Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem vaterázok nagyon.
Sosem tudni mit küldenek! Hivatalos oldalnál azért nyugodtabb vagyok mi is van a csomagban!
Nekem 1000ft-ért is megéri régen jót játszottam vele aztán abbamaradt mint a sok száz másik game ami fent van a gépen.
Munka + foci mellett semmi idõm már szinte játszani 😞

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Én az Act of war Direct Action-t 500 FT-ért vettem vaterán !

Kieget a High Treason szintén 500 FT XD
grebber
Beörült a zavvi.Eddig haver nevével és bankkártyájával vásároltam ott.Már nekem is van mc-om átírom adatokat.
3 szor ellenõrizte a kártyát 3x3 ft-ot von le most ezt ki fizeti vissza nekem?<#taps>

1017ft ért hozzák házhoz (ha a feladásig nem emelkedik a font mert csak akkor vonják le ugye) az Act Of War stratégia game-et ami steam-en 10 euro!

Zomil
Shafer bácsi minden pénzt megérdemel, eleget letett már az asztalra, h bizalmat kapjon 😊
Igy végre egy kiado sem szolhat bele...
Nagyon várom már, h egy jo kis régi vágásu kalandjátékot kapjunk 😊

Amugy pár napra rá az Obsidian is elkezdett érdeklödni, h érdekelné-e az embereket vmi régi játék felélesztése igy kickstarterböl...mondjuk egy planescape 2...
Hát egy planescape2-ért sokan a fél karukat odaadnák 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
"modern, internetrõl letölthetõ kattintok-és-megyek kalandjáték" <#idiota>

IMYke2.0.0.0
100.000 $ - a projekt készítésének dokumentálása
300.000 $ - maga a játék elkészítése, a pár emberrel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ez jó ötlet - a videót is megnéztem - és az ötletbörze (angol mániákusoknak: brainstorming) talán sikeressé is teheti a projektet. Ja, azt Shafer is mondta... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
Lol, még egy számot sem tudnak lemásolni. 400 ezer dollárt akartak gyûjteni, nem 300-at.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

<#wow1> Basszus, 3k-ért vettem bontatlanul, majd' 1 évvel ezelõtt.

Btw sztem hardon sem vészes, én azon kezdtem 😊 de nagyon élveztem, megéri a pénzt.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

grebber
Double Fine: Kalandjáték Rajongói Pénzbõl

Pár százezer dollárból akarták összehozni ,de már lassan 2 millió dolcsi jött össze adományokból!

blackcalibra
Hmm........
Kösz.
Akkor mondjuk azt a kb. 4500 forintot még meg is érné, amennyiért használtan be lehet szerezni.
IMYke2.0.0.0
zorrobomber | ma 12:41 | #34807

Exclusive Evil Genius trailer by GOG.com

Ne erõltesd a beágyazást...

Tinman
Röviden ezt gondoltam/om róla.

Még annyit, hogy elsõ körben hardot ne próbáld. Nem lehetetlen, de minek szívasd magad elsõre?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Szerintem pont errõl írta Tinman, hogy nem érdemes nehéz fokozaton tolni, mert anyázás lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rage47
az a james bond játék tök jó, hasonlít a nolfra
Büdös Bohóc
NOLF sorozaton kívül tud valaki nekem ajánlani valami jó kémes hidegháborús játékot, illetve esetleg valami jó kis könyvet (utóbbiból tuti van tonnányi, de ha már veszek akkor legyen a krémje annak is)?

Filmnek meg tudomisén mostanában James Bond sorozatot megnézem lehet.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

blackcalibra
Gondolkozom, hogy beszerzem az Enslaved címû cuccot Boxra.
Használtan tervezem megvenni, a demot kipróbáltam, nekem tetszett, de valahol olvastam olyat is, hogy a kezdeti lendület nagyon alábbhagy ahogy halad az ember benne, meg hogy eléggé rövid.
A demo nekem tetszett, de érdekelne mások véleménye is, akiknek már volt szerencséjük hozzá.
Kösz!
IMYke2.0.0.0
Hát ez is nagyon üt 😊

IMYke2.0.0.0
Legjobb! 😊

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Solid Snake
Az vesse az elsõ követ, aki még nem! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
gog.com:

