ára lesz, hogy az ember elgondolkodik rajta ismét, ezért a pénzért mégis mennyi tartalmat kap. Kap egy stratégiai játékot három fajjal, mindegyikhez tartozó egy-egy kampánnyal, és egy pörgõs, sokak által játszott multival. 2013-14 környékén, 30ezerért. Pedig ha belegondolsz, a felsoroltak már alapkövetelménynek tekinthetõ az RTS-ek mûfajában egészen pontosan 1998 óta... 😊
Esti mese vége.
Ráadásul ott is belefért a multi és a terran kampány mellé a másik 2 kampány is... Hogy is van ez akkor? Úgy, hogy Bioware vezetõk új ferrari-t akarnak venni, meg a régi jacht is már leamortizálódott, Hawaii-n se voltak már vagy 2 hete...
RTS-eknél multi csak pénz kérdése. Megfelelõ számú(irdatlan sok) tesztelõ kell aki kiegyensúlyozza a feleket. Engem sem érdekel, ha multizni akarok akkor vagy coop vagy elmegyek focizni.
Miért az RTS-ekben több van?
SC2-rõl meg annyit, hogy SC1-el szemben zongorázni lehet a különbséget kedves Indigó. Mindkettõben van multi, de SC1-ben valahogy több játékidõ és tartalom van. Megmondom õszintén SC2-t nem tekintem folytatásnak, csupán rókabõrnek. Multi meg a lõtéri kutyát nem érdekli, legalábbis engem nem. Manapság már minden hülye tud multit csinálni.... Nem nagy tudomány. Én meg amúgy is megvagyok nélküle. Amikor már csak multi miatt tudom értékelni a játékokat, akkor fogom abbahagyni a játszogatást. Singleplayer nélkül 1 játék se ér egy kalap szart se (Tudom COD, BF3, Halo, CS... leszarom a szememben nem ér pénzt egyik sem.)
Halo 9-12 óráját sem mondanám hosszúnak.
És még mindig meesze elmaradnak a SC2/1 kampányának játékidejétõl...
Oké, abban az értelemben föl van darabolva, lesz 3 kampány, és abból egyszerre csak egyet adnak ki. De ez az egy rész egy teljes értékû játék, szó sincs arról, hogy háromszor fizetnél egyért.
B; Indie fejlesztõkre: Van egy olyan mondás, hogy aki korpa közé keveredik megeszik a disznók (ha sokat keresnek ugyanúgy szarni fognak a user fejére)
Én már nem hiszek a csodákban, pénz mozgat mindent.
Én ugyan nem, de más sem.
COD 6-8 óra.
Halo 9-12 óra.
Homefront egy szemét.
Pár óra nálam mondjuk egy Limbo vagy sok más inide cucc.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Akarod mondani 12k.
2 stílus a tartalom más más értelmet kap.