Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
Az tipikusan az a játék amit pár havonta jó tolni egy kicsit de hosszutávon jól lefárasztana.

Steam-en Killing Floor van 2,24-ért. Nem tudom kell-e nekem ez a játék. Ingyenes idõszak alkalmával kipróbáltam, csak akkor valahogy nem volt meg a hangulatom hozzá, de videókat nézegetve meg kedvet kaptam hozzá. Játszogat még vele valaki coop-ban?

PS2-es játékkínálatot is nullára csökkentették, pedig pár hónapja kinéztem a Kingdom Hearts 1-2-t, de így lecsúsztam róla 😞

Amúgy nem csodálom, hogy megcsappant. Szar gagyi magyar kiadású, cseh feliratos játékokat dugják fel, én már szinte csak külföldrõl vásárolok részben emiatt, részben az árak miatt...

Érdemes figyelni a hétvégi leárazásokat, jópár játék terítékre kerül az 50 %-os akciókban.

Én is láttam. Mintha CDG-ben is lett volna egy idõben. Apropó észrevettétek mennyire megcsappant CDG kínálata?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

No, én meg még nem láttam eddig sehol Gothic Universe-t, sem boltokban, sem netes áruházakban, úgyhogy mea culpa...

Én is tervezem majd Gog-on egy kisebb játékkönyvtár beszerzését, de ez egyenlõre várat magára. Ilyen címek lesznek benne: Crusaders 2 rész, Desperados részek, Disciples 2 complete, Dragonshard, Enclave, Forgotten Realms Demon Stone, (lehet, hogy FAlloutok is, lehet, hogy Baldur' gatek), Gangland, Gorky 17, Lords of the Realm3, (akár egy neighbours from hell is, mert én baromi jókat röhögtem rajta), Redneck rampage :-), Spellforce-ok, Strongholdok.

Most, hogy így összeírtam ez nem 2 forint lesz...<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A srác írja: "Ha jól tudom, ez a Universe kiadás nem jelent meg Magyarországon."

Rosszul tudja, mert én is itthon vettem meg ezt a kiadványt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha már GOG-ot megemlítettem, szépen lassan bõvülget a kínálatuk, most a régi Deus Ex-ek, a Hitman és a Thief széria van terítéken. Igaz, kicsit talán soknak tûnik a 10$, de ott is szoktak akciók lenni.

Ráadásul az elsõ rész a leghangulatosabb Gothic!

Good Old Games-en megtalálható az összes "igazi" rész, én ott ajánlom a beszerzését (vagy Steam-en várni egy akcióra). Vagy akinek dobozos kellene: katt (igaz, ebben nincs benne a Forsaken Gods).

Tinman
Gothic Complete Pack 2011 - 12.49 EUR (Dec 28 árfolyam szerint 3.950 Ft)

Ennyiért volt Dec 28.-án Steam-en. és az tartalmazta az ELSÕ részt is!

Tehát ez drága és nem is teljes... én személy szerint nem ajánlom a vételét. A linkért persze köszi! :-)

JELENLEG ez a pakk Steam-en BRUTÁLIS: 49.99 Euro (14.700 Ft!)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A "Kingdoms of Amalur: Reckoning"-al játszóknak:
- A FOV (Field of View] megoldása és egy tanács:

Fontos, hogy az aktiváló gombot a JÁTÉK FÕMENÜJÉBEN NYOMJÁTOK MEG, különben az egész nem mûködik.

Jó játékot!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Gothic Bundle 5580FT (digitális)

Tartalma:
Gothic II Gold
Gothic 3 Game of the Year Edition
Gothic 3 - Forsaken Gods
ArcaniA - Gothic 4

Next PC upgrade: 2022

lalakov
lalakov
Ez a Be Mine Indie Bundle nem akar mûködni, még jó hogy két hetünk van rá. Most egy-két napot írnak.
ollie
2400 Ft-ért az összes Neverwinter Nights (digitális letöltés)

http://logout.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic/hsz_10302-10302.html

Elnézést kérek a kissé off topicért, de talán az itteni gyûjtõket érdekelheti ez a dolog! 😊

Doom II és Predition's gate.

http://hardverapro.hu/apro/rendkivul_ritka_doom_ii_es_predition_s_gate/hsz_1-50.html
DarkSector
Igen azért van odaírva mert még nem kaptak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Elfelejtettem: X360-as vezérlõ majdhogynem kötelezõ a játékhoz.
Próbáltam egér-bill kombóval = instant halál.