EARTH 2140 TRILOGY
EARTH 2150 TRILOGY
EARTH 2160

Mind külön-külön $2.99.

csak én vagyok béna vagy tényleg nem lehet paypallal fizetni az amazonon ? o.o
grebber
Amazonon Dungeon Defenders $2.99 (steam-en regeltehetõ)

Amazon Exclusive "Dungeon Defenders" Pet.
Download "Dungeon Defenders" for PC and receive the Amazon Exclusive pet Nagi, a baby black dragon who heals your towers while also attacking nearby enemies. He also boosts a variety of your Hero statistics. Your product key will activate the game and the exclusive content.

Zomil
inkább az a nevetséges, h egy rakat ország teljesen titokban irta alá ezt, miközben mindenki a sopa-val volt elfoglalva...

értem én, h a warez rossz, de sztem elég egyértelmü, h ez a törvény nem csak a warez megakadájozása miatt rossz...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

robotnyk
az nem baj, mert a haverok érdekeit szolgálja, azért akarják ennyire átnyomni a törvényhozáson már harmadik formájában.
az, hogy Mrs. Clinton megtalálta a térképen az országot, az is valakinek jó volt.
IMYke2.0.0.0
Ráadásul, minket, magyarokat pécéztek ki - okkal/ok nélkül majd-hogy-nem mindegy is -, és pár hónapig napirenden is fognak tartani.

Pedig, valljuk meg, a korábbi médiatörvény itt-ott kipofozásra szorult. <Én még keményebb lettem volna, fõképp a digitális vonalon - lásd Arcoskodó Könyv-megosztások stb.>.

Az EU-nak (élén a germánoknak, és a galloknak) nincs önkritikája.

Kiválni sem lenne jó (Jobbik vagy LMP nem tudom melyik erõltetné), de bennmaradni sem tûnik túlságosan bizalomgerjesztõnek. A csatlakozáskor kicsit idealisztikusnak tûnt a helyzet.

Büdös Bohóc
énnekem csak az a furcsa, hogy pár hónapja és hete a mi médiatörvényünket szapulták, erre most meg egy egyértelmûen még gecibb következményekkel bíró törvényt el akarnak fogadni nyugati barátaink? 😄

IMYke2.0.0.0
Nem értek hozzá, véleményem szerint azonban a napirenden tartásával is nyomást akarnak és tudnak gyakorolni az emberekre - fõképp a tájékozódásra képes, informálódni akarókra.

Személy szerint, én már tudom, hogy mire számíthatunk, ha az EU elfogadja, beépíti a jogrendjébe, illetve a jelenlegit harmonizálja az amerikai elképzeléssel .

A jogászok majd szépen összedugják a fejüket az EU-bizottságokban, és kimondják a verdiktet.

Most nem szívesen élnék Amerikában (ötletadó), és Németországban (rábólintó) az biztos.

Büdös Bohóc
(a nem jogalkotó jogászok meg köcsög interpreterek és hackerek egyben, akik értelmezik az inputot, de közben folyamatosan a kiskapukat keresik 😄)

Büdös Bohóc
Errõl meg az jutott eszembe, hogy kéne csinálni egy Jog Design Patterns könyvet, amiben sablonok lennének különbözõ jogok megfogalmazására és azok már nagyon kevés kiskaput és hibát engednének meg.

Büdös Bohóc
nem értem egyébként, hogy ha egyszer teljesen egyértelmûek a rossz következmények az ACTAban (fair use hiány pl, ahogy írtad is), mi a rákért nem tudták visszavonni fél évre felülvizsgálatra az egészet? Programozó nyelvre fordítva ez tök olyan, mintha egy agile módszerrel készült pár sprint alatt megcsinált fostalicska demó szagú prototípust akarnának felrakni a nemzetközi jog nevû számítógépre, miközben nem egyeztettek az érintettekkel és még csak teszteket se hajtottak végre. Programokban is vannak hibák, de azok már csak nüanszok, nekem úgy tûnik, mintha a jogászok valami félresikerült bölcsészprogramozók lennének és csak elvétve van köztük igazi "architekt"

sry a nagyon geek szövegért 😄

IMYke2.0.0.0
Index.hu - "Ezren tüntettek a fájlcseréért"

