Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mondatod úgy lenne helyes hogy "egyes" f2p játékokban. De STO-ban és WoT-ban biztos hogy nem.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

De most tökmindegy milyen módszerrel adják el ugyanannyit fizetnek ilyenért máshol is és ez most mindegy hogy steam storban vagy a játék belsõ rendszerében veszi meg az ember 😄
Steam storeban meg még egyszerûbb is megvenni mert ha már vett innen valamit minek szarakodjon a játék belsõ rendszerével megint ha steamrõl 2 kattintás az egész. Míg ott bankkártya megadás regisztrálás anyámkínja.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

IMYke2.0.0.0
Elgondolkoftató írás - "Már tervezik a holnap zsákutcáját"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Guren
"ha nem torrenttel töltesz"

wat.

davidka003
mp3-ért fizetni? 😮
Youtube HD videókból leszeded a zenét és kész. Vagy letöltöd egy oldalról, mert Magyarországon az mp3 letöltése legális ha nem torrenttel töltesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Büdös Bohóc
Az apple itunesja nem eleg neked erre?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

zorrobomber
f2p játékra még csak-csak lehet úgy tekinteni, hogy amit kapsz az kvázi csak egy demo, ingyen, és költened kell rá ha a teljes játékélményt akarod. Itt viszont ezresekért megveszel egy játékot, amibe a megjelenés után pár nappal belépsz és már tele van magas szintûekkel(forrás).

lalakov
Köszi.

Hogy a témához is szóljak, 2 euróért beszereztem a Plants vs. Zombiest, ennyit megér ez a vicces, szórakoztató játék.
Ha jól tudom grebber a nagy Amazon szakértõ (ha jól tudom õ még csak játékot vett, de hátha tud segíteni)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#wow1> Na ne már! Nekem nincs bajom az értelmes DLC-kkel, de ez azért már felháborító!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lalakov
Nem játék ugyan, de vásárolni szeretnék és itt sokan vannak akik külföldrõl vásárolnak. Lehet már Amazonról mp3-at venni? Esetleg valakit zaklathatnék privátban?<#vigyor2>
IMYke2.0.0.0
Végén eljutunk oda, hogy az NPC-ket és a Bossokat is külön DLC-kkel kell és lehet majd megölni a játékokban... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Csak azt ItemShoppokban lehet venni, ami a játék szerves része (tudámosom szerint). Ez a DLCs megoldás engem is meglepett!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Most mi ezen a meglepõ? Milliárd 1 f2p MMO-ban és moba játékban van XP boost pénzért ezer éve.

zorrobomber
<#wow1><#conf><#levele>
XP boost DLC

Rage47
ah én akartam elõbb ezt😄
Totti5
Kint van a demo xboxra, vagyis fészbukos játékkal lehet kódot szerezni hozzá.

Jutubon már van végigjátszás.

Nem toltam végig, mert majd a fullt akarom, de nagyon jó. Elképesztõ mekkora hangulat amikor felcsendül a zene. Karakterek még szebbek, animációk nagyon igényesek, jól optimalizált és jól is néz ki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
az nekem nem buli 😉

Büdös Bohóc
legközelebb am, ha ráraksz tippmixen pár százast valamire, akkor inkább küldd el nekem, házra gyûjtök és így csak gyorsabban meg lesz.

Büdös Bohóc
jó akinek 100.000 forint veszteség is nem nagy dolog annak lehet, hogy a pár száz forintos tétel sem. Kibaszott idegesítõ tud lenni, ha pár dolláros tételrõl van szó

w77d
engem egyszer nem húzott le, másfél éve folyamatosan használom, nagyon megkönnyíti a vásárlást

arty
erõsen túlzol 😊

Forza.

Daell Drow
Mielott le okezoda vasarlast, ki lehet valasztani hogy paypal vagy bank valtsa a penzt.
Büdös Bohóc
paypal nagyon lehúzós

grebber
Nem kezdek bele megint!Igen nekem 1 ft is számít most!

Next PC upgrade: 2022

arty
drágán?? buksz vagy 100forintot? 😊

Forza.

grebber
De én nem akarom hogy paypal váltsa át mert drágán vált!De mindegy debil vagyok ehhez ez mindenki számára kiderült! Maradt a Mastercardozás számomra!

giorgio81
egyszerûbben nem tudom elmondani, a saját bankszámládról átutalod a kívánt összeget Ft-ban egy megadott magyar bankszámlára az Unicreditnél. Paypal váltja át. Én legalábbis így csináltam

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

fery02
Na ez b@sz oda nem picit.
Itt van ez a Complete verzió, minden DLC-vel => ~12000 Ft
Cdgalaxis-on eredeti, szintén dobozos kiadás, minden DLC nélkül => ~2000 Ft.

Szóval ha úgy vesszük, 10000Ft a DLC-kért. <#wow3>

Legalább ha minden DLC-vel többszörösére nõlne a szavatosság és/vagy a játékidõ az alap játékhoz képest, de gondolom ilyenrõl szó sincs.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Utálom, amikor nem akarnak megérteni...