Az egész játékot a vezérlõvel nyomtam végig, és van abban valami, hogy meg lehet szokni a speed aiminget 😊

IMYke2.0.0.0
Korr.: "Egy hát alatt játszottam végig" -- természetesen - Egy hét alatt játszottam végig,

IMYke2.0.0.0
Megmondom õszintén, ennyire tematikusan nem tudnám összeszedni az élményem, mert engem egyöntetûen lehengerelt a játék.
Egy hát alatt játszottam végig, mert hát idõm az nincs [volna, csak nem játékra és fordításra miegymásra].

Én minden este elmerültem Csodaországban, jól bebugyolálva vagy négy takaróba a gép elõtt , és é.l.v.e.z.t.e.m minden percét a játéknak.

Volt, hogy kajánul elvigyorogtam, hogy "lám-lám, nem szúrtatok ki velem, én is tudok ám ugra-bugrálni"***, máskor meg majdnem kicsúszott a bébetûs, mert - és most tényleg nem túlzok - volt olyan hely ahol minimum 50-szer próbáltam átugrani <4. fejezet, az egyik kagylóhoz, a pálya távoli sarkában, láthatatlan pallók nélkül>... de végül sikerült és akkor jött: *** meg az önelégültség és az adrenalin fröccs, hogy "ide nekem a gamer díjat" 😊)))

A játék nyelvezete, a sztori, az elborult képek, ötletek számomra szinte tökéletessé faragták a játékot.

A 2D-s elemek egyszerre voltak õrjítõek és mámorítóak 😊

Nálam: 9/10

IMYke2.0.0.0
Fáj a szívem, rohadtul...

Tinman
10% HUT kódja lenne valakinek? Még mindig pályázok arra a PS3-as vezérlõre :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nekem jött meg tegnap egy SR3 XBOX-ra, amit jan. 29.-én rendeltem és TEGNAP jött csak meg!

Aztán van egy szintén jan. 29.-én rendelt Tomb Raider HD Collection-öm, azt annak ellenére 1.5 hétig fel sem adták, hogy volt nekik készleten, ugyanis minden nap néztem és minden nap in stock volt.

Kissé gázosak mostanában.

grebber
Alan Wake még meg sem jelent de a Zavvin már SOLD OUT feliratot kapott <#taps>

Valaki rendelt mostanság zavviról amúgy?
Az én rendelt játékomat már 3 napja processelik 😞

lalakov
Elméletileg este 6-ra mondták, hogy újra menni fognak(bár most már nincs idõ kiírva).
grebber
Nekem még tegnap! Ennyi F5-öt életbe nem nyomtam.Minden kattintásra behalt az oldal.De nagy nehezen csak összejött!

MerlinW
Sikerült valakinek bezsákolnia a bemine bundle-t, vagy azonnal összeomlottak a szerverek?😄

[merlinw.org]

Tinman
Szém hiör!

Totti5
Így van nagyon jó ár! Ha most vennék gépet azonnal lecsapnék rá.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

És tõle ez kivételesen jó ár <#ravasz1>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman

Totti5
Normalon nem volt vele gond, inkább a platfom részeknél szívtam. Emlékezetes alkotás, kár hogy akkorát hasalt, így folytatás nem hiszem hogy lesz. Talán a köv genbe újra bepróbálkozik American McGee.

Én így láttam:

Alice: Madness Returns

+ szép grafika, környezet, gyors fix 30 fps a kaland 99%ban, így erre egy rossz szó nem lehet a képminõség és minden a helyén van, harcoknál sem esett le a frém soha
+ Alice agyfosása, a különféle idétlen és torz világok, olykor szépek, olykor borzalmasak
+ Zene
+ pörgõs, pontos és jó harcrendszer és platforming
+ rengeteg platforming és ahhoz mérten kevés harc
+ nem volt benne bug, sem fagyás, semmi programhiba és hanyagság
+ ötletes pályatervezés, kapcsolgatás, csapdák, ugrálások stb stb… mellékutak keresgélése ahol összeszedhetõ dolgok vannak
+ 2Ds platform részek felüdülések voltak ( bár azt is szarul adagolták, mert egyszerre zúdult az emberre ) és a puzzlék is
+ az ilyen papírhatású átvezetõ videók jópofák voltak
+ maximálisan játékosbarát csekpoint rendszer ( sokszor túlságosan is )

