Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem csodálom, hogy megcsappant. Szar gagyi magyar kiadású, cseh feliratos játékokat dugják fel, én már szinte csak külföldrõl vásárolok részben emiatt, részben az árak miatt...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Most, hogy így összeírtam ez nem 2 forint lesz...<#smile>#smile>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Rosszul tudja, mert én is itthon vettem meg ezt a kiadványt 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Good Old Games-en megtalálható az összes "igazi" rész, én ott ajánlom a beszerzését (vagy Steam-en várni egy akcióra). Vagy akinek dobozos kellene: katt (igaz, ebben nincs benne a Forsaken Gods).
Ennyiért volt Dec 28.-án Steam-en. és az tartalmazta az ELSÕ részt is!
Tehát ez drága és nem is teljes... én személy szerint nem ajánlom a vételét. A linkért persze köszi! :-)
JELENLEG ez a pakk Steam-en BRUTÁLIS: 49.99 Euro (14.700 Ft!)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- A FOV (Field of View] megoldása és egy tanács:
Fontos, hogy az aktiváló gombot
Jó játékot!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tartalma:
Gothic II Gold
Gothic 3 Game of the Year Edition
Gothic 3 - Forsaken Gods
ArcaniA - Gothic 4
Next PC upgrade: 2022
http://logout.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic/hsz_10302-10302.html
Doom II és Predition's gate.
http://hardverapro.hu/apro/rendkivul_ritka_doom_ii_es_predition_s_gate/hsz_1-50.html
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Próbáltam egér-bill kombóval = instant halál.
Az egész játékot a vezérlõvel nyomtam végig, és van abban valami, hogy meg lehet szokni a speed aiminget 😊
Egy hát alatt játszottam végig, mert hát idõm az nincs [volna, csak nem játékra és fordításra miegymásra].
Én minden este elmerültem Csodaországban, jól bebugyolálva vagy négy takaróba a gép elõtt
Volt, hogy kajánul elvigyorogtam, hogy "lám-lám, nem szúrtatok ki velem, én is tudok ám ugra-bugrálni"***, máskor meg majdnem kicsúszott a bébetûs, mert - és most tényleg nem túlzok - volt olyan hely ahol minimum 50-szer próbáltam átugrani <4. fejezet, az egyik kagylóhoz, a pálya távoli sarkában, láthatatlan pallók nélkül>4. fejezet, az egyik kagylóhoz, a pálya távoli sarkában, láthatatlan pallók nélkül>... de végül sikerült és akkor jött: *** meg az önelégültség és az adrenalin fröccs, hogy "ide nekem a gamer díjat" 😊)))
A játék nyelvezete, a sztori, az elborult képek, ötletek számomra szinte tökéletessé faragták a játékot.
A 2D-s elemek
Nálam: 9/10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aztán van egy szintén jan. 29.-én rendelt Tomb Raider HD Collection-öm, azt annak ellenére 1.5 hétig fel sem adták, hogy volt nekik készleten, ugyanis minden nap néztem és minden nap in stock volt.
Kissé gázosak mostanában.
Valaki rendelt mostanság zavviról amúgy?
Az én rendelt játékomat már 3 napja processelik 😞
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Cloud meg max. megbízható, fair eladó!
Én így láttam:
Alice: Madness Returns
+ szép grafika, környezet, gyors fix 30 fps a kaland 99%ban, így erre egy rossz szó nem lehet a képminõség és minden a helyén van, harcoknál sem esett le a frém soha
+ Alice agyfosása, a különféle idétlen és torz világok, olykor szépek, olykor borzalmasak
+ Zene
+ pörgõs, pontos és jó harcrendszer és platforming
+ rengeteg platforming és ahhoz mérten kevés harc
+ nem volt benne bug, sem fagyás, semmi programhiba és hanyagság
+ ötletes pályatervezés, kapcsolgatás, csapdák, ugrálások stb stb… mellékutak keresgélése ahol összeszedhetõ dolgok vannak
+ 2Ds platform részek felüdülések voltak ( bár azt is szarul adagolták, mert egyszerre zúdult az emberre ) és a puzzlék is
+ az ilyen papírhatású átvezetõ videók jópofák voltak
+ maximálisan játékosbarát csekpoint rendszer ( sokszor túlságosan is )
- túl hosszú
- kevés az ellenféltípus ( már a bazi hosszú pályák tekintetében lehetett volna több fajta )
- kevés a fõboss, a minibossokból pedig elején 1et késõbb 2õt majd 3ad tesz be ugyan abból a fajtából, ami unalmas és fárasztó már
- lehetett volna kombós harc, helyette 4 féle fegyver 1 gombos csapkodás és lövöldözés, ami unalmas
- nem hiszem hogy használtak hozzá mocapot
-kevés nagyon kevés, nem mondható el hogy filmet nézel és közben játszol amire manapság köpködnek egyesek, viszont ez a régimódi száraz prezentáció ahol 10 sec bejátszásért már sírva könyörögsz 2 óra game után az nem túl szerencsés...
- én beletoltam volna QTEket, látványos ugrásoknál egy platform rész végén, helyette mindig egy ajtóhoz érünk és jön a köv pálya… unalmas
- kicsit nyers, régimódi, csak játszik és játszik vele az ember, már kicsit unja is a pályát amikor olyan szépen kezdõdött és olyan jól folytatódott, aztán arra eszmél hogy ennek sosem lesz vége… unalmas
- sok apró zavaró textúra popup...
Ez egy kellemes régimódi játék, annak minden sutaságaival. Kár hogy nem modernizálták jobban és ragaszkodtak a régimódi elvekhez mert pont ettõl nem ütött akkorát, mint üthetett volna.
7/10 csak mert American McGee újra alkotott egyet, amúgy max 6 a mai mezõnyben, még ha az a 6 egy erõs 6os és nem az a középszar szemét amire 5-6osokat dobálnak.
21 óra 26 perc alatt - Normal módban kezdtem, de szégyenszemre a keményedõ ellenfelek okán visszavettem Easy-re, de még így is vagy ezerszer meghaltam a platform-félreugrásoknak, és az ellenfeleknek köszönhetõen.
Még egy végigjátszás (New Game+) van benne a részemrõl, az biztos, hiszen csak 92%-os teljesítettséget sikerült elérnem a világban elrejtett dolgok megtalálását illetõen.
Lenyûgözõ volt a játék. Ha valaki eddig kihagyta, mindenképp pótolja!
Kár, hogy anyagilag nem engedhetem meg magamnak a ~10.000 Ft-os árat, mert ennek a polcon a helye!
Forza.
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Arról tud valaki valamit hogy a warez szinkronos king arhur hangokat bele lehet aplikálni a steam-esbe?
[merlinw.org]
Steam-en adnák MW1-ért MW2-õt. Vagy egyébb CoD-ért MW2-õt.
ON.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
GET OVER HERE!
1091ft-ért sikerült szereztem!
Azt hiszem erre az évre ki is költekeztem magam 😞
Ezek nem hivatalos formában kiadott cuccok, gépekhez adják és onnan vannak. Kódosletöltõsdi nincs. Games on Damned van ahol ott vannak a lemezes játékok letölthetõ formában pontért vagy pénzért.