Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ma adtam hozzá mastercardom a paypalhoz.
Regeltem bemine-ra és fizettem érte!
Jött is paypaltól a mail hogy levonták a pénzt.
De sms- nem jött hogy vontak volna pénzt + a cd kulcsok sincsenek sehol.Most ez mi?

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
fogjukrá. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
220 Ft-ot már maga a 3 album is megér. Az 5 játék csak ajándék. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

zorrobomber
szerintem vérgyenge ez a pakk

davidka003
- Are the keys individual? I'm only interested in some of the games, and don't really want to bloat my Steam list further with games I'll never play.
- Keys are individual.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

en mar aktivalom 😊 tokre vartam mar sztem sokan, de persze ido az van boven

http://jateknaplo.blog.hu

Daell Drow
Nem maradsz le semmirol, van 2 heted hgoy meg vedd a pakkot.
grebber
A barmok.Csak tudnám az ilyen akcióknál miért nem készülnek fel a rohamra nem értem.
Mit gondolnak felcsattog 5 ember vagy mi?
Persze hogy nem érhetõ el 😞

shaddam
Kösz, akkor irány Miami.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Hamarosan indul a Be Mine indie akcio elegge jo lesz, 15700ft elyett most akar 1$
irtam egy gyors ajanlo-osszefoglalot : http://jateknaplo.blog.hu/2012/02/14/be_mine_indie

http://jateknaplo.blog.hu

Guren
shaddam
És hogy érem el hogy ne legyen büdös az amazonnak a pénzem?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

ZsZso
Frankó, köszi! Gyors beszerzek egyet én is!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Igen beregeltem steamre le is szedte már!
Vettem is gyors még 1-et hátha valaki elcseréli valami olyanra ami érdekel is 😄

Renjike
tapasztalat?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

ZsZso
Meg tudnád erõsíteni, hogy Steamre reggelhetõ? (Ennyiért megérné egy másodikat is beszerezni a már meglévõ mellé 😊)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
AMAZON-ra figyeljetek oda! mert a vásárlás végén mikor végtelen ideig forog az a geci karika a vásárlás véglegesítésénél, olyan mintha beakadna, de nem akad be, hanem kiléphetsz és 2-3 perc múlva a megvett játék a profilodra kerül!!!!

Figyeljetek oda nehogy többször megvegyétek ugyanazt!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
azaz 😊
grebber
Borderlands GOTY megvéve! 1540FT volt!

Impulsedriven: ArcaniA - Fall of Setarrif ~1660FT

Mondjuk azt marhára nem akarom elhinni hogy ez a nap csak az amazon akciózik 😞

mooo
Köszi!
Guren
TheGrinder
Na az már megvan, hogy Február 20-ig van akció, a lakcímig meg még nem jutottam, akkor majd holnap bajlódok inkább vele.

mooo
És olyat hol találok? 😛
NEOreg3
egyetlen dologgal kell trükközni: amerikai lakcímet kell megadnod

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

TheGrinder
Hogyan mûködik ez az amazon? Engem érdekelne a CoD:MW2 1.130Ft-ért, ha itt megveszem, akkor kapok egy steamre regelhetõ kódot? Mert only Steam-es játék és gondolom, hogy így van. És mennyi ideig van ez az akció?

DarkSector
mw2 5 dollár az vicc. 😊

grebber

grebber
Most mobilról vagyok nehézkes keresgélnem.Amazon game download részénél van a valentin napi akció.Elég sok game van olcson.Tuti regelhetõek steamre csomoan megvették már õket.

Büdös Bohóc
19 dollárért találtam, linket plz

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

zorrobomber
Borderlands-et néztem, sehol nem írja hogy steamre regelhetõ.

grebber
Steam szopatás avagy akciózik az amazon:
Cod MW2 4.99
Magicka Collection 4.99
Bordelands Goty 6.99
ÉS még sok jó.
Az árak dollárban vannak.Regelhetõ mind steamen.

Büdös Bohóc
jaaaaa, emlékszem erre 😊 azt hittem valami újabbról volt szó

lalakov
Szerintem erre:
James Bond 007: Nightfire
Ha mégsem akkor bocs Rage47.
Büdös Bohóc
õõõ én nem említettem játékot bondra 😄 Melyikre gondolsz?

Tinman
Meg is gyõztetek :-)
Skip.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Az mondjon el róla mindent hogy alig hogy megjelent kapott is szépen egy 75%-os leárazást!
Magyarán a lõtéri kutyának nem kell az a rakás ..ar!

Nem az RPG-t kérdezte Tinman, hanem a stratégiát. <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Próbáltam! Jelentem borzalmas élmény....Soha többet! Köze nincs a filmsorozathoz, majd talán az RPG változat jó lesz.

Stratégia változat kb 3-ast érdemel nálam a 10-bõl.

Úgy ahogy David mondta grafika végtelenül gagyi (még nekem is pedig engem aztán az érdekel a legkevésbé, de itt még az én ingerküszöbömet is megugrotta) és borzalmasan primitív játékmenet. Harc bugyuta, diplomácia idióta.

Jók voltak az alapötletek, de a kivitelezés pocsék!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Nagyon hulladék játék. Szidja mindenki.
Gagyi grafika, nulla az egész.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Release date(s)
NA May 15, 2012
EU TBA 2012

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Urak!

Game of Thrones-t ki játszotta már? Mondana róla véleményt?

A filmsorozat nálam 9/10 és akkor még nagyon szigorú voltam :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Amennyi vana az átvezetõkben. Lineáris akció h&s platformingal.

blackcalibra
Én is ott néztem 4500-ért, Vaterán drága, az a pár ami van.
Na mindegy, a héten jön a Forza 4, még a harmadikkal se végeztem.
De ez az Enslaved eléggé bejött, mennyi dumálás van egyébként a játékban?
Gondolom nem egy Mass Effect súlyú a játék.
Láttam, csak gondoltam minek mondjam, õ is annyiért tervezi venni.

Tinman: Pedig utánam vetted, már ha akkor játszottad ki, amikor vetted.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
jatekaim.hu 4500

Tinman
Ha ez megnyugtat nekem valami 6-7k-ba fájt anno.

blackcalibra
Köszi!
Ez tényleg jó lenne, de sajnos nem vagyok járatos a külföldi vásárlással kapcsolatban.
Nem ismerem a rendszert.
Ez esetleg még jó lehet.
10,30 font szállítással együtt.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Én még zavviról vettem, de ugye már nagyon drága a font, plusz nem is 10, hanem 13 fontba kerül. De az a baj, hogy ennek hatására a használtak ára is nagyon felkúszott 😞 Körbenéztem, hátha találok neked olcsóbbat, de nem nagyon sikerült sajna.

blackcalibra
Honnan? <#fejvakaras>
Most 6-10k körül van ahogy nézegettem.....