Hallottál már a természetes kíváncsiság fogalmáról? Tudod, amikor már oviban alánézel a lányok szoknyácskája alá, utána meg megfogod a kezét és megpuszilod az arcocskáját...

Egy RPG-ben (szerencsére?) nem történnek olyan dolgok, ami miatt egy nõi karaktert igazgató játékosnak kényelmetlenül kellene éreznie magát.

Ha pedig szexis/nemi jellegû események történnek, akkor az - legyen bármelyik dél is a játékos által irányítva - ugyanolyan nemi izgalmat vált ki belõle, mert vagy a saját nõi karakterét látja (fél)meztelenül, vagy az általa irányított férfi karakter vetkõzteti le az NPC (non-player character / nem-játékos (által irányított) karakter)-t...

A vége ugyanaz.

A dialógusok (RPG-ben) meg nem szólnak szexizmusról.

jarlaxxe
És azt is szereted ha nöként bánnak veled? mert egy rpg-ben ez a helyzet.

IMYke2.0.0.0
Sõt, hozzátenném: valahol, szerintem, meg épp az egészséges, ha egy férfiember egy (néha lenge ruhás harcos/pap/kommandós stb.) nõt akar bámulni a monitorán, esetleg körbeforgatni, zoomolni a kamerát, hogy...

Minden másra meg a VALÓ életben keresi a nõi társaságot.

IMYke2.0.0.0
Ezt is kitárgyaltuk már itt...

Nem a nemi identitással (és tudattal) van kapcsolatban a dolog - az enyém köszöni szépen, jól van, és 'straight' / hetero vagyok -, hanem a szépérzékkel és ennek szinonimáival.

Jobb szeretek egy nõi popó-cicit nézni a képernyõm közepén, amikor suhanok a játékban. Ez van.

Zomil
én komolyabb rpg-kben férfi karaktert szoktam inditani, minden máshol nöit 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jarlaxxe
Én nem tudnék egy szerepjátékot nöi karival tolni ugy a lényeg veszik el a beleélés.
Persze ha valakinek kettös nemi identitása van az más szitu...<#vigyor3>

IMYke2.0.0.0
Korr.: "nem egy játékban, és akkor is, most elárulom" ---> mínusz "nem egy játékban, és"

grebber
Amazonon Mass Effect 2 4,99 dollár.

IMYke2.0.0.0
Én nõi Shepperddel kezdtem az 1. részt.

Errõl már beszélgettünk itt a topikban: nem egy játékban, és akkor is, most elárulom: amikor választani lehet, akkor inkább játszom egy mutatós(abb) nõi karakterrel <és nézem a testrészeit>, mint egy dromedár szõrõsjancsival. 😊

Ha a játék lehetõvé teszi, akkor persze néha mindkét karaktertípussal végigjátszom a történetet.

A Mass Effect-trilógiát nõi fõhõssel fogom végigjátszani.

Totti5
Van egy 6. is, bár a nõi Sepörd az nálam wtf kategória...

Nõi Sepörd tréler

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Azoknak, akik le merik maguknak lõni a játékelemeket:

5 új Mass Effect (3) trailer futott be

Videók, a link mögött.

Nyugodtan rendeld hozzá a kártyát és kész!

grebber
Ez ok.De a bankkártyámon belül mire kell mennem hogy tudjak rárakni?
Mert devizautalásnál (mert ugye dollárt akarok rárakni) kér mindenféle számot ami paypalnál nincs.
Ha csináltál már ilyet írd le a menetét.(A Bankom váltsa a dollár ne a paypal mert az drágábban csinálja!)

Elõre is kösz a segítséget!

giorgio81
Magyarországon egy Unicredit számlára kell utalni. A transfer ID-t a Közleménybe kell beírni. Én így szoktam csinálni, de ez legalább 1-2 nap mire jóváírják

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

giorgio81
rámész My account --->> Top up -- ott kiírja a bankszámlaszámot, transfer ID-it és oda kell utalnod a pénz. Tehát nem muszáj összekötni az accountot a bankkártyával.

w77d
adataid megadása nélkül sehogy... de ha csináltatsz külön erre a célra egy bankkártyát (legtöbb banknál ingyen van már), akkor eszeveszett megkönnyíti a vásárlást a paypal

grebber
Jó akkor marad üresen a paypal.Számomra ebbõl nem derült ki hogy kell rá pénzt rakni a bankkártyám adatainak megadása nélkül.
Mindegy majd max valakivel megvetetem a bundlet ha csak paypalos lesz!

IMYke2.0.0.0

grebber
Mastercardom az dombornyomott. Kérdés továbbra is áll hogyan rakjak róla paypalra pénzt?

Büdös Bohóc
sehogy kb, dombornyomott kártyával (vagy annak megfelelõ virtuális számlával) tudsz rárakni, ennyi

grebber
Regeltem egy paypal accountot (hátha valamelyik indi bundle csomagnál nem lehet mastercardal vásárolni)

Kérdésem hogyan tudok rá pénzt feltölteni anélkül hogy a mastercardomat hozzárendelném?

Néztem hogy mastercardról utalnék devizát rá de ott kér mindenféle számot ami a paypalnál nincs feltüntetve