Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van valakinek fölösleges kódja Hut-ra? PM-ben jöhet!

Tudok cserébe adni inMomentum, Fractal, Bunch of Heroes vagy Nuclear Dawn kódokat (Steam-en aktiválhatóak).

pointer4
Az még a microsoft.com on is 😄
arty
naja, Nod... 😄

Forza.

Tinman
5-7 óra???

Rendkívül csalódott vagyok... még akkor is, ha nekem 10-12 lesz :-/
9 gbp-ért jöhet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Sajnos sokan írták hogy nagyon rövid lett 5-7 óra, ami az elõdhöz mérten elszomorító, de nagyon bíztató volt a demo, konkrétan újra elõjöttek az emlékek és a hangulat, persze a cellshad megoldásra való váltást szokni kell, de szerencsére ugyan úgya 18++-os maradt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Demó alapján nem tûnt rossznak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Jól néz ki - kérdés, milyen lesz a játék maga...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
The Darkness 2 Limited Steelbook Edition PS3

Csak linket rakok be, mert nagy a kép.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
A hír szerint, igen - én már a Blizzard vezérigazgatójának, de még a fejlesztõ igazgatónak sem hinnék el semmilyen kijelentést.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az Avast semmiért nem rinyált. <#vigyor5>

Azaz június elõtt akarják kiadni?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Nod trójait jelzett a linken!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Blizzard to Release Diablo 3 no later than June
SteelTron | February 9, 2012 | 0 Comments

"Blizzard has been promising the long awaited RPB game "Diablo 3" and we got a taste at the beta and does far is a great game. However now with the results of the beta test, Blizzard has pushed back the game to be releaed no later than June 2012 to enable them to fix the issues that the beta presented. Let's just cross our fingers that it does not get pushed past June."

balee4
Nem, nem azért, ne gondolj rosszra.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Nincs gond. <#buck>

vajon mért? <#ravasz1>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Rage47
érdekes, akinek iphone-ja van, az nem azt mondja, hogy telefonnal fényképeztem, hanem iphone-nal fényképeztem😊
balee4
Csak iPhone-nal készült a kép és álló helyzetben vettem fel, ezért ilyen hosszú, bocs Imy. 😄

robotnyk
300k, nem nagy
Rage47
IMYke2.0.0.0 kinyír 😄
balee4
Elnézést, ha túl nagy a kép.

davidka003
Vaják könyv 2.093 Ft

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

robotnyk
<#eljen>
arty
legalja 😞

én barom day1 vettem meg, majd figyelhettem, ahogyan a játékban csak jöttek jöttek a "BUY NOW" itemek ... (pályák, kocsik), teljesen tönkrevágva a játékélményt és kialakítva az érzést: fél játékot vettem. a csúcs a párszáz kilobájtos "addon" ami a játékban bennelevõ tartalmat "aktiválta" csupán

na, a most érkezõ showdown vagymit sose kerül kosárba, nyasgem codemasters

Forza.

benőmenő
na majd akkor ezt is 990-ért megvesszük, mint az elõzõt 😄
IMYke2.0.0.0
Vedd meg újra, mert az nekik jó...

Dirt 3 Complete Edition bejelentés
[url=http://ipon.hu/hir/dirt_3_complete_edition_bejelentes/19352[/url]UPON.hu[/url]

"A Codemasters bejelentette a Dirt 3 Complete Editiont, amely 20 fontot érõ extra tartalommal érkezik március 9-én PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, és az ára 29,90 font (39,99 euro) lesz. Ez a kiadás 12 új versenyútvonalat tartalmaz két helyszínen, és számos új autót és festést."

No comment...

IMYke2.0.0.0
Csúszik az Asura's Wrath
IPON.hu

"A Capcom bejelentette, hogy az Asura's Wrath megjelenését eltolták március 9-re. Az eredeti dátum február 24-e lett volna. A Capcom a brit piac bizonytalanságát jelölte meg indokként, amivel valószínûleg a GAME helyzetére utalt, ahol nem olyan rég elbocsátások voltak a felsõ vezetés szintjén is. A játék és a kiadó környékén tehát nincs probléma.