- túl hosszú
- kevés az ellenféltípus ( már a bazi hosszú pályák tekintetében lehetett volna több fajta )
- kevés a fõboss, a minibossokból pedig elején 1et késõbb 2õt majd 3ad tesz be ugyan abból a fajtából, ami unalmas és fárasztó már
- lehetett volna kombós harc, helyette 4 féle fegyver 1 gombos csapkodás és lövöldözés, ami unalmas
- nem hiszem hogy használtak hozzá mocapot
-kevés nagyon kevés, nem mondható el hogy filmet nézel és közben játszol amire manapság köpködnek egyesek, viszont ez a régimódi száraz prezentáció ahol 10 sec bejátszásért már sírva könyörögsz 2 óra game után az nem túl szerencsés...
- én beletoltam volna QTEket, látványos ugrásoknál egy platform rész végén, helyette mindig egy ajtóhoz érünk és jön a köv pálya… unalmas
- kicsit nyers, régimódi, csak játszik és játszik vele az ember, már kicsit unja is a pályát amikor olyan szépen kezdõdött és olyan jól folytatódott, aztán arra eszmél hogy ennek sosem lesz vége… unalmas
- sok apró zavaró textúra popup...

Ez egy kellemes régimódi játék, annak minden sutaságaival. Kár hogy nem modernizálták jobban és ragaszkodtak a régimódi elvekhez mert pont ettõl nem ütött akkorát, mint üthetett volna.

7/10 csak mert American McGee újra alkotott egyet, amúgy max 6 a mai mezõnyben, még ha az a 6 egy erõs 6os és nem az a középszar szemét amire 5-6osokat dobálnak.

ollie
Milyen új részt?

Amúgy én Amazonon vettem valami 5 dollár körüli áron (sima verziót).

IMYke2.0.0.0
Tegnap este sikerült befejeznem az "Alice: Madness Returns Complete Collection-bõl az új részt.
21 óra 26 perc alatt - Normal módban kezdtem, de szégyenszemre a keményedõ ellenfelek okán visszavettem Easy-re, de még így is vagy ezerszer meghaltam a platform-félreugrásoknak, és az ellenfeleknek köszönhetõen.
Még egy végigjátszás (New Game+) van benne a részemrõl, az biztos, hiszen csak 92%-os teljesítettséget sikerült elérnem a világban elrejtett dolgok megtalálását illetõen.

Lenyûgözõ volt a játék. Ha valaki eddig kihagyta, mindenképp pótolja!

Kár, hogy anyagilag nem engedhetem meg magamnak a ~10.000 Ft-os árat, mert ennek a polcon a helye!

arty
ebay, paypal

hátha valakinek hasznos írás, plusz ott a link az elõzõ cikkre is 😊

Forza.

pointer4
Akkor lenen az, ha megvenném, és átrakhatnám steam-be 😄
DarkSector
Ez annyira nem akció azért
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber

grebber
King Arthur 1 és Rochard megszerezve!

Arról tud valaki valamit hogy a warez szinkronos king arhur hangokat bele lehet aplikálni a steam-esbe?

MerlinW
Még mindig nem ment el pár ajándék, tessék rájuk jelentkezni, akinek kell!

[merlinw.org]

DarkSector
OFF:

Steam-en adnák MW1-ért MW2-õt. Vagy egyébb CoD-ért MW2-õt.

ON.

Renjike
én úgy tudom hogy azért mert miután végigvitted a játékot Vergilt megkapod karakternek ,de nem biztos hogy csak ennyi.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Rowlend
Nekem sehogy sem akar bejönni ez a BeMine cucc. Már 6 óra óta próbálkozom, de vagy 404, vagy overloaded, vagy csak simán be se jön.

GET OVER HERE!

grebber
A Steam-en lévõ Devil May Cry 3 Special Edition mitõl speciál?
1091ft-ért sikerült szereztem!

grebber
Na meglett a csomag.Ennyi pénzért nevetséges volt!
Azt hiszem erre az évre ki is költekeztem magam 😞

Totti5
Ezeket lehet megvenni letölthetõ formában.

Ezek nem hivatalos formában kiadott cuccok, gépekhez adják és onnan vannak. Kódosletöltõsdi nincs. Games on Damned van ahol ott vannak a lemezes játékok letölthetõ formában pontért vagy pénzért.

lalakov
A pakkban lévõ Wasteland Angel hasonlít a Hard Truck: Apocalypsere?
w77d
nem tudtok olyan oldalt, ahol xbox játék aktiváló kódokat árulnak kurva kedvezményesen? Olyat, mint PC-re az Intkeys...

Guren
vársz