"Mi a baj az ACTA-val?
A jogvédõk legkomolyabb gondja az a szöveggel, hogy az sok helyen fogalmaz homályosan, kétértelmûen, illetve kriminalizálja a nem szándékos, vagy akár kimondottan véletlen szerzõi jogsértéseket is. Nem határoz meg pontos szabályokat a fair use (tisztességes felhasználás) körében, ami egyébként a józan ész határai közé szorítaná a szerzõi jogvédelmet, és kimondja, hogy az információszabadság jegyében milyen kivételeket lehet tenni az elvileg jogvédett anyagok másolási és terjesztési korlátai alól. Az ACTA szó szerinti alkalmazása mellett például tilos lenne továbbadni egy szakácskönyvbõl megtanult receptet. Bõvebben itt."

IMYke2.0.0.0
Sõt, most látom a kuglival, hogy alá is írtuk, és volt "nagy" tüntetés is ellene.

IMYke2.0.0.0
Magyarország még egy darabig megúszhatja a kis kalózkodó halak felelõsségre vonásának kötelezettségét - az ACTA esedékes aláírása után lesz ne mulass...

Büdös Bohóc
(na jó, sajnos estem már bele a másodikba is itt a fórumon 😄)

Büdös Bohóc
a dolgozat szindróma, két féle ember van, én az elõbbibe tartozok:

- valamit nem tudok biztosan, be se merek írni semmit
- másik kategória: mindent beír, aztán max hülyeség

Mindenki legyen büszke arra, amit tud, de próbálja meg a hitelét megtartani, sokkal többet ér az, ha valakirõl tudják, hogy ok ok nem valami sokat tud, de ha valamit kérdezel tõle, abban biztos lehetsz, mint a nagytudású guru, aki sokat tud, de a hülyeséget is képes beléd beszélni.

Büdös Bohóc
én kérek, mert lehet a hangnemet a címzett se érdemelte meg, csak nem szeretem, mikor valaki hihetetlen önbizalommal tud állítani olyat, ami nem teljesen ok és emiatt torzul a valóképe mindenki másnak. A mai világban az idióta média miatt ez elkerülhetetlen, de szerintem alap, hogy ha valamiben nem vagyunk biztosak, akkor nem így mondjuk. Bár lehet õ is biztos volt benne, mert valaki más biztosra mondta neki az infót 😊

IMYke2.0.0.0
Akkor bocsánatot kérek, mert komolyan vettem, hogy nekem címezted. <#worship>

Büdös Bohóc
ja sry rossz emberre ment a "válasz erre"

IMYke2.0.0.0
Ráadásul, az általam linkelt oldalak legális zeneterjesztõk...
Legközelebb számolj el 10-ig, nézd meg mire fröcsögsz és után gépelj litániát.
Ráadásul pont nekem, aki direkt épphogy hallgatható minõségben teszem fel a remixeimet/mixeimet a Youtube-ra, mert tudom, hogyan annyira lusták, hogy onnan akarják beszerezni a zenéiket, ingyen.

IMYke2.0.0.0
Elolvastad amit írtam?!?!

davidka003 írta: "Youtube HD videókból leszeded a zenét és kész."
Én írtam: "Youtube klipekrõl MP3-at levenni?<#schmoll2>"

Kapj már a fejedhez!

Büdös Bohóc
Az ilyen hobbijogászokat kéne elásni a föld alá, mint te, már bocs, a hülyeségeidet csak terjeszted, aztán a még laikusabb majd hisz neked és õrjöng, ha rájön, hogy mégsem volt igaza. Elolvastad te egyszer is pl. a youtube jogi irányelveit?

You agree not to access Content through any technology or means other than the video playback pages of the Service itself, the Embeddable Player, or other explicitly authorized means YouTube may designate.

ennélfogva megsérted a youtube jogait, ha kiexportálsz onnan más videóit és zenei hangsávjait és itt még csak a helyi szerzõi jogi biszbaszokkal se védekezhetsz.

