Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regeltem bemine-ra és fizettem érte!
Jött is paypaltól a mail hogy levonták a pénzt.
De sms- nem jött hogy vontak volna pénzt + a cd kulcsok sincsenek sehol.Most ez mi?
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
- Keys are individual.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://jateknaplo.blog.hu
Mit gondolnak felcsattog 5 ember vagy mi?
Persze hogy nem érhetõ el 😞
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
irtam egy gyors ajanlo-osszefoglalot : http://jateknaplo.blog.hu/2012/02/14/be_mine_indie
http://jateknaplo.blog.hu
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Vettem is gyors még 1-et hátha valaki elcseréli valami olyanra ami érdekel is 😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Figyeljetek oda nehogy többször megvegyétek ugyanazt!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Impulsedriven: ArcaniA - Fall of Setarrif ~1660FT
Mondjuk azt marhára nem akarom elhinni hogy ez a nap csak az amazon akciózik 😞
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Cod MW2 4.99
Magicka Collection 4.99
Bordelands Goty 6.99
ÉS még sok jó.
Az árak dollárban vannak.Regelhetõ mind steamen.
Skip.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Magyarán a lõtéri kutyának nem kell az a rakás ..ar!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Stratégia változat kb 3-ast érdemel nálam a 10-bõl.
Úgy ahogy David mondta grafika végtelenül gagyi (még nekem is pedig engem aztán az érdekel a legkevésbé, de itt még az én ingerküszöbömet is megugrotta) és borzalmasan primitív játékmenet. Harc bugyuta, diplomácia idióta.
Jók voltak az alapötletek, de a kivitelezés pocsék!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gagyi grafika, nulla az egész.
NA May 15, 2012
EU TBA 2012
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Game of Thrones-t ki játszotta már? Mondana róla véleményt?
A filmsorozat nálam 9/10 és akkor még nagyon szigorú voltam :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na mindegy, a héten jön a Forza 4, még a harmadikkal se végeztem.
De ez az Enslaved eléggé bejött, mennyi dumálás van egyébként a játékban?
Gondolom nem egy Mass Effect súlyú a játék.
Tinman: Pedig utánam vetted, már ha akkor játszottad ki, amikor vetted.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ez tényleg jó lenne, de sajnos nem vagyok járatos a külföldi vásárlással kapcsolatban.
Nem ismerem a rendszert.
10,30 font szállítással együtt.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3