Az Asura's Wrath PS3-ra és Xbox 360-ra jön majd és kizárólag single player játék lesz. A fejlesztõje a Cyber Connect 2, akik a Naruto játékokat is csinálták. A sztori szerint nekünk Asura szerepében meg kell majd bosszulnunk a feleségünk halálát (na és lányunk lenyúlását). Az alapot az ázsiai mitológia adja, de japán csavarral élve sci-fi elemeket is kevernek a történetbe. A felépítés epizodikus lesz, akár egy TV sorozat. Asura hangját Liam O'Brian adja, akinek a Darksdiers-es War életre hívását is köszönhetjük.

A japán nyelv értõinek vagy rajongóinak további jó hír, hogy a nyugati kiadásban választhattok a japán és az angol szinkron között."

IMYke2.0.0.0
A 2D-s ugra-bugra az Alice MR-ben is tetszett 😊
A trailer végén azok a fémarcú ellenek, hú, nagyon jól mutattak 😊

IMYke2.0.0.0
Vegyes a felvázolt kép, de azt hiszem, ha meglenne a technikai lehetõségem rá, és persze a játék, akkor rászánnám az idõt.

Totti5

Az Asura's Wrath tartalmazni fogja a japán hangot is szerencsére.

Totti5
Nagyon lájtos h&s, nincs benne komplexitás, de nagyon hangulatos a világa és a story:

Itt írtam róla.

IMYke2.0.0.0
El Shaddai: hááááát, nem - ez az erõsen DMC-s harcmdoor nem tetszik (persze, puding próbája az evés).

Asura's Wrath: nekem kicsit 'dragonballos' - bár lehet, hogy tudnám kedvelni .

Nier: eddig csak jókat olvastam róla. Kellene!

Totti5
Ajánlom ezeket

El Shaddai
Asura's Wrath
Nier

ollie
Szerintem jó játék lett, a demója tetszett, meg is vettem a játékot. Ha minden igaz, ma fog unlockolódni steam-en.

ollie
Ha már itt tartunk szerintem a Dragon Age 2 volt a legdurvább húzása a Bioware-nek, és még csak nem is a játék minõségére gondolok. Direkt nem adtak ki hozzá szerkesztõt, hogy nehogy egy csomó ingyenes tartalom jelenjen meg hozzá. Az elsõ részhez élelmes rajongók még a bónusz tartalmakat is megcsinálták, így bárki hozzájuk juthatott (persze más néven). Na ez nem tetszett a Bioware-nek.

IMYke2.0.0.0
<#eljen> - Ezt majd valamikor én is, ha lesz rá módom.

IMYke2.0.0.0
Bocsánat, valakit úgy látom kiütöttem a hozzászólásommal.

IMYke2.0.0.0
Amikor az SG-n olvastam a játékról, mint bejelentésrõl, már akkor nagyon érdekelt - az elvontság nálam nem hátrány. Kezd csömöröm lenni a tucat-játékokból.

wedge31
A legújabb vétel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Amazonon Medal of Honor újra csak $4.99!

Next PC upgrade: 2022

Totti5
[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=928&article&%20Catherine]Legkorrektebb teszt amit olvastam róla.[/url]

Demó jó volt, de nagyon elvont.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a linket 😊
Mondjuk, az itt írogató barátaimnak jobban hiszek, mint egy teszternek, de most átfutom az irományt 😊

grebber

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Aki majd megveszi, vagy "megveszi", meséljen nekem kérem a "Catherine" (konzol exkluzív) játékról - mirõl maradtam le...

arty
Gamepad! 😊

Forza.

arty
??

az SC2 sokkal drágább, mint a többi játék (pécén, mivel pécés játék)
a halo egyáltalán nem drágább, mint a többi játék (konzolon, mivel konzoljáték)

így már érted? vagy magyarázzam tovább?

Forza.

shaddam
Bõvült a humble pakk+ lett egy új androidos appjuk.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Én örülök neki, hogy nem bántad meg a vételt. Nem jó érzés. Witcher 2-t eleinte nagyon bántam, de azóta javították amit kell ( sõt összes DLC-t megkaptuk, 2.0-ás update sokat adott a játékhoz és jön ugye az Enchanted edition, amikor is eredeti tulajok mindegyike letöltheti az abban található + dolgokat) rendezõdtek a problémák, amim eleinte voltak vele és már örülök, hogy annó vettem 0 day.

Persze, hogy kapsz, ha kipengeted érte egyenként egy 0 day játék árát.