Milyen jó amúgy, hogy egy halom haverom még csak részleteiben se kapizsgálja ezeket a jogokat, aztán meg a hasonló biztos tippekre utal, mint a tiéd.

(legjobb meg az, hogy az igazi jogászok se tudnak már jó infót adni, a cégünknél pl kikérték a segítségét az ottani jogásznak, hogy pl LGPL jog alá esõ libeket használhatunk-e a programíráshoz, õk teljes mértékben azt mondták, hogy a körülmények miatt nem, miközben kurvára egyértelmûen értelmezhetõ a Combined work résznél az az LGPL esetében, hogy closed source proginál is használható LGPL, ha dinamikusan linkeled a projekthez, Java esetén pl. jar fájlként ÉS nem módosítasz bele publikáció nélkül)

Totti5
WiiU vagy nagy siker lesz vagy nem, de a nintendó el fogja adni abban biztos vagyok. A platform célközönsége vevõ az ilyen dolgokra. MS és a Sony nem kijelzõs kontrollert kihozni, max csak opcionálisan, de inkább az MSnél tudom elképzelni az xbox és win 8 tablet közti kommunikációt, mást nem igen.

Érdekes hogy mennyire ment a sírás hogy a Kinect és a Move megüli a HC réteget, az MS és a Sony leszarja a HC játékokat. Mi lett ebbõl? semmi. Túl volt lihegve, mint minden. MS még úgy ahogy nyomja a Kinectet, rakat cím jön ki rá, de a Move... ami van rá azok közt talál az ember nagyon jókat, de a Sony nem túlzottan foglalkozik vele.

Amúgy a cikkiróval ellentétben én tudok olyan játékokat amik a Kinectet emlékezetessé teszik, pl a táncika és a fitness programok. Lehet ezekre köpködni, de ahogy ezek befutottak a Wiivel, ahhoz képest a Kinectes megoldások új távlatokba emelték a sport játékokat, de ennyi. Vannak probálkozások, de még a fejlesztõk nem készültek fel rá hogy érdemben használják ezeket az eszközöket. Talán a köv generációban ahol a Kinect már az újjak mozgását is tudja követni pontosan alkalmas lesz valamire, a kérdés hogy ez a HC fejlesztõk ki e használják majd. Szerintem nem fogják. Hatalmas az ûr a mozgásérzékelõs és a kontrolleres játékok közt. Egyszerûen nem helyettesíthetõek, nincs átjárás így ezek a következõ években sem fognak teret nyerni a CODokban vagy bármi más HC játékban, így nem is kell ezen merengeni meg világvégét kiáltani a gémingnek, mert minden megy majd tovább a megszokott mederben.

Persze a generációváltás nagyon izgalmas, minden napra jut valami pletyka. Holnap az lesz a cím hír hogy nem is lesz nextgen, másnak az hír, hogy 30 magos lesz a proci, harmadnak az a hír hogy nem is lesz hozzá kontroller... ez megy most.

Abban biztos, hogy a PS4, és az Xbox 3 ( vagy 720, a lényeg hogy nagyobb szám legyen mellette mint a PS4nek ), erõs gépek lesznek hagyományos kontrollerrel jönnek, hagyományos játékokkal és természetesen lesz hozzá opcionális Kinect és Move lehetõség.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Most olvasom a linkelt tesztet eléggé gány fékész munkának tûnik ez így. Nem jósolok neki túl hosszú élettartamot a piacon.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

zorrobomber
Igazad van, a rossz megfogalmazás csapdájába estem csupán. A lényeg hogy a Gotham City Impostors megoldása a lehetõ legrosszabb.

lalakov
Be tudom szerezni ami kell megvétel nélkül is(elsõre mindent ki is próbálok), ezzel nincs gondom, de ha jó valami azt megveszem.
IMYke2.0.0.0
Youtube klipekrõl MP3-at levenni? <#schmoll2>
Én például a klipjeimre direkt csak 96 kbit/s-es hangot eszkábálok.

Szóval, kicsit is igényesebb emberke nem YT-ról "vesz meg" zenéket, hanem mondjuk:
* http://www.beatport.com/
* http://magnatune.com/
* http://www.legalsounds.com/
* http://mp3.com/